Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan
çikolatam 3. listeye geçtik şükür
bugün sabah tavada yumurta... öğlene sosis...
ay ne güzel menüler yaaa ehehehcokacimcoook

Kallisim güzel önerilerin için sağolasın tecrübeli annem benimvereliniortak
yavruların heeep böyle istediğin gibi olsunlar canım .. İnş

BHKcım canım
şimdi göl kıyısında misler gibi kahvaltı yapıyordur sanırım
afiyet olsun
güzel güzel eğlenin yürüyüşler yapın
1 haftanın yorgunluğunu atın gelin canımopuyorumnanaktan

cedric bursaya gidiyormuş
yorgunluk ama değişiklik de olur be canım
çık tophaneye bak ordan mis gibi.. şakkıdı

saolasın arkadaşım elimden ne gelirse yapıyorum tatlıları pastaları çikolataları unuttum sonuç 15 kilo oldu

ben dee ona aşığım küçük aşkım benim o opuyorumnanaktan

herkese günaydınlar a.s.
biraz takılayım kahvaltı falan yapayım da ev işine girişeyim. evi temizleyeyim, 3-5 cam sileyim, çamaşır falan yıkayayım. artık bugün yürüyüş de olmasa olur sanıyorum kaydirigubbakcemile3

cedric boşver evde oturmaktan iyidir geziyosun aman bursalara geldim bir iskender bile yemem lazım falan deyip dalma iskenderlereee kaydirigubbakcemile3

aaa melis 08 kaçırmışım mesajını
canım kilo meselesi çikolatamın verdiği ve kallisimin önerdiği bir listeyle oldu
sana da tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

ooo bijocumun bugün çook işi var
tabi yaaa yürüyüş kadar var bu işler de canım benim
o kadar ev işi yapcen

ahh güzel arkadlarım bende sizlerle bol bol yazışmayı nasıl ösledim anlatamam sabah şimdi evimdeyim
bende kalabalıkla yaşamaya alışkın değilim böyle etrafımda iki fazla insan dolansa sıkılırım . misafiri falan çok severim ama yanlızlığıda bir okadar severim . bazen en samimi canım ciğerim arkadaşlarımdan bile sıkılırım çok içli dışlı olduysak :))

öğleden sonra sanırım teyzem ve anneannemler anneme gelecekler bende geçecem oraya ama bunalıyorum fakat bir yandanda gitmek gerekiyor.
dün biraz geç gitmiştim anneme gelinimiz Terane adı camda beni benklemiş canım benim yaa abla nerde kaldın diyor. şimdi o böyle diyince nasıl yanlız bırakırım onu değil mi.
kardeşim evlenmeden önce hep kız kardeşimle dua ederdik ya ne olur gelinimiz kafa dengi olsun şöyle iki laf edebileceğimiz biri olsun diye allah tam gönlümüze göre verdi çok şiükür

d,iyet konusuna gelince ben bir yemek yiyorum kızlar sormayın gitsin :) ben bile şaşıyorum kendime hakkaten kallisiminde dediği gibi bir ben varmış benden içerüü

evet canım arkadaşlarım bugun sizlere STıNG den DESERT ROSE şarkısını armağan etmek istiyorum şarkıyı bilenler benim için d,inlesin bilmeyenler hemen şindirsin :)))

canım benim bazen istemez insan kötü gelir haklısın ciddi yorgun dönersin sen şimdi.. hayırlı yolculuklar canım benim.. dün cevap veremedim ben haftaya gelmek istiyorum istanbula ama ablam yalvardığı için yani ciddi ciddi bunaldı tadilat filan başlayınca ve nolursun gel çok kötüyüm diyo bende acele ediyorum bundan sebep bir kaç gün içinde döneceğim ama temmuzda ve ağustosta uzun kalacağım kısmetse ve sık sık gelir giderim artık telaşeden, inşallah bir dahaki gelişlerimde bende görüşmek isterim ama öyle böyle değil ciddi ciddi çok isterim canım benim...

günaydın fıstıklar, ben sporuma geldim ama erken geldiğim için nete girdim...

günaydın 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan

cedric bursaya gidiyormuş
yorgunluk ama değişiklik de olur be canım
çık tophaneye bak ordan mis gibi.. şakkıdı
canım bursa ya degıl maalesef ınegole gıdıyorum kayınvalıdemlere.yanı ekstra dısarı cıkmama ımkan yok.ya haftaya da onlar gelıcekmıs bu kadar vıcık vıcık olmak bıde benım dısımda planlar yapılması canımı cok sıkıyor.sabahdan berı ayakda sallanıyorum sonuc olarak ısde.yoksa bursa ya ve gezmeye gıtsem cok keyıflı olurdu.nerdeyse ayda bı kez bursa ya gıderız ama tophaneyı gormeyelı yıllar oldu ya:gitme:

yok be canım ben ıskender sevmem zaten favorım pıdelı koftedır benım ama uff bu sabah dıyete basladım ama su saat oldu.yıyecekler gozumun onunden gecmeye basladı.dagıtınca toplıyamıyorum bı turlu.sende yorma fazla kendını.bende dun temızledım evımı ama yatak odası kaldı:kedi:.yoruldum dıye bırakdım bugun yapmam lazım ama hıcde canım ıstemıyo
canım ne zaman ıstersen gorusuruz.ben bu konuda gel dedıgın anda kosacak bır arzudayım uygun bır vakıtde senıde mısafır etmek ısterım.pazartesı gunu ıns senınde burda oldugun bı zamanda sıze hem kendımın hemde evımın resımlerınden eklıyeyım.azcık bana yardım et olurmu canımcım.ogrenıym kı resımlı topıklere takdım bu gunlerde

hmmm
anladım canım haklısın zorla ve plan dışı birşeyler yapmak insanı zorlar...
bu arada benim anneannem inegöllüyerimseniben
son yıllarda yapılan büyük bir park var.. oraya felan gidin lmazsa.. fırsat olursa yani

günaydinlarrr.
haftasonu yagmurlu olacak dediler ama günlük güneslik belki bozar diye yürüyüse hemen cikmak istiyorum.. cedricim gezmeye gidiyormus ne güzel canim keyif almaya calis angarya gibi görme. severim canini..opuyorumnanaktan
kallisim sporda masallah yakinda mankenler kiskanacak insallah..kaydirigubbakcemile5
bijom evine geldi hosgeldi. birkac gün yoktun diye hemen ev temizligine giristin güzelim . masallah ne titizsin. allah kolaylik versin. yeni disinide güle güle kullan.zemuszemus
cocom günaydin güzelim ve tüm arkadaslarim kader yoldaslarim gününüz güzel gönlünüz sen olsun ben cikiyorum yürüyüse.:teytey:

günaydın arkadaşlar

bijom mersa coco hepinizide günaydın kocaman öptüm sizleri.

canım ben bilgisayarı açık unutup çıkmışım yazdıklarınızı şimdi gördüm bende seni kocaman öpüyorum

saolasın asyacım senin yazınıda yeni okudum şimdide seni gördüm çok öpüyorum seni kendine iyi bak

selam vermeden girdim yine herkeze merhabalar
mmm mehalimcim gelinize terane ye bizdende selam soyle aallah saglik dogum hayirli evlat nasiip etsin insallah evet yalniz birakma aileni gitmek lazim tabe her zaman degilki bu demi hadi guzel gunler ossun insallah
kallisim sende ablani yalniz birakma canim ne yapsin yalniz yazik isleride yogunsa bu ara bunalmistir elbet

hangimiz bunalmiyoruzki zaman zaman iste insan yaninda candan biri olsun istiyo bazen
senin icinde cok iyi olacak epeydir gorusmuyosunuz ozlediniz birbirinizi
bijomda temizlige vermis kendini ohh iyi kiz aslinda senin evin temizdirde evini ozledin tabi illa biseyler yapacan demii
cedric cigim seni cok iyi anliyorum tatlim bende trye vardigimda butun planlar yapilmis oluyo ve ben hic istedgim gibi bir izin yapamiyorum hemen bi ornek verem mesela abim bu yaz sunnet dugunu yapacak yegenime ben orda bulunmak istiyodum o hafta ama kayinvalidem mahsus yapti eminim sunnetten birgun once yemekli mevlut okutacakmis yani ben abimin oglunun sunnetine el gibi sunnet gunu gidebilecem dusunebiliyomusun yani herkes planini yapmis kimse beni dusunmemis bile onun icin bu iznimde mahvolucak zaten bizim izin az olucak bu sene oda gume gidcek

cocom senin hafta sonun nasil tatlim sen biryere cikmiyonmu
bhk cimda gole kenarind aohhh
reyhan ablamda kiziylan yuruyuste ablacim bebek bekleyen kizinlan mi yuruyon bende hamileyken cok yurudum ve inanilmaz iyi bisiy hamileyken yurumek

kizlar ben yarin 2. listeye basliyorum ama kucuk degisikler yaptim sizilerinde fikrini sorayim aksam bijomada dedim ben listede hangi ogunde cok yemek varsa onu ogleye az olan ogunude aksama kaydirmaya karar verdim nedersiniz birgun oncesi ayarlayip ona gore devam edicem degisik bisiy olursa yazarim
kallisim devam ediyosun demii canim cocom devam ediyo cukulatam ediyo galiba cedric te bugun baslamis insallah hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…