- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.481
bir aksam bebeleri uyut uzun uzun konusalimevet Berıl glısemık ındeks...ya ama benım dıyet yaparken ennnn buyuk sılahımdan bırı tarcınsa dıgerı ıncırdır:))
ıncır en yuksek glısemık...ne bılım ben yaaa..
dedım ya bugune kadar cokkk kılo verdım kendımce bıseylerım var.. sayılarım hesaplarım da var.
ıyıyım ya boyle:))
ama ıste cok yoyoyum yaaa
mıssal;
gecen ramazan bayramında babamı oncekı ramazan bayramında abımı kaybettım.
abımde 60lardaydım... kımse tanımadı.. sonra tanıstık yenıden (heheh)
babamın cenazesınde 90lardaydım.. yıne kımse tanımadı
boyle sapsal bı durum.
menu süper insallah siskinliginde bir an evvel gecerbugünkü menüm:
kahvaltı: iki haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 1 yeşil 1 siyah zeytin, yarım salatalık, yarım çay bardağı kadar fındık fıstık badem ceviz
öğle bir fincan rezene
ikindi bir fincan yeşil çay
akşam: 250 gr haşlama et, soğan piyaz, 1 kase yoğurt
sporunu arttirdinmi canim sen plates yapardin yanlizca benim hatirladigim1 saat pilates yapıp geldik. Bebişim uyuyunca 1 saatte gece spor yaparsam süper olcak
yok bir tanem bugun yemek bile yapmadim temizliktenanaaaaa
hanımlar ıyısınız dı mı
hayrola.. kac saat uzerıne 2 mesaj mı yazabıldınız
bı yerlerde bulusup kaynatıyorsunuz da bana haber vermyı mı unuttunuz
kilo verebilevegine inanman ve menunun vucuduna iyi gelmesi cok guzelMerhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim biraz kendimden bahsedeyim. Anasınıfı öğretmeniyim. Tam gün çalışıyorum8-5. 1,5 yaşında 1 oğlum var. Hamilelikte 25 kilo aldım. 15 kilosunu verdim. 10kilom kaldı verilecek ama motivasyona çok ihtiyacım var. spor yapamıyorum. Okul çok yoruyor eve gelince de oğlumla ilgileniyorum zaten başka bir şeyle ilgilenmeme müsaade etmiyor çok özlüyor beni. Sabah saat 5 te kalkıyor. Ben de o saatte kalktığım için akşam oğlumla birlikte 8-9 gibi uyıyorum. Spor yapamıyorum ama akşam erkenden uyuduğum için birşey de yemiyorum geç saatte. Bu kadar kiloyu da galiba bu yüzden verebildim. Kilo verdiğim zamanki menümü paylaşmak istiyorum. KAHVALTI; 1 dilim ekmek, yarım dilim peynir, 3-4 tane zeytin, 1 kaşık kadar bal, haftada 3-4 kere yumurta(tereyağında, bazen haşlanmış) aÖĞLEN YEMEĞİ; Okula pişen yemeklerden birer porsiyon (iki çeşit yemek oluyor) ekmeksiz. 3GİBİ ARA ÖĞÜN; 1 porsiyon meyve, 1-2 tane kraker. 6 DA AKŞAM YEMEĞİ; evdeki yemekten 1 küçük porsiiyon, 1 kase yoğurt 7 GİBİ ARA ÖĞÜN; Meyve 1 porsiyon BU MENÜYE UYDUĞUMDA MUTLAKA KİLO VERİYORUM
bırı 7de dıgerı 8de uyur:))bir aksam bebeleri uyut uzun uzun konusalim
belki gizli anlatamadiklarimla anlariz birbirimizi
uzgunden oteyim eminem
kuzum sen gir iste hayatin bir donemecinden ben nerde olursa sipalar uyumasada yetisirim sanabırı 7de dıgerı 8de uyur:))
hazırım Berıl
sahalara gelmis serveyİki kayısı su
Sabah 1cb sut,10 badem,1elma,1mandalin
2b yesilcay
Öğlen
ciğer,bulgur, piyaz(hepsinden az), ezogelin c,ayran
Tkahvesi
Aksam
Tarhana,hındı,yoğurt
Kapanış limonlu maydanoz suyu
30 dk yuruyus
%100 yagsiz teflondaservey hındı nasıl pısmıs?
eksik kalir dedin yine beni bir uzaga firlattinhayatsevınceguzel,
hosgeldın...
ızınlı oldugun bı gun yok mu?
sporsuz kılo verırsen o vucudu begenmezsın..eksık kalır.
dogumun normal mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?