- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.481
he ya cikolatam hemsehriymisiz.......esim elazigli orasida hemseri sayilir..
bugün yine ormana gittim ama hergünkünden daha cok yoruldum. 12220 adim olmus ama yüzbin adimyapmis gibi bitkinim. cikiyorum ben canlarim hayirli geceler size
Tatlım inşallah diyelim, ben de söyledim ama iş durumun nedir bilmem ki bak dertte yanmışsın:kedi: arada kaldım diye, bizdede aktif olunan zamanlarda çok güzel geçerdi yine öyle olur inşallah, milli takım kampına çok yakın bir yerde, yürüme mesafesi 5-10 dakika filan olduğu için yaz- kış son derece hoş ve kaliteli zamanlar oluyordu şimdi birde kaç yıldır pozitif gelişmeler var alarko- hülya avşar filan böyle şehir gibi yerleşim alanları yapmışlar inşallah güzel ortamlar olur yine, havuz başı canlı müzik filan olurdu aktif zamanlarımızda, kısmet işte canım bir yapılsın da neden olmasın inşallah karşılaşırız...opuyorumnanaktankallisim valla iş teklfi ile ilgili hiçbirşey görmedim kusuruma bakma,
benim kör gözlülüğümdür ... ucunda seni görmek varsa şimdiden kabul opuyorumnanaktan
canımcım allah hayırlı yolculuklar göstersin inşallah... neden treni tercih etmiyorsun, biz buraya geldik geleli arabayla gitmediğimiz anlarda hep ist için treni tercih ediyoruz çok daha rahat yolculuk yapılıyor...herkese iyi akşamlarr
bugün çook yoruldum bayanlar -tatlicadiarzu- karnım da ağrıyo çok fena of yarın bu şekilde nasıl çekicem yolu hiç bilmiyorum :bbo: bu arada yarın 13,15 de otobüsüm.
kallisim otel nerde merak ettim :1rolleyes:
Asyacım kesinlikle devam etmelisin bence bozarsan metabolizma şaşar yine ama devam edersen bu hafta ancak düzene girer diye düşünüyorum sabretmelisin...opuyorumnanaktansimdi aynen hic bozmadan devam edeyimmi yoksa baska bir listeyemi geceyim
canım benim gerçekten zor durumda kalmışsın ama buna yine senin mantıklı kararın cevap vermeli biz ne diyebiliriz ki.. seni görmeyi elbet isteriz çokta seviniriz ama ya zor durumda kalırsan.. keşke garanti verebilecek bir durum olsaydı hepten geçseydin trt ye...opuyorumnanaktan hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız..ama trt ye gidip,her zaman çalıştığım yerden olmak da istemiyorum..trt sonuçta sadece benimle çalışmak istese,belki rutin olarak çalıştığım yeri bırakırdım ama....orası arkadaşımın işi...öyle işte...
sizce ne yapayım? kafam çok karıştı...
tebrik ederim cnmcım...bnmde 5 yıldır görmediğim kiloma gelmem çok sewindirici şahsım adına...hala inanamıyorum...5 yıldır 100 kilo bnm sınırımdı...aşşağı inmekte zorlanır ve her defasında pes eder verdiğim kiloları geri alırdım...artık sırtım yere gelmez...öle umut ediyorum...eğer ben bile 98,5 gördüysem tmmdır bu iş....anaaam bayanlar tartıldım geldim. bu sabah regl olamama ragmen 66.9 çıktım :teytey: 4 yıldır görmediğim bir kilo. ağlamak istiyorum sayın seyirciler mafoldumben
cnmcım nacizane fikrim ama ortada kalmana gerek yok...seni görmekten zevk duyarız ama 1 kere daha görücez diye dvmlı gittiğin işindende olmanı istemeyiz...yani işinden olmasan bile sorun olmasın...huzursuzluk malum...kızlar az önce beni çok ortada bırakan bir gelişme oldu,sizlerle paylaşmak istedim...
aman kallisim gün belirle bir an önce al biletini millet çıldırmışşş -tatlicadiarzu-bijocum trenlerde yer yok mu:1shok::1shok: abowwwwww.. ben nedicem o zamann... hafta arası çocukları alıp gidecektim ablama eşimde hafta sonu yırtıkla beraber gelecek ti off yaaa... günü belli değil önceden alamam ki.. amannn...mafoldumben
:1shok::1shok: sportim tebriklerrr maşallah yaaa süpersinkalliscim kilomu bildiriyim 55 zemuszemus
sağol tabucumm Şeniz canım denicem çok teşekkür ederim tavsiyelerin için a.s. zaten elmayı ve salatalığı kabuguyla yerim ben kabukları çok faydalı olduğu için ama kayısıyı mutlaka denicem.. ilacın adını da alabilirim özelden.tebrik ederim cnmcım...bnmde 5 yıldır görmediğim kiloma gelmem çok sewindirici şahsım adına...hala inanamıyorum...5 yıldır 100 kilo bnm sınırımdı...aşşağı inmekte zorlanır ve her defasında pes eder verdiğim kiloları geri alırdım...artık sırtım yere gelmez...öle umut ediyorum...eğer ben bile 98,5 gördüysem tmmdır bu iş....
bu arada hayırlı yolculuklar cnm....wc sorununu yeni evli olduğum zmnlarda çok yaşadım ben...hatta bu yüzden ameliyatlık oldum...daha sonra bitkisel bikaç ilaçla ve de bazı yemek alışkanlıklarımdan vazgeçerek aştım ve su an muntazam haftada 5 kez çıkarım yaklaşık olarak hergün...arada bazen 1 gün geciktiği oluo...çok salçalı yememye gayret gösterin ve de posa bırakan yiyecekler...kayısı süper bi yiyecek ona dvm edin...ve elmayı salatalığı domatesi kabuğu ile yerseniz sorun çzülür inş...bitkisel ilaç düşünenler isterlerse özele yazarım...bende çok işe yaramıştı ve hala etkisi dvm edio sanki.
teşekkür ederim canımm Şenizbijocum gıcır dişleriyle evine dönüyormuş.. iyi yolculuklar canımcım
sus sesini çıkartmabnm ki iki haftalık ondan üleeee:kedi:
ben kaçıyorum arkadaşlar....kilo veren herkesi kutluyorum şimdiden...veremeyenleride kutluyorum onlardanda haftaya inşallah...şimdilik sağlıcakla kalın hoşçakalın...görüşmek üzere...
kalliste ablama ve cocoya tşk ederim bu arada...inş dvmını getiririm....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?