Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzucuklara çok geçmiş olsun

Tesekkurler su an soktaymda ben .

Kızlar takım kaptanınızın hesabı keçici olarak pasifdir.yani gelemiycek...haberiniz olsun merak etmeyin.bir şey gerekirse yardın falan bize 7.takıma gelmeniz yeter.çok üzgünüm gerçekten...
damla ne oldu niye hicmi gelmiycek beril niye boyle bisy oldu acklana yaparmisin lutfen

Günaydınlar dilacım ben seninle ilgili fikrimi gerek özelden gerekse buradan yazdım ama su an kaptan beril o ne karar verirse o oluyor o sebepten dolayı canım sen nasıl istersen öyle yap

gayet iyi
ruseym nedir
bugday ozu.
ben seni suda kürek cekiyorsun diye düşündüm
yoksa bu bir hareketin adı mı
haha bı arkadasım var.. hersabah cekıyorum ya. benı hep gole kayık ındırıken hayal edermıs.:) concept2 kullanıyorum.
kalıbımı basıyorum tum meslegımı onume alıyorum.. kıtapları sıra sıra dızıyorum..
soyledıklerım dısında asla asla bır bayan 4.4kgyu 1 haftada ve-re-mez..
ben omrumce 1000kg bıle vermısımdır:))
en fazla 6kg vermısımdır...-kı 100kglardayken.
spor yaptım cok az yedım dese bıle olmaz..
spor yapmamıs..hareket etmemıs...su hıc tuketmemıs olur ıse.. 90+ olur ıse 4kg gıder.
yahut. zaten 60kgdur...2gun 4kg yemıstır/ıcmıstır. 2gun sıfırlamıstır kendını 3.gun yıne 4kg verebılır.

herkese iyi hafta sonları yaşananlara üzüldüm inş birdaha yaşanmaz
süper
kaç kalori acaba merak ettim
hala profil resmi yokk bebişimmm
canım kalori hesabi çok bilmem yapmamda hani biraz karaty usulu yapıyorumya sabah kahvaltısını harfiyen uyguluyorum diğer öğün bana kalmış

çok iyi ama sporsuz olmuyor can sen emziren annemiydin

bende haftada 1 gün kaçamak yapıyorum ve buna engel olamıyorum malesef 3 ay sonra malum günümdeyim bunun etkisi olsa gerek bu hafta ben sadece bugun paylaşim yapamıyacağim bende lütfen menu paylaşilsın istiyorum bunu daha öncedende istemiştim

hm naber fıstık
eşim bugun evde yok,kızım uyuyor bundan gördüğün gibi ben de buralardayım..ama şmdi çıkıyorum,işler güçler,okunacaklar var,hayat beni bekler.öpüyorum

Callancım saol canım sen nasılsın?
Erkenden uyandım yine.
Dün iyi çalışmıştım. Bugün işlerim hafif olunca, dukan çikolatası yaptım. Yanına sırası ile çay, böğürtlen çayı ve kahve kombinasyonları ile film izledim.
Biraz işlere bakacağım.
Ardından bir film seansı daha planlıyorum ama ne izleyeceğim bilmiyorum.
Sen de çok yorma kendini.

çokk dikkatli oll
ilaç kullanmadan atlatın inşallah
ir de kendine de cok dikkat et
en iyi olacaksın ki onlar iyieşsin
teskkur edem canm :)

Selin cim dün akşam paylaşım alanında yaşananlardan sonra maalesef beril ceza aldı hesabı kaç gün kapatıldı bilmiyorum sonuçta gelecek ama ne zaman bilmiyorum o yüzden damla öyle yazmıştır
tmm canm :/

Selam kızlar. Dün yaşanan olaylara hepimiz uzulduk beril hakli ama üslubu yuzunden yanlış anlaşılmış ve yanlizca akrebin kilo vermesine yorum yapmamış baska bir üye bütün gün takımda olduğu halde bildirim yapmamış. Beril ona kızmış haklı olarak o kişi artida olduğu için kilo bildirmedigini düşünmüş.
Ama artık bu konu tartisilmasin hepimiz uzulduk beril birkaç güne gelir herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa bizede gelebilirsiniz.hepinizi öpüyorum.

yok artık konuyu kapattık
artık önümüzdeki maçlara bakacağız
haftasonuu kimse kaçamak yapmasınnn

kızlar bugun bir kahve fincan fıstık ya da bağdemin 450 ye yakın kalori olduğunu öğrendim
çok acı çünkü ikisinden de yedim
umarım evdekiler cabuk biter

Kızlar menümü yazayım.
Sabah:
- 2 tane yumurta
- Yarım dilim peynir
- 6 zeytim
- Az pastırma

Ara:
- 1 bardak ayran

Öğle:
- 8-10 tane misket tavuk köfte
- 1 bardak ayran

Ara:
- Helvalı muhallebi

Akşam yok

1,5 litre kadar su içtim. Daha içerim.
Bitki çayı, kahve, siyah çay ..

benim 2022 kalori çıktı zaten hergün onun altında alıyorum.Yediklerime kalori hesabı yapıcam bende bundan sonra
aynen ben de
biz bence 2500 filan yakıyoruzdur
sukker özellikle senin için paylaşıyorum:
Emzirme döneminde aklınızda bulunsun!

• Vücudunuz 1 ml süt salınımı için yaklaşık 7 kalori harcar.
  • Protein yeterli miktarda alınmalıdır. Özellikle balık haftada en az 2 kez tüketilmelidir.
  • B12 vitamini süt verimliliği için önemlidir. En iyi kaynağı ise, yağsız kırmızı et ve yumurtadır.
  • Kalsiyumun yeterli alınması, annenin kemik sağlığı için önemlidir. Kadınlardaki osteoporoz riski unutulmamalıdır.
  • Folik asit gebelik döneminde olduğu kadar, emzirme döneminde de önemlidir. Yeşil yapraklı sebzeleri bol yemek gerekir.
  • B vitamini tüketimi de yeterli olmalıdır. Bunun için tam buğday, bulgur ve kuru baklagiller tercih edilebilir.
  • Magnezyum ve çinko her kadın için yaşamın her döneminde önemlidir. En iyi kaynaklarından biri ise fındık‘tır
  • D vitamini anne sütünde yeterli değildir. Bebeğe yapılan takviyeye rağmen, güneşli havalarda her gün 15-20 dakika açık havaya çıkarmak, bu vitaminin sentezi için faydalı olur.
  • Kompostolar şekersiz hazırlanabilir. Bunun için meyvelerin doğal şekeri yeterlidir.
  • Demir eksikliğiniz varsa, meyve sularına pekmez veya kuru üzüm ekleyebilirsiniz. Basit şeker tüketmeniz gerekli değildir.
  • Tatlı yemek isterseniz, gaz yapmayacak şekilde sütlü tatlıları tercih edebilirsiniz.
  • Süt protein, karbonhidrat ve kalsiyum açısından ideal dengeye sahiptir ve emzirme döneminde süt tüketmeye özen göstermeniz gerekir. Gaz yaparsa, laktozsuz sütleri tercih edilebilirsiniz. Probiyotik ve prebiyotikler de kullanılabilir.
  • Bilimselliği kanıtlanmasa da soğan, ısırgan otu çayı ve malt, süt salınımına genelde pozitif etki yapmaktadır.
- See more at: http://www.dilarakocak.com.tr/emzirme-donemi/#sthash.nv2bs3m1.dpuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…