Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzel arkadaşlarım hepinizden özür dileyerek söze bAŞLAMAK ıSTıYORUM BıR KAÇ ZAMANDIR DÜZENLı TAKıP YAPAMIYORUM MALUM EVDEDE DURMUYORUM AZERBAYCANDAN GELıNıMıZ GELDı BENDE SÜREKLı ONUN YANINDAYIM BıRDE BABAANNEMıŞN HASTANEYE YATMA ıŞı ÇIKINCA ANNEMde onun yanında kalıyor. şimdi eve girdim üstümü değişmeye hemen kaçamak yapıp sizin yanınıza geldim yarın güzel sonuçlar alın inşallah.

kabızlık sorunundan bahsetmişsiniz arkadaşlar bu sorunu bende günkurusu koyu renkli kayısı ile çözüyorum sabah aç karnına ilk işim ondan yemek olur üstünede su içtim mi ohh rahatım yoksa fena.

ahh kolbastımı dedin annem ben öğreteyim sana o oyunu nasıl terletiyor anlatamam . ben bayılıyorum böyle deliler gibi oynamaya:)

ya annem sorma ya hani geçen sende biraz şikayetleniyodun hiç yanlız kalamıyorum diye. ahanda aynı duruma düştüm .gelinimiz azeri kardeşimin emaneti burda yalnız hissetmesin yabancılık çekmesin birde hamile üzülmesin diye elimizden geleni yapıyoruz ben mümkün olduğunca yalnız bırakmamaya çalışıyorum dışarıya çıkarıyrum geziyoruz falan filan . ama gerçekten bende alışkın değilim yani böyle yalnız olmaya kafama göre takılmaya alışmışım haftaya kızkardeşimde gelecek ozaman azcık rahatlarım ama bu seferde benim başıma biterler kızkardeşim pek fenadır yaramazdır:)) rahat bırakmaz biliyorum ama canları saolsun demi:))

evet annem ya süper döktürürz işte ayy ne komşik ve de eğlenceli olur oynaması değil mi.hahahaha geçen okulun son haftası 8. sınıflar parti yapıyor bende katıldım hocam ille oyna ee zaten içim gidiyor kalktım onlarla baya döktürdüm sonrada hastalandım işte:)) terleyince haha

reyahanablacım teşekkür ederim,
sizin memleketin kayısılarından yiyorum hergün :roflol:
hal böyle olunca oluverdim 36 beden opuyorumnanaktan

bizim kayisilar bir ise yaradi desene helal be sportiem . yok yok kayisilarimiz sahanedir dünyada meshur sade türkiyede degil. bende basliyayim su su gün kurusu gece karasi lezzetlerden. bence sen 36 bedeni traktöre borclusun sportiem .alkisalkisalkis

ya mehalim hepsi canimiz cigerimiz görmesek üzülür özlerizde. dedigin gibi ben alisik degilim. sabah aksam evde birileri aaaaaaaaa afakanlar basiyor bazan. ama birsey dedigim yaptigim yok . ne yapalim canlari sagolsun diyorum

valla seyretmesi benim hosuma gidiyor kendim denedim hic olmadi yalniz onu diyeyim. sakin bir zamanda arastirayim belki ögreten biryer vardir :))

Annecim müsadenle ben çıkıyorum .malum üstümü değişmeye geldim burda oyalandım .
Arkadaşlar hepinize iiyi günler diliyorum allaha emanet olun yarın güzel sevinçli haberleinizi bekliyorum .

Annecim sonbahara son gaz başlıyoruz demi( ben hamile kalamazsam demi:))))

son gaz bebegim . mutlaka yanindayim.. ya hamile kalsanda kötü birsey degilki ben cok sevinirim .istiyorsun cünkü. hayirlisi olsun güzelim

kallisim valla iş teklfi ile ilgili hiçbirşey görmedim kusuruma bakma,
benim kör gözlülüğümdür ... ucunda seni görmek varsa şimdiden kabul opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlarr
bugün çook yoruldum bayanlar -tatlicadiarzu- karnım da ağrıyo çok fena of yarın bu şekilde nasıl çekicem yolu hiç bilmiyorum :bbo: bu arada yarın 13,15 de otobüsüm. yani büyün gün yokum seferiyimmmm :roflol: hani seferi olunca oruç tutulmuyo ya ben de diyet mi yapmasam ki :1rolleyes:

yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmek, zeytin, peynir, salatalık, domates, 1 yumurta
ara: 3 diyet bisküvi, 2 kaşık yoğurt
öğlen: 1 biber dolması, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: yok
akşam: yok (belki süt içerim)
2 litre de su
çok korkuyodum burda bozarım diye ama şükür ki bir kazaya uğramadan atlattım :teytey:

kallisim otel nerde merak ettim :1rolleyes:

sadece reyhan ablam var kimsecikler yok baska
aablacim nasilsin benim moralim bozuk az evvel tartildim hic kilo kaybim yok benimle birlikte hemde abartili yapan esim bile 2 kilo kaybetti 1 kiloda kizim kaybetti ben listeye tam uydum tik yok ustelik spor destekli yaptim belki yurumedim ama evdeki hareketlrimi bide samba stebimi yaptim yani
suyu cok ictim tek eksiklik soda icmedim niye takildim acabaya halbuki gecen hafta bile son 3 gunde toparlamistim isi ne metobolizma varmis bende be anliyamadim efe 1 yasindayken emzirirken hafta da iki uc kilo veriyodum tamam emzirirken daha cok kalori yakiyoz ama simdide spor yapiyorum nasil oldu anlamadim
neyse iki uc dakikaligina kacmistim e$im gircekmis cikiyorum hepinizi opuyorum
simdilik aynen devam edeyim diyorum sizlerin de tavsiyesini bekliyorum canlarim hadi iyi aksamlar

simdi aynen hic bozmadan devam edeyimmi yoksa baska bir listeyemi geceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…