Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa o kadar yazdim gitti sadeccigborekle bozdum yarin portion berilcim sensiz sessizdi tadi yoktu buralarin Su an yoldayiz yagisli bir hava var kendinize iyi bakin

Cani
canim saglikli beslenerek de kg verebilirsin siki bir diyet yapmana gerek yok bi daha dusun

Puslu istanbula hoscakal dıyorumm
Ama tek kelimeyle muhiştı gene gelmenın planlarını yapıyorumm
yıne beklerız efendım...
cıkarken kapıyı kapat soguk gırmesın
haha yetisiriim ben Ya sana zor oliyordr ben kendi mesajlarmi sayaym soyliym sana ozelden olmadi ben konusaym vir vur vir sen ugras say hic adil degiil
aaa hakket barı kendı ısımızı kendımız gorelım
aaaa bak sımdıııı,bu ısı beraber masaya yatırsaydık.
sımdı ben de aynı durumdayım.
yanı benım oglum d a 6aylık.
ekgıdaya basladı.
lbasladıgı ıcın az bucuk gonlum rahat.
ama sana sunu onerırım; yaz..yedıklerını yaz. ve de kı "bu yedıklerımden hangısı bebege faıdelı?"
ınan dıyetı hakkıyla yaparsan cocuk daha ıyı beslenır.
ama sen hastalandıgın ıcın..bu durumda acabaların "evet yaa hep dıyet yaptıgımdan"la yer degıstırıyor..
bı dusun derım.
cunku yesıllık lazım bıze et lazım bıze.. e bunlar dıyet zatı
ya ben burada ol ısterım... yenı annler bırlıkte ne guzelll oluyor.

ya camları sıldım yagan yagmurla bırlıkte
ne edem ya baska zamanım olmayacak.
geldım ama korkarak..dedım kac sayfa okuyacagım acep..
bı baktım azcık cızıktırmıssınızzz

selamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler

Bence menuler yazılmayınca însan sapıtıyor bizim geup cok hızlı ilerledı ve herkeste yorgunluk oldu bence frene basmalıyızzz

alışmışım bu duruma en son 1 sene önce olmuştum agrı ve gerginlik yapıyo agresifim kompleksliyim moduna giriyorum

Kızlar, migrenim tuttu. Hiç iyi değilim. Haber vermeye girdim. Menümü falan yarın yazarım.
cok gecmıs olsunnn ayhh ayhhhh yapıyorsundur bıseyler ama sey derım.. sıyah cay demleme posetler varya...
onları sıcak su altında tutsonra gozune koy uzan.. ne bılım... 8yasından berı basagrısı ceken bırı olarak...cok ıyı anlıyorum.
Yemek yemek guzel se ama ıyı gorunmek daha guzel o yuzden karar vermeli ne ıstıyoruzzz
saglıklı olmakkkkk
Gectıgımız haftalarda emine hersey hızlı kilo verdı yanı menuler kus kadardı oyle olsun ıyı kılolar berıldı ama bunalıyor ınsan zamana yaymalı
eveetttt herkes sayılarla gırıssın bu ıse..
hormonlar bozulur amnnn yanı sınır gelır..yapılmayacak seyler yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…