- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.181
Kuzucuklara çok geçmiş olsun
Tesekkurler su an soktaymda ben .geçmiş olsun selin, geçmiş olsun beril abla yazık kıyamam ya bi an önce iyileşirler inşallah
bugünkü menüm
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 yeşil zeytin,kara lahana,yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,2 yemek kaşığı mantarlı menemen,çay
öğlen:sade şekersiz türk kahvesi
akşam: haşlanmış et 250 gr, mercimek salatası.
spor: 1 saat nivea boydyle dinamik sabahlar, leslie 3 mil
damla ne oldu niye hicmi gelmiycek beril niye boyle bisy oldu acklana yaparmisin lutfenKızlar takım kaptanınızın hesabı keçici olarak pasifdir.yani gelemiycek...haberiniz olsun merak etmeyin.bir şey gerekirse yardın falan bize 7.takıma gelmeniz yeter.çok üzgünüm gerçekten...
Günaydınlar dilacım ben seninle ilgili fikrimi gerek özelden gerekse buradan yazdım ama su an kaptan beril o ne karar verirse o oluyor o sebepten dolayı canım sen nasıl istersen öyle yapBerilcim ben burda kendimi kaç kere tanıttım hatırlayamıyorum artık. Toplight kaptanımken ben çok nadir girecegimi söylemiştim eğer olmazsa takımdan çıkayım demiştim sadece kilo bildirimi günleri kilomu mutlaka perşembeden bile olsa bildirmemi istedi. Ve takıma geldiğim günden beri sadece bi kere bildirimimi geç yaptım 6 aydır bi kereden başka bi kusurum olmadı. Bunları söylerken ne düşündün bilmiyorum. Ama takımdan ayrılıyorum. Kızlar kendinize iyi bakın.
Selin cim dün akşam paylaşım alanında yaşananlardan sonra maalesef beril ceza aldı hesabı kaç gün kapatıldı bilmiyorum sonuçta gelecek ama ne zaman bilmiyorum o yüzden damla öyle yazmıştırBeril gelmiycekmi birdaha
bugday ozu.gayet iyi
ruseym nedir
haha bı arkadasım var.. hersabah cekıyorum ya. benı hep gole kayık ındırıken hayal edermıs.:) concept2 kullanıyorum.ben seni suda kürek cekiyorsun diye düşündüm
yoksa bu bir hareketin adı mı
kalıbımı basıyorum tum meslegımı onume alıyorum.. kıtapları sıra sıra dızıyorum..ancak dukanla verilir canım
dukanın atak evresi saf protein,sebzelere geçildiğinde biraz kilolar geri alınıyor ama bir hafta saf proein depolanmadığı için 60 kg da olsa 4 kg gidebilir
bir de anoreksikse olabilir,günde 500 kcal altı beslenince hergüne 1 kilo gidiyor
ya da bulimia olabilir,kusuyordur yediklerini;gerçi bulimialar cok veremiyorlar
4 kilo vermek olası ama ikinci haftada o verilen kg geri alınır
canım kalori hesabi çok bilmem yapmamda hani biraz karaty usulu yapıyorumya sabah kahvaltısını harfiyen uyguluyorum diğer öğün bana kalmışsüper
kaç kalori acaba merak ettim
hala profil resmi yokk bebişimmm
çok iyi ama sporsuz olmuyor can sen emziren annemiydinkızlar Rabbim'e sükür iyileştim
artk menü bildirimlerine başlıyorum
dün
sabah: 2kk peynir+5 zeytim
ara:1 eksi elma
ara:1 kahve+ 1 kahve fincanı taze fıstık
öğlen: müsli
ara:etiform
aksam:fırında pişmiş 1 tavuk budu+ 1 kase yoğurt
3 lt su içtim
menümüm toplam kalorisi: 1910 kcal
bu sabah tartıda gördüğüm rakam: 63,3
spor yok
bende haftada 1 gün kaçamak yapıyorum ve buna engel olamıyorum malesef 3 ay sonra malum günümdeyim bunun etkisi olsa gerek bu hafta ben sadece bugun paylaşim yapamıyacağim bende lütfen menu paylaşilsın istiyorum bunu daha öncedende istemiştimbahsedilen arkadaşın menülerine bakmak istedim ama menü yazmamış,salı günü bir kilo verdiğini yazmış,demek diğer 3kgı 3 günde verdi;arkadaşlar böyle kilo verilmiş olabilir ama bu çok sağlıksız,unutmayalım ki sağlık olmadan hiçbir sey olmuyor, artı böyle verilen kilolar kastan gidiyor,sonradan yağ olarak geri alınıyor..
aslında herkes menü yazmalı
bundan sonra,geçerli bir nedeni olmadan menü yazmayan arkadaşları uyaralım bence,beni de uyarın
ayrıca sert olacak ama(bu uyarı öncelikle kendime) gidip poğça,börek,patates kızartması,pasta,hamburger v.s. yiyen,bunu da utanmadan menüsüne yazan arkadaşlar bence buraya uğramasın bile.insanlık hali kaçırırsın arada,ya da nefsin çeker,özel bir gündür ama gelip buraya menü diye yazmamalısın.mesela geçen gunnesh kaçırdım ama buraya yazmam demişti,aynı şekilde servey de,ben de bu hafta menümü yazmadım,bazen hasta oluruz,bazen kaçırırız; bu çok normal.
sözüm meclisten dışarı
eleştirim ilk kendime
hm naber fıstık
eşim bugun evde yok,kızım uyuyor bundan gördüğün gibi ben de buralardayım..ama şmdi çıkıyorum,işler güçler,okunacaklar var,hayat beni bekler.öpüyorum
teskkur edem canm :)çokk dikkatli oll
ilaç kullanmadan atlatın inşallah
ir de kendine de cok dikkat et
en iyi olacaksın ki onlar iyieşsin
tmm canm :/Selin cim dün akşam paylaşım alanında yaşananlardan sonra maalesef beril ceza aldı hesabı kaç gün kapatıldı bilmiyorum sonuçta gelecek ama ne zaman bilmiyorum o yüzden damla öyle yazmıştır
böyle devam selincimBen dunku menumu paylasiym ..
Sabah 1 dilim ekmek peynir limonlu maydanoz zeytn
Ara 1 yesil elma
Oglen haslanmis karnibahar bahartli yogurt
Aksam izgara 2 buyuk kofte 2.5 lt su spor yapmadm 2 bardk yesilcay ..
benim 2022 kalori çıktı zaten hergün onun altında alıyorum.Yediklerime kalori hesabı yapıcam bende bundan sonrahttp://www.kaloricetveli.net/gunluk-kalori-ihtiyaci.html
ben aslında fazla kalori alıyorum ama emzirmekten yırtıyorum,bundan kg vermişim galibagünlük almam gereken 1800 civarıymış
bundan sonra günlük hedef kalori alımı 1700 olsun
ama ara öğün olarak tercih edilmeli bence hem tok tutuyor hem sağlıklıkızlar bugun bir kahve fincan fıstık ya da bağdemin 450 ye yakın kalori olduğunu öğrendim
çok acı çünkü ikisinden de yedim
umarım evdekiler cabuk biter
aynen ben debenim 2022 kalori çıktı zaten hergün onun altında alıyorum.Yediklerime kalori hesabı yapıcam bende bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?