- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.521
peki benim sorun ne onu bi anlayabilsem..
ama bugün kesin tatildeyim.
bi kere 65in altına da indiğim için hamen buzluktan bi kornet ısmarladım kendime..
akşama ve öğlene de ne yerim düşünücem.
bugün mutlu etmem lazım kendimi mafoldumben
tek tesellim takıma girdiğimden beri,
ki yaklaşık 4 ay olucak,
hiç eksi bildirimde bulunmadım:umursamaz:
günaydın arkadaşlar hastaneye gidiyorum ordanda eşimin yanına tekirdağa gidicem 3 gün yokum kısmet olursa pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veee kilom 76,9 yani 1,2 kg gitmiş fena değill :teytey::teytey::teytey:
xtabucum ne güzel harika iki hanelilere iyice yerleştin tebrik ederim a.s.13 kilo :1shok:bu arada mersacığımıda tebrik ediyim...bende 2 nisanda başlamıştım diyete...2 nisandan bu yana 2,5 ayda toplamda 13 kilo vermişim...inş dvm ı gelir....
sporti xtabu maşallah canım ya ayy hepinize maşallahhhben hala tartılmadım ama pek vermedim bu hafta zemuszemus..
mehalimde listeyi yapmadı kesinlmaz: git ütünü yap şekerim sensositososito
cococum harikasın tebrikler opuyorumnanaktan bitanem hedefimize ikimizinde 3 kilocum kalmış mezuniyetimizi de birlikte kutlarız inşallahkaydirigubbakcemile5kilom 58 kızlar-tatlicadiarzu-
günaydın şekerler........
ben ağlamayım da kimle ağlasın..
sadece 300 gr
64.9
bunalıma girip geliyorum.....
gunaydın herkese.dun buralardaydım ama gecmısı okuyayım dedım cıkamadım ıcınden.maalesef kılo vermedım ama almadımda oyle bır hale geldımkı almadıgıma sukreder durumdayım.zaten dıyetde hak getıre epeyce yıyorum.sıcakdan gunduzlerı bısey yemıyorum ama aksam gunes battıkdan sonra allah ne verdıyse.mezesel seylerden yatana kadar goturdum uc gun boyunca.bu sabahda esmer ekmek kalmamıs.yarım paket etı form peynır ve karpuz yedım ama zorla.dun gazetede japon sumocularından bahsedılmıs.ozel bır dıyetle kılo alıyorlarmıs.soyle kı sabah kahvaltı yapmayıp 4 5 saatlık bır antreman yapıp 5000 kalorı cıvarında bır ogun yapıp uyuyolarmıs.ve bu sayede o kılolara cıkıyorlarmıs.okuyunca bı kea daha anladım kahvaltıyı atlamamak gerkdıgını.yarın bursa ya gıdebılırmısız ama gıtmezsek bende baslıycam bu dıyete yoksa pazartesı ye kalacak
cocoyu bir tebrik edeyim unutmadan haa :))
bijom bhk üzülmeyin sakın gram gram verdik diyee. oyyy o bile ne kadar kıymetlidir
traktör trekking sanırsam kaydirigubbakcemile3
sorma bhk cim asyacım traktör dedi öyle kaldı valla, :roflol::roflol::roflol:
bu cumartesi son traktörümü yapıcam kısmetse zemuszemus
mersa biraz dur öğlene doğru tekrar tartıl canım.
bhk canım birkaç gün kalorili bişiler yesen diyorum madem aylardır sıfır kaçamak bünyeyi baya kitlemiş sen :)) bu konuda daha uzman kişilik kallis var oda yazar bişiler
cococum harikasın tebrikler opuyorumnanaktan bitanem hedefimize ikimizinde 3 kilocum kalmış mezuniyetimizi de birlikte kutlarız inşallahkaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar fıstıklar............
merhaba arkadaşlar,
kilom 79.00 ..şaşırdım valla,ben biraz daha fazla bekliyordum çünkü
herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?