- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.701
geçmiş olsun şekerim dikkat et önce kendine sonra bebelereGunaydinn kizlaar gripli bir gunee merhabaa :/
yaw ben listemi diyetisyene gidince toplu yazıyom ya sadece kaçırdıklarım olunca yazıyom bu hafta sonu listeye uygun değildi ama bende değildim malum bursadaydımyarasa diye niccimi degistirmeyi planliyorum zaten sekerim
dun cok tatli bir kizla gece kahve icip sohbet ettik,yorgunlukmu aslaaaaaaaaa
sabahta ugrastiracak yemeklerin ön hazirligini yaptim
kendimi biraz adama benzetecek rutuslar yaptim
mag aile bekliyoz bizim baskomutani.
sen ne zaman geliyon bacimmmmmmm
menu bekliyom senden hamide hergunnnnnn
sanada gunaydin canim
senden guzel bir enerji geliyor bugun bana
yolla bakiyimmmmmm bir daha
kuzum ya banada akil ver ben simdilik bir kosu yapiyorm yanlismi napsam neetsem..Cardio falan anlamiyorum derken?.
Cardio yag yakar.. zayiflarsin guzellesirsin.
Isinirsin yani herturlu cardio yapacaksin.
Cardio dedigimiz adi ustubde kalbe calisan hareketler. Yani buyuk kaslari calistiran. Lokal olmayann.
Illaki bunlarla isinacaksin.
Bolgesel bi sikintin varsa.. minik minik agirliklar... kuytudaki kaslari hedefleyen hareketler..derken oyle ya da boyle tum aletleri hareketleri yapacaksin.
Bi soyleseydin istedigini.. noktaya atis yapardim.
hahaa tam her erkegin istedikleriiiben soyluyom
tas gibi bacak istiyom abi ya
sirtim sikissin
kollarim zayifladikca bingildamasin
bel incelmesede olur ama gobek duz olsun
esimin istegi soyle
gogus kalsin bel incelsin
kalca kalosin bacak incelsin
hosgeldin canmmm bende seliin kilolarimiz yakin berbaer guzelce zayifliycaz pes etmek yook :)) bak benm 2 ufaklik vsr onlara ragmen diyet yapiyorm :) sen bi tek kendn icin ugrasicaksin oh mis daha ne olsuun :)Merhaba arkadaşlar grubunuza yeni katıldım. 26 yaşında 80 kiloyum ve zayıflamak istiyorum
evet zaten motiveye çok ihtiyacım var beril çok sağol. ailem sadece kilolarımdan şikayet ediyor ama bir şeyler yapmaya çalışınca anca dalga konusu oluyorum. dedim ya diyet verdi doktor 2 saate bir yemem gerekiyor bu kez sorun oluyor sen hiç yemezdin şimdi böyle sürekli yiyerek mi zayıflayacaksın vs vs vs bütün şevkim kırılıyor
evde yürümek mi onu ben yapamam ki başım döner evde yürüdükçeaslında sağlık ocağından bedavaya adımsayarda aldım bilmeyen duymayan varsa arkadaşlara söylim onlarda bilsin sağlık ocakları obeziteye karşı adım sayar hediye ediyorlar ücretsiz ve hergün 10 000 adım onuda yaptım 1 hafta ama tiroid olduğu için halsiz düşüorum
hangi balığı sordum çok erkek arkadaşım için balinayımevdekiler için ise balinadan çok ayı oda balık kısmına girmiyor evet son artık kararlıyım sonuna kadar yolumuz uzun ve pes etmicem
Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)abla onu 65 yapalım ben öyle söz verdim erkek arkadaşıma çünkü oda çok zayıf 54 kilo oda 65 olucak ortak nokta
evet intikam almaya hazırım evet herdaim burdayım
callan hosgeldiin canmm nasil olduunuz bu sefer bi gitsin tam gitsin ibs hastaliklar bizde ayniyiz canm sorma11 gün sonra benim kızım da ek gıdaya geçecek inşallah,haklısın canım,sağlıklı beslenerek hem kilo verilir,hem de daha zinde olunabilir
teşekkür ederim berilcim,şimdilk yine düzeliyor gibiyim
bukadar çok hasta olunca bağışıklık sistemimin zayıfladığını düş
ünmeye başladım
inşallah geçer,birdaha da hasta olmam
öpüyorumm kızlarr
beriliim gunaydiin yogun bir gun seni bekliyor :) hadi kolay gelsin utuleri yaptinmi :)Günaydın sekerler
meltemciiim hosgeldiin cok ozlettin am kendi ii bidaha kopma buralardan lutfen olurmu :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
yogun bir hayatn varmis canm sen baya spor yapiyorsn zaten bide yedikleribe dikkat etsen tamamdir zaten :) sut bizdede oglum birakti birden 4 ay filan oluyor hala sutumvar ugras ugras almiyor :/erken yatmamın nedeni çok erken kalkmam ve tüm gün bir kere bile oturmamam, dayanamıyorum, dinlenecek tek vakit uyku bnm için. iş yeri dediğimiz yer okul, anaokulu ve hiç oturmuyorum ki zaten sürekli hareket halindeyim, 8 den 5 e kadar. evde de oğlum oturtmuyor, sürekli top oyna kovalamaca oyna, dans et, oturmak yok benim hayatımda anlıycağın. zaten 15 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı, spor yapmış gibiyim. inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.
hoşbulduk,
hafta sonu tatilim var, o zaman da evde işim hiç bitmiyor, ev işi çocukla oyun, dışarı çıkartıp oynat derken hafta sonu bitiyor. hareket halinde olduğum için spor yapmıştan farksız kalıyorum. benim niyetim bu yıl kilolarımı verip, seneye yarım gün çalışıp spora vakit ayırabilmek. doğumum sezeryanle oldu
hoşbuldık cnm. inşAllah aslında benim istediğim 13 kilo vermek de, bekarlık kiloma inmek. ilk hedefim hamilelikten önceki kiloma inmek. kalan 3 kiloyu da uzun vadede vermeye çalışacağım. evet menü iyi hem doyurucu, hiç aç kalmadım. hem de kaçamak yapmadığım sürece hızla kilo verdim. emzirmiyorum. emzirmeyi bırakınca zaten diyete başladım. ondan önce hiç dikkat etmedim hatta kilo aldım doğumdan sonra sütüm olsun diye çok şerbetler içtim. ama yine olmadı fazla ne yapayım. bi zaman sonra oğlum da emmedi, istemedi bıraktı. ben yine olnaı sağıp verdim uzun bir süre. ama bebek emmeyince gidiyor süt maalesef
günaydınlarr kızlar yaa bugün rahatım dedim geldim sabah sabah bi dünya yazmışınız be yaaa oku oku yarım saattir okuyom o da dün akşamn 5 ten beri olan 2 yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmişler
beril kuzu sen ne zaman uyuyon yaaa valla kocan yarasa demekte haklı kız gece 2,30 da senin mesaj sabah sabah 8,30 gene senin mesajın kız kaynana kp gelecek accık dinlen bakım yap kendine dün de temizlikle paraladın kendini
callan cım meltem cim sizleri görmek ne güzel yaa maşallah bizim takım gece hiç uyumamış
neyse alıntılama işi sıkıntılı olduğu için mesajları alıntılayamadım
zeynep cim sen şu bağ ağrılarını çok ihmal ettin bacım yaaa
canm koolay gelsin dikkat et kendne :)gidiyim hazirlaniyim elif uyanmadan
sonra gelirim
Haklisin canm super olur gerci ihtyacn yok ama sporusz hayat olmaz dimi ama :)Hehe neyi anlatayım canım ya.bu hafta spor yapmadım ve hemen hantallaştım artık kış geliyor.spor salonuna yazılsam diyorum.hazır çocuga bakacak kayınvalide varken dimi ama...
kesnlkle kuzum hep beraber basaricaz bunu :) 5. Takim silkelendi ve geldiiii dicekler :))Sizi çok özledim arkadaşlar.Ama geçmişi okuyamıcam 100 sayfa yazmışsınız.bakıyorum hemen salmalar olmuş bi gevşeme olmuş...rakiplerimiz sevinmiş... Yeniden zirveye çıkmaya ok...
gunaydin cimcime hosgeldin :)Günaydınnnn :) hoşbulduk bubarada atkadaşlar :)
Beril benim yüzümden uykusuz kaldı ama maşallah ayaktayız gene ikimizde :)
sağol can zaten işler de bitmiyor bir türlü ki düzenli burda olayım inş iki güne düzene girer herşeyetin miktari onemli degildi sanirimkaratayda
guzel olmus
evet uzuldum seni asagida gorupte iki kelam etmedigimize
çok sevindim seni gördüğüme sen nasılsın bizi birdaha bırakıpmayacan değil miGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
evet haklısın hele ben bu hafta 3 ay sonra malum günümdeyim ruh dünyamda çok farklı ama inş en kısa zamanda evimide kendimi de düzene koyacağimSizi çok özledim arkadaşlar.Ama geçmişi okuyamıcam 100 sayfa yazmışsınız.bakıyorum hemen salmalar olmuş bi gevşeme olmuş...rakiplerimiz sevinmiş... Yeniden zirveye çıkmaya ok...
Olsun kuzum oda buyuk sevap oyle dusun :)benimde bugun geliyor kayinvalidem ne hava atiyon gizzzz
ama arada bir fark var seninki kuzuna bakiyor
benimkine ben bakiyorum
Geldim geldiim gunaydiinini aldiim hoooop opucugumu gonderdim :)geveze slin gelmeden kaciyim ben
ama ona kocaman bir öpücükle sicacik bir gulumseme esliginde gunaydin birakayim
bizdesen olmaynca sisiyoruz kuzum meltemde geldii oh oh tutmayn beni bu sabah azcik oryantel yapayimbir geldim doldurdum gene sayfalari yawwwwwwwww
buraya gelmeyince dilim sisiyor
tatlım nereye geliyom anlamadım ben yaaa bu arada işler biraz sakin buralardayım akşamları gelmem çok zor takıma eşim kızıyor telle fazla oyalanıncanapayım be yavrumm sen söyle
hem sen ne zaman geliyon artıkın
tatlım ne güzel bak gitmeye başlıyor yavaş yavaş sevindim senin adınaKızlar, herkese merhabalar.
Bugün tartıdaki sonuçla çok mutlu oldum.
Cumaya kadar biraz daha giderse harika olacak.
Selincim, şekerim ne durumdasın?
Bak arkandan geliyorum.
Yeni arkadaş gelmiş.
Hoşgeldin Zeynep.
Tiroidin varmış. Seni çok iyi anlıyorum.
Aynı problem bende de var.
Biz kilo vermek için daha motive ve daha kararlı olmak zorundayız.
Çünkü herkesten çok daha yavaş gidiyor. Kimi zaman normal beslendiğin halde tartıda artıyı göreceksin. Ya da gram gram gidecek ama karar verdikten sonra olacak emin ol.
tatlım nereye geliyom anlamadım ben yaaa bu arada işler biraz sakin buralardayım akşamları gelmem çok zor takıma eşim kızıyor telle fazla oyalanınca
tatlım ne güzel bak gitmeye başlıyor yavaş yavaş sevindim senin adına
tatlım nereye geliyom anlamadım ben yaaa bu arada işler biraz sakin buralardayım akşamları gelmem çok zor takıma eşim kızıyor telle fazla oyalanınca
tatlım ne güzel bak gitmeye başlıyor yavaş yavaş sevindim senin adına
Bu dukandan başka beni paklayan diyet yok kaptanım.
Böyle böyle vereceğim demek ki :)
Bugün ufaktan spora da başlacağım.
Cumaya kadar çok gitsin daha.
Hem liste günü, hem de eşim gelecekk
Waw hadi ya.kolay gelsin canım.benimde bugun geliyor kayinvalidem ne hava atiyon gizzzz
ama arada bir fark var seninki kuzuna bakiyor
benimkine ben bakiyorum
Evet 4. Hiç yoktan iyidir ve iyi kilo vermişsin canım.gevsme olmadi hasar oldu
hastalar vardi takimda
bildirim yinede kotu degildi bence
Tamam canım burdayım.evet sütten kesmek zordur kolay gelsin csnım.nasıl gidiyor yeme içme hıh?meltemciiim hosgeldiin cok ozlettin am kendi ii bidaha kopma buralardan lutfen olurmu :)
yogun bir hayatn varmis canm sen baya spor yapiyorsn zaten bide yedikleribe dikkat etsen tamamdir zaten :) sut bizdede oglum birakti birden 4 ay filan oluyor hala sutumvar ugras ugras almiyor :/
Evet canım arada dinlenme iyidir...rakipleri sevindirdik ama biraz üzelim artık...canm koolay gelsin dikkat et kendne :)
Haklisin canm super olur gerci ihtyacn yok ama sporusz hayat olmaz dimi ama :)
kesnlkle kuzum hep beraber basaricaz bunu :) 5. Takim silkelendi ve geldiiii dicekler :))
gunaydin cimcime hosgeldin :)
Yok canım burdayım artık.umarım hızlıca koyarsın düzene canım yoksa sürünüyor bıkkınlık getiriyor dimi...sağol can zaten işler de bitmiyor bir türlü ki düzenli burda olayım inş iki güne düzene girer herşey
çok sevindim seni gördüğüme sen nasılsın bizi birdaha bırakıpmayacan değil mi
evet haklısın hele ben bu hafta 3 ay sonra malum günümdeyim ruh dünyamda çok farklı ama inş en kısa zamanda evimide kendimi de düzene koyacağim
Merhaba hmcım.çok sevindim canım kilo vermene...inşallah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacaksın.insanın kendisini bilmesi çok önemli ne güzel tiroid var ama gidecek diyorsun bunu istikrarlı düşürmek güzel olucak...Kızlar, herkese merhabalar.
Bugün tartıdaki sonuçla çok mutlu oldum.
Cumaya kadar biraz daha giderse harika olacak.
Selincim, şekerim ne durumdasın?
Bak arkandan geliyorum.
Yeni arkadaş gelmiş.
Hoşgeldin Zeynep.
Tiroidin varmış. Seni çok iyi anlıyorum.
Aynı problem bende de var.
Biz kilo vermek için daha motive ve daha kararlı olmak zorundayız.
Çünkü herkesten çok daha yavaş gidiyor. Kimi zaman normal beslendiğin halde tartıda artıyı göreceksin. Ya da gram gram gidecek ama karar verdikten sonra olacak emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?