Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk beril77.

Korkularım şu hep zayıflamak için çabalasamda sonuç kilo vermekten ziyade almak oluyor ve ben çabuk pes ediyorum. En ufak bir rahatsızlanmam pes etmeme sebep oluyor malum tiroid var bende

Merhaba arkadaşlar grubunuza yeni katıldım. 26 yaşında 80 kiloyum ve zayıflamak istiyorum
merhaba canim ben beril suan tek istedigim beyinde bitirdinmi yemek isini
yoksa aklina ansizin geldi zayiflamak ta oylemi ciktin yola
eger kararliysan eri geci mutlaka olur bana inan lutfen

Hoşbulduk beril77.

Korkularım şu hep zayıflamak için çabalasamda sonuç kilo vermekten ziyade almak oluyor ve ben çabuk pes ediyorum. En ufak bir rahatsızlanmam pes etmeme sebep oluyor malum tiroid var bende
tatlim karar ve istikrar cok onemli insaniz canimiz istiyor yiyoruz ama sonrasinda batti balik dememek hemen yeneni yakmaya baslayip vicdani rahatltmak lazim
takimimizda senin gibi troid sorunu olan bir arkadasim var
kendisi dr.gitti ilac kullaniyor
suan sen dr. gittin sanirim ilac kullaniyormusun

istersen beraber deneyebiliriz
kirilma yerlerinde seni motive eden harika arkadaslarim var burda

ben 6 senedir tedavi görüyorum aslında ben 2008 de 50 kiloydum aniden kilo almaya başladım ve yollarda bayılcak gibi oluyordum. doktora gittiğimde öğrendim ve hala tedavim sürüyor. nodül yok ama hashimoto var ilaç kullanıyorum ve 6 aydan fazladır ilacı bıraktım hormonlarım düzeldi diye şimdi sadece kontrollerim var.

kafama koyuyorum hatta diyet listem hala asılı ama eski cesaretim yok çünkü vermek istedikçe tartıtaki artış durmuyor

evet zaten motiveye çok ihtiyacım var beril çok sağol. ailem sadece kilolarımdan şikayet ediyor ama bir şeyler yapmaya çalışınca anca dalga konusu oluyorum. dedim ya diyet verdi doktor 2 saate bir yemem gerekiyor bu kez sorun oluyor sen hiç yemezdin şimdi böyle sürekli yiyerek mi zayıflayacaksın vs vs vs bütün şevkim kırılıyor

bu arada şartları okudum ben işe girersem gündüz sonucu veremem o yüzden perşembe yada cuma akşam tartılıp sonucu verirsem bir sorun olur mu?

bu arada şartları okudum ben işe girersem gündüz sonucu veremem o yüzden perşembe yada cuma akşam tartılıp sonucu verirsem bir sorun olur mu?
aslinda biraz garip bir kaptanim canim ben
tek istedigim gunluk 5 mesaj birde bildirim yapilsin canimi alin yani
zaten iki hafta deneme suresi vat melegim sen bunlari sonra dusunuruz birak bir kenara

dr.isini hallettigine gore zayiflama yolunda ve saglik icin kocaman bir adim atmissin zaten
sira senin kendine guvenmede
buraya gelirken okumamissin sanirim sanal bir kapimiz var ve uzerinde
KENDINE GÜVENEN ZAYIFLAYACAM DIYEN GIRSIN yaziyor.
hepimiz bazi donemler iki ileri bir geri gidiyoruz ama sonucta gidiyor.bir sure sonra zaten diyet yasam tarzi haline geliyor
hem unutma beyin aliskanliklarini 21 gunde unuturken yeni aliskanliklari 40 gunde kabul ediyor

ya ben sana bir sir vereyimmi
hazir kimse yokken
bu hafta tartida 69 kiloyu gordum.acayip mutluyum sanki 20 lik fistiklar gibi bir havalandim
belki kadin kafayi yedi nerdeyse 70 diyeceksin
ama sunuda ilave edeyim ben tartida 118 i gormus bir kadinim canim
senin benden eksigin ne
hatta genclik gibi kocaman bir avantajin var
offffffff siktim seni degilmi pespese yazinca

bunlari hic aldirma
icinden ben kazanacam de ve bu kez kazan
sanirim bircok denemen olduki sizinkiler inancini yitirmis
varmisin bu bahara incecik girip intikamimizi boyle almaya
sen varsan ben hep yanindayim
sen varsan takim arkadaslarim senin her adiminda ensende
hele birde sorumluluk duygun coksa bitmeyecek kilo degilki sekerim

canim sana yazacak seninle konusacak okadar cok seyim varki bilemezsin
cunku yasadiklarimiz cok tanidik
aslinda takim olarak herkez birbirini bu konudan dolayi cok iyi anliyor.
karar ver bitir
dikkat edersen basla demiyorum cunku milyonuncu kez baslansa ne olur sonu gelmedikce

yooo neden sıkasın ki ben aklıma koyuyorum ama motive olmayınca hemen pes ediyorum. haklısın 1 kilo bile insanı çok mutlu ediyor doğrudur inşallah hepsini bende yapıcam. hatta şuan yeni gördüm spor a.ş lerde sabah 8 ile akşam 5 arası sporlar ücretsizmiş. yarın ilk işim ona başvurmak iş bulana kadar ek takviye olur hemde diyet ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tekrar değerlerimi oynatmak istemiyorum

10 dakikaya gelirim
burda olursan sorularini, korkularini, bu sefer basarman gerektigini konusurz
gidersende yarin canim

yoo başladım hatta şuan erkek arkadaşıma bile durumu açtım birdaha dışarıda patso tarzı yemek yememek içinde uyardım onu oda gayet olumlu karşıladı ben hep yanındayım dedi şuan daha bir mutluyum siz varsınız o var :) ben başarıcam bunu hee bazı zamanlar bildirim yapamasamda emin ol önceden kesin sana haber veririm ve sorun olmaz ben varım bu işte :) ve anlat sen ben dinlerim severim böyle anıları

olur şuanlık burdayım net üzerindende incelemeler yapıyorum. yarın öğlene doğru ilk işim spor a.ş ile görüşmek sonrada iş görüşmesi ama diyet olarak ne yapcağımı bilmiyorum kıssam olmaz yesem olmaz nasıl başlamam gerekiyor

bak hazir is yokmus
yeni bir sen yaratabilirsin
tek guc sensin
sen iste yeterki evde bile yaparsin bizim kizlar walk at home vs...yapiyorlar

boy kac suanki tam kilon ne

evde yürümek mi onu ben yapamam ki başım döner evde yürüdükçe aslında sağlık ocağından bedavaya adımsayarda aldım bilmeyen duymayan varsa arkadaşlara söylim onlarda bilsin sağlık ocakları obeziteye karşı adım sayar hediye ediyorlar ücretsiz ve hergün 10 000 adım onuda yaptım 1 hafta ama tiroid olduğu için halsiz düşüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…