Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayirli yolculuklar bijjooooooooooom gule gule gel evine insallah annenede allah kavustursun tekrar hadi

ay evet evet maydanozluğu her daim severim ben hepiniz olun istediğiniz kadar sevimli maydanozlar :)))) teşekkür ederim çok işime yaradı..

asyacım gördüm seninkinide şimdi canım..

bence de
sabah erkenden liste eklenirse her gfelen kendi kilosunu o listeye yazar çoook daha kolaylık olur kallisim

13. takım **109.etap**

ad1 ( 55.4 / 55.0 / 0.4 / 0.72&#37
nereus (64.5, o artık mezun):lepi:
melis08 (60.1 / 59.3 / 0.8 / 1.33%)
dosba (70.5 / 70.1 / 0.4 / 0.57%)
melzeyit (78.0 / 77.3 / 0.7 / 0.90%)
patbori (70.8 / 71.5 / -0.7 / -0.99%)
şişgo (56.6 / 55.2 / 1.4 / 2.47%)
acıbiber2053 (65.1 / 64.9 / 0.2 / 0.31%)
emirel (61.9 / 62.4 / -0.5 / -0.81%)
jojel (67.2 / 65.7 / 1.5 / 2.23%)
tırtıl kelebek (60.8 / 60.4 / 0.4 / 0.66%)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (646.4 / 641.8 / 4.6 / 0.71% )

kallistem kontrol edermisin şekercim

ben güya bugün tatil yapayım dedim ama şimdi de bişey yiyemiyorum vicdan azabı çekerim diye...
ühühü cok canım sıkkın benim mafoldumben

mersa ve cocostar uçmuşsunuz harikasınız. Nasıl yaptığınızı anlatın bir ara.
kallistem listenizi kontrol ettim hatasız.
bizim listeyi de paylaşıma eklermisin. final haftası da bu hafta görevim var gitmem lazım.

kizlar ben kactim cocuklarin ogle tatili zamani benimde yumurta yeme zamanim geldi hadin gorusuruz optum herkezi
guzel sonuclar olsun insallah
kallisim yaa sen yine tartilmadinmi canim bu hafta ne kadar verdin sporda yaptin nekadar gitti

bijom hayırlı yolculuklar,helal-i hoş olsun...birdahakine inşallah canım...
kallisim valla birdaha ki hafta b öyle olmasın,çok zor bu iş...bence bir çözüm getirelim her ne ise...

kıss asyam varya bende bir spor yaptım bir spor yaptım aklın durur :)))) hocamız balayında hayatım salı günü gittim bir küsür saat sertbest çalıştım o yani başka yok.. yarına başlıcam inşallah hoca geldi
yse..

çikolatım bu hafta kilo bildirim cetvelini düzeltelim o zaman basitleştirelim bakalım belki başka fikirde gelir aklımıza...

kalişim baktım ama göremedim canım ya bu hafta diyete devam ettinmi bu hafta kaç kilo verdin
bu diyete hala 5. takımın fıstıklarıda devam ediyormu ......
ay özürdilerim çok şey sordum ama koltukları halıları yıkıyorum . sayfaları okuyamadım fazla ...

canımın içii sen temizliğini bölme paspal kallis her daim cevap vermeye hazdır zemuszemus ay kendime paspal diye diye adımı paspala pise çıkartçam yahuuu..

canım benim bugün tartılmadım çünkü öğlene doğru tartılıyordum ya hep bugün misafir ve onların kahvaltısına eşlik bende öğlenimi yedim erkenden ve tartılmayı yarına bıraktım ama pek veremedim sanırım...

takımda bhk nin dışında herkes yapıyor aynı şekilde canım ve pekte güzel sonuçlar alınıyor sositososito

canlar ben dışarı çıkıcam kızımla bir kaç saat sonra uğrarım.. eğer 13. takım ve bizim takımın listelerinde bir hata çıkarsa akşam 21.00 e kadar vakit var not bırakana söylersiniz telaşa gerek yok :)) diye..

haydi şimdi hoşkalın... aebenim çok yorma haa kendini bak sağlığımızdan ötesi yok valla..

ŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…