- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.601
selin cok guzelde canimBenm menumde gelsin :)
Sabah bir dilim kizarmis ekmek peynr omlet 1 yumrtadan 2 zeytin sogu s maydanoz limon
Ara 1 mandalin 4 badem
Oglen haslnmis pirasa ve baharatli yogurt
Aksam izgara tavuk 2 dilim ve mor lahana saalatasi sirekli limonlu ustnde biraz havucta var ..
3 lt su ama hala iciyorum
60 dk yuruyus 1 bardk yesilcay 1 bardk misr puskulu cayii ...saygilar :)
ben suda hasliyorm canm buharda denemedim yogurtla berabrr gayet guzel bence ama tek bsina gitmiyor sirke dicektm gulum yanlis yazmisim :)selin cok guzelde canim
haslarken pirasayi sadece sudami yapiyon
buhardami yada nasil bende deneyecemde pirasayi sevmezken haslamanin tadi nasil oluyor
sirek ne tatlim
İyi geceler canm bebis uyur sukkerde hoop yataga :) tatli ruyalar :)cümleten iyi geceler hatunlar:)
aynennn yarın güzel bi gün olucak inşallahİyi geceler canm bebis uyur sukkerde hoop yataga :) tatli ruyalar :)
aslinda iyi olur sabah 10 da ineceklermisEvet cnm ya belki misafiri vardir gelir gece kusu birazdn :)
tamm canm hayirli geceler :)
kuzum yap bitr sen onu bu aksm yarn daha yogun olursun yetistiremezsn bence
iyi geceler canimcümleten iyi geceler hatunlar:)
sana daha lezzetli bir tarif vereyimben suda hasliyorm canm buharda denemedim yogurtla berabrr gayet guzel bence ama tek bsina gitmiyor sirke dicektm gulum yanlis yazmisim :)
iyi geceler fistik bebek uyurken sende dinlenBende cikiyor iyi geceler
Eyvah amcam gercekten disiplinliymis :) kv nasil peki :) herkesn bi huyu kuzum.napcan azck dayancan seni bizden alicak biraz desene ne kadr kalicaklar ..aslinda iyi olur sabah 10 da ineceklermis
eve gelmeleri ogle olur
sabah kizlar okula giderken yemekleri yapacam
kp cok disiplinlidir.ay birde benim kopek varya kili var diye cok soyleniyor.bu eve melek gelmez deyip durur artik.namaz kilacagi zaman ayri bir isgence.oysa selin evimi gordun hali bile yok dogru durust.
her yemegi secer etcildir.tv ye vs cok bakinca kizar.
ay nefes aldirmaz
ailece oturalim ailece yatalim der.bakalim artik
hmm bak bunu sevdm ya dur yarn yapaym canm bide snn ispanakli bi tarifin vardii ben onu araara bulamadm haslyp yedim yogrtla gitti ama hosuma cok gitmedi o nasildi tavada ydi yanls hatrlamiyirsam...sana daha lezzetli bir tarif vereyim
firinla
dora tepsiye diz birazda domates rendele hatta bir tk zy. ekle karabiber unutma super
tamm canm benmde kucuk uyandi ona bisyler yedircm simdik kolay gelsi tatlm :)selinim hic istemiyom ama utumu yapayim
yatmadan kismetse bulusuruz canim
Cardio falan anlamiyorum derken?.eminecimm bilgine ihtiyacim varr
sikilasmak icin ilk defa siki bir calismaya baslayacagim bana neler onerebilirsinn
ben bu cardiodan falan anlamiyorum bana bi fikir bilgi verebilirmisin sana zahmet
biliyorum spor salonunda verecekler bilgiyi onceden bilgim olsun istedim ne yapacagimi bileyim
etin miktari onemli degildi sanirimkarataydakızlar üzgünüm bugun giremedim bari menumu yazayım
sabah klasik karatay kahvaltim artı ananas
akşam 1 kase çorba 1 kase haşlanmış et 4-5 sarma salata turşu su tahminim 1.5lt spor malaesef yok
ben soyluyomCardio falan anlamiyorum derken?.
Cardio yag yakar.. zayiflarsin guzellesirsin.
Isinirsin yani herturlu cardio yapacaksin.
Cardio dedigimiz adi ustubde kalbe calisan hareketler. Yani buyuk kaslari calistiran. Lokal olmayann.
Illaki bunlarla isinacaksin.
Bolgesel bi sikintin varsa.. minik minik agirliklar... kuytudaki kaslari hedefleyen hareketler..derken oyle ya da boyle tum aletleri hareketleri yapacaksin.
Bi soyleseydin istedigini.. noktaya atis yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?