- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.821
Eliptik dedim ben bisiklet demedim ki.
Hafiften soguk ter dokuyorum...erken yattim..emzirmeye kalktim..
Hayirlisi hasta olmam da.. ne olurum kumbilir
nerde oturuyorn canm bizm tv bozuk bir haftadr dunyadan haberm yok inanki bide elektrkler gitti 5 ten beri karanlikta oturuyorz cocuklarla daha yeni geldi cok sukur icime bastilar cunku patlaycktm ...Selincan bugun boluk boluk uyudumm gece ve sabah 5 ve 5,1 sıddetınde ıkı deprem olduuu
Ben golck depremni ysadgmda 8 yasindaydm ve o kadr net hatrliyorm ki herseyi rabbm bir hmdaha yasatmasn o acilari dolabm ustme yikiliyordu uyanmasaydim egerbelkide olmus olucaktm odamn kapisini acamadm annemlern yatak odasi diger uctaydi ayakkabilik yikilinca beni almaya gelemdiler ocaresizligimi anlatamam o kadar korkmustumki O gun bugndur yaanlizken uyuyamam evde yanliz kaalamm...Deprem sırasında camdan gelen ses urkutucuydu gebze depremınde gocuk altında kalanları dusunmek cok uzucuuuuu
Canm neye elini atsan ayri bir sey zaten hic sorma benmde sutumz bildgmz yerden geliyor taze bu yaz koyde tavuk yapicak kv dem onu bekliyorm inanki ve edlimzden geldignce kendmiz yetistirdigimz seyleri tuketiyorz geri kalanida bi yerde hatalar yapiyorz tabiki..of of..Yumurtalar tavukların stres altında olmasından ne kdr proteın degerınde bılemıyorum kırarken dıkkat edın akı su seklinde kıvamlı degıl hazır corbalar genelde gluten ıcerıyor bu da daha cok yeme ıstegı ve bagımlılık yapıyor ekmekler ruseynsız yanı posa yenıyor ocınde max tuz var zaten tuzumuz bıle sıkıntı sadece ıku mıneral mevcut ıslenmemış kaya tuzu kullanıyorum mayonez deneyın cok az koyun tabaga bekletın dolapta bıle ne hale geliyor.sut konusu tam kaos.pınarda staj yaptım pınar adına oduyoruz o parayı cunku sut bozulmuyor nasıl olabılır bu sızce alın acık sutu kaynatıp dolaba koyun 3.gun koklayın yada ıcılıyor mu gozlemleyınnn sute 4ay raf omru konuyor artı acık paketı dolapta 10 gun beklettım ısıttım tattım sut aynı yanı boşuna ıcıyoruz daha cok var aktarırımmm
Haklisin canm benm dizlerime hic bi sknti hissetmedm ama kosu bandinn oyle bisyi mi var dizleri kotumu etkiliyor...Benim bahsettiklerim de en sessizleri... mevzu taban darbesi oldufundan sonuc degismiyor.
En iyi bant bile (dize binen yuku azaltan) yine dizi deforme ediyor...yine.
Ben eliptik derim... az da olsa basla..seversin insaellah.
Ustelik bantta cok daha ucuz
Hatrlatmamz gerek bence canm ki aklmizdan hic cikmasnn hep hatirlatalimki hic unutmayalm degistirelm herseyimizi...Demeeeee
Bunlari bize hatirlatmaaaa
serveyyy ya of gece gece fena geldi bu su an nerden aklna gelir boyle seylerO zaman bir bilgi paylasayımmm ama mucıdı benım hee
Japonlar gozlerı kısık oldugu için uzun yasıyor olabılır,ekran parlaklıgı gıbı,sarj uzun gidiyor(alıntı)
Yeminle grubu kapatacaklar,
Daha kimse gelmezzzz bu espiriden sonra
tamm canm bi danisicam artk hekime bakalm :)zayıflamaya yardımcı takviye değil de mesela diyette yeteri kadar vitamin alamıyorsan,multivitamin alabilirsin ama devlet karsılamıyor
canm bu menu olmams bencee sporda yok yarn super bi menu bekliyorz :)Kizlar bugunki menüm :)
Kahvalti
1dilim ekmek 1kkpeynir 5zeytin
Ara cennethurmasi meyvesi
Öğlen 2çatal patates salatası 2çatal tiramisu 2 ısırık patlican böreği
Akşam 1kaşık bulgur pilavı 3kaşık et haslamasi 1kepçe corba bol salata
2bucuk litre su
Bugun biraz fazla olmuş valla yazınca farkettimama öğlen gundeydik ondan öyle oldu malesef
sweetm hosgeldiin canm :)
Tebrikler Beril ve Meleklerihem takım olarak hem bireyselde harikasınız
EmineF tbrkler tatlımve sevgili Hmm22 tbrkler kuzum dönüşün muhteşem oldu özlendiğini de bilesin
Hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
canm biraz sans isi ya sesszse bence bi skinti olmaz benmki dynamic mesela ama gayet sesliBugün bir yerde baktım Selin, en sessizleri falan dedi ama bilemedim tabi ..
Sıkıntılı Emine ya ses olayı.
Ben koşu bandını çok seviyorum.
Koşmayı da seviyorum.
Bisikleti ancak dışarıda ..
Benim de eşimin de gözler japon gibi :)
Aslında zor değil de niye öyle oldum bilemedim.
Söyleyeyim de eşim şişiriversin, ben de başlayayım.
Ayak sesinden rahatsız oluyor ve koşu bandından rahatsız olmadı doğru anladım değil mi ben?
Markası ne acaba öğrenebilir miyim?
Bir de nasıl bir hız ile kullanıyorsun?
Şekerim çok teşekkür ediyorum.
Umarım böyle devam eder de bir an önce kurtulurum şu kilolardan.
Emin ol karşılıklı özlemler, şöyle iki lafın belini kıralım buyur gel takımımıza ziyarete de.
hemen degis ustnu canm sogktada durma ama dikkat hastalk baslangici filan olmasin...Eliptik dedim ben bisiklet demedim ki.
Hafiften soguk ter dokuyorum...erken yattim..emzirmeye kalktim..
Hayirlisi hasta olmam da.. ne olurum kumbilir
bir de eşin evde olduğu haftasonlarııııbu davetler olmasa Allahın izniyle kolay fire vermeyiz o yüzden evden dışarı çıkmak istemiyorum
dagyolu kaç kg oldunnnCallancim hani menun hani bak beklirem
zeynett bu canonlu kız senmisinHaklısınız ama birşekilde kandırmam lazımdı beynimi acıkmıştım :)))
zeynett bu canonlu kız senmisin
kollar filan çubuk gibi,sanki çok zayıfsın gibi çıkmışşş
Al bbenden de o kadar.Evet callan benim geçen seneki halim işte ozaman 68 falandım :)) ya bende kol ve göbek yok bende sorun basen(( zaten üstü gören senin hiç kilon yok diyo ama basen ciddi var oda meslek hastalığı diyelim :)))
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bugün de pek yokum.
Öğleden sonra Eskişehirspor maçı var.
Akşama da işler bekliyor.
Bir kaç gün eşim evde ama yarından itibaren daha çok gelirim yine de.
Umarım herkes iyidir.
Benim keyfim pek yerinde bugünlerde.
Günaydınn Püsküütüm.Hep yerinde olsun keyfin..
Tatlım geçenlerde paylaşım alanında dövme ve köpek konusuyla ilgili mesaj yazdın ya.. o alanda sohbete girmeyelim diye beklettim konuyu.. aklımdasın.. çünkü her iki konuda da söylemek istediklerim var.. bugün yarın cafeye gider, kendime çay latte söyler.. konuşmaya başlarım.. haberin olsun..
canm guzel bir kahvalti bence acligini bitiricektiir merak etmee :)dagyolu iştahım okadar açıkki,kendimi zor tutuyorum,sürekli yemek düşünüyorum ama aynı zamanda çokkk kilo vermek istiyorum
niye aklıma sürekli yemek geliyor
sos sos
yardım edin kızlarr
Oh supersn canm ya aclik durumlari nasil su anda :)kızlar süslendim püslendim,kahvaltıyı hazırladım sayılır,eşimin uyanmasını bekliyorummmmm
masallah cnm allah bozmasin :)Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bugün de pek yokum.
Öğleden sonra Eskişehirspor maçı var.
Akşama da işler bekliyor.
Bir kaç gün eşim evde ama yarından itibaren daha çok gelirim yine de.
Umarım herkes iyidir.
Benim keyfim pek yerinde bugünlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?