- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.281
ayy canmsn ya bende bunu bekliyorduumgelelim haftanin özetine
toplight
umarim bursanin meshur iskender, damar ,sirdanina kendini kaptirmadigini ummudugum arkadasim haftayi 71 mesajla kaptmistir.ögle aralarinda ankaranin ayazina ragmen duzenli yuruyusunu elinden geldigince aksatmayan tatlis diyetisyeninin haftalik hedefledigi kiloyu vermistir.aslinda wc sorunu olmasaydi kendi rekorunu bile kirabilirdi.kendisini tebrik ediyorum
servey
Istanbullara her ne kadar bir iki kilo zayif gidebilmek adina diyetini aksatmayan arkadasim vucudunun oyununa maruz kalip kilo almis olsada iradesinden dolayi koca bir tebrik hak ediyor.bu hafta 119 mesaj yazmistir.
Günnes
sarisin seker citir hatun her sifat ona az bile. o bir avrupayi guzel, o bir hedef kurdelasini gogusleyip mezun olmak uzere.bu hafta 200 gram versede az veren yagdan dedirtti.162 mesajiylada sayfamiza ayri bir renk getirdi.200 gr.da olsa verdi ve hafifledigi icin tebrikler
dagyolu
karatayin hararetli uygulayici olan arkadasimiz sesiz sessiz 67.4 ten 63.5 duserek 1200 gram daha hafif bir sekilde haftaya merhaba demistir.63 mesaj yazan DAGYOLUMU gozum buralarda daha cok ariyor.duzenli kilo verisinden dolayi kendisini tebrik ediyorum.
callen
hafta basi hastaligiyla kendini vitaminlere emanet eden arkadasim persembe gunu ani bir kararla listede olacagini bildirdiginde cokmu kilo aldi diye beni korkutsada sadece 400 gramcik artiyla gelmistir.kendisine inancim bilgisine guvenim o kadar buyukki bunu misliyle telafi edecegine eminim.hasta hasta 137 mesajla varligini bize hissettiren callenimize tekrar gecmis olsun
hm22
13 haftada 5 kilo alan arkadasimiz kilo sorunun sebebini ogrenmis tedavisine baslamistir.Bende kendisine bu uzun kilo verme maratonundan galip cikmasini temenni ediyorum.esinden ayrilisi, hamilelik alarminin calmasiyla hareketli gunler geciren hm22 137 mesajla sahalara donmustur.
sanem0606
butun hafta bir onceki haftasonu kacamagini telafi etmeye calissada basaramamis ve 200 gramcik agirlikla bu haftaya baslamistir.kizimla platese gidiyorum hava misss mesajlariyla plates askimi korukleyen sanem tam 35 mesaj yazarak haftalik mesaj kuralina uymustur.
selin
selinim minik kusuzm bu hafta talihsiz bir sekilde rahatsizlasip hepimizi korkuttu.ekran önünde bekleyip iyi haberlerini alinca tam gaz diyet diyerek zayiflamaya ne kadar kararli oldugunu bir kez daha gösterdi.esinin agzina tikistirmalarina ve spor yapamamasina ragmen bu hafta 600 grami veren arkadasimiz kendinide bizide sasirtmistir.oyasaki aldim derken caktirmadaan 600 gram hafifletmis kendisini.bu haftaninda en gevezesi olan arkadasimizin haftalik toplam mesaj sayisi 400 kusur olup sadece sayfamiza yazdigi mesaj 332 dir.bu durumda haftanin gevezesi unvanini bu haftada korumaktadir.kendisini kutluyorum
eminef
ilk hafta 3,5 ikinci hafta 2.6 kilo vererek listeye giren ve takimimizin bir parcasi olmustur.bu haftaki mesajlarindan ziyade sayfalari donatacagi mesajlari saymayi sabirsizlikla bekliyorum.haftalik avatarini surekli guncel kilo resmiyle yenileyen eminefe en kisa zamanda saglikla hedef kilosuna ulasmasini diliyorum.verecegi kilolar icinde simdiden tebrik ediyorum.
sükker
minik annemize gitmekten vazgecip kaldigi icin bir kez daha tesekkur ediyorum.karatay beslenme seklini bebegine ragmen basariyla uygulayan arkadasimiz 112 den 108 e duserek hem bebegi hemde kendi icin en dogru yolda ilerlemektedir.bebegine ragmen gun icerisinde her firsatta bizimle olan sükkere birkez daha hosgeldin 5. takima diyorum.
ben beril
patavatsizlik derecesinde dopraci olan ben bayagi hareretli gunler yasadim.sinirsel olarak yemek yemeyisim ve uyguladigim diyet sayese 70 altina inip ilk adim amacima ulasmis bulunuyorum.her ne kadar gevezelikte selinden geri kalmasamda bu sayfada 279 mesajla ben burdayim demisim.kendime agzimi tuttacagim gunler diliyorum
kizlar kisaca mesajlar boyle
menulere hic deginmedim birini yazip birini yazmayip ötekilestirmemek adina.bundan sonra mazeretimiz olmadigi surece eksisi artisiyla menu bildirimlerini istiyorum.
canm berili bulmusum uyu rmuyum.yahuSizin yarininiz oluyor mu yahuu
Gece gece laklakk
haha yetisiriim benAy bırde ünvanına sevınıyor
Kac yere yetısmısın zor saydım
eminecim gunluk 100 kusur mesaj yazarken sürgune gönderilince parmaklarim sisti, klavyem tozlandiSizin yarininiz oluyor mu yahuu
Gece gece laklakk
zararli bi durum vrmii :)Nereye ne yazıyon baktım bırde
oooo simdi yazmayim +18 lere neler yazdinizararli bi durum vrmii :)
gunaydin fistigimgünaydııınberil ablam dönmüş ne güzel bi gün
ooooo yoooo basildiiim nasilda frkettin yahuuoooo simdi yazmayim +18 lere neler yazdini
sen iste yeteerki kuzum 17 bile verrsin :)Berus 7kilocuk ne dımı kolayca verırımmmmm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?