- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.801
domates zeytin kaşarı tavada pişirebilirsin biber çok az yagda kısık ateşte buharıyla içinede domates atarsan çok harika oluyor
zayıflamaya yardımcı takviye değil de mesela diyette yeteri kadar vitamin alamıyorsan,multivitamin alabilirsin ama devlet karsılamıyorne guzel canm ya esin seni bakimli bakimli gorunce ne sevniyordur bende elinden geldigince yaparm ama kilomdan sebep cokta yapasm gelmiyor ackcasi :/
Ay kiyamam ben ona zeytnyagi filan sur canm oda cok nemli tutuyor..
ne guzel bilgiler paylasmissn canm bende kilo verdikce basliyacagm callenetics ypacagm siki olmak icin
haklisin canm benm ufagnda asisi var pazartesi oturp bi aile hekimiyle konscam ne vitamnler kullabmalym diye hatta kendm icin bile konusabilirm zayflamaya yardmci olabilecek bi takviye filn kullanabilrmiym diye vitamn filan tabiki ..
Cok erken degil mi...ben biraz once balik yedim.Kızlar DIKKAT dedım mı dudaklar kapansınnn
O halde DIKKATTTTTTTT
Kostummmm..lavaboya zor yetistimmmO zaman bir bilgi paylasayımmm ama mucıdı benım hee
Japonlar gozlerı kısık oldugu için uzun yasıyor olabılır,ekran parlaklıgı gıbı,sarj uzun gidiyor(alıntı)
Yeminle grubu kapatacaklar,
Daha kimse gelmezzzz bu espiriden sonra
evet bende onu düşünüyorum topu şişirmek pompasıyla çok kolay aslındaHangi programını düşünüyorsun dağyolu?
Benim aklımda selülitsavar var ama topu şişirmek çok zor geliyor
evet ben yeni aldım motor sesi çok önemli alt komşudan ziyade kişiyi rahatsız etmeyecek alt komşuyu ayak sesi rahatsız eder mesela ben konuştum ses rahatsız etmiyormuşKızlar evde koşu bandı kullanan var mı?
Alt kata çok ses gittiğini duydum ama doğru mu acaba?
yani anlamadım türkiyeye getiren o değilmi bence kişinin lafına değil eserine bakılır o fazlasıyla doğruluğunu kanıtlıyorCanm arkadaslar pilatesi yanlis yaptiriyor filan demislerdii bende bi ara baslamis bitremeden birakmistm :/
evet canm ya illaki gider benm alt katmda normalde kv demler oturuyor ama artk koy hayatu yasyorlar kari koca ondan burda yoklar o sebepten rahatca kullaniyorm
ah ah benm 6li hayallerme coook varne guzelmis cnm ya lavas doyurucda olur hem super ..
evet kolay gelsinDogru o yuzden onun dedıgı kdr cok beslenmıyorum ve o kdr hızlı zayıflamak ıstemıyorum ztn karatayla yavas ve keyıfli zayıflarsın
diyet eşittir spor oda eşittir zayıflama hep bu bilinçte ilerlemek isterimcanm ne desem.bilemedmki simdi tabiki yavas yavas ve kalici vermelisin bana gorede spor konusundada cok haklisin ben yuruyus yapmadgm gun ne kdr az yersem yitim tartda bi gelisme yok ama spor yapiyn super gidiyir o yuzden sporsuz bir hayat dusunemyorm artk...
bilgiler için çok sağol karataydan sonra paketli yiyeceklerden baya uzaklaştımBu arada callan pakette tuketmeye degınmış coookk dogru ıcındekiler kısmına bakın E li baslayan o seyler koruyucu altında katkılarrr meyvasuyu asla ıcmemeli bozuk meyva+ seker demek o hazır cıgköfteleer hep bakterı yuvası gunlerce dag gıbı cıköfte bekliyor satılmayı paket ekmeklerr hep koruyuculu yoğurtların ustu kaymak tutsun dıye jelatın enjekte edılıyorr tavuk ve yumurtaya gırmıyorum zaten mamalar gdo lu anneler o hazır meyva purelerını nasıl yedırıyor ınanamıyorummm mamalar desenız çok kotu dıkkat edın mama yıyen cocuk pof sıs oluyor bır kimya muh olarak kımyasala karsıyım bennn daha cok var ben hayımda seker ıle mucadele etmeye calısıyorum
evet diz konusunda haklısın biraz kullanayım bende gözden çıkartıcamBenim bahsettiklerim de en sessizleri... mevzu taban darbesi oldufundan sonuc degismiyor.
En iyi bant bile (dize binen yuku azaltan) yine dizi deforme ediyor...yine.
Ben eliptik derim... az da olsa basla..seversin insaellah.
Ustelik bantta cok daha ucuz
tebrikler çok iyi darısı başima1saat spor yaptım ayırtır solemesı
harika menu tebriklerServey ıftıharla sunarrrr
Sabah 2kk peynır,10 zeytın,10 fındık,domates,kıymalı yumurta,kk yoğurt
Sade tkahvesi
Aksam
Mercımek corbası,pastırmalı kuru fasulye
2lt su
1 saat spor,limonlu su
kızlar öncelikle özür diliyorum bugun daveteydim ayva tatlısı vardı içinde elma vardı kaç kalori sizce int 400 yazıyor ama benim kinde ceviz yoktu çok azda tavuk gögsünün tadına baktım ama iki çeşit tatlının tadına bakmadım
Canım ceviz yerine tavuk göğsünü eklesen 400 cal eder işte. Yemesen iyi olurmuş ama olsun aynen kaçamaksız devam et U dönüşü yap tatlım hiç fark etmeyecek merak etmekızlar öncelikle özür diliyorum bugun daveteydim ayva tatlısı vardı içinde elma vardı kaç kalori sizce int 400 yazıyor ama benim kinde ceviz yoktu çok azda tavuk gögsünün tadına baktım ama iki çeşit tatlının tadına bakmadım
ben adana canımAdana'da misiniz siz?
Kiz birak kadini.. dedi ya gelemem belki diye...
bu davetler olmasa Allahın izniyle kolay fire vermeyiz o yüzden evden dışarı çıkmak istemiyorumKizlar bugunki menüm :)
Kahvalti
1dilim ekmek 1kkpeynir 5zeytin
Ara cennethurmasi meyvesi
Öğlen 2çatal patates salatası 2çatal tiramisu 2 ısırık patlican böreği
Akşam 1kaşık bulgur pilavı 3kaşık et haslamasi 1kepçe corba bol salata
2bucuk litre su
Bugun biraz fazla olmuş valla yazınca farkettimama öğlen gundeydik ondan öyle oldu malesef
Valla dogru diyorsun canimbu davetler olmasa Allahın izniyle kolay fire vermeyiz o yüzden evden dışarı çıkmak istemiyorum
meyveyi sabah öğlen arasında yenmesi taraftariyimbugün kü menüm
sabah: 1 bardak bitki çayı (5 i bir yerde) 2 dilim tam buğday üstüne 1 kk peynir 2 çeri domates 5 zeytin ve kekikten oluşan tost
öğlen : kuşbaşı tavuk, makarna ve salata 2 dilim ekmek (dışarda olduğum için hazır menü)
akşam: 2 mandalina yarım muz ve çeyrek portakal
1,5 lt yatana kadar 2 lt kesin olur
1 saat masa tenisi oynadım.
ins dengelemeye çalıştım öğlen yok aksamda menumde yazdim onları yedimCanım ceviz yerine tavuk göğsünü eklesen 400 cal eder işte. Yemesen iyi olurmuş ama olsun aynen kaçamaksız devam et U dönüşü yap tatlım hiç fark etmeyecek merak etme
keşke spor yapsaydinValla dogru diyorsun canim
demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)
canm bi arastir sorustur belki sessizleri vardir dagyoluda oyle bakiyordu yanls hatirlsmiyorsam
Benim bahsettiklerim de en sessizleri... mevzu taban darbesi oldufundan sonuc degismiyor.
En iyi bant bile (dize binen yuku azaltan) yine dizi deforme ediyor...yine.
Ben eliptik derim... az da olsa basla..seversin insaellah.
Ustelik bantta cok daha ucuz
O zaman bir bilgi paylasayımmm ama mucıdı benım hee
Japonlar gozlerı kısık oldugu için uzun yasıyor olabılır,ekran parlaklıgı gıbı,sarj uzun gidiyor(alıntı)
Yeminle grubu kapatacaklar,
Daha kimse gelmezzzz bu espiriden sonra
evet bende onu düşünüyorum topu şişirmek pompasıyla çok kolay aslında
evet ben yeni aldım motor sesi çok önemli alt komşudan ziyade kişiyi rahatsız etmeyecek alt komşuyu ayak sesi rahatsız eder mesela ben konuştum ses rahatsız etmiyormuş
yani anlamadım türkiyeye getiren o değilmi bence kişinin lafına değil eserine bakılır o fazlasıyla doğruluğunu kanıtlıyor
evet kolay gelsin
diyet eşittir spor oda eşittir zayıflama hep bu bilinçte ilerlemek isterim
bilgiler için çok sağol karataydan sonra paketli yiyeceklerden baya uzaklaştım
evet diz konusunda haklısın biraz kullanayım bende gözden çıkartıcam
tebrikler çok iyi darısı başima
harika menu tebrikler
Tebrikler Beril ve Meleklerihem takım olarak hem bireyselde harikasınız
EmineF tbrkler tatlımve sevgili Hmm22 tbrkler kuzum dönüşün muhteşem oldu özlendiğini de bilesin
Hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
meyveyi sabah öğlen arasında yenmesi taraftariyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?