- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.941
Ayyy ağzından bal damlıyo yaa İnşallah hep beraber zayıflamaya devam yaza kadar
Sen nasılsın bu arada
Ben de salata yapıcam şimdi kızlar kendime
günaydınlarrr
canım hadi bakalım şimdilik hayırlı olsun inş tazminatı da
Ben sabah tartıldım fazla cıkıyorum daha ıcmem o form cayını tuvalet problemı ne bılmezdım yahuuu
Ben çokk spor yapamıyorum cunku motor carpmıştı kalcam kurılmıştı bır tarafı da catlamıştı agrım oluyor sonras
Yok eminecim çok dengesiz benim kilom , eğer beklediğimden fazla görürsem çok moralim bozuluyor hemen vazgeçiyorum o yüzden sadece cuma tartılıyorum
Benim se yarın izin günüm ben de yarın
Biliyor mususnuz arkadaşlar bu diyeti başarabilirsem bu benim uzun vaadeli ilk diyetim olacak.En uzunu 3gün sürebildi.Sizin yazdıklarınızı okudukça fena gaza geldim ben.Zayıflarsam sırtıma 5.grup sağolsun yazdırcam
Gönlünce olsun her şey Zeynepcim.
Evde olmak nasıl bakalım?
Kızlar, Derya Şensoy'un zayıflamış halini gördünüz mü?
Kıza, resmen bayıldım.
Bir de nasıl sıkılaşmış maşallah.
http://www.zayiflamaiksiri.com/2014/12/derya-sensoy-nasl-zayflad.html
Kizlar merhaba
Valla rakibime maşallah ya ben daha kilo vermeden o düştükçe düştü:) sert kayaya carptim utandim bak simdi :)
Dun cok kotuydum bugun iyiyim şükür kizlar midem agriyordu
Bu arada eşime ip aldirdim 200 atladim aksama kadar bi kac 200 yapicam
Bi de ben kaç gündür tuvalete cikamadim ya genelde var zaten boyle problemim bide 3aylik korunma igne vuruldum diye bu ay regl olmadim bunlarda vucuduma ters tepiyor olabilir mi
Yapma yüzey ya ben daha yeni duyuyoruninsallah kaptancim yaa
gecende söylediğim gibi her yiyecek icecek her insanda ayni etkiyi yapmaz
cok gecmis olsun tatlim
ters psikoloji uygula bstorcum daha bi azimlen vermek.icin ugras beynine bu komutu ver
bende şimdilik 5 gun izinliyim insallah devamida olacakk
ahahah cok güldümmm insallah tatlim.iatedigin surece basarirsin tabikii
aminnnn
tatlim ahanda ancak eve gelip oturabildim
8de kalkip kahvalti yaptimm abartmisimda zaten fena sistimm 9bucukta ciktim evden spor salonuna gittim pilates dersi iptal edilmis sansima yandigimmm
kosu bandi bisiklet derken yurumelerle 2 saat sporumu tamamladim iki alisveris geldim eve simdide evi toparlicamm sonra pazar ve yemek
anlican ilk.izin gunum yorucuuu tatlim
bende cok begendim
arkasinda seyda coskun var diyorlarr
hayriyecim bende ip cok.istiyorum ama bizim aprtmanin ses yalitimi berbatt ses oldugunca asagiya gidiyor
ikinci konus ise 2 aylik koruma igneleri istah acikligi ve kilo artisi gösterebilir nettende bakabilirsin ben arastirmistim daha onceden
Kizlar merhaba
Valla rakibime maşallah ya ben daha kilo vermeden o düştükçe düştü:) sert kayaya carptim utandim bak simdi :)
Bi de ben kaç gündür tuvalete cikamadim ya genelde var zaten boyle problemim bide 3aylik korunma igne vuruldum diye bu ay regl olmadim bunlarda vucuduma ters tepiyor olabilir mi
insallah kaptancim yaa
cok gecmis olsun tatlim
ters psikoloji uygula bstorcum daha bi azimlen vermek.icin ugras beynine bu komutu ver
aminnnn
8de kalkip kahvalti yaptimm abartmisimda zaten fena sistimm 9bucukta ciktim evden spor salonuna gittim pilates dersi iptal edilmis sansima yandigimmm
kosu bandi bisiklet derken yurumelerle 2 saat sporumu tamamladim iki alisveris geldim eve simdide evi toparlicamm sonra pazar ve yemek
bende cok begendim
hayriyecim bende ip cok.istiyorum ama bizim aprtmanin ses yalitimi berbatt ses oldugunca asagiya gidiyor
ikinci konus ise 2 aylik koruma igneleri istah acikligi ve kilo artisi gösterebilir nettende bakabilirsin ben arastirmistim daha onceden
Kizlar merhaba
ooo kolay gelsinSu gezmeler olmasa super olcakk cmts 3yere davetliyimmm dusun artıkkkk
sonunda konu ile ilgili dr a gittimŞaka taBi rakibimin içtiğini gördüm ben de içtım kendım ettım kıyamam onun sucu yokkk
maşallah sana ne diyeyim elal olsunHehhee ufakliklari ne yapiyorum...
Guzel soru.
Simdi esim uyanmadan kuregi hallediyorum.
Kotu ama ben ac karin ile spor yapmayi.. herkes uyurken yapmayi seviyorum.
Bazen kuregi cektigimi bile unutuyorum..sormayin basima gelenleri
Sonrakalkiyor ev ahalisi.. ye ic pirrrr herkes isine. Havuza (isim) 7dk yakinda kizimin okulu. Onu birakiyorum. Canavar benimle. Kizim da havuzda buyudu.
Isim bitince. (Su icinde degilim chnku) kendim yuzuyorum ama cok degil. Dikkat cekmemek laZim.
Eve oglen gibi donuyorum. Oglumun 2.uykusu arabada.
3.uykusu 17:00de iste o ucuncu uyku eliptik saatim.
Hemen hemen boyle oluyor.
özledik selin cim seni yaahepimiz canm hep aşağılara inşallah..
hiç sorma canm ben iki çocukla cesaret edip çıkmam zaten :)
merakla beliyorm serveiym :)
eminee yaaa nasıl veriyorsun böyle yaaaa of emine ya offf
ben sabit kalıym yeter bu hafta
dimi nasılda mutludur şimdi canm benm :)
allah kolaylık versn canm bu hafta benim içinde zor olucak yatıya misafirler var
o yüzden diyoruz ya burası motive açısından çok önemli diye sen takıl buralaraBiliyor mususnuz arkadaşlar bu diyeti başarabilirsem bu benim uzun vaadeli ilk diyetim olacak.En uzunu 3gün sürebildi.Sizin yazdıklarınızı okudukça fena gaza geldim ben.Zayıflarsam sırtıma 5.grup sağolsun yazdırcam
mecbur kalınca oluyor ama salata güzel fikir bende dr dan sonra bi 5,5 km yürüdüm salata aldım beyaz peynirli onu yedim şimdi de bir uyku bastırdı ki sormayın yorulmuşumGeçen hafta yoğunluktan başımı kaşıyoamıyordum bu hafta da yapacak hiçbirşey yok
markete gidip birşeyler alayım da salata yapayım kendime bari, öğle yemeğim yok bugün.
Kızlar bardak hazır çorba içicem bugün, zorunda kaldım yani
Karnım çok şiş bi de neden anlamadım
Ben kahve yapayım kendime bari
canım bana hiç bişey işe yaramıyıor maalesef kolonoskopi sonucuna göre dr İBS tanısı koyacak ona göre bir tedavi uygulayacak sanırım bu arada midem de bişey yok zannediyordum muayne esnasında midenizde de hassasiyet var dedi bi de endeskopi yapalım hazır uyutacaz dedi olur dedim bendeEmine, ben senin sırrını buldum.
Söyle bakayım kilo vereceğim diye nerelerini kesiyorsun.
Yok yavrum, böyle kilo verilir başka türlü.
Söyle de ben de ona göre keseyim.
Güzel sporlar Zeynepcim.
Kaptanım, bir de benim meşhur mistik çayımı denesen?
Galiba bağırsaklara da iyi geliyor.
Çok etkilemese de, ne zaman tuvalete gitsem bu hafta öncesinde içtiğimi fark ettim.
Zaten haftada 2-3 gidebilirsem ancak gidiyorum.
2 gün proteinle tamamlamayı düşünüyorum ben haftayı kaptanım.
Düne göre yine artıdayım.
Cumadan bu yana giden 200 gramcık.
Ne yaptın bakalım kaptanımm?
benim bu 3 aylık iğneler konusnda hiç bilgim yok geçmiş olsun bu aradaKizlar merhaba
zeynebim sendeki de şans 40 yılda bir sabah gittin onda da ders iptal neyseinsallah kaptancim yaa
cok gecmis olsun tatlim
aminnnn
bende cok begendim
ben geldim kızlar sizinle konuştuktan sonra sabah ani bir kararla dr a gittim ne olacak benim bu kabızlık sorunum diye haftaya çarşamba endeskopi yapacaklar bi de kolonoskopi anestezi ile yapacaklarmış 3 günlük de bir diyet verdiler servey haftaya kork benden korkkkk bu hafta yenileyim sana da
ooo kolay gelsin
sonunda konu ile ilgili dr a gittim
maşallah sana ne diyeyim elal olsun
özledik selin cim seni yaa
o yüzden diyoruz ya burası motive açısından çok önemli diye sen takıl buralara
mecbur kalınca oluyor ama salata güzel fikir bende dr dan sonra bi 5,5 km yürüdüm salata aldım beyaz peynirli onu yedim şimdi de bir uyku bastırdı ki sormayın yorulmuşum
canım bana hiç bişey işe yaramıyıor maalesef kolonoskopi sonucuna göre dr İBS tanısı koyacak ona göre bir tedavi uygulayacak sanırım bu arada midem de bişey yok zannediyordum muayne esnasında midenizde de hassasiyet var dedi bi de endeskopi yapalım hazır uyutacaz dedi olur dedim bende
benim bu 3 aylık iğneler konusnda hiç bilgim yok geçmiş olsun bu arada
zeynebim sendeki de şans 40 yılda bir sabah gittin onda da ders iptal neyse
şeyda coşkun un arkasında olmayan ünlü var mı acep yaa
Kızlar bende bir rakip istiyorum var mı boşta olan ?
Haftaya yarışalım, benim gibi fazla kilolu olsun ki haksız yarışma olmasın
ben geldim kızlar sizinle konuştuktan sonra sabah ani bir kararla dr a gittim ne olacak benim bu kabızlık sorunum diye haftaya çarşamba endeskopi yapacaklar bi de kolonoskopi anestezi ile yapacaklarmış 3 günlük de bir diyet verdiler servey haftaya kork benden korkkkk bu hafta yenileyim sana da
ooo kolay gelsin
sonunda konu ile ilgili dr a gittim
maşallah sana ne diyeyim elal olsun
özledik selin cim seni yaa
o yüzden diyoruz ya burası motive açısından çok önemli diye sen takıl buralara
mecbur kalınca oluyor ama salata güzel fikir bende dr dan sonra bi 5,5 km yürüdüm salata aldım beyaz peynirli onu yedim şimdi de bir uyku bastırdı ki sormayın yorulmuşum
canım bana hiç bişey işe yaramıyıor maalesef kolonoskopi sonucuna göre dr İBS tanısı koyacak ona göre bir tedavi uygulayacak sanırım bu arada midem de bişey yok zannediyordum muayne esnasında midenizde de hassasiyet var dedi bi de endeskopi yapalım hazır uyutacaz dedi olur dedim bende
benim bu 3 aylık iğneler konusnda hiç bilgim yok geçmiş olsun bu arada
zeynebim sendeki de şans 40 yılda bir sabah gittin onda da ders iptal neyse
şeyda coşkun un arkasında olmayan ünlü var mı acep yaa
Kaç kiloydun şeker?
Gözde de yeni geldi, sanırım onun da yok rakibesi.
Hoş benim rakibem de bu hafta beni pek yalnız bıraktı ama
aaa benim adımda gözdeee
ben geçen hafta 96,1 dim
inşallah tatlımKaptanım, çok iyi yapmışsın.
Kabızlıkla yaşamak çok zor.
Umarım sorun çözülür.
valla benimkisi kroniz kabızlık 15-20 sene önce bişey yapamamışlardı bi sürü tahlil yapıp teknoloji ilerledi diye şimdi bi daha deneyeyim dedim inşallah işe yararNe güzel hemen hastaneye gitmişsinBence en kısa zamanda çözersin sen bu sorunu
Ayy bu arada ben salataya üşendim , baktım orada brokoli duruyo, aldım onu haşlayacağım
valla ben bilmiyorum serveyim yaa inan kabızlık olduğundan hiç tartıya çıkmadım bi de düşün haftasonu oteldeydim :)Toplightım bence sen benı bu haftada yenersın kuzu ben artıyım suannnn
ben bunu değil de kendim maydanoz ekmiştim ama bi türlü düzgün olmadıKızlar, evde hiç şu hazır satılan bitkilerden besleyen var mı?
Şu tarz bir şey.
Dün, hevesle aldım ben bunun dereotu olanını.
Sadece 1 tane dereotu kalmıştı.
Eşim, tam kasada düşürdü, her yere dağıldı ve benim dereotu büyütme hayallerim bir başka bahara kaldı.
Acaba oluyor mu diye de merak ediyorum.
inşallah tatlım
valla benimkisi kroniz kabızlık 15-20 sene önce bişey yapamamışlardı bi sürü tahlil yapıp teknoloji ilerledi diye şimdi bi daha deneyeyim dedim inşallah işe yarar
valla ben bilmiyorum serveyim yaa inan kabızlık olduğundan hiç tartıya çıkmadım bi de düşün haftasonu oteldeydim :)
callan nerelerde yaaaaa
ben bunu değil de kendim maydanoz ekmiştim ama bi türlü düzgün olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?