- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.721
burda hepimiz bir gaye üzere toplandık muhabbetin tadını ben bir rakip bulduktan sonra anladım diyebilirim onun için yazmıştım suyu muhakkak artırman gerek metabolizmayı hızlandırıyor ben günde 4 lt içerim mesela zamanla oldu ama ilk bende zorlanıyordumyok yaa sorun değil, kimse benimle konuşmak zorunda değil sonuçta,
spor yok, su da hiç hatırlamıyorum 1 lt anca içebildim, içemiyorum su.
Neyse iyi geceler
Hehe simdi ben de korktum.yazamam aslaaaabeni öldürün sonra telafisi o eminecim
kızlar selamm
şirketin internet bağlantılarında sorun var o nedenle giremedim
yarın geçmişi okucam
öpüyorum sizlerii
Ben yazin
Patlican patates kapya kabak kup kuo dograr firinlar.. sonra ypgurtlu tahinli sosla salata yaparim. Iste orada patlican guzel oluyor az zyag ve tuz serperek. Bilmem ki yemekte ne olur
oda olur bence canm :)
negüzel şeyler biliyorsnuz siiz berlin taRiflrinede baılıyormmm sizden bişiyler öğrenym beenama yemiyeym :))
bende be bnde bnde:)
Arkadaşlar merhaba...3 gündür çok kötüyüm, idrar yollarımda iltihaplanma var sancıdan ölüyorum beni mazur görün. Öpüyorum herkesi
daha çok horlayan eşlere çare buluyoruz biz.Erkekler kabul etmiyor çoğunlukta horladıklarını ya :)Kayıt altına alıyoruz hala inkar edenler var inanır mısın :)
Anaaam goremeyeceksin diye korktum.
Ben Ist Beylikduzu.
Ama orasi Eskisehir.
100kgyum orada.
2aylik oglum.
vovvvvv
veee coklu alıntı yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı
ayy benimde en sevdiğim dizi fringe idi...ben de cokk üzüldüm bitincee yaa..normalde tüüm diziler bir noktadan sonra beni bayar ama fringe bağlanmıştım..hala özlüyorum
Eki Görüntüle 1337915
kızlaaar ben geldim, öcelerim nasıl olmuş ?
Ay özledim ben burayı bakalım neler olmuş bugün
Benimle muhabbet edesi yok kimsenin yine
Sabah:
1 yumurta
öğlen:
pırasa
yoğurt
salata
akşam:
sucuklu yumurta
yeşil zeytin
beyaz peynir
şekersiz çay
Görüşürüz kızlar
ya biz göremediik sayılmaz buuuAnaaam goremeyeceksin diye korktum.
Ben Ist Beylikduzu.
Ama orasi Eskisehir.
100kgyum orada.
2aylik oglum.
niye can yaa aşagıda alıntı ekle diyosun sna altına yazıyorsn nerde olmadı yardım edeyimvovvvvv
veee coklu alıntı yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı
haklısın kuzum ama nebiliym sanki hep aynımıs gibi geliyor sen naptın bitirdinmi temizliğini:)yazık canım sana,ne gerek var böyle birşeye
biraz mikroplarla karsılasmamız lazım,bağışıklık sistemi kuvvetlenir,fazla titizlik de iyi değil
yaz yaz yaz yaz:)yazamam aslaaaabeni öldürün sonra telafisi o eminecim
bstorm olurmu öyle şey herkes birbiiyle konşuyor burda o sırada kıme yoktur ondan öyle olmuştur nasılsın cam nasl gidyor bakalım :)yok yaa sorun değil, kimse benimle konuşmak zorunda değil sonuçta,
spor yok, su da hiç hatırlamıyorum 1 lt anca içebildim, içemiyorum su.
Neyse iyi geceler
canım naber nasılsınilkez izledim komik miş
tarifini versen yeter canım gelip birdahazahmet vermeyelim
gwçmiş olsun kaptancığım
sen ne yaptın ben 1.5 almiştim geri iade ettim çok zor 2 kg kullanmam bence kargocu gitmeden ürüne bak beğenmessen iade et
canım herkesinde bir kapasitesi var bunu diyen erkek kardeşinmi
menune güzel ben öğlen ve akşamda sadece birinde protein tercih ediyorum
canım dün çocuğu sallarken bir girdim,sonra bebiş uyudu ben de hopp yatağa koştumcallan seni yakaladım gel biraz dedikodu yapalım
canım dün çocuğu sallarken bir girdim,sonra bebiş uyudu ben de hopp yatağa koştumcallan seni yakaladım gel biraz dedikodu yapalım
hayriyeeee bu yakışıklı kimm maşallahhhhKiz günlerce ftgrafim vardi ya gormedin mi
çokk geçmiş olsunArkadaşlar merhaba...3 gündür çok kötüyüm, idrar yollarımda iltihaplanma var sancıdan ölüyorum beni mazur görün. Öpüyorum herkesi
canım naber nasılsın
ben dün protein diyeti yaptım
4 yumurta, 200gr kadar peynir ve 1 lt yarım yağlı süt içtim ama sabah yine aynı kilodayım..benim vucut korumaya aldı diye korkuyorum
sende durumlar nasıl
niye öyle dedin kuzuBenimle muhabbet edesi yok kimsenin yine
Sabah:
1 yumurta
öğlen:
pırasa
yoğurt
salata
akşam:
sucuklu yumurta
yeşil zeytin
beyaz peynir
şekersiz çay
Görüşürüz kızlar
protein bende de hep işe yarar hm cimHadi ya Callancım.
Proteinin işe yaramaması ilginç ama tabi ne kaldı ki verecek kilon şurada.
bugunkü kilonu çok merak ediyorum canımmbugun menum çok sağlıksız sabah ve öğlen sadece ayran şekersiz türk kahvesi akşam yeşil çay içerken bir midem bulandı çok feci başim zaten çatliyor mecbur birşeyler yedim dedim gece çok kötü olup yemektense 6 gibi biraz kıyma yarım dilim ekmek 1 hurma yoğurt yedim 4 lt su 45 dk koşu bandı haftasonuyu telafisi için böyle yedim
aynen aynenmenun harika ama spor suyu göremedim rakibiyle muhabbet etmeyi insanın canı çok çekiyor çünkü aklında hep o var gecen gündüzün spor yaparken bence sende bir rakip bul
ben de sonradan alıştım suyaburda hepimiz bir gaye üzere toplandık muhabbetin tadını ben bir rakip bulduktan sonra anladım diyebilirim onun için yazmıştım suyu muhakkak artırman gerek metabolizmayı hızlandırıyor ben günde 4 lt içerim mesela zamanla oldu ama ilk bende zorlanıyordum
protein bende de hep işe yarar hm cim
sabah dedim oo süper kilo vereceğim,baktım kii sabittt
neyse bakacağız bir çaresine,cumaya daha ili gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?