- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.381
şu yaş pastayı canın cektiyse 1 çatal tadımlık alsaydın keşkedünkü menüm,
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
3 tane zeytin
1 yumurta yarım domates
öğle yemeği 11.35
bir porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
15.00 ara
1 orta dilim yaş pasta
akşam
1 kase yoğurt
yine bir doğum günü, haftaya ne yapacam bakalım, yerli malı haftası:S:S
günaydın canımAllah onları başımızdan eksik etmesin tatlım
biliyorum belki bir çok kişi aynı seyi söylüyordur ama ben eşimden başkasıyla bu hayatı düşünemiyorum o bana yasadığım kötü bir geçmişin en güzel hediyesi
açıkcası bende tam bilmiyorum emineye sorabiliriz
benimde bildiğim yemekten sonra yapılan spor yediklerini eritir yemekten önceki spor ise metobolizmayı çalıştırıp yediklerini yakmana yardımcı olur.
sen düzenli pilates yaptıysan fiziğin güzeldir o zaman
1. gunnesh 21
2. sanem 21,6
3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8
5. callan 24,1
6. servey 26.3 26.0..........altıncı
7. toplight 28,8
8. hm 29,8
9. selin 30,1
10. sukker 40,5
yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
Eki Görüntüle 1330942
kesin servey beni geçer yaa ama bende elimden geleni yapıyorum artık aslında cumaya 70,9 da olsa 70 li rakamı görebilsem ne güzel olurdediğin gibi keşke cumadan sonra olsaydı,neyse şimdi konu açılmışken böyle olsun,2 hafta sonra cuma günü yapayım en iyisi
bu arada 500 cokk iyi,beni gururlandırdın
serveyy bakkk toplightaaa,seni geçecek
canım benim yaaa geçmiş olsunKızlarrrrrr Günaydınnnn
Yeni bir güne baş ağrsıyla uyanmak ... berbatt
Dün ki spor salonu tam bir fiyasko Allahtan 1 aylık denemek için kayıt olmuşusuz
Pilates grup dersi için erken çıkmama rağmen o nasıl bir kalabalıktı giremedim
aletler için o kadar cok sıra bekliyorsun ki anlatamam
15 dk bekledikten sonra eliptik bisiklete bindim ve 30 dk interval antereman yaptım çok terledim ve kalktım eve geldimn
Yarım saatte kendim yürüdüm 1 saat sporu tamamladım
günaydın canım
dedğin gibi iyiki denemelik yazılmışsın ama yine de verdiğin paranın hakkını ver,kullanabildiğin kadar kullan o salonu
senin BMI kaç bakalım :)
kesin servey beni geçer yaa ama bende elimden geleni yapıyorum artık aslında cumaya 70,9 da olsa 70 li rakamı görebilsem ne güzel olur
canım benim yaaa geçmiş olsun
keşke kayıt olmadan önce deneme seansına gitseydiniz yokmuydu deneme seansı tatlım yaaa
dün sabah uğramıştı daha sonra uğramadı berilGünaydın kızlar...beril yok mu?
b-fit in deneme seansları var tatlım önce deneme salonuna git sonra üyelik alırsınyeni açılacak salondu mac fit mutlaka duymussunuzdur.
ne bilim böyle olabileceiğini ki deneme yoktu yıllık ve aylık vardı bi ara yıllık düşünmüştük aman iyiki aylık almısızı
bakalım b-fite bakıcam birde yakında var
beril ciğimin tahtı sallantida dağyolu ve callan o koltuğu alabilir1. gunnesh 21
2. sanem 21,6
3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3
hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4
8. hm 29,8
9. selin 30,1
10. sukker 40,5
yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
can çok tatlısın
ooo bende bilirim ya durumları o yüzden milletin gelmediği saatlerde gitmeye çalıştım ama sen herhal plates içinde gidiyorsun günde bir defa yapılıyorsa mecburKızlarrrrrr Günaydınnnn
Yeni bir güne baş ağrsıyla uyanmak ... berbatt
Dün ki spor salonu tam bir fiyasko Allahtan 1 aylık denemek için kayıt olmuşusuz
Pilates grup dersi için erken çıkmama rağmen o nasıl bir kalabalıktı giremedim
aletler için o kadar cok sıra bekliyorsun ki anlatamam
15 dk bekledikten sonra eliptik bisiklete bindim ve 30 dk interval antereman yaptım çok terledim ve kalktım eve geldimn
Yarım saatte kendim yürüdüm 1 saat sporu tamamladım
azıcık bizi de ziyarete gelGünaydın kızlar...beril yok mu?
dün sabah uğramıştı daha sonra uğramadı beril
b-fit in deneme seansları var tatlım önce deneme salonuna git sonra üyelik alırsın
bu arada dün ilk gün müydü eğer ilk günse macfit in ondan o kalabalık olabilir iyi düşünelim iyi olsun
kızlar selin nerelerde haberiniz yok mu?
beril ciğimin tahtı sallantida dağyolu ve callan o koltuğu alabilir
can çok tatlısın
ooo bende bilirim ya durumları o yüzden milletin gelmediği saatlerde gitmeye çalıştım ama sen herhal plates içinde gidiyorsun günde bir defa yapılıyorsa mecbur
Hakaret eder gıbı kiloluuu dedı yaaaabende servey cim kiloluyum tatlım merak etme ama inşallah zayıflayacağız
Genelde hicbiri tabi kii
Oh ohhh ne guzel dualar bunlar...
Rabbim size de afiyet versin herseyde.
Kizzz yokkk..hani son zamanlarda "agzina kurekle geciresim var...tokmakla vurasim var" gibi seyler var ya..
Iste bu sacma oldugunu anlayacak kadar akli oldugu halde 'yok arkadasim var ama kullanmayacagim' diyenlere balyz balyoz geciresim var.
Ya da bi dagin ennnn tepesine cikip (Karadeniz mumkunse...e Trabzon'luyuz) avazim ciktigi kadar bagirasim...
evet kızlar herkes BMI sını tekrar yazsın,önceki listeyle kıyaslayacağım
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de
kusura bakma dün gördüm aslında bu sorunu unuttum cevaplamayı b-fit seansları 30 dk çok tempolu hem alet hem hoca eşliğinde hem sonra kendi başinada hareketler yaptırıyor çok etkili diyebilirim hem sıkılşma hem zayıflama noktasında benim bulunduğum şehirle seninki farklı[/QUOTE]yok canım ilk gün değildi
bfit için çağırdılar cokda kibarlardı bakalım deneme yapıcam
canım sen b-fit gittim dem iştin bilgi verirmisin biraz ?
hangi şubesine gittin ?
ay cok komik bu panda,yok böyle bir reklamheee anladımbende bir an bana dedin sandım onu ben her görüşmeye gittiğimde .ıkarken yapasım var hatta bir video var ordaki panda gibi davranasım var izle anlarsın
bende trabzonlu değilim ama boztepesine bayılırım...
30.4 obezmişim :))))
alla alla ciddimisin ben hiç bir mühendisin dışarda kaldığını görmedim asgarinin altında üstelik çok şaşırdım cidden
[/QUOTE]kusura bakma dün gördüm aslında bu sorunu unuttum cevaplamayı b-fit seansları 30 dk çok tempolu hem alet hem hoca eşliğinde hem sonra kendi başinada hareketler yaptırıyor çok etkili diyebilirim hem sıkılşma hem zayıflama noktasında benim bulunduğum şehirle seninki farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?