- 2 Aralık 2014
- 152
- 145
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.621
merhaba canim ben beril suan tek istedigim beyinde bitirdinmi yemek isiniMerhaba arkadaşlar grubunuza yeni katıldım. 26 yaşında 80 kiloyum ve zayıflamak istiyorum
tatlim karar ve istikrar cok onemli insaniz canimiz istiyor yiyoruz ama sonrasinda batti balik dememek hemen yeneni yakmaya baslayip vicdani rahatltmak lazimHoşbulduk beril77.
Korkularım şu hep zayıflamak için çabalasamda sonuç kilo vermekten ziyade almak oluyor ve ben çabuk pes ediyorum. En ufak bir rahatsızlanmam pes etmeme sebep oluyor malum tiroid var bende
aslinda biraz garip bir kaptanim canim benbu arada şartları okudum ben işe girersem gündüz sonucu veremem o yüzden perşembe yada cuma akşam tartılıp sonucu verirsem bir sorun olur mu?
bunlari hic aldirmaevet zaten motiveye çok ihtiyacım var beril çok sağol. ailem sadece kilolarımdan şikayet ediyor ama bir şeyler yapmaya çalışınca anca dalga konusu oluyorum. dedim ya diyet verdi doktor 2 saate bir yemem gerekiyor bu kez sorun oluyor sen hiç yemezdin şimdi böyle sürekli yiyerek mi zayıflayacaksın vs vs vs bütün şevkim kırılıyor
bak hazir is yokmusyooo neden sıkasın ki ben aklıma koyuyorum ama motive olmayınca hemen pes ediyorum. haklısın 1 kilo bile insanı çok mutlu ediyor doğrudur inşallah hepsini bende yapıcam. hatta şuan yeni gördüm spor a.ş lerde sabah 8 ile akşam 5 arası sporlar ücretsizmiş. yarın ilk işim ona başvurmak iş bulana kadar ek takviye olur hemde diyet ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tekrar değerlerimi oynatmak istemiyorum
boy kac suanki tam kilon neolur şuanlık burdayım net üzerindende incelemeler yapıyorum. yarın öğlene doğru ilk işim spor a.ş ile görüşmek sonrada iş görüşmesi ama diyet olarak ne yapcağımı bilmiyorum kıssam olmaz yesem olmaznasıl başlamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?