- 2 Aralık 2014
- 152
- 145
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.641
tatlim farkindamisin kendini kodlayip duruyorsun
troidim var halsiz duserim
diyete motivasyonum yok
basliyorum birakiyorum vs....
simdi bunlari unutuyorsun.bu dunyada milyonlarca kisi diyet yapiyor ve korkusu olmayip kendini motive edenler amacina ulasiyor
simdi hep yemeyi dusunursen yada yediklerine bakip doyarmiyim endisesi tasirsan benini aclik modundan kurtulamassin.
minik yemeklerinde olsa onlari solene cevir
eskiden yedigin her lokma seni sismanlatirken
simdiki yediklerim beni zayiflatacak diye haz al
bastada dedimya
diyete baslamadan önce beynen kendini hazirla bebegim
ben yemeklerimi fotograflarim inanki insanin cani cekerkendimi hazırlamak zor gibi yemek yemeğe aşık biri için üstelik yemekler zaten hep benim için şölendi ama kararlıyım en azından olucam sözümde durmalıyım kendim için yapmam lazım ufak bir adımda olsa atıcam ki gerisi gelsin bu zamana kadar tek başıma yapmaya çalıştım ama artık yok sizinde desteğinizle olucak inşallah :) sağol ya iyi ki varsın
bencede olsunbu kez tamamdır bu gece oldu oldu daha yok :)
ben yemeklerimi fotograflarim inanki insanin cani ceker
mesela kesinlikle ayakta oylesine yeme
sirin bir sofra olsun
yogurdun sebzen meyven her neyse acelece degilde uzun uzun cigneyerek damagina tadini yerlestirerek ye bak goreceksin hersey nasil guzel olacak
beynini doyur canim anladigim kadariyla karnin ac degil senin
bencede olsun
baksana yeni bir ay basladi bugun 1 aralik
neden seninmiladin olmasin
belki gramlarla gidecek de icinden ama kesin bir sey var gidecek
en kötü ihtimalle yemek yeyip aynaya bakip mutsuz oldugun gunleri bitir bu gece
sokaktakilere imrenerek bakarken dahami az aci cektik bir dusunsene
canim takimda bir arkadasimiz var antroner cokta sirincik biribu arada kilo verirken en yararlı olan sporu saat kaçta yapmak gerekir bir fikrin varmı? sabah mı öğlen mi akşam mı?
kendin icin sana inanmayip dalga gectikleri icin HAYIR DIYECEKSIN CANIMsüper tespitasla karnım aç değil sürekli beynim aç öyle ki bazen yolda bile yemeklerin hayallerini kurup evde yaptığım oluyor ve çoğunlukla tadına bakıp bırakıyorum evet sofraya bende değer veriyorum ama koyduğum zaman gözüme az geliyor ondan dolduruyorum birde annemin bir takıntısı var hergün kek pasta börek yap diye başımın etini yer yapıncada sen hep kilo alıosun der kızar bana şimdi yapınca tadına bakmamak olmadığı için
canim takimda bir arkadasimiz var antroner cokta sirincik biri
sana en guel yardimi o yapacaktir inaniyorum hatunun adi emine
ama benim yaptigim yemekten 2 saat once veya 2 saat sonra
zeynet canim sana bir tavsiyem var
hizli kosmaki cabuk yorulmayasin
soyleki bu kilolari 10 yilda aldiysak 10 gunde vermiyecegiz bu saglikli degil
az kalorili ve yogun spor tempolu bir diyet seni biktirir zamanla
bu nedenle yemekle baslayalim mideni kucultelim beyninin aclik durtusune durrrrrrrrr diyelim ve arttirarak sporu hayatimiza katalim ne dersin
yalan soyluyorlaronu hiç bahsetme beril canım yanıyor özellikle alışverişe çıktığımda artık 2 xl gidiyorum pantolon desen bana göre yok basenden moral aşırı bozuk geri dönüyorum ozaman kendimi boğasım geliyor ama çevremde şunu diyor sen kilolu değilsin sadece basenin ve gögüs var okadar bel ince diyo az çok tahmin edebiliyorsundur. ama bukez son gerçekten son bu gece dönüm noktası olacak inşallah
kendin icin sana inanmayip dalga gectikleri icin HAYIR DIYECEKSIN CANIM
tabaklari kucult ve tatli kasiklariyla ve catallaiyla yemeyi dene
4 kasik sebzeyi iki lokmada yutacagina 9-10 kere de yersin zaman gecer beyne sinyal gider DOYDUMMMMM
ve bu zamanla aliskanlik olur
kizsalarda senin zayifladigini gordukce inanki senden mutlu olacaklar
bende bir anneyim bana inan
kendinle ilgilendoğru diyosun beril ama bişeylerle meşgul olmak istiyorum evde durdukça iş bulamadıkça aşırı stres oluyorum ve yemeğe saldırıyorum. bunlara nasıl dur diyeceğimi bilmiyorum evet beyinde bitiyor ama hükmedemiyorum. su içemiyordum mesela eskiden ben günde belki 1 bardak su içerdim baktım olmuyo birgün aktara gittim dedim ben zayıflamak istiyorum bana sadece su dedi bende dedim ki ona ben su içemiyorum içince kusasım geliyor oda bana tarcını önerdi suyun içine azıcık at dedi kabuk tarcın o seni çok susatır dedi ve sürekli su içersin aynı zamanda şeker dengeni korur dedi bende öyle öyle alıştım şuan en az 1 1,5 lt içiyorum zaten tatlı sevmediğim için çok fazla aramıyorum ama sürekli acı ve ekşi şeyler istiyorum onada çözüm bulsam iyi olcak :)
yalan soyluyorlar
sen balik etlisin diyorlarda hangi balik onu demiyorlar
sen kimseye degil aynadaki gordugune inan canim
birazdan aynaya bak
ve bu son git artik seni sevmiyorum de
deki baslayalim yolumuz uzun degilmi sekerim
canim kilo basina 35 ml.su icmen gerekiyor normaldetamam yarın ilk işim bunları denemek olacak birde sana daha şaşırtıcı birşey diyim mi bende ne şeker var ne tuzherkes diyor ya şeker tuz un bırak diye bende 2 si yok un da çok az ama gene kilo var birde ben mantıklı olan şeyleri beynim basınca daha kolay hükmedebiliyorum dedim ya su olayını bir kitapta gördüm suyun işlevini zaten günde bir vücudun harcadığı su miktarı 8 -10 bardak su imiş sen bunu vücuda vermediğin zaman işte ozaman migrende astımda ve daha birçok hastalık oluyormuş ve bunun bilimsel açıklamışlar bunyüzden artık suya daha çok önem veriyorum ama gel gör sonuç sıfır
canim aci metobolizma calistirir ama bir beter yani istah acarhangi balığı sordum çok erkek arkadaşım için balinayımevdekiler için ise balinadan çok ayı oda balık kısmına girmiyor evet son artık kararlıyım sonuna kadar yolumuz uzun ve pes etmicem
kendinle ilgilen
bakim yap
cunku sismanlarin yolu mutfaga duser hep
diyet basari hikayelerini oku gaza getir kendini
basladiginda zaten bulursun hele bir sporun tadini al bak nasil enerjik olacaksin
attigin ter sana mutluluk verecek
haftada kiloda vermeye basla tartiya asik olacaksin vallahi.
aynada kendi degisiminin tadini cikar fistigim.bu firsat bir daha gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?