Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu yaş pastayı canın cektiyse 1 çatal tadımlık alsaydın keşke
ama bu sefer akşam ara öğünü yok,akşama olayı dengelemişsin tebrikler

Kızlarrrrrr Günaydınnnn

Yeni bir güne baş ağrsıyla uyanmak ... berbatt

Dün ki spor salonu tam bir fiyasko Allahtan 1 aylık denemek için kayıt olmuşusuz

Pilates grup dersi için erken çıkmama rağmen o nasıl bir kalabalıktı giremedim

aletler için o kadar cok sıra bekliyorsun ki anlatamam

15 dk bekledikten sonra eliptik bisiklete bindim ve 30 dk interval antereman yaptım çok terledim ve kalktım eve geldimn

Yarım saatte kendim yürüdüm 1 saat sporu tamamladım

günaydın canım
dedğin gibi iyiki denemelik yazılmışsın ama yine de verdiğin paranın hakkını ver,kullanabildiğin kadar kullan o salonu
senin BMI kaç bakalım :)

benimde bmı

21.3

dediğin gibi keşke cumadan sonra olsaydı,neyse şimdi konu açılmışken böyle olsun,2 hafta sonra cuma günü yapayım en iyisi
bu arada 500 cokk iyi,beni gururlandırdın
serveyy bakkk toplightaaa,seni geçecek
kesin servey beni geçer yaa ama bende elimden geleni yapıyorum artık aslında cumaya 70,9 da olsa 70 li rakamı görebilsem ne güzel olur
canım benim yaaa geçmiş olsun
keşke kayıt olmadan önce deneme seansına gitseydiniz yokmuydu deneme seansı tatlım yaaa

yeni açılacak salondu mac fit mutlaka duymussunuzdur.

ne bilim böyle olabileceiğini ki deneme yoktu yıllık ve aylık vardı bi ara yıllık düşünmüştük aman iyiki aylık almısızı
bakalım b-fite bakıcam birde yakında var

Günaydın kızlar...beril yok mu?
dün sabah uğramıştı daha sonra uğramadı beril

b-fit in deneme seansları var tatlım önce deneme salonuna git sonra üyelik alırsın
bu arada dün ilk gün müydü eğer ilk günse macfit in ondan o kalabalık olabilir iyi düşünelim iyi olsun

kızlar selin nerelerde haberiniz yok mu?

beril ciğimin tahtı sallantida dağyolu ve callan o koltuğu alabilir

can çok tatlısın

ooo bende bilirim ya durumları o yüzden milletin gelmediği saatlerde gitmeye çalıştım ama sen herhal plates içinde gidiyorsun günde bir defa yapılıyorsa mecbur

yok canım ilk gün değildi

bfit için çağırdılar cokda kibarlardı bakalım deneme yapıcam

canım sen b-fit gittim dem iştin bilgi verirmisin biraz ?

hangi şubesine gittin ?

heee anladım bende bir an bana dedin sandım onu ben her görüşmeye gittiğimde .ıkarken yapasım var hatta bir video var ordaki panda gibi davranasım var izle anlarsın

Ya da bi dagin ennnn tepesine cikip (Karadeniz mumkunse...e Trabzon'luyuz) avazim ciktigi kadar bagirasim...

bende trabzonlu değilim ama boztepesine bayılırım...

evet kızlar herkes BMI sını tekrar yazsın,önceki listeyle kıyaslayacağım
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html

30.4 obezmişim :))))

yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de

alla alla ciddimisin ben hiç bir mühendisin dışarda kaldığını görmedim asgarinin altında üstelik çok şaşırdım cidden

yok canım ilk gün değildi

bfit için çağırdılar cokda kibarlardı bakalım deneme yapıcam

canım sen b-fit gittim dem iştin bilgi verirmisin biraz ?

hangi şubesine gittin ?
kusura bakma dün gördüm aslında bu sorunu unuttum cevaplamayı b-fit seansları 30 dk çok tempolu hem alet hem hoca eşliğinde hem sonra kendi başinada hareketler yaptırıyor çok etkili diyebilirim hem sıkılşma hem zayıflama noktasında benim bulunduğum şehirle seninki farklı[/QUOTE]

ay cok komik bu panda,yok böyle bir reklam

[/QUOTE]

hmm ne kadar süre gittin tatlım sen ?

baya ilgiliydi kadın denemek istiyorum

bide dün spor salonu gibi olsun istemiyorum çok kalabalık oluyormu falan bakmam lazım en güzel iş çıkışı denemek

bir alıntı
Stres Zayıflamaya Engel Midir?

ZAYIFLAMA İKSIRI ● 28 EKIM 2014 SALI ZAYIFLAMA, ZAYIFLAMAYI ETKILEYEN UNSURLAR

Birçok insan stres anında, yemek yeme isteğinde artış olduğunu fark etmiştir. Canınız sıkıldığında, depresyonda olduğunuzda kendinizi buzdolabının önünde bulabilirsiniz. Aşırı strese maruz kalındığında, metabolizma yavaşlar. Böylece insülin hormonunun salgılanmasında düzensizlik başlar. Vücutta insülin direnci oluşur. Metabolizma yavaşladığı zaman kilo verme durma noktasına gelir.
Siz stres yaşadığınız zaman vücudunuz kendisini korumaya alacaktır. Yediklerinizi vücudunuz depolamaya başlar. Kilo alımına neden olur. Az yiyecek tüketseniz bile kilo vermeniz imkânsız hale gelir.
Uzun süre aç kalarak, şok diyetler uygulayarak beslendiğiniz zaman vücut stres nedeniyle kilo vermeyi durduracaktır. Aç kalmadan yaptığınız diyetlerde, vücut strese girmez ve rahat hissettiğiniz zaman vücudunuz yiyeceklerin sindiriminde sıkıntı çekmez.
Rahatlamak için tükettiğiniz aşırı karbonhidrat içeren yiyecekler(çikolatalar, hamurişleri vb.) , size kesin çözüm sağlamayacaktır. Geçici olarak mutlu olmanızı sağlarlar fakat kilo olarak vücudunuzda depolanırlar.

Stresi Azaltmak İçin Neler Yapmalı?

• Sizi strese sokan durumun ne olduğunu bulup, konuyu direkt oradan çözmeye çalışmalısınız. Geçici çözümler kesin sonuç sağlamaz.
  • Spor yapmak sizi rahatlatacak hem de kilo vermenizi sağlayacaktır. Spor yapma şansınız yoksa bile mutlaka açık havada yürüyüş yapmayı aksatmayın. Açık havada yapılan yürüyüş sizi rahatlatacaktır.
  • Bitkilerin gücünden faydalanabilirsiniz. Rahatlatıcı çaylar içebilirsiniz. Adaçayı, melisa, rezene çayları tüketebilirsiniz.
  • Duş alarak, masaj yaptırarak rahatlamaya çalışın.

Yediklerinize Dikkat Edin

• Bol bol balık tüketin. Sağlıklı yağlar zinde olmanıza rahatlamanıza yardımcı olur.
  • Antioksidan olarak c vitamini alabilir veya bir fincan Türk kahvesi tüketebilirsiniz.
  • Potasyum ve magnezyum stresi azaltır. Beslenmenize özen gösterin. Potasyumu özellikle muzdan ve koyu yeşil yapraklı sebzelerden alabilirsiniz.
  • Proteinsiz kalmayın. Her gün ve her öğünde mutlaka yoğurt tüketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…