Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende geldim iki lafın belini kırarız diye kimseler yok gitmiş herkes

izne çıkıyorum diye işleri topladım, bikaç bişey kaldı onları da halledicem
önümüzdeki hafta perşembe işbaşı yapıcam, belki de uzatıcam bakalım
sizleri özliycem canlarım

bu hafta da çok güzel sonuçlar aldık herkesi tebrik ediyorum,
aynı performansı önümüzdeki hafta da gösterelim anlaştık mı

ben tatildeyken spora ağırlık vericem sabah akşam yürüyüp karın basen hareketleri yapmayı düşünüyorum, bu saatten sonra daha fazla kilo vermem biraz zorlaşır hatta epey bi zorlaşır o yüzden korumaya çalışayım sporla da biraz sıkılaşıyım istiyorum

seni gördüm daha iyi oldum canımmzemuszemus

xtabucum yazdıklarını okudum kesinlike tam anlamıyla katılıyorum canım sana, aynı fikirdeyim,
mesela ben tam anlamıyla bu diyet listesini uygulamıyorum, ama yediklerimden dolayı çok benziyor
sabahları 1 dilim k.ekmeği ya da yarım paket sunta yiyorum yanında da az yağlı beyaz peynir kk kadar.
yok kızarmış ekmek falan işyerinde nasıl olacak, o listede renklensin diye biriki farklılık yapılmış
öğlenleri bende yoğurt yada cacık yedim. çok nadir olarak da et yada salata falan yedim
iki kerede öğlen döner ve tavuk dürüm yedim ama ne yaptım o öğlen yediğim dürümler son öğünüm oldu akşam hiçbişey yemedim, böylelikle dengeledim işte, sonuçta herkes bişekilde disipline oturtunca kendini sorun yok.listeler bize rehber oluyor

ewt hayatım rehber kelimesi cukkk die oturmuş...ne ölçüde yiyeceğimiz konusunda da ölçü ayrıca...

bu arada hayırlı tatiller cnmcım...kendine çok iyi bak...

çok mantıklı xtabucum..
ben 2 gün diye düşünm üştüm aslında ama bi düşüneyim tekrar..
istesem de yemeyi abartamam zaten,
bu kadar zor vermişken kiloları..

çook saolasın..Şeniz

reyhan ablacım sana iyi dinlenmeler, cococum sende evine git şekerim akşam telaşı başlasın :)) sporticimede iyi tatiller diyemedik ( iyi dinlenir inşallah..

bende sokaktan yeni geldim kızımla çıkmıştık hanım el işine başladı ya kendine cüzdan ve çanta yapıyor hemende bitsin istiyor işlemesini bitirdi cüzdanının gidip alyafını aldık birazda renkli cıvıltılı kumaşlar aldım kızıma hevesine heves eklesin, boş duran insanı hiç haz etmem kendim tv bile izlesem elimde işim vardır elimi ayağımı uzatıp bir gün durmadım hiç bu yüzden hoşuma gidiyor boş vakitlerini değerlendirmeleri, eh hepside bir olmuyor büyük kızım dansa spora meraklıdır ama oda boş kalınca yapar hobileri vardır türlü... böle işte.. dışardayken mehalimle konuştuk hatunun sesi çok kötüydü boğazlarına diken batmış gibi konuşuyor üzüldüm..

geçmiş mesajlara baktımda yorumları biraz dinlendikten sonra yapayım.. çıkıp bahçemde bir kahve içeyim hava çok sıcaktı çok yoruldum

ay herkes gitmiş,
sportiem tatile çıkmış..oooh ne güzel,iyi tatiller canımaa...
tabu söylediklerine katılıyorum canım,arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım,haftanın 1 günü,mesela pazar günleri geniş bir kahvaltı yapılabilir vey bir öğün istenilen şey yenilebilir..bu kilo aldırmaz sadece bünyeyi şaşırtır,"bak aç kalmıyorum" der bünye:)
bhk canım tabunun söylediklerini dene isteersen belki hızlanır vermen...
kallis sultan kızına bayıldım.. ne güzel böyle el işleriyle ilgilenmesi..şimdikiler bilgisayar başından kalkmıyor,ellerinden telefon düşmüyor..maşallahh valla kallis ne yalan söyleyeyim ben boş oturmayı bazen çok seviyorum,evet itiraf edeyim ki bende tembellik var.. ama evim pis değilse,yapacak bir işim yoksa -ki boş zamanım çok azdır- o zaman yani...
mehalime geçmişler olsun canımm :teselli:

ben geldimmmmmmmm zemuszemus
evim evim güzel evimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama tocam naptı beni garajdan aldı eve getirdi toplantım var dedi gitti hele bi gelsin vericem cezasını :1closedeyes:

bijom listeyi topladım hayatım senin için bakta çık aklın kalmasın :))
göremeden çıkmışım kallisim ama olsunn şimdi gördüm çok teşekkürler a.s.

bijom hayılrı yolculuklar yerimseniben
çoık mersi bhkcımm :1hug:

bijom hayırlı yolculuklar,helal-i hoş olsun...birdahakine inşallah canım...
oyy çikolatam çok teşekkürler hem dileklerine hem de anlayışına. yerim yaaa Şeniz

neeeee:1shok:

nasıl yani:uhm:
benim dışımda herkes yapıyor mu listeyi??
ben bu diyete hiç başlamadım canım. çünkü akşam yemekleri yemiyorum -tatlicadiarzu-

kızlar hepiniz süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum
sık sık okuyorum sayfanızı çok şey öğreniyorum
bende bu hafta 1.5 kiloya yakın verdim bu diyet sayesinde
hepinizi öpüyorum
özgecim seni burda görünce çok mutlu oluyorum biliyo musun :1hug: ekim anneleri topiğinden ikimiz de talihsizce ayrıldık yaa ondan sanırım.. kaydirigubbakcemile5

reyhan ablacıgım sanmıyorumkı kımse benım kadar dıs doktorundan korkmaz.annem zamanında ıhmal etmıs dıslerını o yuzden bızım uzerımıze cok dusdu .cocuklugum dıscılerde gecdı.sımdı bıle damatları da dahıl herkesı dıscıye goturmeye pek meraklıdır sultanım .dıyorumya ben cok korkarım.tanıdıkdır bızım dıs hekımımız.yazık adama yalvarta yalvarta acardım agzımı.ama evlendım hıc gıtmedım daha ve bu arlar ıhtıyacım var.bı yer buldum bayıltarak yapıyorlar.bebekden once gıdıcem ve butun dıslerımı tek bır seansda yapdırıcam.eger ıstersen ablacıgım ozelden yollayım sana klınıgın doktorun ısmını.hatta sen hayırlısıyla gel senı gotururum de ben yerı bılıyorum cunku.
ama tocam naptı beni garajdan aldı eve getirdi toplantım var dedi gitti hele bi gelsin vericem cezasını :1closedey

evıne hosgeldın bıjoux.canım gorusememıs olammızı dert etme .ama bak bız cok yakınız.bı dahakı sefere ıns

kallisim
yaaa şu boş duramama ve hobi meselesi...
aynen katılıyorum sana.
ben de boş durmayı hiiiç sevmiyorum illa elimde bir iş olacak
yeni neslin de böyle yetişmesi hakikaten muhteşem...

ama tocam naptı beni garajdan aldı eve getirdi toplantım var dedi gitti hele bi gelsin vericem cezasını :1closedeyes:

bijom evine varmış aman ne güzela.s.

selam selam yürüdüm geldim sormayin bitap vaziyetteyim. 14100 adim. kendimi asiyorum artik. masallah bana..kaydirigubbakcemile3.. cedricim canim benim allah tüm dualarini kabul etsin güzel gözlüm benim. nekadar sicak bir insansin.. cok tesekkür ederim hersey icin tüm sicakligin samimiyetin icin. sevinirim dr un ismini klinigin adresini özelime yazarsan . ben arastirma safhasindayim. bakiniyorum valla bilemiyorum nereye gideyim. korkumdan erteliyorum habire.. izin gecsinde bir caresine bakayim artik kismetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…