- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.841
Canm normal regl olduysan olma ihtimaln yok ama az bisy gornup biraktiysa olabilirsinNasıl anlarım ki Selim hiç olmadım.Taktik ver azıcık bana.
Hiç içimden gelmiyor test yaptırmak aslında ama bu gidişle yaptıracağım şekerim. Geriliyorum resmen düşününce.
beriliiim napyorsun ozledm seni ya varmi bi istegn arzun bitanm :)Bstor 26 kasimda 4. takima baslamis
swettdimple (seabaharin yardimcisi) onunla mesajlastim ve bu hafta listede olmasi gerekiyormus bu nedenle listede bulunmakta
Canm normal regl olduysan olma ihtimaln yok ama az bisy gornup biraktiysa olabilirsin
binde birdir o kuzum ama bisy diyemem tabi dedgm gibi git bi kn testi yaptr sonuca bak bak rahatla en guzeli buGayet normal oldum Selincim ama hamilelik boyunca istisna da olsa düzenli regl olan kişiler varmış.
Aman yahu, ben takıntılıyım biraz ondan saçmalıyorum sanırım.
yok kuzum listelerle ilgiliyimberiliiim napyorsun ozledm seni ya varmi bi istegn arzun bitanm :)
canım adet olduysan,kesinnn hamile değilsinPff, servey hamile dedikçe ben korkuyorum.
Sanki hamileyim de test yanlış sonuç verdi gibi geliyor. Bir de hamileyken regl olanlar da mevcut ya.
Hm, saçmalama ve rahatla artıkk.
tamm kuzum o is bende yanmdan ayirmam bu sefer ...yok kuzum listelerle ilgiliyim
4. takimda var
birde yeni kurallara gore karisiklik olmasin diye swetle yazisiyom
sen nasilsin kuzum
haaaaaaa ct telefonunu ac olurmu
Evet canım ama light urun kullanmadımProtein değil diye okumamıştım yine çok acıktım da :)
Şimdi, eğer yediklerinin yağ oranı az ise; gayet güzel olmuş.
Ton balığının yağını tamamen süzdün değil mi?
ya sen ne sekersintamm kuzum o is bende yanmdan ayirmam bu sefer ...
Gecıkme yok daha 5 gun var reglyecanm akşam ızagara tauk az değildi doydum gayet canm suangaet iyiyim beni merak ettiğin için teşekkür ederim canm benm zaten bugünlük böyle oldu işten filan fırsatmdaolmdı kuuzum :)
içim rahat etmiyo canm ya bazı takntılarım var mesela kapımnı önünü bile 2 sefer silyorum ben hergün :/bazenn diyorum selin dur napıyorsun ama dayanamıorm da :/
e heraldee berliim biz sevdikmii tam severiiz
hissediyormusun yoksa gecikme flan varmııı ay çok heyecalıııı
Aldın o zaman rakibime destek oldugun için tesekkurler sevıyorum onu senı de dr ummm:)) aslında önceden bitirmiştim ama sana şirinlik yapayım gönlünü alayım dedim
mümkün değil canımGayet normal oldum Selincim ama hamilelik boyunca istisna da olsa düzenli regl olan kişiler varmış.
Aman yahu, ben takıntılıyım biraz ondan saçmalıyorum sanırım.
ben de seniiiAldın o zaman rakibime destek oldugun için tesekkurler sevıyorum onu senı de dr ummm
İnsallah kuzum ya valla ben senn pesini birakmayi dusnmuyorm o zamana kadadr da seni bilmem tabiiya sen ne sekersin
keske kader yazsada dunur olsak ya
dur kuzum azck o zaman strese sokma hemen kendni nerden geldi peki bu hiis :)Gecıkme yok daha 5 gun var reglye
tamm btanem.sen istekizlar liste hazir yatarken son mesaj olarak yazarim
listeyi alintilayarak gidelim olurmu
kesnlkle katiliyorm callanm :)kızlar hepinizin menüsünü beğendimmm
perşembe menüleri az kalorili oluyorr ama olsun zaten cuma bayram olsun
binde birdir o kuzum ama bisy diyemem tabi dedgm gibi git bi kn testi yaptr sonuca bak bak rahatla en guzeli buben mesela bidaha cocuk yaparsam ikiz istyorm cok kafaya taktm ama bunu dusunmek icin baya kilo vermem lazm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?