- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.661
kaydirigubbakcemile3eh baya hallettim . bi söz varya akıllı kullana kullana delide yıkıya yıkıya eskitirmiş ...kaydirigubbakcemile3aebenim yikadin pakladinmi heryeri kiiiiz eskittin esyalari heee
oylemiiii ozaman baska bende gunduzleri daha cok hareketliyim yaaa azcik acikma oluyo aksamin menusu daha cok onu oglen edeyim didimdi tamam canim uyarin icin sagol aynen yapayim ozman vereliniortakasya canım listeyle ilgili değişiklikler yapacağım demişsin,birşey söylemek istedim. ben bu diyeti uygulayan arkadaşa dedim ki,listeler hep birbirinin aynı,ezberleyince bakmaya bile gerek kalmayacak ..
o da bana "baksan iyi edersin,o listelerin hepsi sırasıyla uygulandığında kilo verdiriyor,sırayı atlama" dedi..yani değiştireceğim diyorsun ama...sen bilirsin canım...
optuk canim snada iyi hafta sonlarikızlar ben çıkmak zorundayım,ancak duş alıp hazırlanıp çıkacağım..öpüyorum sizleri..iyi haftasonları,gece görüşürz
cholam bende baktım listelere dedim hep aynı neden 3 sayfa .diyet var .(çıktısını aldımda 3.sayfa oldu da..)asya canım listeyle ilgili değişiklikler yapacağım demişsin,birşey söylemek istedim. ben bu diyeti uygulayan arkadaşa dedim ki,listeler hep birbirinin aynı,ezberleyince bakmaya bile gerek kalmayacak ..
o da bana "baksan iyi edersin,o listelerin hepsi sırasıyla uygulandığında kilo verdiriyor,sırayı atlama" dedi..yani değiştireceğim diyorsun ama...sen bilirsin canım...
Asyam akşamı biraz erkenye 5.6 gibi ... dayanamıyorsan ..vereliniortakoylemiiii ozaman baska bende gunduzleri daha cok hareketliyim yaaa azcik acikma oluyo aksamin menusu daha cok onu oglen edeyim didimdi tamam canim uyarin icin sagol aynen yapayim ozman vereliniortak
bizim aksamlari hergun tam saatli olmuyo heruf yuzunden cocuklarda baba gelmeden sofraya oturmuyolar bende tek basima yiyemiyomAsyam akşamı biraz erkenye 5.6 gibi ... dayanamıyorsan ..vereliniortak
merhabalar 5. takımın fıstıkları
hayırlı hafta sonları .......
ben pazartesi başladım aslında ama ben tam olarak uyamıyorum ara ögünler koydum kendime ..çok düşük kl. yasak bana . ama ben çok yiyyormuşum bu baya az geldi bana akşam dısında özellikle öyle yemegi çok az bana göre . :kedi:ne zman basladin ne kadar verdin aebenim
ama uymakta zorlanmiyo insan hep basit seyler geceden bakiyosun neler var diye ona gore hazirlik yapiyosun
hatta benim cocuklar ne guzel bir diyetmis bu hergun kofte var diyolar delikafadulden
EVET kalişim o nokta virgülüne kadar uyguluyor diyeti yumukum nici bu hafta veremedi regl olmuş haftaya yansır geçen hafta 1.5 tu galiba vermişti ..canım benim hoşgeldin, sizin takımda özgenin dışında biri daha yapıyordu ode vammı listeye yoksa bozdumu merak ettim bakamadık biz çünkü...
canlarım bhkcim çikolatçımm asyacım reyhan ablam ve yazmadığım tüm arkadaşlarım hepinize hoş haftasonları inşallah... spordan geldim gelirken pc arızası için işlemciye uğradım akşama olacak inşallah bakalım bu külüstürle yazmakta okumakta ızdırap çünkü..
sporda hocamız hala balayından dönmemişti ve kimsede gelmedi bende anahtarı alıp yönetimden girip tek başıma yaptım rahattttttt bir şekilde her aleti kullandım bu arada kırdığım mekik aleti tamir edilmiş 150 tane mekik çektim çok sıcaktı bıraktım kuru bir yerim kalmıyor şu günlerde hareket yaparken çünkü... işte eve yeni geldim şimdi eşim aradı çıkıyormuş iştende eve gelecek yemekte hazırlamadım çıkıp halledeyim akşam üzeri gelirim kısmetse..
hepinize öpücükler bıraktım hoşkalın..
kaydirigubbakcemile3 canım burayı yenimi görüyorsun . biz kaç senedir gidiyoruz oraya ...kaydirigubbakcemile3geçmişi okudum geldimmm
süper vakit geçirip geldik,
kızım ve kocacımla :asigim:
Allahım ya,
10 sene oldu ankaradayım,
böyle güzel bir yerin varlığından haberdar değildim..
sanırım yarın kayınvalidemleri alıp yine gidicez..
bu sefer mangal falan da yaparız heralde...:jeyyar:
cidden havasuna,suyuna bayıldım..
hiç sevmedim ankarada böyle bir yer olması şaşırttı beni
göl adı gibi masmavi bir göl..
bayıldım bayıldım..
bakın siz de içimiz açılsın biraz :))
hey aallahim yaaa ne bitmez balayiymis ayol :sm_confused:anlamadim gitti simdi millet boyle anam ben sozde avrupa ya gelin geldim gormedim balayi falan dur aksam adamin basini yiyim gene iyi hatirladim senede 2 3 kez yerim bu konudn oturu adamin basinicanım benim hoşgeldin, sizin takımda özgenin dışında biri daha yapıyordu ode vammı listeye yoksa bozdumu merak ettim bakamadık biz çünkü...
canlarım bhkcim çikolatçımm asyacım reyhan ablam ve yazmadığım tüm arkadaşlarım hepinize hoş haftasonları inşallah... spordan geldim gelirken pc arızası için işlemciye uğradım akşama olacak inşallah bakalım bu külüstürle yazmakta okumakta ızdırap çünkü..
sporda hocamız hala balayından dönmemişti ve kimsede gelmedi bende anahtarı alıp yönetimden girip tek başıma yaptım rahattttttt bir şekilde her aleti kullandım bu arada kırdığım mekik aleti tamir edilmiş 150 tane mekik çektim çok sıcaktı bıraktım kuru bir yerim kalmıyor şu günlerde hareket yaparken çünkü... işte eve yeni geldim şimdi eşim aradı çıkıyormuş iştende eve gelecek yemekte hazırlamadım çıkıp halledeyim akşam üzeri gelirim kısmetse..
hepinize öpücükler bıraktım hoşkalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?