- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.201
aynen senin gibiyim
niyetleniyom isim cikiyor firsat olmuyor
zaman oluyor istek yok
ama bir baslasak gerisi gelecek bunu biliyorum
eşimin bilgisayarında meltemin örnek menüsü var,genelde ona benzer besleniyoruz,ya da karataya uygunben hepinizden pozitif enerjı aldım.ilk defa zayıflayacağıma ümidim var
degil yuzeycim aslindakesinlikle tatlım
ama senle beni asla bir tutamayız sen öncelikle annesin ve eşin evin yanında çocuklarınlada ilgileniyorsun o nedenle senin nedenlerin benimkine göre daha geçerli
benim suan seninle aynı nedenlerden dolayı spor yapamıyor olmam beni utandırıyor gerçekten
Hoşgeldin ipekcim aramıza. Merak etme biz aramıza katılanları bırakmıyoruz:)hayırlısıyla 6li rakamlari görürsün inşallah canım:)torpilim kuvvetlievet bırakmayın beni.6 lı rakamları görünceye kadar burda kalayım
degil yuzeycim aslinda
ogleden sonrasi genelde zaman bulabilirim
biraz tembel olmasam yemegi erken saatte yapsam
yada cocuklari okula birakip hemen spora gidebilsem ama evi toparlamayinca icim rahat etmiyor eve girisiyom
ama bugun bir care bulacam
ya ben biliyormusun bir akşam köfte ve tavuk yemiştim onlar pahalıya patladılar 2oo gr aldım bu sabah tam 63.0 şimdi yeni beslenme şekline başladım ya vücüt cevap hemen vermez değilmi yoksa menulerimi görüyorsun yani ikimizde şuna itibariyle 300 gr verdikyine 1000kcal civarı ve dengeli bir menü,harikasın rakibim,spor da var
ama benimm tartıdaki rakamıma bakkk,profile koydum,ben de fena değilim.daha 300gr gitti ama 61i görmek beni sabah okadar okadar mutlu ettikiii,aynı mutluluğu senin de tatmanı isterim,ama beni geçmeden tat
senin mutlu olmam bizim mutlu olmamız kardeşim az kaldı benimde senin kadar mutlu olmama inş darısı hepimizin başinakızlar bu sabah tartıda 61li rakamları gördüm,çok mutluyum gerçekten
62 filan beni mutlu etmemişti çok fazla ama 61 mutlu etti..bir de 5li kiiloları görünce ben nasıl olurum kimbilirrrr
hepimize hedeflediğimiz kiloları görme mutluluğu nasip olsun inşallah
berilcim herkesin kişiliği farklı ben platese b-fite fitness yani 3 ayrı yere gittim evde ki gibi rahatlığı bulamadım vakit sıkıntım olmadığı halde git gel o günü o na göre ayarla çok sorun oldu evde istediğim vakit çok rahat birkere biliyoruz sporsuz zayıflama olsada sarkık bir vücüt ne anladık bir arkadaşim 30 kilo verdi spor yapmadan b-fite gittik gerçekten çok sıkılaştı ben plates için malzemeleri aldım belli bir kilodan sonra 21 günlük programı yapacam plates en etkili sıkılaşma yöntemikaratayi basarili uyguluyorsun himmmmmmmmmm guzel
kolay gelsin
gece gece tatli
muzurlukmu ki............
ben hala spora baslamadim ya
resmen vicdan azabi cekiyorum
gülüm bir sekilde spora baslamam lazim yoksa gevseyecegim suan 100 gr.aldim oysa birseyde yemedim ama sporsuz 70 lere tirmanacam yeniden
annelik iste ya
2 kilon var 50 lere haftaya kesin
bu ısırık nasıl bir ısırıkgünayydin kizlar
dunku menum duzenli bir sey degil
saat 10 gibi 2 ceviz
ogleden sonra hazir sandvicten 3 isirik
aksam
bir kac kasik corba
1 köfte biraz salata
gece meyve nar mandalin elma ayva hepsinden birer ikiser dilim
su yok
utandigim bir menu ama yazdim
tam gun disardaydim belki ondan birde canim birsey istemiyor
çok şükür iyiyz sen nasılsınkızlar günaydınnnn
dün gelemedim işler vardı (iş kitlediler )
geçmişe bakamadım nasılsınız
sen güçlü bir kadınsın üstesinden çok rahat geleceneger bugunde spor yapmassam lutfen en agir sekilde elestirirn
salon olmasada disarida yurumem lazim
cok gevsedim ve mutlu degilim
bana yardim etmeniz lazim kizlar
zaten 70 siniriyim geri gelmeye hucum edecekler kahrolasi yaglar
günaydınGunaydin bayanlar :)
kaçtın kiİşte kızlar büyük bi savaştan sonra 76 ları gördüm elhamdülillah:) hemde günlerden daha salı:)
savaş ayrı başarı ayrı bu iradenin güçünü kullanman değilmiİşte kızlar büyük bi savaştan sonra 76 ları gördüm elhamdülillah:) hemde günlerden daha salı:)
78 200 dum canmkaçtın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?