Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim cok güzel birsey kizlarinin elisleriyle kendilerini oyaliyabilmeleri. birseyler üretebilmeleri.
mehalime gecmis olsun. oy kiyamam bebegime dün fazla kolbasti oynadik terledi..kaydirigubbakcemile2

selam ablam

ankara tse den denetçiler gelecek
bir nevi ISO denetimi de denebilir
ama ISO dan daha ağır:bbo:

denetçiler beni ilk gördüklerinde 1.5 aylık hamileydim
ikinci görüşlerinde karnım burnumdaydı
şimdi yine normal halimle görcekler
ay kadıncağızın başı döncek bir öyle bir böyle ehehehehkaydirigubbakcemile3

allah kolaylik versin güzelim. yalniz bu islerden ben pek anlamiyorum. teftis gibi birsey galiba. hayirlsi olsun. yorma kafani sen halledersin ben inaniyorum.a.s.

selam canlar annemlerden eşimin telinden yazıyorum size aklım sonuçlarda kalmıştı ama kimse bakmamışmı
Bljoum evine varmış oh oh
Geçmiş olsun dilekleriniz icln çok saolun ben sonuçlara bakım bi

selam canlar annemlerden eşimin telinden yazıyorum size aklım sonuçlarda kalmıştı ama kimse bakmamışmı
Bljoum evine varmış oh oh
Geçmiş olsun dilekleriniz icln çok saolun ben sonuçlara bakım bi

selam takimim biraz bijomla konustuk az once oh beee adamlarda yok bi guzel sohbet ettik ikmiz onunkide toplantiya gitmis benimkide
benim efe bijoya bide saskina asik e bijo evli olduguna gore saskini alacaz artik
kiz bijom kapatinca msn i kudurdu efe ben ona opucuk gondercektim cicek gondercektim diyee sonra ablalar disari goturdu
tabum canim sen nisandan bu yana cok guzel kilo vermissin kalanlarda ki$a kadar gider be saglik olduktan sonra yalniz dedigin gibi duzenli bide dengeli beslenmeyi ogrenmemiz gerek bu iki kelime cok onemli hele denge kelimesi bunu saglamak lazim cok haklisin canim
sportimede guzel dinlenmeler
kallisimde ohh bahce keyfi yapacakmis ne guzel bizim cocuklarin okulu kapanmadi daha iyice biktilar artik bir tatil gelse deyip durula
cukulatam zaten senin bir yetenegin var el isi yapmayiver benimde yarim yarim cok el isim varda bos kaldikca buraya giriyom hic elime almiyom valla
reyhan ablamda izin donusu orguye baslar belkide vardir elinde birtane oda orgu delisi ordu doldurdu valla gecen ki$ ipci adam bilem ogrendi ne cok orgu sevdigini cuvalla ip gondermisti birkeresinde yanlis hatirlamiyorsamkaydirigubbakcemile3
zaten kucuk cocuk oldumu hersey yarim kaliyo hele izin donusu efede okula baslasinda bende kizlara ceyiz yapmaya baslarim insallah mehalimin ali$ benim kiz okullari bitirsinler dugunu yaparik artik
gelgelelim dunurum hem hasta hemde misafirleri var bugunlerde pek ugrayamiyo ne yapsin gecen ay bende oyleydim insallah cabuk iyilesir canim benim
kendi kendime amma konustum heee herkezleri opup guzel hafta sonlari dilerim yarin belki gelemem e$imin bir arkadasinin cocugu dunyaya gelmis evde davet vercekmis oraya davetliyiz bide maroken ler oyle cok yemek yapip tatli yapiyolarki anlatamam yarin aksam ne yapicam bilmiyorum az gec gitmeyi dusunuyorum bakalim hadi optum herkeziŞeniza.s.

kızlar artık karar verdim heryere baktım sonuç listeleri psaylaşım alanı bizim takım sizin takım kimse yok, bana söylemeden herkes bir yere gitti dimi mafoldumben, parti falan mı var???

tebrik ederim 2. olmuşsunuz harikasınız

haftasonu geldi çok şükür...
yarın sabah kısçe uyanır uyanmaz atlayıp göl kenarına gidicez..
internetten videosuna fotlarına falan baktık,
süper süper..
önce göl kenarında kahvaltı yapıp,
kısçemle çılgınlar gibi yürücez inş..
babamız da bize katılırsa ohh ne ala..

süper bi haftasonu beni bekliyor inş.
öpüyorum hepinizi....

herkese güzel haftasonları...

iyigeceler güzel takımım,
ikinci olmuşuz hee,süper :lepi:
hepimizi tebrik ediyorum.
bakalım bu hafta yürüyüşe başlamak istiyorum sıkı bir şekilde.hem yürüyüş hem diyet olursa daha çok veririm inşallah.
diyeti bozmak yok,bozan itiraf etsin,ona göre... lmaz:
yarın 3.listemizin ilk günü,hayırlı uğurlu olsun,listeyi uygulayacak herkese kolaylıklar diliyorum.
iyigeceler canlar

ama şekerim siz çalışan insanlarsınız vakit ayıramamanız normal.. ben genelden bahsediyorum ev işi sonra tv yani.. nefret nefret...

kızlarım benim ufak hariç iki büyük öyle maşallahları var çikolatım.. bu güne dek üzülmedin hiç bir tavırlarından sebep inşallah öylede gider.. bu tür şeyler yani boş zaman değerlendirme hobi vs zorla olacak işler değil ama içlerinden geliyor.. her telden var benimkilerde :roflol: bir tane normal doğramamışım derim arada sırnaşık şey

canım benim maşallah evinede gitmiş rahat geçmiştir inşallah yolculukk.. eşinde sensizliğe alışmış adamın üstüne gitme :)) farkına varır varır meraklanma..

özgeye soracaktım bende oda yapıyordu diye ama kaç gün önce soracaktım ne güzel vermiş maşallah..

sizde çocuk yetiştiriyorsunuz.. çok dengeli olmak gerekiyor.. her telden olmalı tabiki ama aile desteği olmayanlar genelde ne yapacağını bilemeyen ve pc telefon elinden düşmeyenler.. nerede olduğu belli olmayanlar yani okula yollayıp okula gitmediğini haftalar sonra anlayan çok aile tanıdım bunun gibi şeyden bahsediyorum.. çocuklarınıza asla yapamayacağınız şeyin sözünü vermeyin en büyük bu kırar çocuğu ve güven sarsar.. diğeride arkadaş olmayı başarın.. gerisi mükemmel şekilde geliyor zaten inanın

sağol melisim cxanım yoğun gün geçirdin a.s. birde partimi arıyorsun delikafadulden

göl kıyısı ohh ne hoş olurr :teytey: çok güzel zaman geçirin inşallahalkisalkisalkis

ben 3. listteye hiç geçememiştim 2.yi bile başlayıp bırakmıştım 1. listeyi tekrar yapmıştım galiba amann unuttum opuyorumnanaktan

gunaydın arkadaslar.yıne bır hafta sonuna geldık ama maalesef ben evde olamıycam ya esım 4 de gelıcek bursa ya gıdıcez yarında aksam donerız.yorgunlukdan baska bısey degıl ama gel de esıme anlat.moralım bozuk azıcık ısde bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…