Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kalkinca 2 kayısı su
sabah 2.dilim ekmek arasi peyniri domatesli tost 5 zeytin turp limonlu maydanoz şekersiz çay
ara 2 kayısı 1 elma 2 ceviz
öğlen 1 porsiyon pırasa yemeği ve yoğurt
akşam 1 etli biber dolması 3 salata
3 lt su 45 kosu bandı yeşil çay

Bende bugnn menusunu yazzym
Sabah 1 dilim t.b ekmegi sogus ve peynir
Ara 1 elma 5 badem
Oglen yemedm hic cnm bisy istemedi
Aksam firinda domatesli pirasa ve yogurt ins bisy untmadim
Yesilcay 1 saat yuruyus

Dagyolu hergun degıl de ıkı gundebır spor yapıyırum haftasonu 1er saat yaptım ve bugun yorgundum yapamazdım ztnnn Yedıklerım fazla mııı

bilgisayar başında uyuyakalmadan önce bugünkü menümü de paylaşıyım
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı yereyağı, 1 dilim peynir, 1yeşil zeytin, 1 kk yoğurt, yarım çay bardağı ceviz,çay
öğle: sade şekersiz türk kahvesi
akşam: 13 mezgit, 1 porsiyon salata, 1 dilim tahin helvası
45 dk kondüsyon bisikleti
şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim

Gecenn bu saatnde esimin ttli krizii geldi mutfakta tatli yapmaktaym.su annnn bu gece bir an evvel bitsiiin

Sıze bısey sorcam
Yemek sonrası yuzumu ates basıyor,karnımda acagıp gaz oluyor,belim agrıyor sabah kalkınca neden yaaa
bel ağrın muhtemelen gün boyu oturuyorsan pozisyona bağlı,sık sık pozisyon değiştir.ya da tam tersi ayakta duruyorsan...önemli olan şu bel ağrısı dizinin altına kadar uzanıyor mu
ateş basmasını söylemiştim,kan şekernin aniden yükselmesine bağlı olabilir,glisemik indexi yüksek gıdalar tüket
gaz da besin intoleransın olabilir mi,yani belki son zamanlarda sindiremediğin bir şey yiyiyorsundur
mesela toplumun %70inde laktoz intoleransı var,yani sütü sindiremiyorlar
bunların dışında ishal kabızlık karın ağrısı böyle şikayetlerin var mı

Masallah ya guzelliklerimiz ama buxumzseler keske
beril sana bir önerim var
ben ve arkadaşlarım üniversitedeyken b-fite gitmiştik,hem 30 dakika sürüyor,hem de öyle cok zorlayıcı değil ve süper sonuclar almıştık..ben özellikle ilk basladığımda spordan nefret ediyordum,şimdi cok sevsem de ama şu yürüyüş bantlarına bi ısınamadım,bundan bana b-fit çok iyi gelmişti...yani spor maceram b-fitle başladı diyebiliriz..neyse ilk yazıldım,düzenli gittim ama diyet yapmamıştım neyse bir ayın sonunda ölçtüler beni toplamda tam 20 cm incelmiştim,inanamadım sonuca,arkadaşlarımda da aynı sey olmuştu..harika bir histi..hem kadınlara özel olması da bir artı bence..
hızlı hızlı hareketini yapıyorsun,nefes cok önemli,yanında antrenörlerinde oluyor,sonra gidip stretching yapıyorsun kendin,ohh miss

yine 1000kcal civarı ve dengeli bir menü,harikasın rakibim,spor da var
ama benimm tartıdaki rakamıma bakkk,profile koydum,ben de fena değilim.daha 300gr gitti ama 61i görmek beni sabah okadar okadar mutlu ettikiii,aynı mutluluğu senin de tatmanı isterim,ama beni geçmeden tat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…