- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.641
mersa ve cocostar uçmuşsunuz harikasınız. Nasıl yaptığınızı anlatın bir ara.
kallistem listenizi kontrol ettim hatasız.
bizim listeyi de paylaşıma eklermisin. final haftası da bu hafta görevim var gitmem lazım.
tebrikler canim devamini dilerim
mersacım selam canım
sanada günaydın canım bu gün kimseler yok
ben dee ona aşığım küçük aşkım benim o opuyorumnanaktanselam takimim biraz bijomla konustuk az once oh beee adamlarda yok bi guzel sohbet ettik ikmiz onunkide toplantiya gitmis benimkide
benim efe bijoya bide saskina asik e bijo evli olduguna gore saskini alacaz artik
kiz bijom kapatinca msn i kudurdu efe ben ona opucuk gondercektim cicek gondercektim diyee sonra ablalar disari goturdu
günaydın arkadaşlar
bijom mersa coco hepinizide günaydın kocaman öptüm sizleri.
canım benim bazen istemez insan kötü gelir haklısın ciddi yorgun dönersin sen şimdi.. hayırlı yolculuklar canım benim.. dün cevap veremedim ben haftaya gelmek istiyorum istanbula ama ablam yalvardığı için yani ciddi ciddi bunaldı tadilat filan başlayınca ve nolursun gel çok kötüyüm diyo bende acele ediyorum bundan sebep bir kaç gün içinde döneceğim ama temmuzda ve ağustosta uzun kalacağım kısmetse ve sık sık gelir giderim artık telaşeden, inşallah bir dahaki gelişlerimde bende görüşmek isterim ama öyle böyle değil ciddi ciddi çok isterim canım benim...gunaydın arkadaslar.yıne bır hafta sonuna geldık ama maalesef ben evde olamıycam ya esım 4 de gelıcek bursa ya gıdıcez yarında aksam donerız.yorgunlukdan baska bısey degıl ama gel de esıme anlat.moralım bozuk azıcık ısde bole
canım bursa ya degıl maalesef ınegole gıdıyorum kayınvalıdemlere.yanı ekstra dısarı cıkmama ımkan yok.ya haftaya da onlar gelıcekmıs bu kadar vıcık vıcık olmak bıde benım dısımda planlar yapılması canımı cok sıkıyor.sabahdan berı ayakda sallanıyorum sonuc olarak ısde.yoksa bursa ya ve gezmeye gıtsem cok keyıflı olurdu.nerdeyse ayda bı kez bursa ya gıderız ama tophaneyı gormeyelı yıllar oldu ya:gitme:günaydın 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan
cedric bursaya gidiyormuş
yorgunluk ama değişiklik de olur be canım
çık tophaneye bak ordan mis gibi.. şakkıdı
yok be canım ben ıskender sevmem zaten favorım pıdelı koftedır benım ama uff bu sabah dıyete basladım ama su saat oldu.yıyecekler gozumun onunden gecmeye basladı.dagıtınca toplıyamıyorum bı turlu.sende yorma fazla kendını.bende dun temızledım evımı ama yatak odası kaldı:kedi:.yoruldum dıye bırakdım bugun yapmam lazım ama hıcde canım ıstemıyoben dee ona aşığım küçük aşkım benim o opuyorumnanaktan
herkese günaydınlar a.s.
biraz takılayım kahvaltı falan yapayım da ev işine girişeyim. evi temizleyeyim, 3-5 cam sileyim, çamaşır falan yıkayayım. artık bugün yürüyüş de olmasa olur sanıyorum kaydirigubbakcemile3
cedric boşver evde oturmaktan iyidir geziyosunaman bursalara geldim bir iskender bile yemem lazım falan deyip dalma iskenderlereee kaydirigubbakcemile3
canım ne zaman ıstersen gorusuruz.ben bu konuda gel dedıgın anda kosacak bır arzudayım uygun bır vakıtde senıde mısafır etmek ısterım.pazartesı gunu ıns senınde burda oldugun bı zamanda sıze hem kendımın hemde evımın resımlerınden eklıyeyım.azcık bana yardım et olurmu canımcım.ogrenıym kı resımlı topıklere takdım bu gunlerdecanım benim bazen istemez insan kötü gelir haklısın ciddi yorgun dönersin sen şimdi.. hayırlı yolculuklar canım benim.. dün cevap veremedim ben haftaya gelmek istiyorum istanbula ama ablam yalvardığı için yani ciddi ciddi bunaldı tadilat filan başlayınca ve nolursun gel çok kötüyüm diyo bende acele ediyorum bundan sebep bir kaç gün içinde döneceğim ama temmuzda ve ağustosta uzun kalacağım kısmetse ve sık sık gelir giderim artık telaşeden, inşallah bir dahaki gelişlerimde bende görüşmek isterim ama öyle böyle değil ciddi ciddi çok isterim canım benim...
günaydın fıstıklar, ben sporuma geldim ama erken geldiğim için nete girdim...
canım bursa ya degıl maalesef ınegole gıdıyorum kayınvalıdemlere.yanı ekstra dısarı cıkmama ımkan yok.ya haftaya da onlar gelıcekmıs bu kadar vıcık vıcık olmak bıde benım dısımda planlar yapılması canımı cok sıkıyor.sabahdan berı ayakda sallanıyorum sonuc olarak ısde.yoksa bursa ya ve gezmeye gıtsem cok keyıflı olurdu.nerdeyse ayda bı kez bursa ya gıderız ama tophaneyı gormeyelı yıllar oldu ya:gitme:
günaydın arkadaşlar
bijom mersa coco hepinizide günaydın kocaman öptüm sizleri.
tebrikler canim dev
amini dilerim
tebrikler traktorcu kizz
gunaydin canim guzel gunler olsun insallah
susssssssssssss sukret haline 300 gr super
mavi dusunceler cok guzel kaydirigubbakcemile5offf allah yeterkisaglik versin canim yaaaa en onemlisi o
desene ikimizde yerinde sayanlardaniz bu hafta canim ama ciddi bir sekilde devam edip gelecek hafta iyi sonuc almaliyim kizima sozum var
tebrikler canim neguzel
hayirli cumalar tatlim
goreceksiniz cok az kaldi masllah yaa hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?