- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.921
çok şükür kayısıyı yedim ama akşam daha birşey yemedim dengeledim teşekkürlerAkşamki şerbet ve tereyağı göze batıyor bir tek canım. Su oranı çok iyi, bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Spor Yaptığın anda ilk önce karbonhidratlar yakıldığı için tak diye eritirsin fazla yediysen de :)
BEN DE ÇOK İSTİTORUM ARTIK 70 OLMAK FAKAT YILBAŞINA KADAR TARTILMAYACAĞIM
Aynen öyle canım bugün aynı hatayı yapmayacağım
Maşallaaaah
Benim se yarın izin günüm ben de yarın yürüyüş yaparım bak heves ettirdin bana da
Darısı Başımıza allahıııım
AYNEN BEN DE KORUYAMIYORUM
Hangi çay canım o ya
afiyet olsun kolay gelsinBenden de bir günaydın herkese bu arada kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum okula gideceğim
aammmmmaaaaaa sen yemessinAynen dagyolu ya ber yerde ufacık bışey yesen bıttı zatennnn
sen hala bana demedin bir programHehhee ufakliklari ne yapiyorum...
Guzel soru.
Simdi esim uyanmadan kuregi hallediyorum.
Kotu ama ben ac karin ile spor yapmayi.. herkes uyurken yapmayi seviyorum.
Bazen kuregi cektigimi bile unutuyorum..sormayin basima gelenleri
Sonrakalkiyor ev ahalisi.. ye ic pirrrr herkes isine. Havuza (isim) 7dk yakinda kizimin okulu. Onu birakiyorum. Canavar benimle. Kizim da havuzda buyudu.
Isim bitince. (Su icinde degilim chnku) kendim yuzuyorum ama cok degil. Dikkat cekmemek laZim.
Eve oglen gibi donuyorum. Oglumun 2.uykusu arabada.
3.uykusu 17:00de iste o ucuncu uyku eliptik saatim.
Hemen hemen boyle oluyor.
günaydıngünaydııın güzeller:)
süper süper bu spor şeklin gün boyu var tabi zayıflanır kıskandımmı ayşenur hayır hayır gıpta ettim tebriklerHehhee ufakliklari ne yapiyorum...
Guzel soru.
Sonrakalkiyor ev ahalisi.. ye ic pirrrr herkes isine. Havuza (isim) 7dk yakinda kizimin okulu. Onu birakiyorum. Canavar benimle. Kizim da havuzda buyudu.
Isim bitince. (Su icinde degilim chnku) kendim yuzuyorum ama cok degil. Dikkat cekmemek laZim.
Ipeksena, profile menu..guzelmis
Allah kabul etsin..ne orucu bu? Son safer mi?[Amin şekercim.Son saferdeğil .önceden tutamadıklarım.Çok tatlısın.Profil falan derken galiba öğreniyorum bu arada nereye yazacağımı
Havalardandır ya genelde hepimizde var bu hal.Az kaldı yaza 3 aycıkkNedense bugün hiç keyfim yok, çalışmak falan istemiyorum eve gidip yatıp uyumak istiyorum, bugün bitmez benim için
Concept 2 kullaniyorum..evde fotolarimemineden sürekli bir kürektir gidiyor ya rabbi dedim araştırım önce kürek lahmacun çıktı sonra spor aleti yazınca hem kolları hem bacakları çaliştirdığını gördüm süpermiş emine seninkide öylemi hele bir fotosunu çekeydim bende mi alsam
Havalardandır ya genelde hepimizde var bu hal.Az kaldı yaza 3 aycıkk
Babam sagolsun gibi miBiliyor mususnuz arkadaşlar bu diyeti başarabilirsem bu benim uzun vaadeli ilk diyetim olacak.En uzunu 3gün sürebildi.Sizin yazdıklarınızı okudukça fena gaza geldim ben.Zayıflarsam sırtıma 5.grup sağolsun yazdırcam
çok sağol kuzum zaman belli değil
gerçi şimdi ki habelr bu hafta ücretli izin önümüzdeki zamanlar duruma göre değerlendirilecek
ama bir kaç günde olsa kafamı dinlerim tatlım
tek istediğim şu proje başlamasın da tazminatımızı alıpp gidelim
Şimdi spirali cıkarttığım için duzen boşulmuş olabılır dıye sabredıyorumm reglim gecince 1 saat snr yaparım bugun olmam gerektıErken yapmıyım dedımmm
Toplightım sana bısey soyleyecegımm
Normalde ben form cayı ıcmem ama ıkı haftadır kullanıyorum ozellıkle bu hafta tuvalet problemım var normalde olmazdı sen dıyorsun ya o kdr ıcmeme ragmen bana mısın demıyor dıye aslında içmezsen duzelirrrr
sorun bu telden giremiyorum.Ya bir de yeni öğreniyorum kullanmayı.Geçen gün menüyü profilime yazmışım düşün yani.Evet ciddiyetle devam.Bugün ani bir misafir baskını sonrası bu saate kaldım.Geç oldu ama yazmadan yatmayayım dedim.Menü:sahur 1kibrit kutusu peynir+7-8 zeytin+1dilim ekmek...akşama:1kepçe barbunya yemeği+1kase yoğurt+2mandalina ama ama misafirle birlikte buna azcık da kek eklendii.tutamadım kendimi :)
Gunaydinlarrrr...
80.6
Rakibemmmm
Gunaydinn Kızlarrrr
Izin gunumdeyimm erkenden kalktimm cunku bugun o yararlanamadigim apor salonuna gidecegim (bide bu saatlerde gidelim )
insallah spor yapilabilecek bi durumda olur. Bugun yuklenicem kendime bakalimm
Heoiniz sevgiyle kalin gun icinde gelecegimmm
Opuldunuzz
günaydınlarrr
canım hadi bakalım şimdilik hayırlı olsun inş tazminatı da alırsın
canım bende kronik konstipitasyon rahatsızlığı var o yüzden neler denemedim neler bir bilsen bırak form çaylarını bekunis ler bile çifter çifter bazen etki etmiyor maalesef ben bu kabızlıkla yaşamayı öğrendim sayılır artık
kızlar bugün çarşamba bstor un dediği gibi son 2 gün yediklerinize dikkat edin bakalım bu hafta sonucumuz nasıl olacak
ajan emine günaydın nasılsın
yok karıştırmadın 3 ay 10 günlük. bilmiyorum neden solumdan mı kalktım acabaHimm...
Iyiyim cok sukur.
Hayrolsun neden?
Zor mu geciyor...
(Bu arada bebegin 3 aylik degil mi)
Karistirdim mi?
Sigara icmekle ilgili biseyler okudum.
Manken
Manken de neymisss
Hep beraber olalim...iste.
Ya hersey bi yana; ben veriyorum da ben de koruma becerisi yok
Geçen hafta yoğunluktan başımı kaşıyoamıyordum bu hafta da yapacak hiçbirşey yok
markete gidip birşeyler alayım da salata yapayım kendime bari, öğle yemeğim yok bugün.
Kızlar bardak hazır çorba içicem bugün, zorunda kaldım yani
Karnım çok şiş bi de neden anlamadım
Ben kahve yapayım kendime bari
Hehhee ufakliklari ne yapiyorum...
Guzel soru.
Nedense bugün hiç keyfim yok, çalışmak falan istemiyorum eve gidip yatıp uyumak istiyorum, bugün bitmez benim için
Elbette ki başaracaksın Gözde.Biliyor mususnuz arkadaşlar bu diyeti başarabilirsem bu benim uzun vaadeli ilk diyetim olacak.En uzunu 3gün sürebildi.Sizin yazdıklarınızı okudukça fena gaza geldim ben.Zayıflarsam sırtıma 5.grup sağolsun yazdırcam
Ayakta alkışlıyorum seni.
Zaten benim en takdir ettiğim kadınlar, çocuklarla her şeyi yapmaya devam edebilenler.
Heralde çocuklar da şansınıza uslu oluyor.
Benim de hiç yok bugün keyfim ama keyfimi yerine getirmeye kararlıyım.
Bir sürü iş var yapılacak, keyifli bir şekilde yapmayınca ortaya çıkan sonuçları beğenmiyorum.
Elbette ki başaracaksın Gözde.
Çıtır olacaksın tam yaza kadar.
Malum evlilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?