- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.621
allah kolaylik versin güzelim. yalniz bu islerden ben pek anlamiyorum. teftis gibi birsey galiba. hayirlsi olsun. yorma kafani sen halledersin ben inaniyorum.a.s.
ama şekerim siz çalışan insanlarsınız vakit ayıramamanız normal.. ben genelden bahsediyorum ev işi sonra tv yani.. nefret nefret...
kallis sultan kızına bayıldım.. ne güzel böyle el işleriyle ilgilenmesi..şimdikiler bilgisayar başından kalkmıyor,ellerinden telefon düşmüyor..maşallahhvalla kallis ne yalan söyleyeyim ben boş oturmayı bazen çok seviyorum,evet itiraf edeyim ki bende tembellik var.. ama evim pis değilse,yapacak bir işim yoksa -ki boş zamanım çok azdır- o zaman yani...
:
canım benim maşallah evinede gitmiş rahat geçmiştir inşallah yolculukk.. eşinde sensizliğe alışmış adamın üstüne gitme :)) farkına varır varır meraklanma..ben geldimmmmmmmm zemuszemus
evim evim güzel evimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama tocam naptıbeni garajdan aldı eve getirdi toplantım var dedi gitti hele bi gelsin vericem cezasını :1closedeyes:
göremeden çıkmışım kallisim ama olsunn şimdi gördüm çok teşekkürler a.s.
çoık mersi bhkcımm :1hug:
oyy çikolatam çok teşekkürler hem dileklerine hem de anlayışına. yerim yaaa Şeniz
ben bu diyete hiç başlamadım canım. çünkü akşam yemekleri yemiyorum -tatlicadiarzu-
özgecim seni burda görünce çok mutlu oluyorum biliyo musun :1hug: ekim anneleri topiğinden ikimiz de talihsizce ayrıldık yaa ondan sanırım.. kaydirigubbakcemile5
sizde çocuk yetiştiriyorsunuz.. çok dengeli olmak gerekiyor.. her telden olmalı tabiki ama aile desteği olmayanlar genelde ne yapacağını bilemeyen ve pc telefon elinden düşmeyenler.. nerede olduğu belli olmayanlar yani okula yollayıp okula gitmediğini haftalar sonra anlayan çok aile tanıdım bunun gibi şeyden bahsediyorum.. çocuklarınıza asla yapamayacağınız şeyin sözünü vermeyin en büyük bu kırar çocuğu ve güven sarsar.. diğeride arkadaş olmayı başarın.. gerisi mükemmel şekilde geliyor zaten inanınkallisim
yaaa şu boş duramama ve hobi meselesi...
aynen katılıyorum sana.
ben de boş durmayı hiiiç sevmiyorum illa elimde bir iş olacak
yeni neslin de böyle yetişmesi hakikaten muhteşem...
bijom evine varmış aman ne güzela.s.
sağol melisim cxanım yoğun gün geçirdin a.s. birde partimi arıyorsun delikafaduldenkızlar artık karar verdim heryere baktım sonuç listeleri psaylaşım alanı bizim takım sizin takım kimse yok, bana söylemeden herkes bir yere gitti dimi mafoldumben, parti falan mı var???
tebrik ederim 2. olmuşsunuz harikasınız
göl kıyısı ohh ne hoş olurr :teytey: çok güzel zaman geçirin inşallahalkisalkisalkishaftasonu geldi çok şükür...
yarın sabah kısçe uyanır uyanmaz atlayıp göl kenarına gidicez..
internetten videosuna fotlarına falan baktık,
süper süper..
önce göl kenarında kahvaltı yapıp,
kısçemle çılgınlar gibi yürücez inş..
babamız da bize katılırsa ohh ne ala..
süper bi haftasonu beni bekliyor inş.
öpüyorum hepinizi....
herkese güzel haftasonları...
ben 3. listteye hiç geçememiştim 2.yi bile başlayıp bırakmıştım 1. listeyi tekrar yapmıştım galiba amann unuttum opuyorumnanaktaniyigeceler güzel takımım,
ikinci olmuşuz hee,süper :lepi:
hepimizi tebrik ediyorum.
bakalım bu hafta yürüyüşe başlamak istiyorum sıkı bir şekilde.hem yürüyüş hem diyet olursa daha çok veririm inşallah.
diyeti bozmak yok,bozan itiraf etsin,ona göre...lmaz:
yarın 3.listemizin ilk günü,hayırlı uğurlu olsun,listeyi uygulayacak herkese kolaylıklar diliyorum.
iyigeceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?