- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.521
Kuzm ben de onlar uyankken yapamiyirm bicr biicr durmazlar cunkuu uyudularmi hoop kosuya :))ule bı bıze denk gelemedı boyle cocuklar..
ben kuregın sesı vııjt vıjjjt yapıyor ya cocukları duyamam dıye tedırgın oluyorum.
o sebep sabah bey gıtmeden halledıyorum:)
canm benmki zaten gece geliyor ya ondan o gelmefen yapmis oluyorm ben bi iki kere ona rast geldim ondada diyoki hosuma gdiyor seni spor yaparken gorunce arkandaym diyoeslerinize helal olsun ya
bizimki gel sonra yapan
yarin yapn
bir turlu birakmazdi
balkonda paslandi zaten artik calismiyorda
ayy kuzum ya kuzum kuzum sana takilmayi seviyorm napiymm :) desene desene hoscakal diye bak nasil gitmiyorm gorhoscakal diyecem bozulacan
kalmak icin bahane ariyon casus selin
hem senden ne saklarimki sifreme kadar biliyon gizzzzzzzz
gitayy kuzum ya kuzum kuzum sana takilmayi seviyorm napiymm :) desene desene hoscakal diye bak nasil gitmiyorm gor
canim bir utu kaldi
onuda evdekiler uyusun sakinkafa homurdanarak yapacam
emineyi bulmusken gitmek istemedim
seninle sohbet etmek bana iyi geliyor nedensesagol yu-zey.. Berıl'ın cumleerınden tırtıklamam gerek sımdı ama.. aaah ahhh sorma dıyeyım yalnız.
ya deme soyle hıc yokmusum gıbı.
basin sagolsun inanki cok uzuldum
allah ona rahmet sana sabir versin
yok kuzm ayni odada yapiyrmm :) butun gun o kafar hareketliler ve hic uyumuyorlar aksamda bi uyuyorlar bidaha sabaha tabi hasta olmazsalar :) ondan bi skinti yok yani :)
iyiym canm seni sormali kendmce diyete devam :))
tabii yaa tabii ya vayy be benden degil yani emine burda diye geldin he vyyy be tamm tamm ben gideyimde rahat kaynatin tamm ya tutmsyin beni daha buralarda .
-nedense- wayy nedense...seninle sohbet etmek bana iyi geliyor nedense
baktigin penceredekileri yorumlarina yansitmani begeniyorum
aslinda bu belirsizlik seni geriyorsagolasin berilimm amin Allahim sabir versinn insallahh
valla bende durumlar hala stabill
haftasonu biraz hareketli gecti is yeri zaten tam bi fiyasko hergun bi duala gidiyorumm
ama tik yokk
Bu hafta iyi kilo vermem gerek oyuzden arttirdimsporunu arttirdinmi canim sen plates yapardin yanlizca benim hatirladigim
iyi sikilasirsin tatlim
bir nedense de benden gelsin-nedense- wayy nedense...
aslinda bu belirsizlik seni geriyor
olumlu olumsuz bir karar verseler sende ona gore plan yaparsin
canim sabir belkide hersey daha guzel olacak
cokta kalmamis sanemimBu hafta iyi kilo vermem gerek oyuzden arttirdim
bebisim bende sizleri ozledim vallahi
nasılsın tatlim ?
eminecim basin sagolsun
b3n 3 ay olmasina ragmen kuzenimjn acisini hala yasiyorum sen kimbilir neler yasiyorsundur
kiz bayiliyorum senin su bebisinle pilatesine
Saol cnm sagolsunlar bakiyorlar kizima bende sporumu yapiyorum super oluyo
kovsanda gitmemkiii :)git
meeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canm en kisa zamanda istedigin olur dicem ama bekledgin gibi gitmiyor sanrm sabret canm elbet buda biymticek bi gun...sagolasin berilimm amin Allahim sabir versinn insallahh
valla bende durumlar hala stabill
haftasonu biraz hareketli gecti is yeri zaten tam bi fiyasko hergun bi duala gidiyorumm
ama tik yokk
canm paylasm alanindakinimi yayinliycaksn ben akrmtarym buraya istersen yoksa burda evet hayr diyenlerimii...kizlar paylasim alanindaki oylama icin
emine hayir
selin evet
hm22 evet
oyu kullandi
gozden kacirdigim varmi.
lütfen fikrinizi yazarmisiniz
liste alintilamadigi icin aklimda kalan sadec bu 3 arkadas
"okunmayan ılk mesaj" benı neden okudugum mesajlara goturuyorsun.. tekrar tekrar ayıklıyorum hayata geckalıyorum
Evet ama soguklar gelmeden ideal kiloma ulasmak istiyorum cunku bebisimle pilatese gitmek zor olabilircokta kalmamis sanemim
Ben salona gidiyorum canim evde pilates degilde ya leslie yapiyorum yada callenetixne mutlu sana bendede coluk cocuk yok hala bahanelerdeyimm
hangi videodan pilates yapıyorsun ve faydasini gordunmu tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?