Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizzimmm boyle bisey var yaaa 5kiliya bedeldir... bunlar guzel guzel kahkahalarla hatirlaniyor.. hey hattt genclik

Tebrikler...

Beril il olarak nerdesin bilmiyorum ama kültür merkezlerinde spor salonları mevcut ve çoğu yerde bayanlara ücretsiz. Bence bir oraları inceleyebilirsin. Ben istanbuldayım ve spor a.ş sağlıklı yaşam için sabahtan akşam 5 e kadar sporları ücretsiz yaptı senelerdirde devam ediyor benim fıtness ve aerobikte bu yüzden ücretsiz.

Ayrıca evde jillian micheals videoları var kitabıda mevcut bayağı faydalı bilgiler ve videolar var inceleyebilirsin.
Fikir benden gerisi senden

canm benm yaa kiyamm sana ben bugn diledigini yap sen kuzum benm cok az kaldi hazrlklarni tamamla ke dni hazirla :) cik gez dolas kafani dagt yuru oh mis :)

aksama esimi kandirirsam disari cikip biraz takilacam
kandiramassam buralardayim kizlar
her durumda disari cikmam lazim ya yuruyecem ya dagitmaya gidecem
tamm canm profil resmne bayldiimm balimm mi bu 3 numara nerde bakiym o niye yok resmdeee :)

Mrb arkadaşlar geçmişi hızla okudum maşallah size...
hosgeldin meltemciim nasilsiin ozlediik senii :)

Menüm...

Sabah: 1 bitki çayı 2 yumurta yarım salatalık 4 çeri domares azıcık maydonoz ve 5 zeytin

Ara: 2 küçük mandalina

Öğle: 2 kaşık pilav yağsız tuzsuz teflonda pişmiş az kırmızı et salata yoğurt 2 dilim tam buğday ekmek

Akşam yemedim belki 1 saat snra yoğrt yiyebilirim meyveli (elma,kivi yada muz)

2 lt su ve yarım saat yürüyüş

amannn bu kızlar nekadar güzell maşallahhh
selin boşu boşuna istemiyor oğluna
Dimi dimii biyle guzelligi bulmusuum hemen berilimi ikna ettm aldm kizimi :)
Yaa berillm.ipek bizim kismetmizz ama hem benmle ayninkilodaa yaris yaparz gitmesin lutfeen :/
hayriyecim alttasin
nasilsin canim
bu moralle diyetmi dayanir sana degilmi melegim
cumaya tariyi perisan etmeni bekliyorum
ben napicm ya ben kac gundr ayniym kafayi yicem vallahi 79 a inmemek icin vucdm bana savasmi acti napti beril inan diyorm birak selin ya ama sonra diyorm sacmalama selin bunuda asicaksnn ofi fo.

yok canim ya baba derler benim gözlerim iridir
saclarim kivircik
ben elifi kücük hasanim diye severim mesela
sende oglan vardi degilmi selin duymasinda
beriilm dunurum nolyor yahu memolim uzuldu ama bak nasilda tatli uyuyr su an bi gorseen :))

menüm
sabah:müsli
aralarda:kahve,1 kahve fincanı badem,cennet meyvesi
öğlen:2 tane etli biber dolması,1 küçük kase yoğurt
ara.müsli
akşam:1 tane etli biber dolması+1 küçük kase yoğurt+salata
ara:humana still tea
3 lt su bitmek üzere,daha içerim
kızımla yürüyüş yaptık yarım saat filan
toplam kalori:1764kcal
dagyolu ne yaptın
hadi menünü yaz,kaç kalori hesaplayayım
bu arada sözünüz hayırlı olsun

hem pilav hem ekmek yemişsin,karbonhidrat cenneti olmuş
akşam yeme boşver artık,sabah yersin yoğurdunu,hem de böylelikle sabah kilo kaybın olur

herkeste bir istah kaybi bugn bende oyle bi gecstrdm yani ..:/

Bu arada beriliim asilarmizi olduk ates surubumu aldm ama sukur atesi yok simdilik mehmetiminde kontrolu varmis ebe gordu memolimi hemen sulandi benm ayni yasta kixim var ama sennki masallh ne kdar boylu poslu dedi benm kizi verym sana dedi bende ne desem begenirsin ay bizim sozlumuz var dediim

ben napicm ya ben kac gundr ayniym kafayi yicem vallahi 79 a inmemek icin vucdm bana savasmi acti napti beril inan diyorm birak selin ya ama sonra diyorm sacmalama selin bunuda asicaksnn ofi fo.
Inanirsan olur canim merak etme olur pes etme daha cok üstüne git. Aç kalmayinca kilo verilmiyor ya ac kalcan açlığını hissetcen malesef :)

:)

hem pilav hem ekmek yemişsin,karbonhidrat cenneti olmuş
akşam yeme boşver artık,sabah yersin yoğurdunu,hem de böylelikle sabah kilo kaybın olur

Yaa biraz öyle oldu ama sabah ekmeğim olmadığı için öğlen yedim gerçi diyet listeminde altında yiyorum bugünkü menümün kalorisi 1150 oyüzden sorun yok bence çünkü aniden azaltınca kan değerlerim oynuyo :))

Daha dikkat edicem emin olabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…