- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.561
hayirli yolculuklar bijjooooooooooom gule gule gel evine insallah annenede allah kavustursun tekrar hadiçikolatacım süper fikir bence kaydirigubbakcemile5
bayanlar ben birazdan çıkıyorum terminale doğru.. hakkınızı helal edin :a015:
çikolatam, sportiem, canzim ve cedric im siz ayrıyeten helal edin çünkü sözümü tutamadım görüşemedim sizinle :çok üzgünüm: Allah nasip ederse inşallah bir sonrakinde...
tüh listeyi de göremedim -tatlicadiarzu-
.............. daha önce daha farklı yapıyorduk sabah erkenden listeyi ekliyorum her gelen kilosunu o listeyi alıntı yaparak yaza yaza gidiyordu liste en son olanıda ben alıp hesaplıyordum yine ona dönsek fena olmayacak gibi.. ...
kalişim baktım ama göremedim canım ya bu hafta diyete devam ettinmi bu hafta kaç kilo verdin
bu diyete hala 5. takımın fıstıklarıda devam ediyormu ......
ay özürdilerim çok şey sordum ama koltukları halıları yıkıyorum . sayfaları okuyamadım fazla ...
takımda bhk nin dışında herkes yapıyor aynı şekilde canım ve pekte güzel sonuçlar alınıyor sositososito
ŞenizŞenizŞenizcanımın içii sen temizliğini bölme paspal kallis her daim cevap vermeye hazdır zemuszemus ay kendime paspal diye diye adımı paspala pise çıkartçam yahuuu..
canım benim bugün tartılmadım çünkü öğlene doğru tartılıyordum ya hep bugün misafir ve onların kahvaltısına eşlik bende öğlenimi yedim erkenden ve tartılmayı yarına bıraktım ama pek veremedim sanırım...
takımda bhk nin dışında herkes yapıyor aynı şekilde canım ve pekte güzel sonuçlar alınıyor sositososito
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanlar ben dışarı çıkıcam kızımla bir kaç saat sonra uğrarım.. eğer 13. takım ve bizim takımın listelerinde bir hata çıkarsa akşam 21.00 e kadar vakit var not bırakana söylersiniz telaşa gerek yok :)) diye..
haydi şimdi hoşkalın... aebenim çok yorma haa kendini bak sağlığımızdan ötesi yok valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?