- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.361
26 kiloluyum tamam mı callan oldu muevet kızlar herkes BMI sını tekrar yazsın,önceki listeyle kıyaslayacağım
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
0.3 gitmiş o vakit,çok iyi26 kiloluyum tamam mı callan oldu mu
çalışıyormusun peki ?
hani kahvaltıdan 1 saat sonra ya erken mi yapıyorsun diye merak ettim
ben kahvaltıdan önce yapıyorsum tersi olsa 5 te falan kalkmam gereki
canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haaHepinize iyi akşamlar fıstıklar umarım iyisinizdir? Ben hastayım hala kulağıma sıçradı geçici duyma kaybı yaşıyorum %20'li oranlarda
ooo sayın rakibem kolay gelsinSuan yuruyorum aa dostlarrrr
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem deişte bende buna kızıyorum ben yüksek lisansı yaptım ve mali müşavir olmuşum sen hala neyin peşindesin bana ön muhasebeci gibi davranıyorsun zaten ilanı görüyorum buna göre sende cv mi görüyorsun neyin peşindesin anlamıyorum ki muhasebeciler için zaten hep düşündükleri her geçenede yaptırabilirim diye düşünüyorlar buyüzden mesleğin bir değeri yok. mühendisler gibi itibarımız yok
maşallah sanaKizlar menüm
Kahvaltim 1kase tarhana çorbası
Ara öğün cennet hurması
Öğlen 4 yemek kaşığı et haslamasi
Akşam 1tabak taze fasulye
2litre su
Not: şuan öyle açım ki anlatamam kızlar midem kazınıyor:) ama birşey yemiycem belki bi mandelin yerim :) su icicem bol bol ışte :)
yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cimKimbilir nelerden bahsediyorusnuz...
Ben hala aabahki muhabbetinizi okuyorum.
Cok geri kaldim cokk.
Annemden oturu... temizlik yemek derken kaldim orada.
Annem yaaaa
Biraz babamdan bahsettik abimden..
Agladik..gulduk ufff yaaa
haırlı olsun canımKizlar alinti yapamadım kusura bakmayın Kardesimin sözü vardı ancak şimdi yazacağım bugün ki menum
Sabah 2 dilim ekmekle peynirli domatesli tost limonlu maydanoz 5 zeytin
Ara 3 ceviz 1 elma
aksam pırasa yogurt
3.5 litre su malesef spor yapamadım kötü biliyorum ama eve su saatlerde geldik
bende servey cim kiloluyum tatlım merak etme ama inşallah zayıflayacağız26 kiloluyum tamam mı callan oldu mu
can dün biraz da fasulye yemeğinden et seçip yedim dedim proteinde olsun hadi 1000 kalori diyek ama spor yok ve ben sadece 100gr vermişim sebebi ne ya sabah kahvaltısını geç yapıyorum ondan olabilir diye düşündüm bugun erkenciyim 9 da bitti bakalım yarın ne olacak700 kcal civarı
beni geçme beni geçmeee
sözünüz hayırlı olsunnn
canım benim ol ne olmuş zaten vermek için burdasın sorun yok sadece biraz zaman lazım26 kiloluyum tamam mı callan oldu mu
dediğin gibi keşke cumadan sonra olsaydı,neyse şimdi konu açılmışken böyle olsun,2 hafta sonra cuma günü yapayım en iyisigünaydınlarrr
canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haa
ooo sayın rakibem kolay gelsin
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de
maşallah sana
yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cim
haırlı olsun canım
callen cim alıntılamıştım ama çıkmamış istersen şu BMİ leri cumadan sonra yap tatlım cuma malum büyük gün
o zamana kadar biraz daha düşebilir
bana gelince bu sabah dayanamadım tartıldım fazla değil daha 500 gr veröişim yaa ben daha çok gider sanıyordum bakalım cumaya ne çıkacak
hepinize güzel bir gün olsun bu arada sizin yüzünüzden dün bende akşam menümde olmamasına rağmen cennet meyvesi yedim baktım herkesin menüsünde var bende çok severim akşam yemekten sonra 1 tane hüplettim maalesef sabah yeseydim daha iyi olurdu ama
aynı 61,8..300 gr gitticallan hele yaz sen bugun kaç çıktın bu hafta toplam kaç gr verdin
evet benim toplam 400 oldu iyi 100 gr da olsa öndeyim tey teyaynı 61,8..300 gr gitti
senin 400 değil mi
menunu okurken harika harika derken saat 15 ara gelince takıldım neyse afiyet olsundünkü menüm,
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
3 tane zeytin
1 yumurta yarım domates
öğle yemeği 11.35
bir porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
15.00 ara
1 orta dilim yaş pasta
akşam
1 kase yoğurt
yine bir doğum günü, haftaya ne yapacam bakalım, yerli malı haftası:S:S
evet benim toplam 400 oldu iyi 100 gr da olsa öndeyim tey tey
Sıpalar işte Zeynepcim.
Lavaboya gideceğim, daha kalkmaya niyetleniyorum.
Hemen, nereyeee?
..
günaydın herkeseee...
yaz tatiliydi, çalışmıyordum. 10 gibi kalkıyordum 10.30-11.00 gibi kahvaltı, 12.00 gibi de pilates yapıyordum. tamamen boş mideyle yapamıyorum ben spor. zaten kahvaltıdan sonra yapılmalı diye biliyorum ben. kahvaltı yapmadan vücut uyanmıyor, dolayısıyla metabolizma hızı çok yavaş oluyormuş. kahvaltıdan 1 saat sonra metabolizmanın en çok hızlandığı zamanmış. yanlış biliyorsam düzeltin. metabolizma ne kadar hızlıysa sporla daha da hızlanacağı için daha fazla kalori yakıyorsun, gerçi pilateste fazla kalori harcanmıyor, ama doğru yapıldığında yine de yaktırdığı kalori fena sayılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?