Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen senin gibiyim
niyetleniyom isim cikiyor firsat olmuyor
zaman oluyor istek yok
ama bir baslasak gerisi gelecek bunu biliyorum

kesinlikle tatlım

ama senle beni asla bir tutamayız sen öncelikle annesin ve eşin evin yanında çocuklarınlada ilgileniyorsun o nedenle senin nedenlerin benimkine göre daha geçerli
benim suan seninle aynı nedenlerden dolayı spor yapamıyor olmam beni utandırıyor gerçekten

degil yuzeycim aslinda
ogleden sonrasi genelde zaman bulabilirim
biraz tembel olmasam yemegi erken saatte yapsam
yada cocuklari okula birakip hemen spora gidebilsem ama evi toparlamayinca icim rahat etmiyor eve girisiyom
ama bugun bir care bulacam

günaydın arkadaşlar, bayadır paylaşımda bulunamıyorum, evde misafirdi, okulda müfettişti, nete girecek zaman bulamadım bi türlü.

menü bildirimi de yapamadım. hafta sonunu hiç yazmıycam, yazılacak bir menü olmadığından

dünkü menümü paylaşıyorum

kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta akı
1 domates

öğle yemeği 11.35
1 kase çorba
yarım tabak sade makarna
2 kaşık yoğurt

ikindi 15.00
1 ince dilim petibörlü pasta

akşam yemeği 18.00
10 adet hamsi (tavada)
salata
1 adet mandalina

ara 20.00
1 bardak süt
5-6 tane kestane

3 lt su, 1 kupa tarçınlı yeşil çay spor yapamıyorum malesef, pilates yapmayı çok seviyorum ama maalesef gerçekten zaman yok

degil yuzeycim aslinda
ogleden sonrasi genelde zaman bulabilirim
biraz tembel olmasam yemegi erken saatte yapsam
yada cocuklari okula birakip hemen spora gidebilsem ama evi toparlamayinca icim rahat etmiyor eve girisiyom
ama bugun bir care bulacam

olsun bebeğim beynin cok daha fazla yorulduğundan dinlenme gereksimi duyman çok normal

kendini suçlama sen suan çok çok iisin bi kere enerjin çok ii

ya ben biliyormusun bir akşam köfte ve tavuk yemiştim onlar pahalıya patladılar 2oo gr aldım bu sabah tam 63.0 şimdi yeni beslenme şekline başladım ya vücüt cevap hemen vermez değilmi yoksa menulerimi görüyorsun yani ikimizde şuna itibariyle 300 gr verdik

senin mutlu olmam bizim mutlu olmamız kardeşim az kaldı benimde senin kadar mutlu olmama inş darısı hepimizin başina

berilcim herkesin kişiliği farklı ben platese b-fite fitness yani 3 ayrı yere gittim evde ki gibi rahatlığı bulamadım vakit sıkıntım olmadığı halde git gel o günü o na göre ayarla çok sorun oldu evde istediğim vakit çok rahat birkere biliyoruz sporsuz zayıflama olsada sarkık bir vücüt ne anladık bir arkadaşim 30 kilo verdi spor yapmadan b-fite gittik gerçekten çok sıkılaştı ben plates için malzemeleri aldım belli bir kilodan sonra 21 günlük programı yapacam plates en etkili sıkılaşma yöntemi

bu ısırık nasıl bir ısırık

kızlar günaydınnnn

dün gelemedim işler vardı (iş kitlediler )

geçmişe bakamadım nasılsınız
çok şükür iyiyz sen nasılsın

eger bugunde spor yapmassam lutfen en agir sekilde elestirirn
salon olmasada disarida yurumem lazim
cok gevsedim ve mutlu degilim
bana yardim etmeniz lazim kizlar
zaten 70 siniriyim geri gelmeye hucum edecekler kahrolasi yaglar
sen güçlü bir kadınsın üstesinden çok rahat gelecen

Gunaydin bayanlar :)
günaydın

callan nerdesin yahu ben daha hızlı kilo vereyim diye meltemin yöntemine geçtim bir hatam varsa söyle

callan benim boyum bir diyetisyende 164 bir diyetisyende de 163 çıkmıştı ikisinin aletleri farklı ben 163 mü baz alayım seninle kesişme noktalarımız aynı olsun ki rekabet daha çoşkun daha cazip daha etkili olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…