- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.141
Evet evet evet :)63 kıloyken begendıgım bır fotom var gırmek ıster msnz
iyi geceler cnmcümleten iyi geceler
vaay siyahlar yakismiis :) bir dugun havasi sezdm sanki :)
Evet dugunden bır kare 7yıl öncesı ...vaay siyahlar yakismiis :) bir dugun havasi sezdm sanki :)
Ben gormedim ama haksizlik yaaSildımmm
yediklerinden değil artık sporsuz menu olmaması için dedim diyet=spor=zayıflamaDagyolu hergun degıl de ıkı gundebır spor yapıyırum haftasonu 1er saat yaptım ve bugun yorgundum yapamazdım ztnnn Yedıklerım fazla mııı
aynenCanm fatsecret diye bir program var onu indirebilirsin telefonundan
nerelerdesin sukkeriyi geceler hatunlar nasılsınız
bel ağrın muhtemelen gün boyu oturuyorsan pozisyona bağlı,sık sık pozisyon değiştir.ya da tam tersi ayakta duruyorsan...önemli olan şu bel ağrısı dizinin altına kadar uzanıyor muSıze bısey sorcam
Yemek sonrası yuzumu ates basıyor,karnımda acagıp gaz oluyor,belim agrıyor sabah kalkınca neden yaaa
menüler nerede sükkerhoşbuldumnasıl gidiyo
kız uyurken iyiyim ablacım uyanıkken felaket çok huysuz bu aralar sen nasılsın
beril sana bir önerim varMasallah ya guzelliklerimiz ama buxumzseler keske
herkes aynı seyleri hissediyor demekki :))Haa...eveet...ben zaten kızımı öperken koklarken,doya doya yapıyorum.nasılsa büyüyünce uzaklaşacaksın benden diye...
biliyordum toplightın seni geçeceğiniYa toplight en fazla 1 kılo verecegınden ben de hedefımı kucuk tuttum 600 gr vermeyı hedefliyorummm
yine 1000kcal civarı ve dengeli bir menü,harikasın rakibim,spor da varKalkinca 2 kayısı su
sabah 2.dilim ekmek arasi peyniri domatesli tost 5 zeytin turp limonlu maydanoz şekersiz çay
ara 2 kayısı 1 elma 2 ceviz
öğlen 1 porsiyon pırasa yemeği ve yoğurt
akşam 1 etli biber dolması 3 salata
3 lt su 45 kosu bandı yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?