Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yaa sıkma canını
sen MaşaAllah çook iyi kilo veriyorsun
düşünsene 13 kilo verdin takımlara başladıktan sonra
daha da vereceksin eminim ben
biraz şaşırt bakalım vücudunu

tek tesellim takıma girdiğimden beri,
ki yaklaşık 4 ay olucak,
hiç eksi bildirimde bulunmadım:umursamaz:

a.s.

takımın kilo verme konusunda deneyimli bayanları,
bi aydınlatın beni nolur..

4 aydır sıfır kaçamakla diyet yapıyorum.
bünyeyi biraz şaşırtmak adına neler yapabilirim.
spor da yapmama rağmen bi yavaşlama var..

bi akıl verin bana...:uhm:

canım tebrikler,a.s. şekerim bende tekirdağ tarafına gidicem pazar günü önümüzdeki hafta izinliyim biraz dinlenip bronzlaşıyım dedim, sana da iyi eğlenceler canım

bu arada mersacığımıda tebrik ediyim...bende 2 nisanda başlamıştım diyete...2 nisandan bu yana 2,5 ayda toplamda 13 kilo vermişim...inş dvm ı gelir....
xtabucum ne güzel harika iki hanelilere iyice yerleştin tebrik ederim a.s.13 kilo :1shok:
mersacım da harika sonuçlar aldı almaya devam ediyoruz :lepi
:

sporti xtabu maşallah canım ya ayy hepinize maşallahhh ben hala tartılmadım ama pek vermedim bu hafta zemuszemus..

mehalimde listeyi yapmadı kesin lmaz: git ütünü yap şekerim sensositososito

canım teşekkürler, hani bahsetmiştim ya bi pantolon aldım ama olmuyor bana diye, artık oluyor onu giydim bugün süzüm süzüm süzülüyorum :roflol::roflol::roflol:

kilom 58 kızlar-tatlicadiarzu-
cococum harikasın tebrikler opuyorumnanaktan bitanem hedefimize ikimizinde 3 kilocum kalmış mezuniyetimizi de birlikte kutlarız inşallahkaydirigubbakcemile5

günaydın şekerler........

ben ağlamayım da kimle ağlasın..
sadece 300 gr

64.9

bunalıma girip geliyorum.....

canım tebrik ediyorum hiç moralini bozıyım deme sakın harika gidiyorsu bitanem :lepi:

canım senin duraklama devren olmuş hiç merak etme rekorları kırdın kırdın şimdi dinleniyorsun önümüzdeki hafta yine hızlanacağına eminim kim tutar seni

bijoux cum canım inşallah yer bulursun da hayırlısıyla inci dişlerinle evine dönersin
regl kurbanı oldun da önümüzdeki hafta hepimizi şok ediceksin -:1shok:

choclate cım güzelim bence sabit işinden vazgeçme, trt yine olur, olmaz bi garantisi yok sonuçta, daha iyi imkanlar çıkar önüne inşallah bitanem

sportim tren bileti bulamadım diye otobüs bileti aldım. bugün 13.15 de biniyorum Allah izin verirse
umarım haftaya iyi sonuç alırım dediğin gibi çünkü yürüyüşlerime başlicam yarından itibarennnzemuszemus

günaydın arkadaşlarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz benimde fena değil ama 2 gün 82 çıktım diye işi biraz gevşettim heralde şimdi 83.5 çıktım ama siz 83 yazın birazdan gidip 1 saat yüzecem tekrar bulurum 83 ü 1 haftadır 83 ün üzerine hiç çıkmadım hatta daha az çıkyodum bu gün ne olduysa 83.5 çıktım of ya mehalim sana bırakıyorum ne istersen onu yaz canım kiloma canım çok sıkıldı.

mersa biraz dur öğlene doğru tekrar tartıl canım.

bhk canım birkaç gün kalorili bişiler yesen diyorum madem aylardır sıfır kaçamak bünyeyi baya kitlemiş sen :)) bu konuda daha uzman kişilik kallis var oda yazar bişiler

evet öle yapıcam mehalim..
abartmadan bi kaç güzellik yapalım bi kaç gün..
hem moralim de düzelir belki

sportie canım saolasın ama şu tartıdan nefret ediyorum keşke bu gün çıkmasaydım yarım kilo fazla gösterdi sen maşallah tığ gibisin benim size bakıp utanmam lazım hemen gevşettim ipleri biraz kilo verdim ya manken oldum sandım ama yok pes etmiycem artık bu kadar yük taşıdığım yeter şimdi hafifleme zamanı 15 kilo nasıl gittiyse bir 15 kilo daha gidecek.:Saruboceq:

kızlar müjde:lepi: önce tuvalete gittim sonrada tişörtü ardındanda şortu çıkarıp tartıldım tam 83 geldim .(valla yeminle söylüyom sadece şortla tişörtü çıkardım) allahım yarım kilo bana kafayımı yedirdi ne tek fazlalığım yarım kilo ya ....:uhm:

cococum harikasın tebrikler opuyorumnanaktan bitanem hedefimize ikimizinde 3 kilocum kalmış mezuniyetimizi de birlikte kutlarız inşallahkaydirigubbakcemile5

İnşaAllah canım hayırlısıyla o günleri görsekkaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar fıstıklar............

hayırlı cumalar canımcım

arkadaşlarım ben çıkıyorum hepinizi çok tebrik ediyorum xtabu sende çok güzel vermişsin ikimizde burda 13 kilo vermişiz hepinize iyi hafta sonları...

kızlar size bir iki foto ekliyim bari geçen haftaki traktörden:roflol::roflol::roflol:

Eklentiler

• $DSC_3439.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC_3396.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC_3503.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…