Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geveze slin gelmeden kaciyim ben
ama ona kocaman bir öpücükle sicacik bir gulumseme esliginde gunaydin birakayim

bir geldim doldurdum gene sayfalari yawwwwwwwww
buraya gelmeyince dilim sisiyor

Gunaydinn kizlaar gripli bir gunee merhabaa :/
geçmiş olsun şekerim dikkat et önce kendine sonra bebelere

yaw ben listemi diyetisyene gidince toplu yazıyom ya sadece kaçırdıklarım olunca yazıyom bu hafta sonu listeye uygun değildi ama bende değildim malum bursadaydım
perşembe gene diyetisyen yeni liste eklenir buraya orda mesela 90 gr et diyo ya bi gün köfte oluyor bi gün balık ama ölçülü oluyor sadece yemeklerin adı olmuyor o kaddar

kuzum ya banada akil ver ben simdilik bir kosu yapiyorm yanlismi napsam neetsem..

ben soyluyom
tas gibi bacak istiyom abi ya
sirtim sikissin
kollarim zayifladikca bingildamasin
bel incelmesede olur ama gobek duz olsun

esimin istegi soyle
gogus kalsin bel incelsin
kalca kalosin bacak incelsin
hahaa tam her erkegin istedikleriii

Merhaba arkadaşlar grubunuza yeni katıldım. 26 yaşında 80 kiloyum ve zayıflamak istiyorum
hosgeldin canmmm bende seliin kilolarimiz yakin berbaer guzelce zayifliycaz pes etmek yook :)) bak benm 2 ufaklik vsr onlara ragmen diyet yapiyorm :) sen bi tek kendn icin ugrasicaksin oh mis daha ne olsuun :)

hangi balığı sordum çok erkek arkadaşım için balinayım evdekiler için ise balinadan çok ayı oda balık kısmına girmiyor evet son artık kararlıyım sonuna kadar yolumuz uzun ve pes etmicem

abla onu 65 yapalım ben öyle söz verdim erkek arkadaşıma çünkü oda çok zayıf 54 kilo oda 65 olucak ortak nokta

evet intikam almaya hazırım evet herdaim burdayım
Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)
callan hosgeldiin canmm nasil olduunuz bu sefer bi gitsin tam gitsin ibs hastaliklar bizde ayniyiz canm sorma
Günaydın sekerler
beriliim gunaydiin yogun bir gun seni bekliyor :) hadi kolay gelsin utuleri yaptinmi :)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
meltemciiim hosgeldiin cok ozlettin am kendi ii bidaha kopma buralardan lutfen olurmu :)

yogun bir hayatn varmis canm sen baya spor yapiyorsn zaten bide yedikleribe dikkat etsen tamamdir zaten :) sut bizdede oglum birakti birden 4 ay filan oluyor hala sutumvar ugras ugras almiyor :/

napayım be yavrumm sen söyle

hem sen ne zaman geliyon artıkın

gidiyim hazirlaniyim elif uyanmadan
sonra gelirim
canm koolay gelsin dikkat et kendne :)

Hehe neyi anlatayım canım ya.bu hafta spor yapmadım ve hemen hantallaştım artık kış geliyor.spor salonuna yazılsam diyorum.hazır çocuga bakacak kayınvalide varken dimi ama...
Haklisin canm super olur gerci ihtyacn yok ama sporusz hayat olmaz dimi ama :)
Sizi çok özledim arkadaşlar.Ama geçmişi okuyamıcam 100 sayfa yazmışsınız.bakıyorum hemen salmalar olmuş bi gevşeme olmuş...rakiplerimiz sevinmiş... Yeniden zirveye çıkmaya ok...
kesnlkle kuzum hep beraber basaricaz bunu :) 5. Takim silkelendi ve geldiiii dicekler :))

Günaydınnnn :) hoşbulduk bubarada atkadaşlar :)

Beril benim yüzümden uykusuz kaldı ama maşallah ayaktayız gene ikimizde :)
gunaydin cimcime hosgeldin :)

etin miktari onemli degildi sanirimkaratayda
guzel olmus
evet uzuldum seni asagida gorupte iki kelam etmedigimize
sağol can zaten işler de bitmiyor bir türlü ki düzenli burda olayım inş iki güne düzene girer herşey

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
çok sevindim seni gördüğüme sen nasılsın bizi birdaha bırakıpmayacan değil mi

Sizi çok özledim arkadaşlar.Ama geçmişi okuyamıcam 100 sayfa yazmışsınız.bakıyorum hemen salmalar olmuş bi gevşeme olmuş...rakiplerimiz sevinmiş... Yeniden zirveye çıkmaya ok...
evet haklısın hele ben bu hafta 3 ay sonra malum günümdeyim ruh dünyamda çok farklı ama inş en kısa zamanda evimide kendimi de düzene koyacağim

benimde bugun geliyor kayinvalidem ne hava atiyon gizzzz
ama arada bir fark var seninki kuzuna bakiyor
benimkine ben bakiyorum
Olsun kuzum oda buyuk sevap oyle dusun :)
geveze slin gelmeden kaciyim ben
ama ona kocaman bir öpücükle sicacik bir gulumseme esliginde gunaydin birakayim
Geldim geldiim gunaydiinini aldiim hoooop opucugumu gonderdim :)
bir geldim doldurdum gene sayfalari yawwwwwwwww

buraya gelmeyince dilim sisiyor
bizdesen olmaynca sisiyoruz kuzum meltemde geldii oh oh tutmayn beni bu sabah azcik oryantel yapayim

Kızlar, herkese merhabalar.
Bugün tartıdaki sonuçla çok mutlu oldum.
Cumaya kadar biraz daha giderse harika olacak.
Selincim, şekerim ne durumdasın?
Bak arkandan geliyorum.

Yeni arkadaş gelmiş.
Hoşgeldin Zeynep.
Tiroidin varmış. Seni çok iyi anlıyorum.
Aynı problem bende de var.
Biz kilo vermek için daha motive ve daha kararlı olmak zorundayız.
Çünkü herkesten çok daha yavaş gidiyor. Kimi zaman normal beslendiğin halde tartıda artıyı göreceksin. Ya da gram gram gidecek ama karar verdikten sonra olacak emin ol.

napayım be yavrumm sen söyle

hem sen ne zaman geliyon artıkın
tatlım nereye geliyom anlamadım ben yaaa bu arada işler biraz sakin buralardayım akşamları gelmem çok zor takıma eşim kızıyor telle fazla oyalanınca
tatlım ne güzel bak gitmeye başlıyor yavaş yavaş sevindim senin adına

Bu dukandan başka beni paklayan diyet yok kaptanım.
Böyle böyle vereceğim demek ki :)
Bugün ufaktan spora da başlacağım.
Cumaya kadar çok gitsin daha.
Hem liste günü, hem de eşim gelecekk

buraya gelmenden bahsediyorum kaptancım

eskisi gibi sık sık görünmüyorsun ya onun için

Bu dukandan başka beni paklayan diyet yok kaptanım.
Böyle böyle vereceğim demek ki :)
Bugün ufaktan spora da başlacağım.
Cumaya kadar çok gitsin daha.
Hem liste günü, hem de eşim gelecekk

gözün aydın tatlımm

Suan bır standdayım fırmam adına 10 farklı ulkeden gelen temsılcıler var onlarla gorusuyoruz ıkramlıkları gormenız lazım elimi surmuyorum yeminle

benimde bugun geliyor kayinvalidem ne hava atiyon gizzzz
ama arada bir fark var seninki kuzuna bakiyor
benimkine ben bakiyorum
Waw hadi ya.kolay gelsin canım.
gevsme olmadi hasar oldu
hastalar vardi takimda
bildirim yinede kotu degildi bence
Evet 4. Hiç yoktan iyidir ve iyi kilo vermişsin canım.

Tamam canım burdayım.evet sütten kesmek zordur kolay gelsin csnım.nasıl gidiyor yeme içme hıh?
canm koolay gelsin dikkat et kendne :)

Haklisin canm super olur gerci ihtyacn yok ama sporusz hayat olmaz dimi ama :)
kesnlkle kuzum hep beraber basaricaz bunu :) 5. Takim silkelendi ve geldiiii dicekler :))

gunaydin cimcime hosgeldin :)
Evet canım arada dinlenme iyidir...rakipleri sevindirdik ama biraz üzelim artık...
Yok canım burdayım artık.umarım hızlıca koyarsın düzene canım yoksa sürünüyor bıkkınlık getiriyor dimi...

Merhaba hmcım.çok sevindim canım kilo vermene...inşallah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacaksın.insanın kendisini bilmesi çok önemli ne güzel tiroid var ama gidecek diyorsun bunu istikrarlı düşürmek güzel olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…