- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.541
merhaba arkadaşlar,
kilom 79.00 ..şaşırdım valla,ben biraz daha fazla bekliyordum çünkü
herşeyin hayırlısı
kızlar size bir iki foto ekliyim bari geçen haftaki traktörden:roflol::roflol::roflol:
tebrikler canim devamini dilerimgünaydın arkadaşlar hastaneye gidiyorum ordanda eşimin yanına tekirdağa gidicem 3 gün yokum kısmet olursa pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veee kilom 76,9 yani 1,2 kg gitmiş fena değill :teytey::teytey::teytey:
olsun bijom bunada sukret haftaya daha guzel sonuc cikaracaksin gorbakkallisim günaydınn a.s. çok fazla olmasa da biliyorum rivayı da beykozu da.. hayırlı olsun tekrar çok sevindim. yeni düşünceler yeni heyecanlar süperr..
trenle gidip geliyorum ben de aslında. istanbuldaki ev bostancı duragına cok yakın, kütahyadaki ev de tren garına 2 dk.. ama garip bir şekilde trenlerde nerdeyse önümüzdeki 1 hafta kadar 1 kişilik bile boş yer yok. gelirken trenle gelmiştim zaten
çikolatam canım bunun kararını en iyi sen verirsin... ben eminim ki en doğrusunu yapacaksın :1hug:
canzicim süper kilo vermişsin canım valla çok sevindim
benim kilom: 67.4 (imza: regl kurbanı bijo)
herkese kocaman güüünaaayyydıınnnnn :dance:
annene gecmis olsun canim ayrica daha ne rakamlar goreceksin yeterki kilolara karsi olan savasimizdan vazgecmeyelim bak ben bu hafta veremedim diye dun aksam akilimda bi ara bu diyeti birakmak ve ara verip izin donusu devam edeyim diyordum ama buyuk kizim anne birakma vermediysen vermedin nolacak dedi bende o sira onlara ispanak yemegi yapmistim hemen iki kasik tabagima koyup yemeye basladim iki catal sonra biraktim dedim ki kendime bravo huri$ ne guzel yapiyosun hersey senin istedigin gibi olacak demi olmayinca hemen bosver ye dedim yede gor gununu sonra kiziminda sozlerini dusunup $u kucucuk cocuk bile senden daha iyi goruyo sonunu sen korsun birak sonunu onunu bile goremiyosun dedim hemen toparlandim kaldigim yerden devam etmeye karar verdimtebrik ederim cnmcım...bnmde 5 yıldır görmediğim kiloma gelmem çok sewindirici şahsım adına...hala inanamıyorum...5 yıldır 100 kilo bnm sınırımdı...aşşağı inmekte zorlanır ve her defasında pes eder verdiğim kiloları geri alırdım...artık sırtım yere gelmez...öle umut ediyorum...eğer ben bile 98,5 gördüysem tmmdır bu iş....
ben birazdan çıkıcam annemi doktora götürdüm dün...bazı tahliller istedi aç karnına gitmek için şimdi tekrar gidicez...o yüzden 12 ye kdr gelemeyebilirim...kilom 98,5 ....(anlayamadığım bişi var...stressten mi nedir bir gün önce 98,3 çıkıodum hangi ara aldım gene 200 gramcık....karnımda aç bişide yemedim)her hafta oluo yaa...neyse haftaya yarar o da napalım...
herkese saygılar sewgiler...hepinizi öptüm arkadaşlar:enbuyukkk:
tebrikler traktorcu kizzgünaydın kızlar,
kalliscim kilomu bildiriyim 55 zemuszemus
gunaydin canim guzel gunler olsun insallahgünaydın arkadaşlar henüz evdeyim birazdan çıkacam ahanda eşim elinde gömlekle geldi ütüle diyor ben kaçtım hepinizi öpüyorum :)9
kilom 58 kızlar-tatlicadiarzu-
susssssssssssss sukret haline 300 gr superben ağlamayım da kimle ağlasın..
sadece 300 gr
64.9
bunalıma girip geliyorum.....
mavi dusunceler cok guzel kaydirigubbakcemile5offf allah yeterkisaglik versin canim yaaaa en onemlisi oMavi tur kesmez hayatım bizi dünya turu düşünüyoruz:sinifsinif::sinifsinif: tıss coco bu memlekette 3 çocuk okutup emekli maaşı ile kim tatile çıkabilir ki :bbo: üstelik kriz malum... Biri üniverst sınavına girecek ağustosta her attığı adım paraya bakıyor valla geçen yıl her sınavına 200 lira gibi ücret ödedik ve defalarca giriyor bu yetenek sınavlarına, e-e-ee kazanırsa orasıda malum .. biri anadolu lisesinde okuyor bir kitabı bir günlük tatil konaklaması fiyatına eşdeğer... amaninnn saymıyım saymıyım benopuyorumnanaktan ama değil mavi tur mavi düşüncelerdeyim :roflol:.. sağlığımız yerinde bin şükür ki... sıkıntımızda yok etrafıma baktığımda ne dertler ne sıkıntılar var... ... ama eşim işi bırakırsa mahvoluruz vereliniortak 44 yaşında adam işi bırakıp evde pineklerse önce kallisiniz kafayı yer zaten bırak izin yapmasın çalışabildiği kadar çalışsın:roflol::roflol: anında dönerim böyle:roflol:
bhkcim ben isim veririm canım ama sorman gerek doktoruna canım en azından danışmalısın.. ilaca bakıp yazarım şurubu biliyorumda ilacı unuttum kutusunu saklamıştım..
kızlar kızın arkadaşı kahvaltıya geliyor hem diğer arızalı pcye bakacak kaçayım sonra gelirim...a.s.
desene ikimizde yerinde sayanlardaniz bu hafta canim ama ciddi bir sekilde devam edip gelecek hafta iyi sonuc almaliyim kizima sozum vargunaydın herkese.dun buralardaydım ama gecmısı okuyayım dedım cıkamadım ıcınden.maalesef kılo vermedım ama almadımda oyle bır hale geldımkı almadıgıma sukreder durumdayım.zaten dıyetde hak getıre epeyce yıyorum.sıcakdan gunduzlerı bısey yemıyorum ama aksam gunes battıkdan sonra allah ne verdıyse.mezesel seylerden yatana kadar goturdum uc gun boyunca.bu sabahda esmer ekmek kalmamıs.yarım paket etı form peynır ve karpuz yedım ama zorla.dun gazetede japon sumocularından bahsedılmıs.ozel bır dıyetle kılo alıyorlarmıs.soyle kı sabah kahvaltı yapmayıp 4 5 saatlık bır antreman yapıp 5000 kalorı cıvarında bır ogun yapıp uyuyolarmıs.ve bu sayede o kılolara cıkıyorlarmıs.okuyunca bı kea daha anladım kahvaltıyı atlamamak gerkdıgını.yarın bursa ya gıdebılırmısız ama gıtmezsek bende baslıycam bu dıyete yoksa pazartesı ye kalacak
tebrikler canim neguzelkızlar müjde:lepi: önce tuvalete gittim sonrada tişörtü ardındanda şortu çıkarıp tartıldım tam 83 geldim .(valla yeminle söylüyom sadece şortla tişörtü çıkardım) allahım yarım kilo bana kafayımı yedirdi ne tek fazlalığım yarım kilo ya ....:uhm:
hayirli cumalar tatlimhayırlı cumalar fıstıklar............
goreceksiniz cok az kaldi masllah yaa hepinizeİnşaAllah canım hayırlısıyla o günleri görsekkaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar canımcım
kızlar size bir iki foto ekliyim bari geçen haftaki traktörden:roflol::roflol::roflol:
tebrikler cukulatam afferim sana kiz aynen devam hadi bakalimmerhaba arkadaşlar,
kilom 79.00 ..şaşırdım valla,ben biraz daha fazla bekliyordum çünkü
herşeyin hayırlısı
kallisim ne diyeceğim,bence biz bu kilo bildirimini senin profiline yapsak da sen de arayıp taramaktn kurtulsan? ne dersin?haftaya böyle mi yapsak?
kallisim ne diyeceğim,bence biz bu kilo bildirimini senin profiline yapsak da sen de arayıp taramaktn kurtulsan? ne dersin?haftaya böyle mi yapsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?