Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benım BKI: 32.3
yalnız sunu soyeleyeyım bana dıyor kı 53kg ıdealın... hehehe benım ruhum bıle 53 degıl:)

Toplightım gecen haftadan sonra bu hafta korumaya almaz dımı kendınııı
almaması lazım bakalım
öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş
muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda
PARDONNNNN 23 senelık mühendıs mııııı
evet şekerim aranızda en yaşlınız benim
valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?

canım çookk geçmiş olsun
1 ocaktan sonra bmı'ları ilkiyle karşılaştıracağım,evet biraz erken olmuş ve cumadan sonrası olması daha mantıklı
sagol arkadasim
minik bir sey ama okulda olunca baba kiyameti kopardi
dikis atildi ama izi kalmaz dedi esim bilemiyorum bugunlerde sinirli zaten birsey soramiyorum
insallah kalmaz dikis izi
okulda kapinin kenarina toslamis kosarken
i kenar yeride kesmis

rüyalar tersi çıkar canım
eşin sana cok fena aşık
e böyle bir güzelliğe de ancak aşık olunur zaten

10 dakika arayla tartil oda fark ediyor canim
ilk tarti diyorlar dogru olan

Olsun 100 gr fazlasıyla cekcen artıkkkkjabovvvv fıstık benı yenecek galiba kac çıktı der mısın agzımı bantlarım valla

ay cok komiksin sen ya
cok yasa mutlu yasa servey

emine yanlis anlamassan birsey soracam benim mesajlarima cevap vermemen tamamen bir tesadufmu
ben öyle oldugunu dusunuyorum sanirim hep gözunden kaciyor
sana özelden mesajda atmistim cevabi gelmeyince
bende sorma geregi duydum
neyse bosver

Olsun 100 gr fazlasıyla cekcen artıkkkkjabovvvv fıstık benı yenecek galiba kac çıktı der mısın agzımı bantlarım valla
yok valla söylemeyecem yarın görürsünüz belki yarına da accık gider bu arada öğleyin 1 de diyetisyen randevum var bakalım nasıl çıkacak onda

emine yanlis anlamassan birsey soracam benim mesajlarima cevap vermemen tamamen bir tesadufmu
ben öyle oldugunu dusunuyorum sanirim hep gözunden kaciyor
sana özelden mesajda atmistim cevabi gelmeyince
bende sorma geregi duydum
neyse bosver
Kesinlikle segillll
Aaaa ama dedim yaaa hemen yazacagim spnra okuyacagim yoksa okhdugumla kaliyorum diye.
Suan bombosum...
Oturdum evde bi yandan catalla tirtikliyorum.. bi yandan bana sunulan 260kusur mesaji okiuyorum yani bana ne demissin direk senden bakayim
Askolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…