- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.581
neeeee:1shok:
nasıl yani:uhm:
benim dışımda herkes yapıyor mu listeyi??
bhk cığım senin yapacak bir durumun yok ki canım,topu topu 4 kilo gidecek senden...sıkma kendini sen
amaaaan amaaaan temizlik varmis kiz senin evin kirlenmiyodurki ne yikayip durun sen hrseyi cabuk eskitecen esyalari ben evini gordum senin resimlerde pek guzeldi pampakti kolay gelsin hadi bakalim ben diyetin 5. gunundeyim ilk hafta sonuc alamadim vermedim bisiy ama diger arkadaslar cok guzel sonuc aldilar ama haala devam ediyorum cok guzel ayrica bizim ailede iki kisi daha yapiyo bu diyeti e$im ve kizim e$im 2 kilo kizim 1 kilo verdi net yani diyet cok guzel benim vermedigime bakma problem bende diyette degil kaydirigubbakcemile3kalişim baktım ama göremedim canım ya bu hafta diyete devam ettinmi bu hafta kaç kilo verdin
bu diyete hala 5. takımın fıstıklarıda devam ediyormu ......
ay özürdilerim çok şey sordum ama koltukları halıları yıkıyorum . sayfaları okuyamadım fazla ...
kiz son bir kac kilo zorluyo insani takimda kac kere yasandi kadisim vardi honeybaby vardi son kilolar kolay gitmiyo demekki ne bunalimi kizim bak ben hic vermedim giriyomuyum girmiyorum girmiycem istee tamam accik aksam moral bozuldu ama ossun2 sene önce 51 kilo olarak evlendim ben ama..
en azından 55 olmazsam çatlarım heralde..
zaten diyetisyenim de senin ideal kilon 58 demişti...
neyse arada olur bana böyle..
bir de o hafta kendimi cok tutmuş,
az yemiş ve de spor yapmışsam,
böyle bir sonuç olunca genelde bunalıma giriyorum,
ama geçiyor Allahtan kaydirigubbakcemile3
öptüm seni çikilatamŞeniz
reyhan ablam eşim elazığ ve erzincan karışımlı... büyükçakırman köyünde doğmuş (erzincana balı)
ama babası o daha çok küçükken vefat ettii için elazıa gelmişler,annesinin memleketine...orada da hangi köy bilemiyorum.sorarım kendisine:)
bhk ben de seni öptüm canım..
mehalim gelinle ilgilenmekten bizleri unuttun heee ... teşekkür ederiz canımcım..
arkadaşlar,bugün diyetimizin 12. günü,yani ikinci listenin son gününü dolduruyoruz... buraya bugünkü menümüzü kopyalıyorum( nolur nolmaz,hatırlatma amaçlıdır canlar) ;
3.GÜN(770 Calori) : Sabah :1 dilim kızarmış ekmek, 40 gr. beyaz peynir,1 ufak boy domates, çay kahve
Öğle:2 katı yumurta,1 salatalık 1 domates
İkindi: 2 grissini ,çay kahve
Akşam: 1 tabak bulyon çorba,120 gr. ızgara ciğer, 1 haşlama kabak,1 kase mevsim salata
Yatarken: 1 bardak süt veya ayran,veya 1 adet meyve
Not : ciğer veya balık sevmeyenler söğüş,derisiz,bütün bir tavuk budunu soğuk yiyebilirler.
afiyet olsun balimm siz ikinci listedesiniz demiii e hadi cabuk geciyo gunler valla guzel olcak hic bikitirici degil turkbayragiben bugün tavık budunu soğutup yiyeceğim :kedi:
ne yaslanmasi reyhan abla mehalimin dedigi gibi sendeki azmin yarisi yok bizde sen bizi kackere cikartirsin cebinden ayolselam sekerpareler. ben geldim. ögleye kadar calistim bugün. bütün hafta yürü yürü ev dandini oldu.lmaz:
kalkip evimi barkimi topliyayim valla bütün hafta elim degmedi. sürüne sürüne dönüyordum yürüyüslerden.
vay be ne cabuk yaslandim.delikafadulden
kesinlikle asyam liste hiç bıktırıcı değil,ben bıkmadıysam kimse bıkmaz...
bir kere hergün çeşitlilik var.. sosis sevenler sosis yiyoriton balığı sevenler,ciğer sevenler... alternatifler var.. sadece azar azar yiyoruz,buna da ben bile 3 günde alıştım yani...şu günlerde açlık diye bir sorunum yok,inanılır gibi değil...Allah tan tek istediğim,listeleri sonuna kadar götürebilmek...haftaya da diğer listeleri alır gelirim,bakalım arkadaş müsait olursa...
cocom ben de çok seviyorum sütü ve yoğurdu... ama ben bu akşam haşlama kabağı yoğurtla yemek zorunda olduğumdan,gece öğünüm yok,ya da bir iki kayısı yer yatarım.(kabak haşlamayı hayatta tek bşına yiyemem de)
kızlar,ben market alışverişine gidiyorum,görüşürz
sus sesini çıkartmalmaz:
gelir gelir tabiki neden gelmeyecekmiş ki azmin elinden ne kurtulmuşta senden kurtulacak.. pehhhhh biz ne pes edişler gördük ama bak taş gibim ayaktayız yolumuzda o biçim ilerliyoruz emin adımlarla opuyorumnanaktanzemuszemus
xtabucum ne güzel harika iki hanelilere iyice yerleştin tebrik ederim a.s.13 kilo :1shok:
tebrikler canim devamini dilerim
annene gecmis olsun canim ayrica daha ne rakamlar goreceksin yeterki kilolara karsi olan savasimizdan vazgecmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?