Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bhk cığım senin yapacak bir durumun yok ki canım,topu topu 4 kilo gidecek senden...sıkma kendini sen

2 sene önce 51 kilo olarak evlendim ben ama..

en azından 55 olmazsam çatlarım heralde..

zaten diyetisyenim de senin ideal kilon 58 demişti...

neyse arada olur bana böyle..

bir de o hafta kendimi cok tutmuş,
az yemiş ve de spor yapmışsam,
böyle bir sonuç olunca genelde bunalıma giriyorum,
ama geçiyor Allahtan kaydirigubbakcemile3

öptüm seni çikilatamŞeniz

kızlar hepiniz süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum
sık sık okuyorum sayfanızı çok şey öğreniyorum
bende bu hafta 1.5 kiloya yakın verdim bu diyet sayesinde
hepinizi öpüyorum

selam kardeş takım umarım herkesler iyidir. aman iyi olmayıpta ne olacak bacılarım çok güzel kilolar verilmiş. alkisalkisalkis valla tebrikler ne diyim.

selam sekerpareler. ben geldim. ögleye kadar calistim bugün. bütün hafta yürü yürü ev dandini oldu.lmaz:
kalkip evimi barkimi topliyayim valla bütün hafta elim degmedi. sürüne sürüne dönüyordum yürüyüslerden.
vay be ne cabuk yaslandim.delikafadulden

Selam millet liste süper görünüyor şöyle hepinizi bir tebrik edeyim vallaha göğsüm kabardı. bu hafta yine takımca bir derece yaparız sanırsam .
Ben evdeyim yine birazdan çıkacam gelin hanımın yanına gitmeye amanin :)

güzellerim cok cok güzel kilolar vermissiniz .hepinizi cani gönülden kutluyorum..a.s.
cedricim birtanem korkmasam hemen yarin izin alip gelmem lazim klinige ama korkudan hep erteliyorum yani gittigi kadar gitsin der gibi. benim canim cok kiymetli yaaaa. ama birgün gitmek zorunda kalacagim mutlaka. trde cok güzel klinikler acilmis bu konuda herseyle ilgileniyorlar havaalanindan alma götürme otel ayirtma falan gibi.
benim fikrimi sorarsaniz bir maydonozlukta ben edeyim. bhk nin önerisi cok uygun geldi bana.. her yeni gelen bir öncekinin yazdigi kilo bildirimini alintilayip kendi bildirisini yapar böylece sona gelmis olur liste.
kallisim bilir gerci.
ya cikolatam gercekten büyük tesadüf. sen malatyali esin elazigli ayni ben gibi. hayret gercekten esin hangi kazasindan elazigin? biz aginliyiz

reyhan ablam eşim elazığ ve erzincan karışımlı... büyükçakırman köyünde doğmuş (erzincana balı)
ama babası o daha çok küçükken vefat ettii için elazıa gelmişler,annesinin memleketine...orada da hangi köy bilemiyorum.sorarım kendisine:)

bhk ben de seni öptüm canım..

mehalim gelinle ilgilenmekten bizleri unuttun heee ... teşekkür ederiz canımcım..

arkadaşlar,bugün diyetimizin 12. günü,yani ikinci listenin son gününü dolduruyoruz... buraya bugünkü menümüzü kopyalıyorum( nolur nolmaz,hatırlatma amaçlıdır canlar) ;

3.GÜN(770 Calori) : Sabah :1 dilim kızarmış ekmek, 40 gr. beyaz peynir,1 ufak boy domates, çay kahve

Öğle:2 katı yumurta,1 salatalık 1 domates

ıkindi: 2 grissini ,çay kahve

Akşam: 1 tabak bulyon çorba,120 gr. ızgara ciğer, 1 haşlama kabak,1 kase mevsim salata

Yatarken: 1 bardak süt veya ayran,veya 1 adet meyve

Not : ciğer veya balık sevmeyenler söğüş,derisiz,bütün bir tavuk budunu soğuk yiyebilirler.

amaaaan amaaaan temizlik varmis kiz senin evin kirlenmiyodurki ne yikayip durun sen hrseyi cabuk eskitecen esyalari ben evini gordum senin resimlerde pek guzeldi pampakti kolay gelsin hadi bakalim ben diyetin 5. gunundeyim ilk hafta sonuc alamadim vermedim bisiy ama diger arkadaslar cok guzel sonuc aldilar ama haala devam ediyorum cok guzel ayrica bizim ailede iki kisi daha yapiyo bu diyeti e$im ve kizim e$im 2 kilo kizim 1 kilo verdi net yani diyet cok guzel benim vermedigime bakma problem bende diyette degil kaydirigubbakcemile3

kiz son bir kac kilo zorluyo insani takimda kac kere yasandi kadisim vardi honeybaby vardi son kilolar kolay gitmiyo demekki ne bunalimi kizim bak ben hic vermedim giriyomuyum girmiyorum girmiycem istee tamam accik aksam moral bozuldu ama ossun
girmiycemm aynen devaaam edicemistee:dilcikar: ne olursa olsun o kotu giyeecem iste kaaac bedendi mehalim yaaa ooo koooot pantolon unuttum

en çok da bu akşamki süt olayına bayılıyorum bir süt delisi olarak sırnaşık şey

ne yaslanmasi reyhan abla mehalimin dedigi gibi sendeki azmin yarisi yok bizde sen bizi kackere cikartirsin cebinden ayol

kesinlikle asyam liste hiç bıktırıcı değil,ben bıkmadıysam kimse bıkmaz...
bir kere hergün çeşitlilik var.. sosis sevenler sosis yiyoriton balığı sevenler,ciğer sevenler... alternatifler var.. sadece azar azar yiyoruz,buna da ben bile 3 günde alıştım yani...şu günlerde açlık diye bir sorunum yok,inanılır gibi değil...Allah tan tek istediğim,listeleri sonuna kadar götürebilmek...haftaya da diğer listeleri alır gelirim,bakalım arkadaş müsait olursa...

cocom ben de çok seviyorum sütü ve yoğurdu... ama ben bu akşam haşlama kabağı yoğurtla yemek zorunda olduğumdan,gece öğünüm yok,ya da bir iki kayısı yer yatarım.(kabak haşlamayı hayatta tek bşına yiyemem de)

kızlar,ben market alışverişine gidiyorum,görüşürz

benimde cocuklari okula goturme zamanim geliyo sonrada spor veeeeeeeeeeeee samba step zemuszemus:dance::sm_cool: hadi ciktim ben
gucaman gucaman opuyorum sizleri Şeniz

yaşaaaalkisalkisalkis
yeni listelerimiz gelecek delikafadulden

çikolatam ben kabağı rendeleyip bulyon çorbaya atıyorum
pişince de rondodan geçirip çorba niyetine yuvarlıyorum
bir dene istersen-tatlicadiarzu-

sus sesini çıkartma lmaz:

opuyorumnanaktan
xtabucum ne güzel harika iki hanelilere iyice yerleştin tebrik ederim a.s.13 kilo :1shok:

ewt cnm yaaa uzun zmndır göremediğim yerdeyim...buna bile seviniyorum yani düşün...daha vermem gereken 30 kilo var...ben verene kdr hepiniz mezun olursunuz vallaha....
bende seni tebrik ediyorum cnm...
tebrikler canim devamini dilerim
annene gecmis olsun canim ayrica daha ne rakamlar goreceksin yeterki kilolara karsi olan savasimizdan vazgecmeyelim

tşk ederim cnm...salı günü sonuçları alıcaz doktor bakıcak...inş kötü bişi yoktur...
sende sakın öle düşünme bu zmna kdr verdiğin çabayı düşün o an iştah kesiliyor...beni gören ne kdr zayıfladın diyor...seviniyorum...tekrar eski halime döneceğimi düşünüp diyeti bırakmıyorum...kaçırsam bile vermesem bile ertesi gün tam gaz dvm ediyorum...hepimizin başına geliyor zmn zmn...bende diyeti bozup yasak şeylerden yiyince inanılmaz mutsuz oluyorum...senin aklına gelen bnm de aklıma geliyor ama sonunu düşünüp sabrediyorum...bu beslenme şekline ayak uydurmak zorundayım ömrüm boyunca...bu böle dvm edicek kendimi alıştırıyorum...sende sakın öle bişi yapma...arada bunaldığın zmn ye sorun olmaz bence...ertesi gün kaldığın yerden dvm et...kaçamakları tamamiyle hayattan çıkarmanın yanlış olduğunu düşünüyorum şahsım adına...

yani tecrübeme göre...diyetisyene gittiğim dönemde 2 ay boyunca sıfır kaçamak ve harfiyen uyulan diyet sonrası kilo vermem 1 ay durdu arkadaşlar...daha sonra direnen kiloma ben direnemedim ve bıraktım...2 senede verdiğim kiloları geri aldım...ancak nerdeyse 3 ay olucak bu diyete başlayalı ilk bikaç hafta hariç diğer zmnlarda haftada 1 gün kendime izin verdim...ve en az 800 gramda olsa verdim...yani arada bünye yemeği görsün diyoum ben...bu sayede motive olup diyetinizi sıkıcı hale getirmemiş oluyorsunuz...bnm gibi uzun soluklu diyet yapacaklar içinse kalıcı ve bi o kdr uzun olabilir diye düşünüyorum...düşünsenize daha vermem gerekn 30 kilo var ve ben bunu ortalama 6 ayda versem ve 6 ay boyunca sıfır kaçamak...kim dayanabilir...bu kdr disipline isyan eder diyetide bırakır giderim yani...bu bnm düşüncem tabii...ben öle yapıyorum ...

haftada 1 gün dediysem oturup koca gün yemek yemiyorum yanlış anlaşılmasın...mesela pizza çektiyse cnm...öğlen yemeğinin yerine 2 dilim yiyorum o hafta....çikolata çektiyse bir daha ki hafta gofret tarzında yiyorum...böylece yiyeceklerimi ne zmn yemem konusunda da disipline oluyorum...isteklerim birikmiyor ve hepsini birden çıkarmamış oluyorum....yani izin vermek dediğim bu ...yemek hariçlerinde yemeye dvm etmek değil kastım...diyete konmayan ama normal yemek saatleri arasında o kalori yerine cnmın çektiği bişiyin kalorisini koyuyorum...bi nevi değişim...kaçamak sayılır mı bu sportiecimCADIARZU

bhk cım sende 1 hafta ara verirsen bünyen rahatlamış olur...1 hafta müsade et...çok kaçırma ama diyetteyim psikolojisinden de uzaklaş derim ben...1 haftanın bikaç gününü istediğin... sewdiğin veya uzun zmndır yemek isteyipte yiyemediğin... kendine yasakladığın bişiler varsa onlardan yemeni tavsiye ederim...1 hafta dinlen...o rahatlamışlıkla bomba gibi dönücek... geri kalan kilolarınıda çabucak verdiğini görüceksin...bünyen direniyor çünkü o da sıkıldı aynı tarz beslenmeye kısıtlamaya kasmaya.

tabii sen bilirsin yine...1 hafta çok bişi değil...(kilo almadığın sürece)bir hafta direnen vücuduna diyet yapsanda veremiceksin ..yesende....
özetle önümüzdeki hafta için veremiceksin..ama kendini rahatlatırsan bomba gibi dönüp çabucak sonuca ulaşabilirsin....diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…