Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım

canım ben de dün ev işine giriştim ama tam bitiremedim,spor yapacağım dedim vakit bulamadım,sabah 4 gibi kızım uyudu,acaba spor yapsammı dedimm aa gözüm kapanmış,sabah olmuş
bugun yapalım inşallah,sen hallettin mi gündüzden işlerini

güüüüüünayydın kızlaarr :) GÜZEL mutlu kaçmaksız bir gün olsun :)

callaaann before afterlermıızz nıye yook
before after geliyorrr
selin çoklu alıntı işini hallettim gibi

Hallettim kuzum aslında dün işim falan kalmamıştı akşama.
Yemek yedik, sonra oturduk scrable oynadık derken ben diziyi açıp eşimin dizine uzanıvermiştim. Keyifli keyifli dizi izleyecektim. Ne olduğunu anlamadan uyuyup kalmışım.
Hep mistik çayın etkisi. İçince öyle bir gevşiyorum ki uyuyorum.

before afterımız

I’ve made the lifestyle change to get to where I want to be

Feel free to follow my blog and Instagram for motivation, inspiration and tips to live a healthy lifestyle.

My Instagram: gracelandyogi

You must take responsibility for your own choices and actions, for you learn nothing until you take ownership of your life. -Leon Brown
olmak istediğim yere ulaşmak için hayat tarzımı değiştirdim
bloğumu ve instegramı motivasyon, ilham almak, sağlıklı yaşam ipuçları için takip etmekten çekinmeyin demiş.( instegramı: gracelandyogi)
kendi seçim ve davranışlarınızın sorumluluğunu almalısınız,hayatınızın sahibi olana kadar bir şey öğrenmiş sayılmazsınız..
yanlış çevirdiysem düzeltin
yani arkadaşlar bu iş kaçamaklarla olmuyor
sağlıklı yaşam sürerek ideal kiloda kalabiliyoruz

35 dk spor da tamammm

evet fotonu kaçırdığıma üzüldüm korkma inş telefisini yapmaya çalışıyorum dua et dua

canım naber nasılsın
ben dün protein diyeti yaptım
4 yumurta, 200gr kadar peynir ve 1 lt yarım yağlı süt içtim ama sabah yine aynı kilodayım..benim vucut korumaya aldı diye korkuyorum
sende durumlar nasıl
olabilir aslında çok da stres etme geçecek bir dönem bende durumlar telefi şeklinde

canım dün çocuğu sallarken bir girdim,sonra bebiş uyudu ben de hopp yatağa koştum
bende dedim bu kız niye kaçtı

bugunkü kilonu çok merak ediyorum canımm
yazacağim canım

gece terleme olayına demir eksikliğinden kaynaklandığını duymuştum varmı sizde öyle bir sorun

niye öyle dedin kuzu
ben eski msjlardan okumaya baslıyorum,bazen yeni olanlar aşığıda gözüküyor onları da yorumluyorum ama genelde en sonsayfaya gelmeden pes ediyorum,bundan muhabbetleri kaçırıyorum

Valla callancım benim işler buraya geldim geleli açıldı bende pek uğrayamıyorum, normal bu durumlar aslında

Günaydın kızlaaar
Sabah 1 tane çikolata yedim , minik ama
Bugün en az 2 lt su içicem kafaya koydum
Umarım güzel bir gün geçiririz hep beraber

spor yapmış spor , helal olsun

günaydınlarrrr
Aaa bayılırımm yaaaaaa diyetteyken yiyebiliyoruz muuuuuu

Yok bernardodan aldım indirim vardı düşürmeme gerek kalmadı onun azizliğine uğradımmmm çantam su oldu ((
yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim
Kızlar, bir şey soracağım.
Patlıcan var ocakta.
Kıymalı, salçalı adı her ne ise ama 2 saatte pişmedi, normal mi bu?
Yumuşacık bir tadı var ya öyle yapmak istiyorum ama ne kadar sürecek?
canım kısık ateşte pişirirsen helva gibi yumuşar kızlar yazmış közleyip yapabilirsin bi de tost makinasında ızagara yapabilirsin koca fırını açmak istemezsen
Ahh kızlar, süpersiniz.
Ben de niye istediğim gibi olmuyor diyordum.
Közleyerek yapayım bir dahaki sefer.
Ya da dilimleyip fırına atsam önce sonra pişirsem nasıl olur?
yukarda yazdım çözümü
Arkadaşlar merhaba...3 gündür çok kötüyüm, idrar yollarımda iltihaplanma var sancıdan ölüyorum beni mazur görün. Öpüyorum herkesi
geçmiş olsun canım
canım gece sakın üstünü değiştirmek için uğraşma sende yazmışsın uykusu kaçınca sıkıntı içine pamuklu body giydir ince bir de pamuklu pijama ve üstüne uyku tulumu sonra terlerse falan da değiştirme fazla nane molla olmasın ben bebeleri öyle büyüttüm en fazla pamuklu bir bez koyabilirsin uyurken sırtına terlediği zaman

daha çok horlayan eşlere çare buluyoruz biz.Erkekler kabul etmiyor çoğunlukta horladıklarını ya :)Kayıt altına alıyoruz hala inkar edenler var inanır mısın :)
canım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsanda takıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj
vovvvvv
veee coklu alıntı yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan

Kizlar gunaydın çooook morelim bozuk yaa yarim kilo fazla çıkmışım yürüyüş yapmanın zamanı geldi galiba yaa offfff offfffff fazla cikinca morel sifir

Amanınn.
Neymiş o ilk hali.
İyi ki zayıflamış valla.

bende özledim tatlım hala sorunlu ama düne göre daha ii

geçmişi okuyuıp geliyorumm

Hoşgeldin Zeynepcim.

Çikolata çikolatayı doğurur şekerim.
Ne kadar uzak o kadar iyi.

Kendisi, benim son zamanlardaki kurtarıcım olur.
Kaptanın da söylediği gibi sütle yapılan bir çay.
Açlık falan kalmıyor ben de içince.
Bir de nasıl gevşiyorum nasıl gevşiyorum anlatamam.
1 kutu sakinleştirici içmiş gibiyim şu an.

Bir toplight çözümü daha.
Harikasın kaptanım.
Tost makinası büyük kolaylık.
İlk denememde paylaşacağım sizinle.

mistik çay doğadan ın sanırım sütle yapılan bir çay sallama poşetlerden tadı güzel ben çok severim ne zamandır yapmıyordum alayım bari

zeynep cim spor maceran nasıl gidiyor

Kaptanım, ben de gram iştah kalmıyor mistik sonrası.
Sabah 8 gibi içtim.
Daha yeni kahvaltı yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…