Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En guzel.plani yapmissin canm ..

Yok canm cok kavgali ya ben izlemiyorm
canm benmde istedigim o aslnda hic giresim gelmiyir ama kizlarida birakamiyorm bi yanim burda berilimi bekliyirm Napsak kime ne desekelimden bisiy gelmiyot patlicam boyle varya

Sıkmayın kızlar canınızı.
Hiç bir şey kendinizden değerli olmasın.
İyi akşamlar dilerim.
İşlerimi tamamladım. Keyif moduna geçiyorum ben de.

selam kızlar neler olmuş buralarda üzüldüm.....
bizde bebişimle dışarı çıkalım dedik ama hava bozdu gene evde takılcaz galiba
ıstanbul'da mısın bılmıyorum ama ..Istanbul sıs ıcınde..berbat bı halı var.
kızlar bugun bir kahve fincan fıstık ya da bağdemin 450 ye yakın kalori olduğunu öğrendim
çok acı çünkü ikisinden de yedim
umarım evdekiler cabuk biter
olsun...badem ıyıdır candır.. her kalorı aynır.. degıl bunlar guzel kalorıler..
yaw nıye ozellıkle sukker.. bız de emzırıyoruz.. benım oglusummm ıcın de paylas:)
ama yaaaa. deme oyle.
gıtme baska sayfalara.. bız burada takılalım kendı kendımıze...
bıseyler donuyor o cıvarlarda ama neyse...
Berıl'ın donusu uzun surer mı kı acep?

BUGUN
sabah: 1haslama yumurta, 3cevız, 2kuru ıncır, ıhlamur, salatalık, 4zeytın, 1tatlı kasıgı dut pekmezı (nonseker)
ogle: 2dılım cheddar peynır ıle yagsız salata. ruseym+bademyagı+vısen ıle shake.
....2Trabzon hurma+1/2 bard sut
aksam: 1kase yogurt corbası, 2kasık et sote(mantarlı), 1bardak portakal+havucsuyu.
su:3lt+
spor: 67dk kurek, 2.3km yuzdum

Dünkü olay hakkinda birsey demeyecegim ama bir Gogo beni anlamis kimsenin birinciligi beni ilgilendirmez.
Yanlizca sunu soylemeluyimki dusundugumu söylemekten hayatimin hic bir yerinde sakinmadim karekter iste.

Bende tam o moda gecmiskenn beriliimz gelmiiis
Selam kuzular
Kimseler Yok
Sükkercim burdayim sen gerisini anladin....
Kiz selin beril diye doldurmusun her yeri yerim seni bak
beriiiil allahiiim su an havalara cikabiliriiim

Dünkü olay hakkinda birsey demeyecegim ama bir Gogo beni anlamis kimsenin birinciligi beni ilgilendirmez.
Yanlizca sunu soylemeluyimki dusundugumu söylemekten hayatimin hic bir yerinde sakinmadim karekter iste.
biz senide demek istediklerinide f
Gayet iyi biliyoruz canm sen hiic merak eetme kuzzum benmm gel bi yanak alaym :d oh be kendme geldim bee

bu tartismanin asli hayriyenin 90 kusurdu sanirim 4 kilo vererek birinci oldugu basladi yeni degil.o gun inanilmamisti ogunde bugunde yarinda arkadaslarimi kayirmada önce sakinimdir ama kuyruguma basilirsa mod degistirebiliyorum malesef.yinede üzülmenize üzüldüm.

okuma bosver yeterki kopma gunde 5 mesaj la birde cuma bildirimi baska birsey istemiyom haaaaaaaa birde zayifla yeter
bu konuda devfalrca yazdim size hatta bildirim yaptiginiz mesajin bir altina baksaydiniz yine bir mesajimi gorecektiniz.kendi basima karar almadim fikir beyani istedim takimdan izne ayrilalim fikri belirince boyle olmasi gerekti.benim kisisel bir dusuncem olamaz.ayrilma kararinizi tabiki istemem insallah bu mesaji okur geri gelirsiniz.hala takimdasiniz
bu sefer begendim
hic ummazdim eminenin menusunu begenecegim bu tutsaklik iyimi geldi ne
disiplin konusunda haklisin ama asil sorunsanirim patavatsiz derecesinde dobraci olmamda sanirim.bu sefer gorusunuze katiliyorum yazaip yeni bir sistem olusturmaya calisacagim kendimde
sali gunu 3 gundur menu yazmiyorum kimsede farkedip sormadi diye yazdim, bir tk dagyolu cevap yazdi sagolsun niye ki diye.bende ne kadar dikkatliyiz deiye ekleme yaptim.yedigim herseyi yazdim, olmasi gerekende bu.kimse yazinin basinda bekliyor hiiiii doneri nasilsin diyeindirmiyor.öncelikle kendimize net olursak yedigimizide buraya yazip tekrar etmemeyi deneyebiliriz.
Beril gelmiycekmi birdaha
gelmemmi balimmmmmmmmmm
gelemessemde seni cagiririm kiz
pek bir liseli mektubu gibi oldu ama idare et artik
Günaydınlar dilacım ben seninle ilgili fikrimi gerek özelden gerekse buradan yazdım ama su an kaptan beril o ne karar verirse o oluyor o sebepten dolayı canım sen nasıl istersen öyle yap
bu konuda icim rahat cunku bana kalsa ben 5 mesaj zorunlulugunu coktan uygulardim.bildirim yaptiginda kusura bakmayin su isimden dolayi gelemiyorum diye yazmak insanin bir dakikasini bile almaz.
emine kapat bosver
benim meselemle sizde gerilmeyin
selam kızlar neler olmuş buralarda üzüldüm.....
bizde bebişimle dışarı çıkalım dedik ama hava bozdu gene evde takılcaz galiba
fistik gibisin sekerim
Ben dunku menumu paylasiym ..

Sabah 1 dilim ekmek peynir limonlu maydanoz zeytn
Ara 1 yesil elma
Oglen haslanmis karnibahar bahartli yogurt
Aksam izgara 2 buyuk kofte 2.5 lt su spor yapmadm 2 bardk yesilcay ..
vawwwwwwwwww bu ne gulum cok cok begendim
kızlar bugunlerde gececek, normal rutinimize döneceğiz merak etmeyin
fıstıkkk sanem gördüm seni
tabiki donulecek, aksamalar olabilir, anlasmazliklar yasanir, takim dagilir, yeniden toplanir ama hedefimiz varsa mutlaka ona dogru ilerlemeliyiz
ya bir sen beni anlamissin inanki
bir sen benim karekterimi cozmussun
gogo iyiki hayatimin birinde sen girmissin
cok guzel minigim.kiz kiyamam o ne oyle beril abla gelmezse....geldim sende gel annem
En guzel.plani yapmissin canm ..

Yok canm cok kavgali ya ben izlemiyorm
canm benmde istedigim o aslnda hic giresim gelmiyir ama kizlarida birakamiyorm bi yanim burda berilimi bekliyirm Napsak kime ne desekelimden bisiy gelmiyot patlicam boyle varya
ay nereye baksam beril yanindada aglayan bir smile
benim o kisiyle olayimin takimin motivasyonunuzu nasil etkiledigini anlamadim inanki.moral bozuklugunun sebebimiyim diye uzerime alindim
yok yok gevseme girmem diye de icinden gecirme seni burda gorecem
ama seni bugun burda gormek bana nasil iyi geldi bilemezsin ya
hayret emineden begendigim bir menu daha

Bende tam o moda gecmiskenn beriliimz gelmiiis
beriiiil allahiiim su an havalara cikabiliriiim
kiz nere gittin simdi

Beriiil gittinmiiii
yok yavrum ya hizli hizli cevap yaziyordum sana gelip sohbet edecektim sen biraktin beni simdi
biz senide demek istediklerinide f
Gayet iyi biliyoruz canm sen hiic merak eetme kuzzum benmm gel bi yanak alaym :d oh be kendme geldim bee
seni ozledim canim ya
belgine telefon etmistim sana ulasmadimi pis
mesaj yazarim demisti oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…