- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.741
çokk güzellKızlar, herkese güzel bir gün dilerim.
Tartım az da olsa mutlu etti bugün beni.
Bir kıpırdanma niyetine girdi en azından.
canım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bittiya biz göremediik sayılmaz buuu
niye can yaa aşagıda alıntı ekle diyosun sna altına yazıyorsn nerde olmadı yardım edeyim
haklısın kuzum ama nebiliym sanki hep aynımıs gibi geliyor sen naptın bitirdinmi temizliğini:)
yaz yaz yaz yaz:)
bstorm olurmu öyle şey herkes birbiiyle konşuyor burda o sırada kıme yoktur ondan öyle olmuştur nasılsın cam nasl gidyor bakalım :)
canım ben de dün ev işine giriştim ama tam bitiremedim,spor yapacağım dedim vakit bulamadım,sabah 4 gibi kızım uyudu,acaba spor yapsammı dedimmÖzlendin Zeynepcim.
Araya hafta sonu da girdim, bugün düzelir umarım internet.
Ben deneyeyim o zaman kızlar bir daha ki yapışımda bir de fırında.
Olmazsa közlemeyi denerim.
En azından hatamı öğrendim.
Çok geçmiş olsun.
Çok iyiymiş Gözde.
Asla horlamaz onlar.
Babam kimi zaman horlardı, odama sesi gelirdi.
Uyku apsesi falan da varmış.
Bir kaç gece kaldı klinikte. Baya çözülmüş sanırım sorun.
Eskişehirle alakan var mı gezmeye mi gittin şeker?
Pes etme Callancımm.
Var ya dün gece aklımdan geçtin geçtin hadi hm spora dedim kendime ama ı-ıh kalkamadım.
Ben de çok boşluğa düşmüştüm bitince.
Bir kaç dizim daha vardır öyle yeri başka olan.
Prison Break de en başlarda yer alır.
Dün gece açtım card of house dizisini. Heralde 5-10 dakika izlememle uyuyup kalmışım.
Daha erken açmalıydım anlaşılan.
Ayy, ojelere bak sen.
Ben de farklı ojeleri seviyorum ama çıkarmasının zor olması beni soğutuyor.
Yahu, 1 mesaj yazmışsın 2.de kimse yazmadı demişsin.
Zaten dün çok kalabalık değilmiş.
Zaman zaman mesajlar atlanabilir, alınganlık yapmayalım şeker.
Ben, kendi adıma yalnızca rakibeme takılmıyorum ama menüleri atlayabiliyorum çok aç olunca.
Canım her şeyi istiyor.
before after geliyorrrgüüüüüünayydın kızlaarr :) GÜZEL mutlu kaçmaksız bir gün olsun :)
callaaann before afterlermıızz nıye yook
canım ben de dün ev işine giriştim ama tam bitiremedim,spor yapacağım dedim vakit bulamadım,sabah 4 gibi kızım uyudu,acaba spor yapsammı dedimmaa gözüm kapanmış,sabah olmuş
bugun yapalım inşallah,sen hallettin mi gündüzden işlerini
before after geliyorrr
selin çoklu alıntı işini hallettim gibi
çok güzelAa menümü yazmadım ben dünkü
Sabah:
- 2 yumurtadan kıymalı yumurta
Öğle:
- Mistik Çay
Akşam:
- 3 tane büyük köfte
- 1 kase yoğurt
Gece:
- Mistik çay
35 dk spor da tamammm
evet fotonu kaçırdığıma üzüldüm korkma inş telefisini yapmaya çalışıyorum dua et duaGunaydinlarrr
Hehe simdi ben de korktum.
Servey, neredeydiin goremedim seni...
Bstor, su da spor da alisilasi seyler.. su zaten ictikce icesi gelir insanin. Ben cok su icerim. Ama bazen gittikce azalir. Farkwdince hemen arttiriirim ve artar.
Sen bi o isin ustune git:)
Dagyolu, silmeli foto koyuyorum. Cocuklar falan da olunca.
olabilir aslında çok da stres etme geçecek bir dönem bende durumlar telefi şeklindecanım naber nasılsın
ben dün protein diyeti yaptım
4 yumurta, 200gr kadar peynir ve 1 lt yarım yağlı süt içtim ama sabah yine aynı kilodayım..benim vucut korumaya aldı diye korkuyorum
sende durumlar nasıl
bende dedim bu kız niye kaçtıcanım dün çocuğu sallarken bir girdim,sonra bebiş uyudu ben de hopp yatağa koştum
yazacağim canımbugunkü kilonu çok merak ediyorum canımm
gece terleme olayına demir eksikliğinden kaynaklandığını duymuştum varmı sizde öyle bir soruncanım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım
Özlendin Zeynepcim.
Araya hafta sonu da girdim, bugün düzelir umarım internet.
.
niye öyle dedin kuzu
ben eski msjlardan okumaya baslıyorum,bazen yeni olanlar aşığıda gözüküyor onları da yorumluyorum ama genelde en sonsayfaya gelmeden pes ediyorum,bundan muhabbetleri kaçırıyorum
before afterımız
Eki Görüntüle 1338167
I’ve made the lifestyle change to get to where I want to be
Feel free to follow my blog and Instagram for motivation, inspiration and tips to live a healthy lifestyle.
My Instagram: gracelandyogi
You must take responsibility for your own choices and actions, for you learn nothing until you take ownership of your life. -Leon Brown
olmak istediğim yere ulaşmak için hayat tarzımı değiştirdim
bloğumu ve instegramı motivasyon, ilham almak, sağlıklı yaşam ipuçları için takip etmekten çekinmeyin demiş.( instegramı: gracelandyogi)
kendi seçim ve davranışlarınızın sorumluluğunu almalısınız,hayatınızın sahibi olana kadar bir şey öğrenmiş sayılmazsınız..
yanlış çevirdiysem düzeltin
yani arkadaşlar bu iş kaçamaklarla olmuyor
sağlıklı yaşam sürerek ideal kiloda kalabiliyoruz
Aa menümü yazmadım ben dünkü
Sabah:
- 2 yumurtadan kıymalı yumurta
Öğle:
- Mistik Çay
Akşam:
- 3 tane büyük köfte
- 1 kase yoğurt
Gece:
- Mistik çay
çokk güzell
yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştimAaa bayılırımm yaaaaaa diyetteyken yiyebiliyoruz muuuuuu
Yok bernardodan aldım indirim vardı düşürmeme gerek kalmadı onun azizliğine uğradımmmm çantam su oldu((
canım kısık ateşte pişirirsen helva gibi yumuşar kızlar yazmış közleyip yapabilirsin bi de tost makinasında ızagara yapabilirsin koca fırını açmak istemezsenKızlar, bir şey soracağım.
Patlıcan var ocakta.
Kıymalı, salçalı adı her ne ise ama 2 saatte pişmedi, normal mi bu?
Yumuşacık bir tadı var ya öyle yapmak istiyorum ama ne kadar sürecek?
yukarda yazdım çözümüAhh kızlar, süpersiniz.
Ben de niye istediğim gibi olmuyor diyordum.
Közleyerek yapayım bir dahaki sefer.
Ya da dilimleyip fırına atsam önce sonra pişirsem nasıl olur?
geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba...3 gündür çok kötüyüm, idrar yollarımda iltihaplanma var sancıdan ölüyorum beni mazur görün. Öpüyorum herkesi
canım gece sakın üstünü değiştirmek için uğraşma sende yazmışsın uykusu kaçınca sıkıntı içine pamuklu body giydir ince bir de pamuklu pijama ve üstüne uyku tulumu sonra terlerse falan da değiştirme fazla nane molla olmasın ben bebeleri öyle büyüttüm en fazla pamuklu bir bez koyabilirsin uyurken sırtına terlediği zamancanım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım
mistik çay doğadan ın sanırım sütle yapılan bir çay sallama poşetlerden tadı güzel ben çok severim ne zamandır yapmıyordum alayım bariMistik çay ne
canım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsandadaha çok horlayan eşlere çare buluyoruz biz.Erkekler kabul etmiyor çoğunlukta horladıklarını ya :)Kayıt altına alıyoruz hala inkar edenler var inanır mısın :)
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsanvovvvvv
veee coklu alıntı yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı
before afterımız
Eki Görüntüle 1338167
I’ve made the lifestyle change to get to where I want to be
Feel free to follow my blog and Instagram for motivation, inspiration and tips to live a healthy lifestyle.
My Instagram: gracelandyogi
You must take responsibility for your own choices and actions, for you learn nothing until you take ownership of your life. -Leon Brown
olmak istediğim yere ulaşmak için hayat tarzımı değiştirdim
bloğumu ve instegramı motivasyon, ilham almak, sağlıklı yaşam ipuçları için takip etmekten çekinmeyin demiş.( instegramı: gracelandyogi)
kendi seçim ve davranışlarınızın sorumluluğunu almalısınız,hayatınızın sahibi olana kadar bir şey öğrenmiş sayılmazsınız..
yanlış çevirdiysem düzeltin
yani arkadaşlar bu iş kaçamaklarla olmuyor
sağlıklı yaşam sürerek ideal kiloda kalabiliyoruz
bende özledim tatlım hala sorunlu ama düne göre daha ii
geçmişi okuyuıp geliyorumm
Valla callancım benim işler buraya geldim geleli açıldı bende pek uğrayamıyorum, normal bu durumlar aslında
Günaydın kızlaaar
Sabah 1 tane çikolata yedim , minik ama
Bugün en az 2 lt su içicem kafaya koydum
Umarım güzel bir gün geçiririz hep beraber
Mistik çay ne
günaydınlarrrr
yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim
canım kısık ateşte pişirirsen helva gibi yumuşar kızlar yazmış közleyip yapabilirsin bi de tost makinasında ızagara yapabilirsin koca fırını açmak istemezsen
yukarda yazdım çözümü
geçmiş olsun canım
canım gece sakın üstünü değiştirmek için uğraşma sende yazmışsın uykusu kaçınca sıkıntı içine pamuklu body giydir ince bir de pamuklu pijama ve üstüne uyku tulumu sonra terlerse falan da değiştirme fazla nane molla olmasın ben bebeleri öyle büyüttüm en fazla pamuklu bir bez koyabilirsin uyurken sırtına terlediği zaman
mistik çay doğadan ın sanırım sütle yapılan bir çay sallama poşetlerden tadı güzel ben çok severim ne zamandır yapmıyordum alayım bari
zeynep cim spor maceran nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?