Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm normal regl olduysan olma ihtimaln yok ama az bisy gornup biraktiysa olabilirsin

Gayet normal oldum Selincim ama hamilelik boyunca istisna da olsa düzenli regl olan kişiler varmış.
Aman yahu, ben takıntılıyım biraz ondan saçmalıyorum sanırım.

Gayet normal oldum Selincim ama hamilelik boyunca istisna da olsa düzenli regl olan kişiler varmış.
binde birdir o kuzum ama bisy diyemem tabi dedgm gibi git bi kn testi yaptr sonuca bak bak rahatla en guzeli bu ben mesela bidaha cocuk yaparsam ikiz istyorm cok kafaya taktm ama bunu dusunmek icin baya kilo vermem lazm :)

Pff, servey hamile dedikçe ben korkuyorum.
Sanki hamileyim de test yanlış sonuç verdi gibi geliyor. Bir de hamileyken regl olanlar da mevcut ya.
Hm, saçmalama ve rahatla artıkk.
canım adet olduysan,kesinnn hamile değilsin
hamileyken implantasyon kanaması yani çocuk rahim duvarına tutunurken olur ama adet kanaması gibi olmaz
için rahat olsun kuzuuuu

Gecıkme yok daha 5 gun var reglye

mümkün değil canım
çünkü adet olman için yumurtlaman lazım ama bu gebelikte hormonlardan dolayı olmuyor

ya sen ne sekersin
keske kader yazsada dunur olsak ya
İnsallah kuzum ya valla ben senn pesini birakmayi dusnmuyorm o zamana kadadr da seni bilmem tabii saka saka sen biraksan zaten ben yine birakmam :))
Gecıkme yok daha 5 gun var reglye
dur kuzum azck o zaman strese sokma hemen kendni nerden geldi peki bu hiis :)

kizlar liste hazir yatarken son mesaj olarak yazarim
listeyi alintilayarak gidelim olurmu
tamm btanem.sen iste

binde birdir o kuzum ama bisy diyemem tabi dedgm gibi git bi kn testi yaptr sonuca bak bak rahatla en guzeli bu ben mesela bidaha cocuk yaparsam ikiz istyorm cok kafaya taktm ama bunu dusunmek icin baya kilo vermem lazm :)

Var mı ailede falan ikizler Selincim?
Çok sevimli oluyorlar cidden ama bir de yaramaz olursa anneye çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…