- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.301
canim saglikli beslenerek de kg verebilirsin siki bir diyet yapmana gerek yok bi daha dusunberil ben yine hasta oldum
ateş basağrısı halsizlik filan geceden beri yatıyorum
bu rejim toparlanmamı engelliyor sanırım
kızıma haksızlıık yaptığımı düşünüyorum,çünkü hastayken hiç ilgilenemiyorum,eşim de bu durumdan rahatsız
şimdi ayrılıp kızım 1 yasındayken gelsem olabilir mi,böyle bir izin mümkün mü,çünkü 6 ay yokum
kendinize iyi bakın
sizinle tanışmak konuşmak çok güzel ve özeldi
yıne beklerız efendım...Puslu istanbula hoscakal dıyorumm
Ama tek kelimeyle muhiştı gene gelmenın planlarını yapıyorumm
aaa hakket barı kendı ısımızı kendımız gorelımhaha yetisiriim benYa sana zor oliyordr ben kendi mesajlarmi sayaym soyliym sana ozelden olmadi ben konusaym vir vur vir sen ugras say hic adil degiil
aaaa bak sımdıııı,bu ısı beraber masaya yatırsaydık.beril ben yine hasta oldum
ateş basağrısı halsizlik filan geceden beri yatıyorum
bu rejim toparlanmamı engelliyor sanırım
kızıma haksızlıık yaptığımı düşünüyorum,çünkü hastayken hiç ilgilenemiyorum,eşim de bu durumdan rahatsız
şimdi ayrılıp kızım 1 yasındayken gelsem olabilir mi,böyle bir izin mümkün mü,çünkü 6 ay yokum
kendinize iyi bakın
sizinle tanışmak konuşmak çok güzel ve özeldi
Benım 40 ım cıkınca olmustum olmak ıyı bence sşekercımmmselamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler
kızımda 10.ayda..selamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler
anlamadım servey?Bence menuler yazılmayınca însan sapıtıyor bizim geup cok hızlı ilerledı ve herkeste yorgunluk oldu bence frene basmalıyızzz
evett bi gün iki gün olmayınca uzuuun bi süre olunca bıkıyo insanKızlar yaa ama bunaldıgı cok oluyor ınsanın bır yer geliyor amannnn dıyorsunnn
gecmiş olsunKızlar, migrenim tuttu. Hiç iyi değilim. Haber vermeye girdim. Menümü falan yarın yazarım.
Gectıgımız haftalarda emine hersey hızlı kilo verdı yanı menuler kus kadardı oyle olsun ıyı kılolar berıldı ama bunalıyor ınsan zamana yaymalıanlamadım servey?
ne konuda hızlı ılerledık?
Gecmiş olsunnnKızlar, migrenim tuttu. Hiç iyi değilim. Haber vermeye girdim. Menümü falan yarın yazarım.
cok gecmıs olsunnn ayhh ayhhhh yapıyorsundur bıseyler ama sey derım.. sıyah cay demleme posetler varya...Kızlar, migrenim tuttu. Hiç iyi değilim. Haber vermeye girdim. Menümü falan yarın yazarım.
saglıklı olmakkkkkYemek yemek guzel se ama ıyı gorunmek daha guzel o yuzden karar vermeli ne ıstıyoruzzz
eveetttt herkes sayılarla gırıssın bu ıse..Gectıgımız haftalarda emine hersey hızlı kilo verdı yanı menuler kus kadardı oyle olsun ıyı kılolar berıldı ama bunalıyor ınsan zamana yaymalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?