- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.901
oruçlu olduğun için o kek çok etki etmeye bilir genel olarak güzel bir menusorun bu telden giremiyorum.Ya bir de yeni öğreniyorum kullanmayı.Geçen gün menüyü profilime yazmışım düşün yani.Evet ciddiyetle devam.Bugün ani bir misafir baskını sonrası bu saate kaldım.Geç oldu ama yazmadan yatmayayım dedim.Menü:sahur 1kibrit kutusu peynir+7-8 zeytin+1dilim ekmek...akşama:1kepçe barbunya yemeği+1kase yoğurt+2mandalina ama ama misafirle birlikte buna azcık da kek eklendii.tutamadım kendimi :)
ya emine bin maşallahGunaydinlarrrr...
80.6
Rakibemmmm
musade istemek derken iznemi ayrılacan ya emine ban da de hadi ben ne sporumu nasıl yapayım evde sadece koşu bandı var eliptik komşumda onuda alırım bana bir program de hadi kaç dk hangi saatlerde bak cevap bekliremmmmKaptan her daim dikkat ediyorummm/zzz
Ben su 2 gun sporun dibine vurdum.
Bugun 1saat eliptik..ekledim 70dk kurege.
Bayagi bayagi yuzdum.. bugun dahil 3 gunluk ozeti gececegim...
Agzini acikk kalacakk...
Cuma gunu de 70i goren ben..artik artik.musaade isteyecegim.
Kactir diyorum yahuuu emziriyorum...az verecegim diye.
ya bencede vermek için biraz zaman gerekli almak içinde 1 ay yeterli tahrip kolay tamir zor ben kilomu korumak için diyetisyene gidecem bana öğretsin kilomu korumayıManken
Manken de neymisss
Hep beraber olalim...iste.
Ya hersey bi yana; ben veriyorum da ben de koruma becerisi yok
Rakip fenayyymisSorma yaaa rakıbım mı onermıştı neee tuvalet onemlı problemmm
Yuzerken agrimaz..servey...kalk kalkkkk mor mayo al.. basla...enerjin bosa gitmesinBen çokk spor yapamıyorum cunku motor carpmıştı kalcam kurılmıştı bır tarafı da catlamıştı agrım oluyor sonras
Bstor, tartilmiyor musun cuma disinda?
maşallah emine cim yaa helal sana ne diyeyim senin spora bayıolıyorum da sen bu spor sürecince ufaklıkları ne yapıyorsun?Kaptan her daim dikkat ediyorummm/zzz
Agzini acikk kalacakk...
sen zaten güzelsin tatlı rakibem ben de bu hafta hiç tartılmadım açıkcası pek iyi bir sonuç çıkacağını düşlünmüyorum da uzun süredir gastroya gitmemiştim bu ara tavan yaptı gene bi gastroya mı gitsem ne yapsam en son 15-20 sene önce kolonoskopi falan yaptırmıştımGunaydın fıstıklarrr
Tartıya ragmen bugun kendımı cok guzel hıssedıyorummm
Mor bana cok yakışıyor
Akşamki şerbet ve tereyağı göze batıyor bir tek canım. Su oranı çok iyi, bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Spor Yaptığın anda ilk önce karbonhidratlar yakıldığı için tak diye eritirsin fazla yediysen de :)bugunki menum
sabah 2 kayısı 2 d.ekmekle yapılmış peynirli domatesli tost5 zeytin 1 adet turp salata
öğlen 4 ceviz yarim elma
akşam 3 kayısı şerbetli tereyağlı içinde ceviz de vardı yogurtlu havuç salatası
3 lt su akşam misafirim vardı spor yapamadım
BEN DE ÇOK İSTİTORUM ARTIK 70 OLMAK FAKAT YILBAŞINA KADAR TARTILMAYACAĞIMcua 80 dim canm bakalm nolack bugn biraz fazla gldim ama bi70lere inemedim deliriyoumm fancyyy :)
Aynen öyle canım bugün aynı hatayı yapmayacağımSenin de hakkinda hayirlisi.
insaellah muvaffak olursun.
Ahhh oyle bazen kostur kostur... ac birskiyoruz kendimizi..seker tik tak...baagrisi. sonra onu dindirmej icin ne yesek yetersiz kaliyor.
MaşallaaaahGunaydinlarrrr...
80.6
Rakibemmmm
Benim se yarın izin günüm ben de yarın yürüyüş yaparım bak heves ettirdin bana daGunaydinn Kızlarrrr
Izin gunumdeyimm erkenden kalktimm cunku bugun o yararlanamadigim apor salonuna gidecegim (bide bu saatlerde gidelim )
insallah spor yapilabilecek bi durumda olur. Bugun yuklenicem kendime bakalimm
Heoiniz sevgiyle kalin gun icinde gelecegimmm
Opuldunuzz
Darısı Başımıza allahıııımKaptan her daim dikkat ediyorummm/zzz
Agzini acikk kalacakk...
AYNEN BEN DE KORUYAMIYORUMManken
Manken de neymisss
Hep beraber olalim...iste.
Ya hersey bi yana; ben veriyorum da ben de koruma becerisi yok
Hangi çay canım o yaBen sabah tartıldım fazla cıkıyorum daha ıcmem o form cayını tuvalet problemı ne bılmezdım yahuuu
yazık sana vah vahhhSu gezmeler olmasa super olcakk cmts 3yere davetliyimmm dusun artıkkkk
başarılı olmak için pozitif enerji çok önemli tartıda olsun bir artı bir eksi görelim önemli olan istikrariyeti kazanalım nasıl olsa o yağlar buna dayanmazzYok eminecim çok dengesiz benim kilom , eğer beklediğimden fazla görürsem çok moralim bozuluyor hemen vazgeçiyorum o yüzden sadece cuma tartılıyorum
sen neymiş derken kilomumu sorirsen bana spor programı söyle bak yapacam sen de hele diz problemi yok bendeBi de servey motor sen yay iken mi carpti...
Gecmis ola.
Dagyolu, bakam bakam sen neymissin...
Ya kosubandi askim benim ama bana fenaaa kotuluk yapti.. dizim agriyor.
Eliptik guzel. Alisiyorum ben de ona. Cok olmadi alali.
Ya bunu ben de cok duydum ama readerdigest diyor ki ilk 3 hafta yapmayacaksin. Ben 6 hafta yapmiyorum zaten. Lohusayi deviriyorum.Emine emzırıyorsun ya spor yapınca sut acır dıyorlarrr dogru mu
Bstor, evet ben arkadasimda gordum onu.
Sizler cok boUyorsunuz morali.
Ben de hergun tartilirim. Ama verirken. Alirken tartilmiyorum. Aslinda alirken tartilsam slrunum kalmayacak.
hepimiz canm hep aşağılara inşallah..Ayhh Selin.. nolurr bi daha bu kadar cikmayayim.. yukarilar fenaaa
hiç sorma canm ben iki çocukla cesaret edip çıkmam zaten :)Iste o gordugun uc sahis+babamiz
-Nadiren babasiz...-
Maaaile...yollarda islerde..
Bazen diyorum annelerde bikac oda olsa da... tasirken sikinti cekmeyiz.
merakla beliyorm serveiym :)Şimdi spirali cıkarttığım için duzen boşulmuş olabılır dıye sabredıyorumm reglim gecince 1 saat snr yaparım bugun olmam gerektıErken yapmıyım dedımmm
eminee yaaa nasıl veriyorsun böyle yaaaa of emine ya offfGunaydinlarrrr...
80.6
Rakibemmmm
ben sabit kalıym yeter bu haftakızlar bugün çarşamba bstor un dediği gibi son 2 gün yediklerinize dikkat edin bakalım bu hafta sonucumuz nasıl olacak
dimi nasılda mutludur şimdi canm benm :)Berusun nasıl gecıyor acepppp ggelince bıze anlatacagı cok sey olcakkkk
allah kolaylık versn canm bu hafta benim içinde zor olucak yatıya misafirler varSu gezmeler olmasa super olcakk cmts 3yere davetliyimmm dusun artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?