- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.541
ne zaman kesinlesirkikesinlikle canim yaa
bide oyle lanet bi sirketki ucretli izin vermiyor gel burda bos dur ama evde bos oturma diyor. guya uluslararasi bi sirketiz turkiye kolu tam bi fiyaskoo
bi bilsen bu sirketle neler yasadim ben (eski sayfalarda var) insallahh tez zamanda hayirlisi olsunn
Ben salona gidiyorum canim evde pilates degilde ya leslie yapiyorum yada callenetix
burda kac kisi evet kac kisi hayir dedi cogunluga gore karari bildirecezkovsanda gitmemkiii :)
canm en kisa zamanda istedigin olur dicem ama bekledgin gibi gitmiyor sanrm sabret canm elbet buda biymticek bi gun...
canm paylasm alanindakinimi yayinliycaksn ben akrmtarym buraya istersen yoksa burda evet hayr diyenlerimii...
ne zaman kesinlesirki
size gidisat hakkinda bilgi vermiyorlarmi
rapor alsan bir kafani dagitsan iki gun
ben bi bakaym canm gerilereburda kac kisi evet kac kisi hayir dedi cogunluga gore karari bildirecez
servey ne yazmisti onu unuttum bak
kuzum.anlamsmissn hsyir dedn bana bak guzel bisiy belki hic olaylar olmadsn cozulecek iki kisi ceza almadan fikirleri i paylasip konu kapanacak niye hayir dedn ki bende anlamaadm :))ben arabulucunun ne oldugunu anlamadım hala anlamadım
herkes gızlı mesajlasacak..
problem cozulecek...
ne olacak neyı engelleyecek
hıc anlamadım.
bne HAYIR dıyorum
degil suan zaten sinirlerin harapah be kuzum hic belli degil 1.5 ay oldu ama hala haber yok. sirket raporu karsilamiyor malesef benim bi anlasmali doktor bulup 10 gunluk rapor almam lazim ama oda malum cokkk zor biliyorsun
2 aydir gidiyorum haftada 3 gunsalonda ne zamandir yapiyorsun peki ?
ay canim sagol yaben bi bakaym canm gerilere
kuzum.anlamsmissn hsyir dedn bana bak guzel bisiy belki hic olaylar olmadsn cozulecek iki kisi ceza almadan fikirleri i paylasip konu kapanacak niye hayir dedn ki bende anlamaadm :))
servey boyle demis kuzumTakımlar arası îçinse evet dıyorum ama kimseyı tanımıyorum ki nasıl önercemmm
canim senin porsiyonlar cok kuculmusbugunum
sabah: terayagda 1yumurta, 5 zeytın, 1 kasık yogurt+tarcın, ıhlamur.
ogle: buharkarnabahar+3kasık sarımsaklı yogurt, 1parca fırın tavuk.
...2kuru ıncır,1kasık lor.
aksam: 1kase tarhana, 2tavuk baget (fırında yagı ıle), 1kase nohut salatası.
*bugun cok sık soda ıctım...3 mu 4 mu bılemıyorum.
**bugun uzun zaman sonra kahve ıctım.. bıryudum sut ıle fıltrekahve.
su: 3.5lt+ kahve ıctıgımden 500ml daha fazla ıctım.
spor: 39dk kurek, 40 dk elıptık, 1/2 suda dolandım.
anlamadım derken...fıkır acıklanmamıs kıben bi bakaym canm gerilere
kuzum.anlamsmissn hsyir dedn bana bak guzel bisiy belki hic olaylar olmadsn cozulecek iki kisi ceza almadan fikirleri i paylasip konu kapanacak niye hayir dedn ki bende anlamaadm :))
canim sende oylama fikrini soylermisinBebişimle pilates
kadi olacakmis kisacaanlamadım derken...fıkır acıklanmamıs kı
acıklandıgı kadarını anladım o sebep hayır dedım.
sonuclansın sonra konusacagız denılmıs.. e nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?