- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.661
Merak sadece yapınca gosterırım surekli zaten kullanamammmsaclarin guzel bence ihtiyacin yok canim ama resimle bizede
almaması lazım bakalımToplightım gecen haftadan sonra bu hafta korumaya almaz dımı kendınııı
öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuşgünaydın herkese...
dünkü menüm
kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
öğle yemeği 11.35
1 büyük porsiyon etsiz kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
yarım mandalina
yarım elma
akşam 18.00
çayın yanında 1 parça ekmek (2 lokma kadar)
azıcık peynir
3 lt su
dün çok koşturmacalı bir gündü, o yüzden fazla birşey yok.
muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlardateşekkür ederim.
evet ama ben biraz dengesiz besleniyorum. 1 hafta doğru dürüst birşey yemiyorum, sonra baya bi abartıyorum. ruh halime göre çok değişiklik gösteriyor beslenme düzenim. moralim bozuk olduğunda hiç bir şey yiyemiyorum. boğazımdan geçmiyor, kusacak gibi oluyorum. normal mi sizce?
evet şekerim aranızda en yaşlınız benimPARDONNNNN 23 senelık mühendıs mııııı
valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacakPil aldım toplightttt yarın sonucu gorecegız bana da suprız olcak gonulde 71,9 olmak var ama vucudum ters köseyı sevıyorrr bakalım ben de proteın gunu yaptım ama yagsız degıl bakalım artıkkkk yarın kı sonuca gore 26 sındaki toplantıya hedef koycam...
benım BKI: 32.3
yalnız sunu soyeleyeyım bana dıyor kı 53kg ıdealın... hehehe benım ruhum bıle 53 degıl:)
sagol arkadasimcanım çookk geçmiş olsun
1 ocaktan sonra bmı'ları ilkiyle karşılaştıracağım,evet biraz erken olmuş ve cumadan sonrası olması daha mantıklı
rüyalar tersi çıkar canımHayır olsun ama bugun kötu bır ruya gordum esım benı aldatmış ayyy uyandıgımda gogsum sıkışmıştı gozumu actım esım butun sevecenliğiyle hadı askım uyan dedı o an onu parcalayacaktım yuzume soguk su serptım tepkısız kalmak ıcınnn
10 dakika arayla tartil oda fark ediyor canimalmaması lazım bakalım
öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş
muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda
evet şekerim aranızda en yaşlınız benim
valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?
Olsun 100 gr fazlasıyla cekcen artıkkkkjalmaması lazım bakalım
öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş
muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda
evet şekerim aranızda en yaşlınız benim
valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?
Canımsın hala içim sıkışıyor dusununce allah vermesınnnnrüyalar tersi çıkar canım
eşin sana cok fena aşık
e böyle bir güzelliğe de ancak aşık olunur zaten
Yaniiii bugun kendını cıpuraya vercennnBen de bu sabah 83.7 ile uyandim..
Allah göstermesin canımCanımsın hala içim sıkışıyor dusununce allah vermesınnnn
oha çok iyisin sen yaBen de bu sabah 83.7 ile uyandim..
ay cok komiksin sen yaHayır olsun ama bugun kötu bır ruya gordum esım benı aldatmış ayyy uyandıgımda gogsum sıkışmıştı gozumu actım esım butun sevecenliğiyle hadı askım uyan dedı o an onu parcalayacaktım yuzume soguk su serptım tepkısız kalmak ıcınnn
Yaw ne cipuraymisss... bak her hafta cts balik yeriz... korkuyorum sendenYaniiii bugun kendını cıpuraya vercennn
yok valla söylemeyecem yarın görürsünüz belki yarına da accık gider bu arada öğleyin 1 de diyetisyen randevum var bakalım nasıl çıkacak ondaOlsun 100 gr fazlasıyla cekcen artıkkkkjabovvvv fıstık benı yenecek galiba kac çıktı der mısın agzımı bantlarım valla
Kesinlikle segillllemine yanlis anlamassan birsey soracam benim mesajlarima cevap vermemen tamamen bir tesadufmu
ben öyle oldugunu dusunuyorum sanirim hep gözunden kaciyor
sana özelden mesajda atmistim cevabi gelmeyince
bende sorma geregi duydum
neyse bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?