Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağlıklı beslenmeeli ama ırade işte sevdıgınız seylerı hayattan cıkartınca daha zor oluyor yasagı delmek guzel cunku az yemeli bence

ıste kısıye baglı... en guzelı orta karar gıdebılmek -benım hıc yapamadıgım.
yemeyeceksem hıc yemeyecegım..yoksa abooovvv ısın ucu kacar bende.

canm agir diyet ypmadn yavas yavas yapabilrsn bence tabiki sen bilirsn ama gitmeni hic istemem tam takimimizi yeniden toparliyoruuz :/

Yaa o kadar yazdim gitti sadeccigborekle bozdum yarin portion berilcim sensiz sessizdi tadi yoktu buralarin Su an yoldayiz yagisli bir hava var kendinize iyi bakin
supersn canm dikkatli olun kuzm maglum hava..sende oylee :)

ya camları sıldım yagan yagmurla bırlıkte
ne edem ya baska zamanım olmayacak.
geldım ama korkarak..dedım kac sayfa okuyacagım acep..
bı baktım azcık cızıktırmıssınızzz
Ben bugn biraz evle ilglendm canm cocuklarda nane limon burunlar akiyor filan ondan cok gelemedm :)

selamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler
Ben bir yasndayken oldm canm ikisindede.

Hamile kalana kdr 7kilo vermeliyim hedefım 67 de hamile kalmak max 80 de doguma gıtmek ınş oyle olurrr
İns planladgin gibi olur tatlm tabi bi surpriz olmassa :)
alışmışım bu duruma en son 1 sene önce olmuştum agrı ve gerginlik yapıyo agresifim kompleksliyim moduna giriyorum
aramiza hosgeldiiin

Yemek yemek guzel se ama ıyı gorunmek daha guzel o yuzden karar vermeli ne ıstıyoruzzz

Kesnlkle guzel gorunmek istyoruzz serveyiim :) dun aksam dediler sen kilomu verdin filan ay ben bi mutlu oldum ki daha ne verdim ki yani yolum uznn ama daha bi gaza geldim vllahi

Sağlıklı beslenmeeli ama ırade işte sevdıgınız seylerı hayattan cıkartınca daha zor oluyor yasagı delmek guzel cunku az yemeli bence
haklisin bencede canm kararni bilmeliyiz herseyin ki aklmzda cok kalip cosmyalym bezmeyelim bir andaa ama eminemede katiliyorm ya durduramazsam kendmii :/

berilcim gerçekten seviliyorsun haberin ola
callan ya iki haftadır sevincimi kursağimda bıraktın bir gittin üzüldüm birgeldin sevindim gitmeni hiç istemem tabi hakkında hayırlısı

bugunki menum
sabah 1 yumurta peynir 5-6 zeytin 1 erik 3 kayısı 3 ceviz salatalık ananas
akşam 3-4 kaşik yogurt
su ve sporuda inş yazarım dünki kaçamağimdan bugun menum böyle

Bende sporumu ypaym oyle yazicam kizlar :) cocuklarida bi yikasam super olcak hastalat pekte istemiyorm ama :/

e ama kapattın mı gunu dagyolu?

Selın dı mı yaa... ben "ya durduramazsam" bıle dıyemıyorum.
durduramam cunku.
hele tereyag

yıkansınlar Selın rahat uyusun kuzularr...

ben de Buğday Gobegı'mı okuyorum... guzel kıtap....un tuketmıyorum ya kendımı alkıslatıyorum hehhe

yıkansınlar Selın rahat uyusun kuzularr...

ben de Buğday Gobegı'mı okuyorum... guzel kıtap....un tuketmıyorum ya kendımı alkıslatıyorum hehhe
daha cok hasta olmazlar dimii iki gecedr uyuyamiyorlar belki ilik su yumsatr onlari diyorm ama kararszmda ne yapayymm
Ne guzel ama ya unsz bi hayat zayflaman baya kolaylasyor iste kuzum

ben cocuklar mayısınca hemen banyo ıle resetleyen annelerdenım.
ama hıc hastalanmadılar suana kadaer.
ne bılım rahat ederler dıye dusunuyorum
sen ısıyı ayarlarsın.. ev soguk degıldır zaten hemen cıkarlar gıyınırler falan.
rahat uyurlar..

tamm canm kandirdin beni yikiym bari azck daha uykulari gelsin uyurlar hemen bende spor yaparm oh mis

Meleksiz olurmuu...heidi klumm 37 yasinda 1999 dan beri victoria secretta ve dort cocuk sahibi ( sok sok sok ) ayeica televzyon radyo ilede ugramis kendisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…