Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak ekrandan ucup sacini cekip kolunu cimdirecemmmmmmm
negatif tek bir kelime daha duymak istemiyorum senden
26 yasindasin bunu kafana sok
oje sevmiyorsan eline koluna bakim yap
sporu bilincsiz yapmissindir
o kiloyla abandiysan kalp zorlar
o kiloyla cok sey geri plana atar seni
bak sebep kim poponda belinde kolunda tasidigin fazlaliklar
hahaha bir incel konusuruz yine bakim ve giyim isini

Allah razı olsun hakkını ödeyemem tamam söz çok aşırı kilo veremesemde çabalicam ve sende şahit olcaksın eğerki iş görüşmelerim yoğunluklarım başlarsa sana da özelden bu durumu bildiricem buna emin oalbilirsin ve hadi kapatalım sen dinlen benim yüzümden sıkıntıya düşme zaten bende yarın görüşmeye gidicem dinlenim Allah razı olsun yarından itibaren açılışı yapıyorum

süpersin yaa hakketen tamam sustum artık negatiflik yok gitsin yağlar kışt kışt kışt

bunalımdan çıkart beni berillll ben kilo verim sen gör beni nasıl olcam ben sus otur kız cimcime diceksin bana unutma yaz bir kenara sen öpüyorum seni çok sağol birtanesin sen gerçekten

hadi yarin basliyoruz
kendine inan lutfennnn
konustuklarimizi dusun yatarken ve deki BENDE YAPABILIRIM
iyi geceler yarin kizlarlada tanisirsin
öpüyorum seni

ben bu isi bitirdik gibi goruyom ve sen benim artik cimcimemsin canim
birtane olacak sensin
simdi intikam almaya hazirlanan savscilar gibiyiz
hedef 60 tamami
yorulsakta geri gitsekte yerimizde saysakta
hedefe

ben bu isi bitirdik gibi goruyom ve sen benim artik cimcimemsin canim
birtane olacak sensin
simdi intikam almaya hazirlanan savscilar gibiyiz
hedef 60 tamami
yorulsakta geri gitsekte yerimizde saysakta
hedefe

abla onu 65 yapalım ben öyle söz verdim erkek arkadaşıma çünkü oda çok zayıf 54 kilo oda 65 olucak ortak nokta

evet intikam almaya hazırım evet herdaim burdayım

sağol bitanesiii iyi geceler...

arkadaşlar günaydın ben akşama doğru gelirim ve büyük havadislerimle....

11 gün sonra benim kızım da ek gıdaya geçecek inşallah,haklısın canım,sağlıklı beslenerek hem kilo verilir,hem de daha zinde olunabilir
teşekkür ederim berilcim,şimdilk yine düzeliyor gibiyim
bukadar çok hasta olunca bağışıklık sistemimin zayıfladığını düşünmeye başladım
inşallah geçer,birdaha da hasta olmam
öpüyorumm kızlarr

Cani

canim saglikli beslenerek de kg verebilirsin siki bir diyet yapmana gerek yok bi daha dusun
kesinlikle haklısın topligtçım
evet canım yavas yavas vermek en mantıklısı

yemekleri pisirmisem
hasoyuda ise göndermisem
kahvemide almisimmmmm
takimda ceneye gelmisim

sabah sabah dilber ay dinleyince o moddan cikamadim yawwwwwww

duzeldigine sevindim.diyetle alakali oldugunu dusunmuyorum cevremdekilerin cogu grip yada halsiz bu gunlerde
neyse saglik daha onemli
izinlisin zaten keyfine bak

erken yatmamın nedeni çok erken kalkmam ve tüm gün bir kere bile oturmamam, dayanamıyorum, dinlenecek tek vakit uyku bnm için. iş yeri dediğimiz yer okul, anaokulu ve hiç oturmuyorum ki zaten sürekli hareket halindeyim, 8 den 5 e kadar. evde de oğlum oturtmuyor, sürekli top oyna kovalamaca oyna, dans et, oturmak yok benim hayatımda anlıycağın. zaten 15 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı, spor yapmış gibiyim. inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.

hayatsevınceguzel,
hosgeldın...
ızınlı oldugun bı gun yok mu?
sporsuz kılo verırsen o vucudu begenmezsın..eksık kalır.
dogumun normal mıydı?

hoşbulduk,
hafta sonu tatilim var, o zaman da evde işim hiç bitmiyor, ev işi çocukla oyun, dışarı çıkartıp oynat derken hafta sonu bitiyor. hareket halinde olduğum için spor yapmıştan farksız kalıyorum. benim niyetim bu yıl kilolarımı verip, seneye yarım gün çalışıp spora vakit ayırabilmek. doğumum sezeryanle oldu

Eminem ben anck kosu yapmaya calisiyorm gulum ondan gelemedm :)

Hytsvncgzl hosgeldn canm o kalan 10 kiloyu hemenceck verelm insallah :) menu gyet guzel bence kilo verdirr gibide gozukuyor zatrn emziriyormusun canm

hoşbuldık cnm. inşAllah aslında benim istediğim 13 kilo vermek de, bekarlık kiloma inmek. ilk hedefim hamilelikten önceki kiloma inmek. kalan 3 kiloyu da uzun vadede vermeye çalışacağım. evet menü iyi hem doyurucu, hiç aç kalmadım. hem de kaçamak yapmadığım sürece hızla kilo verdim. emzirmiyorum. emzirmeyi bırakınca zaten diyete başladım. ondan önce hiç dikkat etmedim hatta kilo aldım doğumdan sonra sütüm olsun diye çok şerbetler içtim. ama yine olmadı fazla ne yapayım. bi zaman sonra oğlum da emmedi, istemedi bıraktı. ben yine olnaı sağıp verdim uzun bir süre. ama bebek emmeyince gidiyor süt maalesef

gunaydin cimcimem
gunaydin minik kuzum
aksam bayagi bir kafa yormusun ki sabah seni burda gorebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…