- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.841
ben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğim dynamic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorumBugün bir yerde baktım Selin, en sessizleri falan dedi ama bilemedim tabi ..
Sıkıntılı Emine ya ses olayı.
Ben koşu bandını çok seviyorum.
Koşmayı da seviyorum.
Bisikleti ancak dışarıda ..
Benim de eşimin de gözler japon gibi :)
Aslında zor değil de niye öyle oldum bilemedim.
Söyleyeyim de eşim şişiriversin, ben de başlayayım.
Ayak sesinden rahatsız oluyor ve koşu bandından rahatsız olmadı doğru anladım değil mi ben?
Markası ne acaba öğrenebilir miyim?
Bir de nasıl bir hız ile kullanıyorsun?
Şekerim çok teşekkür ediyorum.
Umarım böyle devam eder de bir an önce kurtulurum şu kilolardan.
Emin ol karşılıklı özlemler, şöyle iki lafın belini kıralım buyur gel takımımıza ziyarete de.
benim eliptik vardı ablama verdim ya spor aleti motorsuz olunca biraz yorucu sıkıcı oluyor zaten sporu çok seven bir toplum değiliz o yüzden motorlular daha çok teşvik ediyorEliptik dedim ben bisiklet demedim ki.
Hafiften soguk ter dokuyorum...erken yattim..emzirmeye kalktim..
Hayirlisi hasta olmam da.. ne olurum kumbilir
selincim gerçekten çok iyi bir menuKizlar elektrk yoktu ondan gelemedm kac saat bend evden wifi ile giriyorumda internete...menuler cok guel hepinizin sadece dagyolnn tatli ve hayriyenn gun menusu ciks olms ... Bende menumu yapym hemen
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrtadan omlet 1 parca kasar peynir
Ara yarm ayva yarm bardk yarm yagli sut
Oglen haslnms karnibahar ve bhartli yogurt
Aksam tavuk suyu corba 1.5 kepce 3 catal salata biraz tuzluydu yiyemedm
Elektrkten dolayi sporumu yapamadm malesf :/2.5 lt su 1 bardk yesilcay
bence yemek saatlerine daha çok etki yapıyorlar kolaymı hedefimizden saptırmalarıbir de eşin evde olduğu haftasonlarıııı
aramızda 700gr fark var bekle geliyorum şişko kardeşimdagyolu kaç kg oldunnn
ben sağlıksız beslendim,yazmaya utanıyorum.gerçi sen de tavuk göğsü tatlı filan yazmışsın
çok kilo vereceksin diye çokk kıskanıyorumm,bunun korkusuyla yasıyorum
açlık hissini beyninle yenecen geçen hafta hariç hergün diyet hakkında o günkü düşüncelerimi kendimi şartlamak için karalıyorum ve şartlanmak için iyi geliyordagyolu iştahım okadar açıkki,kendimi zor tutuyorum,sürekli yemek düşünüyorum ama aynı zamanda çokkk kilo vermek istiyorum
niye aklıma sürekli yemek geliyor
sos sos
yardım edin kızlarr
çok kasma kendini ara ara olur geçer tabi arada başkalarıda seni geçmesinkızlar bana 3 öğün de yaramadı.sanırım bende leptin direnci gelişmiş
ben yine sıksık az az yemeye dönüyorum
şimdi bir sürü yumurtA haşladım,onları yiyerek tokluk hissi oluşturacağım
bekliyorum madem yarişiyoruz biraz denk olmak lazım değilmidagyolu bugun söz güzel bir menüyle karşına cıkacağım
eşim evde olsa da 1 mile leslie yapacağım,zaten 15-20dkk
bundan sonra cokk dikkatli olmalıyım yoksa beni kesin gececeksin
afiyet olsunkızlar süslendim püslendim,kahvaltıyı hazırladım sayılır,eşimin uyanmasını bekliyorummmmm
dediğin gibi iyi bir kahvaltı, ik yumurtadan sonra yemek düşüncelerim kaybolducanm guzel bir kahvalti bence acligini bitiricektiir merak etmee :)
Oh supersn canm ya aclik durumlari nasil su anda :)
masallah cnm allah bozmasin :)
ohaaaa okadar kilo verdin miii,callan koşkoşkoş dagyolu yetişmesinben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğim dynamic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorum
benim eliptik vardı ablama verdim ya spor aleti motorsuz olunca biraz yorucu sıkıcı oluyor zaten sporu çok seven bir toplum değiliz o yüzden motorlular daha çok teşvik ediyor
selincim gerçekten çok iyi bir menu
bence yemek saatlerine daha çok etki yapıyorlar kolaymı hedefimizden saptırmaları
aramızda 700gr fark var bekle geliyorum şişko kardeşim
açlık hissini beyninle yenecen geçen hafta hariç hergün diyet hakkında o günkü düşüncelerimi kendimi şartlamak için karalıyorum ve şartlanmak için iyi geliyor
çok kasma kendini ara ara olur geçer tabi arada başkalarıda seni geçmesin
bekliyorum madem yarişiyoruz biraz denk olmak lazım değilmi
afiyet olsun
ben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğimic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorum
benim eliptik vardı ablama verdim ya spor aleti motorsuz olunca biraz yorucu sıkıcı oluyor zaten sporu çok seven bir toplum değiliz o yüzden motorlular daha çok teşvik ediyor
selincim gerçekten çok iyi bir menu
bence yemek saatlerine daha çok etki yapıyorlar kolaymı hedefimizden saptırmaları
aramızda 700gr fark var bekle geliyorum şişko kardeşim
açlık hissini beyninle yenecen geçen hafta hariç hergün diyet hakkında o günkü düşüncelerimi kendimi şartlamak için karalıyorum ve şartlanmak için iyi geliyor
çok kasma kendini ara ara olur geçer tabi arada başkalarıda seni geçmesin
bekliyorum madem yarişiyoruz biraz denk olmak lazım değilmi
afiyet olsun
Süpersin Callancım.dediğin gibi iyi bir kahvaltı, ik yumurtadan sonra yemek düşüncelerim kayboldu
bir de 3 öğün salata yapmaya kaarar verdim,yağsız tuzsuz..su tutuyor biliyorum ama tok da tutuyor,kalori de düşük..
Al bbenden de o kadar.
Ahj o basrn yok mu erimiyor bir türlü.
tatlim bu hft iyi basladin desene1saat yuruyusumu se yaptım ohh mısss
Evet canım spor salonuna gıdıyoruztatlim bu hft iyi basladin desene
servey sen oglunlami yuruyuse cikiyorsun
bak bunu bilmiyordum ben disarda yurudunu saniyordumEve
Evet canım spor salonuna gıdıyoruz
Aynen berusum ıyu basladım ama bole olan haftalarda vucudum koruma altına alıyor ya ondan korkuyorumtatlim bu hft iyi basladin desene
servey sen oglunlami yuruyuse cikiyorsun
Hava guzel olunca dısarda yuruyordum dogru hatırluyorsunbak bunu bilmiyordum ben disarda yurudunu saniyordum
alsada direnci kirildiginda kilo verdigini vermek guzel oluyorAynen berusum ıyu basladım ama bole olan haftalarda vucudum koruma altına alıyor ya ondan korkuyorum
Ama vucudumdan cok farkettı ustume olmayan esofman altlarım oluyoerralsada direnci kirildiginda kilo verdigini vermek guzel oluyor
bence kendini sartlama meto.hizlandirici caylar vs...dene.
Sukur ıyıyım sen nasılsın esas 1,3 kg vermişimgorusemedik canim nasilsin
aslinda olabilir aama sen fazla dusundugunden deboyle oldugunu sanabilirsinBerus içimden bır ses hamile oldugumu soyluyor daha ılk ay olacak hali yol herhalde.daha reglime 10 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?