Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canımm Şeniz
ayrıca kilonu da tebrik ederim valla Allah çikolata ve kallisten razı olsun bu diyetten haberimiz oldu ca coştukça coştuk 2 haftadır :hooray:

canım sağolasın
walla aynen
çikolata ve kallisime çok çok teşekkürler tekrar.
ben yoksa fıçı gibi yiyip yiyip neden her hafta gr gr veriyorum diyecektimsengözlerimebaksanab

kilom 58 kızlar-tatlicadiarzu-

2 haftada 5 kilo verdin inanamıyorum:1shok:
maşallah sana cocom

dur ben kendime üzülüüp geleyim,
henüz tartılmadım ama hiç umudum da yok..
resmen gramla yedim ben bu hafta..
bi çözüm bulmam lazım yaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben

yaa bijocum çok üzüldüm ben .. ortanca kızım lisede okuyor ya.. doğudaki okullardan misafir öğrenciler gelecek hafta arası ve gün belli değil bu gün belli olacak galiba.. o öğrencileri alıp gezdirmek için gönüllü oldu kızımda 2 gün boyunca... öyle kötü kaldık ki gün belli değil, eşim izine çıkamıyor şimdi çıkarsam yıllık izin yanar herkes ya evleniyor ya hasta rapor peşinde diye uğraşıyor filan filan ben gene yanacam diyormafoldumben eşim yıllardır iznini tam olarak kullanamadı hiç.. tatile gittik acil gel rusyadan çağırıyorlar dediler bir gittik arkadaşı kaza geçirdi yine acil gel dediler.. adam ekimde emekli olacak ama bugün çıkıp işe hiç gitmese ancak biter izinleri yıllardır daral geldi..mafoldumben bende tüm kış gitmedim yaza rahat gideyim diye ablamı bile görmedim hayatta başka kimsem yok ki..mafoldumbenmafoldumben

canımcanım
üzülme nolur sen de muhteşe kilo verdin a.s.
ben hatırlıyorum senin 2,6 kilo verdiğin haftayı
sen çok azimlisin bak eminim bu hafta da kilo verdin hadi tartıl gel...
dediğim gibi ben çook yiyormuşum meğer... onu anladım...

cococum maşallah.. tebrik ederim canım senide... çok iyi gidiyorsun aynen devam şekerim...

bhkcım sen bağırsak tembelliğinden şikayetçisin ya ben o kadar çok çektim ki bu sıkıntıdan ama kaç yıl devam etti artık sancılanıyordum çok kötü bir durum bu.. 2 yıl önce aile hekimimize söyledim oda bana bir hap ve yanında bir şurup verdi 3 ay hiç kesintisiz devam dedi.. tek çare olarak gördüm ve hiç kesmedim ama o gün bu gündür kabızlıkta neymiş unuttum inan...inşallah sende atlatırsın..

canııım:teselli:
üzülme uarım herşey yoluna girer
veya ekimde emekli olacakmış eşin ondan sonra bol bol gezin hayatım
mavi tura felan çıkın mesela .. başbaşa:jeyyar:

ahadi yaaaa...
neymiş ki onlar..mafoldumben

ben mutfağa kaçayım.
kızın yoğurdunu mayalayıp,
ocağa da corbasını koyup geleyim..
hadi muck :a015:

canııım:teselli:
üzülme uarım herşey yoluna girer
veya ekimde emekli olacakmış eşin ondan sonra bol bol gezin hayatım
mavi tura felan çıkın mesela .. başbaşa:jeyyar:

Mavi tur kesmez hayatım bizi dünya turu düşünüyoruz:sinifsinif::sinifsinif: tıss coco bu memlekette 3 çocuk okutup emekli maaşı ile kim tatile çıkabilir ki :bbo: üstelik kriz malum... Biri üniverst sınavına girecek ağustosta her attığı adım paraya bakıyor valla geçen yıl her sınavına 200 lira gibi ücret ödedik ve defalarca giriyor bu yetenek sınavlarına, e-e-ee kazanırsa orasıda malum .. biri anadolu lisesinde okuyor bir kitabı bir günlük tatil konaklaması fiyatına eşdeğer ... amaninnn saymıyım saymıyım benopuyorumnanaktan ama değil mavi tur mavi düşüncelerdeyim :roflol:.. sağlığımız yerinde bin şükür ki... sıkıntımızda yok etrafıma baktığımda ne dertler ne sıkıntılar var...... ama eşim işi bırakırsa mahvoluruz vereliniortak 44 yaşında adam işi bırakıp evde pineklerse önce kallisiniz kafayı yer zaten bırak izin yapmasın çalışabildiği kadar çalışsın:roflol::roflol: anında dönerim böyle:roflol:

bhkcim ben isim veririm canım ama sorman gerek doktoruna canım en azından danışmalısın.. ilaca bakıp yazarım şurubu biliyorumda ilacı unuttum kutusunu saklamıştım..

kızlar kızın arkadaşı kahvaltıya geliyor hem diğer arızalı pcye bakacak kaçayım sonra gelirim...a.s.

aferin şekerlerime hele coco maşallah sana sizin şu diyeti hala bilmiyorum neydiki biri söylese bende 67.5 oldum sonunda öpüyorum başarılar dilerim

gunaydın herkese.dun buralardaydım ama gecmısı okuyayım dedım cıkamadım ıcınden.maalesef kılo vermedım ama almadımda oyle bır hale geldımkı almadıgıma sukreder durumdayım.zaten dıyetde hak getıre epeyce yıyorum.sıcakdan gunduzlerı bısey yemıyorum ama aksam gunes battıkdan sonra allah ne verdıyse.mezesel seylerden yatana kadar goturdum uc gun boyunca.bu sabahda esmer ekmek kalmamıs.yarım paket etı form peynır ve karpuz yedım ama zorla.dun gazetede japon sumocularından bahsedılmıs.ozel bır dıyetle kılo alıyorlarmıs.soyle kı sabah kahvaltı yapmayıp 4 5 saatlık bır antreman yapıp 5000 kalorı cıvarında bır ogun yapıp uyuyolarmıs.ve bu sayede o kılolara cıkıyorlarmıs.okuyunca bı kea daha anladım kahvaltıyı atlamamak gerkdıgını.yarın bursa ya gıdebılırmısız ama gıtmezsek bende baslıycam bu dıyete yoksa pazartesı ye kalacak

yaa ne güzel düşünceler bunlar Kallisim
neler var dünyada hakkaten.. şükretmek lazım

belki bulursunuz kallisim vagon ekleniyor, biletini iade edenler oluyor vsvs. o kadar da umutsuzluğa kapılma kaydirigubbakcemile5
demek mavi düşüncelerdesin haa :roflol: :roflol:

bhk cım üzülme bak ben de assla 1000 kaloriyi geçmememe rağmen 400 gramcık aşaya inebildim kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bhkcim ben isim veririm canım ama sorman gerek doktoruna canım en azından danışmalısın.. ilaca bakıp yazarım şurubu biliyorumda ilacı unuttum kutusunu saklamıştım..

yok zaten asla kendi bildiğime bi ilaç kullanmak adetim değildir..
aklımda bulunsun diye...mafoldumben

peki benim sorun ne onu bi anlayabilsem..
ama bugün kesin tatildeyim.
bi kere 65in altına da indiğim için hamen buzluktan bi kornet ısmarladım kendime..
akşama ve öğlene de ne yerim düşünücem.
bugün mutlu etmem lazım kendimi mafoldumben

owwwww :1shok:

5000 kalori mi......

bhk cım üzülme bak ben de assla 1000 kaloriyi geçmememe rağmen 400 gramcık aşaya inebildim kafamçokkarıştı

evet ya,
seninle zaten öğünlerimiz benziyordu baya..

gerçi ben bir hafta verip bir hafta veremeyenlerdenim.
bu takıma girdiğimden beri böyle..
hiç 2 hafta üst üste verememişimdir heralde..

tek tesellim takıma girdiğimden beri,
ki yaklaşık 4 ay olucak,
hiç eksi bildirimde bulunmadım:umursamaz:

ay nasıl mutlu oldum reyhan ablacıgım ıstanbul a gelıyormus.yasasın abla hangı klınıge gelıceksın.hangı tarıhlerde ıns 15 30temmuz arası olmaz.ay cok heyecanlandım.kallıste canım ne guzel gelısmeler olmus cok sevındım.bende dun butık oteller kıtabına bakarken farkettım ne guzel oteller varmıs beykoz da.yalnız ben ıstanbul da balık dıyınce kavagı tek gecerım.bıde beykozu denemem lazım sanırım.sen ne zaman gelıceksın kallıstem.benı gormededn gıdersen kıyamaetlerı koparırım haberın olsun yalnızlaelaelaelaelae.bıde aklıma bısey takıldı sportıe bu traktorde ne ya:1no2:ara ara okuyorum bu nu ama pek anlamadım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…