- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.221
canım bana kızma dagünaydın arkadaşlar, bayadır paylaşımda bulunamıyorum, evde misafirdi, okulda müfettişti, nete girecek zaman bulamadım bi türlü.
menü bildirimi de yapamadım. hafta sonunu hiç yazmıycam, yazılacak bir menü olmadığından
dünkü menümü paylaşıyorum
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta akı
1 domates
öğle yemeği 11.35
1 kase çorba
yarım tabak sade makarna
2 kaşık yoğurt
ikindi 15.00
1 ince dilim petibörlü pasta
akşam yemeği 18.00
10 adet hamsi (tavada)
salata
1 adet mandalina
ara 20.00
1 bardak süt
5-6 tane kestane
3 lt su, 1 kupa tarçınlı yeşil çay spor yapamıyorum malesef, pilates yapmayı çok seviyorum ama maalesef gerçekten zaman yok
alirim diye korkuyorum canim yaolsun bebeğim beynin cok daha fazla yorulduğundan dinlenme gereksimi duyman çok normal
kendini suçlama sen suan çok çok iisin bi kere enerjin çok ii
gercekten minik isirikti canimya ben biliyormusun bir akşam köfte ve tavuk yemiştim onlar pahalıya patladılar 2oo gr aldım bu sabah tam 63.0 şimdi yeni beslenme şekline başladım ya vücüt cevap hemen vermez değilmi yoksa menulerimi görüyorsun yani ikimizde şuna itibariyle 300 gr verdik
senin mutlu olmam bizim mutlu olmamız kardeşim az kaldı benimde senin kadar mutlu olmama inş darısı hepimizin başina
berilcim herkesin kişiliği farklı ben platese b-fite fitness yani 3 ayrı yere gittim evde ki gibi rahatlığı bulamadım vakit sıkıntım olmadığı halde git gel o günü o na göre ayarla çok sorun oldu evde istediğim vakit çok rahat birkere biliyoruz sporsuz zayıflama olsada sarkık bir vücüt ne anladık bir arkadaşim 30 kilo verdi spor yapmadan b-fite gittik gerçekten çok sıkılaştı ben plates için malzemeleri aldım belli bir kilodan sonra 21 günlük programı yapacam plates en etkili sıkılaşma yöntemi
bu ısırık nasıl bir ısırık
çok şükür iyiyz sen nasılsın
sen güçlü bir kadınsın üstesinden çok rahat gelecen
günaydın
ooooooooo masallahİşte kızlar büyük bi savaştan sonra 76 ları gördüm elhamdülillah:) hemde günlerden daha salı:)
işler beni bekler ben kaçar arada uğramaya çalışırım
alirim diye korkuyorum canim ya
gercekten minik isirikti canim
sarkiklik benim suan tek takintim
gobegim gercekten sarkiyor
ooooooooo masallah
benide bekliyorlar arada bakmaya geliyom
işler beni bekler ben kaçar arada uğramaya çalışırım
vovvvvvvvvvvvvvvvvv
canım harika bir takıma geldim
inanılmaz kilolar vereceksin
takım içi rakibin selin
birazdan gelir
cumaya kadar bakalım kim daha cok verecek
senin yemek listelerine bakıp kimi tutacağıma kArar vereceğim
çünkü selin çok iradeli,menüleri ve sporu harika
seninki ondan iyi olursa sana oy veririm,hadi bakalım,yarışlar başlasın 5. mıntıka
buradayım dagyolucallan nerdesin yahu ben daha hızlı kilo vereyim diye meltemin yöntemine geçtim bir hatam varsa söyle
teşekkür ederim.hoşbuldum.desteğinize gerçekten ihtiyacım var.kendibaşıma olmuyor çünkü
diyorum ben sana biz rakip olmak için doğmuşuzcallan benim boyum bir diyetisyende 164 bir diyetisyende de 163 çıkmıştı ikisinin aletleri farklı ben 163 mü baz alayım seninle kesişme noktalarımız aynı olsun ki rekabet daha çoşkun daha cazip daha etkili olsun
kızlarr
bu akşam ilk sporuma başlıyorum
pilates 19:00 da başlıyor ben zaten 7 de çıkıyorum bugün erken çıkacagım yarım saat kadar
sizlerede sormak istediğim bişey var interval seklinde yag yakımı hakkında bilgisi olan ve deneyen oldu mu hiç ?
aaa öylemiiCallancımm, Selin benim rakibem şekerim niye beni boşta bırakıyorsun bakayım.
Yoksa sen mi kestirdin beni gözüne hee
selam kızlar
yürüyüş ayakkabısı alacağım şu perfect step ya da gold slim dedikleri alt tabanı bi garip olanlar var onlardan kullanan oldu mu?
aaa öylemii
hiç birbirinize hesap sorduğunuzu göremedim ama
biraz rekabeti hırslandıralım o vakit,oylamalar acılsınn
ben seninle yarışamam,sen maşallah cok hızlı veriyorsun
şimdi ben kime oy versem sana mı seline mi ipeğe mi
ipek birkaç gün menüsünü yazsın,ona göre karar vereyim
aynen beni de işler bekleralirim diye korkuyorum canim ya
gercekten minik isirikti canim
sarkiklik benim suan tek takintim
gobegim gercekten sarkiyor
ooooooooo masallah
benide bekliyorlar arada bakmaya geliyom
bizim bi arkadaş,amfide otururken,sürekli karnını poposunu sıkıp bırakırdı,egzersiz olsun diye,o geldi aklımao zaman bi yerden basla kuzummm
oturdugun yerden hareket et
aslında bi kalkıp hareketlensen devamı geliyrdaa ( dine söven müslüman olsa )
Biz haftanın sonunda azıcık soruyoruz birbirimize ne yaptın diyee
Yavrum, benim geçen haftaki kilom özlemden gitmiş.
Bu hafta gram kıpırdatamıyorum tartıyı.
İlla adamı yollayacağım öyle gidecek benim kilolar.
diyet demeyelim biz buna en iyi,yaşam şekli diyelim.böylelikle farkında olmadn gitsin kilolarAman kilo dediğin neymiş şekerim.
Hep beraber hallederiz, yeter ki iste ve inan.
ona da senin kalbin dayanmaz
merak etme dukanla gidecek hepsi ve spor tabiki
olmazsa protein günlerini arttır
ben de karar verdim,perşembe günlerini dukan protein günü yapacağım
yağsız et,diyet peynir yoğurt,süt ayran,yumurta gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?