Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cocom,sportiem teşekkürler...
evet 7 lileri gördüğüm için şükrediyorum ama zaten sorun kilo verememk değil de,devam ettirememekti benim için kızlar.dilerim böyle durmadan devam ederim...
bu arada diyet listelerinin devamını almak üzere,arkadaşımı aradım.bu hafta hiç müsait değildi,haftaya bıraktık.neyse ki bizim daha listemiz var elimizde ,değil mi...

sporsuz ancak bu kadar olabiliyor demek ki...acından ölsen de spor yapmazsan bir yere kadar verirsin dedikleri buymuş...
çünkü gerçekten çok az yiyoruz biliyorsunuz,buna rağmen sadece 1.100 kg vermek çok az geldi..

tebrikler canim devamini dilerim

olsun bijom bunada sukret haftaya daha guzel sonuc cikaracaksin gorbak

annene gecmis olsun canim ayrica daha ne rakamlar goreceksin yeterki kilolara karsi olan savasimizdan vazgecmeyelim bak ben bu hafta veremedim diye dun aksam akilimda bi ara bu diyeti birakmak ve ara verip izin donusu devam edeyim diyordum ama buyuk kizim anne birakma vermediysen vermedin nolacak dedi bende o sira onlara ispanak yemegi yapmistim hemen iki kasik tabagima koyup yemeye basladim iki catal sonra biraktim dedim ki kendime bravo huri$ ne guzel yapiyosun hersey senin istedigin gibi olacak demi olmayinca hemen bosver ye dedim yede gor gununu sonra kiziminda sozlerini dusunup $u kucucuk cocuk bile senden daha iyi goruyo sonunu sen korsun birak sonunu onunu bile goremiyosun dedim hemen toparlandim kaldigim yerden devam etmeye karar verdim

günaydın kızlar,

kalliscim kilomu bildiriyim 55 zemuszemus
tebrikler traktorcu kizz

günaydın arkadaşlar henüz evdeyim birazdan çıkacam ahanda eşim elinde gömlekle geldi ütüle diyor ben kaçtım hepinizi öpüyorum :)9
gunaydin canim guzel gunler olsun insallah

kilom 58 kızlar-tatlicadiarzu-

ben ağlamayım da kimle ağlasın..
sadece 300 gr

64.9

bunalıma girip geliyorum.....
susssssssssssss sukret haline 300 gr super

mavi dusunceler cok guzel kaydirigubbakcemile5offf allah yeterkisaglik versin canim yaaaa en onemlisi o

desene ikimizde yerinde sayanlardaniz bu hafta canim ama ciddi bir sekilde devam edip gelecek hafta iyi sonuc almaliyim kizima sozum var

tebrikler canim neguzel

hayırlı cumalar fıstıklar............
hayirli cumalar tatlim

İnşaAllah canım hayırlısıyla o günleri görsekkaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar canımcım
goreceksiniz cok az kaldi masllah yaa hepinize

Güzel hanımlarrrrrrrrrrrrrr merhaba;
Umarım hepiniz çok kilo vermişsinizdir.
Sizlere bakıp motive olmaya geldim.
Bende uzun duraklama döneminden sonra bu hafta 1 kilo verip şeytanın bacağını kırdım.
Hepinizi çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

kiz sportim sari civ civim ne kadar guzel resimler onlar oyle masallah sana
traktor cok ise yariyo bence bende efeyi okula gonderip dag bayir dolansam ne guzel olurum boyle
seneye insallah az kaldi bakalim

Hepinizealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şimdi gidem;sonra gene gelirim.Zaten sizden ayrılamıyorum ki....a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hoşbuldum çikolatım maşallah yollamışsın yine kiloları :)) tebrik ediyorum canım, üzülmenede değmiyoır farkındaysan gidiyor normal bir şekilde...

asyacım sen yazdınmı kilonu cicim göremedim ben yaa...

5.TAKIM **109.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 78,1 / 76.9 / 1.2 / 1.54% )
asya25 ( 71,0 / 71.0 / 0.0 / 0.00% )
cedric ( 100,2 / 100.2 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 80,1 / 79.0 / 1.1 / 1.37% )
bijoux ( 67,8 / 67.4 / 0.4 / 0.59% )
sportie ( 56,0 / 55.0 / 1.0 / 1.79% )
xTABU �( 100.4 / 98.5 / 1.9 / 1.89% )
mersa ( 86,0 / 83.0 / 3.0 / 3.49% )
bhk ( 65.2 / 64.9 / 0.3 / 0.46% )
cocostar ( 60,5 / 58.0 / 2.5 / 4.13% )
olu_gelin ( 58.6 / 58.6 / 0.0 / 0.00% )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 823.9 / 812.5 / 11.4 / 1.38% )

Son düzenleme:
çikolatacım süper fikir bence kaydirigubbakcemile5

bayanlar ben birazdan çıkıyorum terminale doğru.. hakkınızı helal edin :a015:
çikolatam, sportiem, canzim ve cedric im siz ayrıyeten helal edin çünkü sözümü tutamadım görüşemedim sizinle :çok üzgünüm: Allah nasip ederse inşallah bir sonrakinde...

tüh listeyi de göremedim -tatlicadiarzu-

kallisim ne diyeceğim,bence biz bu kilo bildirimini senin profiline yapsak da sen de arayıp taramaktn kurtulsan? ne dersin?haftaya böyle mi yapsak?

sağol tatlım düşünceli güselim benim opuyorumnanaktan ama unutan filan olmuştur diye gelmeyenler olursa yine bakmak mecburiyetinde laırım değişen bir şey olmaz.. bu durum sıkıntıda vermiyor aslında daha önce daha farklı yapıyorduk sabah erkenden listeyi ekliyorum her gelen kilosunu o listeyi alıntı yaparak yaza yaza gidiyordu liste en son olanıda ben alıp hesaplıyordum yine ona dönsek fena olmayacak gibi.. birde sohbet arasında sıkıştırmakta kötü oluyoır mesajın tamamını okuyup zor gördüklerim oluyor ayrı bir mesajla sadece kilo yazılsa yine çok iyi alıntılanıyor.. bakarız duruma göre artık.. ama olu gelin ce asyanın kilosunu görmedim ben yaaa... tekrar tarayacağım şimdi işte delikafadulden

hah gördüm toplamsız ama -tatlicadiarzu-

kallisim ölü gelin bu hafta beni izinli geçin demişti. mesajı görmediysen maydanoz olim dedim kaydirigubbakcemile3

kallisim ne diyeceğim,bence biz bu kilo bildirimini senin profiline yapsak da sen de arayıp taramaktn kurtulsan? ne dersin?haftaya böyle mi yapsak?

bence de ya...
sana böyle baya zor oluyor bence..
hatta birinci takımda bunun için uyguladığımız bi yöntem vardı ki,
baya koalylık oluyordu takım kaptanı için..

mesela ilk giren yazıyor kilosunu,
sonraki giren onun mesajında alıntı yapıp,
editleyerek kendi kilosunu da yazıyor.

böyle devam ediyor...

bence bi düşün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…