- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.321
canm agir diyet ypmadn yavas yavas yapabilrsn bence tabiki sen bilirsn ama gitmeni hic istemem tam takimimizi yeniden toparliyoruuz :/beril ben yine hasta oldum
ateş basağrısı halsizlik filan geceden beri yatıyorum
bu rejim toparlanmamı engelliyor sanırım
kızıma haksızlıık yaptığımı düşünüyorum,çünkü hastayken hiç ilgilenemiyorum,eşim de bu durumdan rahatsız
şimdi ayrılıp kızım 1 yasındayken gelsem olabilir mi,böyle bir izin mümkün mü,çünkü 6 ay yokum
kendinize iyi bakın
sizinle tanışmak konuşmak çok güzel ve özeldi
supersn canm dikkatli olun kuzm maglum hava..sende oylee :)Yaa o kadar yazdim gitti sadeccigborekle bozdum yarin portion berilcim sensiz sessizdi tadi yoktu buralarin Su an yoldayiz yagisli bir hava var kendinize iyi bakin
Ben bugn biraz evle ilglendm canm cocuklarda nane limon burunlar akiyor filan ondan cok gelemedm :)ya camları sıldım yagan yagmurla bırlıkte
ne edem ya baska zamanım olmayacak.
geldım ama korkarak..dedım kac sayfa okuyacagım acep..
bı baktım azcık cızıktırmıssınızzz
Ben bir yasndayken oldm canm ikisindede.selamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler
İns planladgin gibi olur tatlm tabi bi surpriz olmassa :)Hamile kalana kdr 7kilo vermeliyim hedefım 67 de hamile kalmak max 80 de doguma gıtmek ınş oyle olurrr
aramiza hosgeldiiinalışmışım bu duruma en son 1 sene önce olmuştum agrı ve gerginlik yapıyo agresifim kompleksliyim moduna giriyorum
Yemek yemek guzel se ama ıyı gorunmek daha guzel o yuzden karar vermeli ne ıstıyoruzzz
haklisin bencede canm kararni bilmeliyiz herseyin ki aklmzda cok kalip cosmyalym bezmeyelim bir andaa ama eminemede katiliyorm ya durduramazsam kendmii :/Sağlıklı beslenmeeli ama ırade işte sevdıgınız seylerı hayattan cıkartınca daha zor oluyor yasagı delmek guzel cunku az yemeli bence
Benm tek dersm cikolata tatli kuzim ya tereyag hic yedigimi bilmem aramamda ama tatliiie ama kapattın mı gunu dagyolu?
Selın dı mı yaa... ben "ya durduramazsam" bıle dıyemıyorum.
durduramam cunku.
hele tereyag
daha cok hasta olmazlar dimii iki gecedr uyuyamiyorlar belki ilik su yumsatr onlari diyorm ama kararszmda ne yapayymmyıkansınlar Selın rahat uyusun kuzularr...
ben de Buğday Gobegı'mı okuyorum... guzel kıtap....un tuketmıyorum ya kendımı alkıslatıyorum hehhe
tamm canm kandirdin beni yikiym bari azck daha uykulari gelsin uyurlar hemen bende spor yaparm oh misben cocuklar mayısınca hemen banyo ıle resetleyen annelerdenım.
ama hıc hastalanmadılar suana kadaer.
ne bılım rahat ederler dıye dusunuyorum
sen ısıyı ayarlarsın.. ev soguk degıldır zaten hemen cıkarlar gıyınırler falan.
rahat uyurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?