Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapma yüzey ya ben daha yeni duyuyorun

google yaz istersen canim
koruma igneleri kilo aldirirmi diye gorursun zatenn uzgunum bebisim

Zeynepcim, işe mi gitseydin ne yapsaydın sen.
Sanki daha yorucu olmuş.
Şaka bir yana ne güzel olmuş.
Salonun doluluk durumu nasıldı?

yok be yavrum ben memnunum bu halimden
ben calismayi cok seven ve hakkimi hakkiyla kazanmaktan yana olanlardanim 2 aydir boa oturuyorum ve hic bisi yapmadan oara aliyorum ve calismaya o kadar alisik biri olarak evde durmak biraz daha rahatlatiyor

salon gayet iiydi bostu hic beklemeden sporumu yaltim ii terledim ve ciktim ama dedigim gibi pilates iptal olmus.
yahu hayatimda hic spor salonunda pilates egitimi almadim ve bu zamana kadar spor salonunada cok gittim sansima iste

beyne komut ver tatlim
gecen servey bi hikaye paylasmsti bi kiz hikayesini anlatmis ve soyle biseyle ornek vermis
"duaununki nufus sayimi var ve kimse evden cikmayacak insan disari cikmak istiyor ama sayim olmasada evden disari cikilacak bi durum yok o halde beyne verdigimiz komut bizi yonlendiriyor "tam cumleyi kopleyemedim benim ozetimle boyle bisi
meselaa unideyi bi grup arkadasimiz farkli bi ile gittiler ve planladiklari gibi olmadi disarida kaldilar sokakta gece yatacal yerleri yokk psikolojilerini oyle ayarlamialarki bi bankta oturmuslar sabahlamislar bence o pskilojiye burunmek yerine bi mekana gidip eglenilebilirdi Öğrenci kafasiyla on numara olurdu ben bunlari soyledigimde hepsi gulup hak vermisti
sende yapabilirsin inan bana

kaptancim oncelikle umarim.kabizlik sorunun giderilir
seyda coskun durumuna katiliyorum incelme konusunda bize de bi el atsa ya
bizim kendimize el atacagimiz yokk gerci ben atmaya başladım ammaa bakalimm

tatlimm

esimde brokoliyi hic sevmez bende pek tercih etmem ama yerimde pazardan alirken bile alma der
gecen ctesi brokoli corbasi yaptımmm esim bayildiiii bizim karadenizlilerin lahana yemegi vardir yesil lahana hafif onun tadini andiriyor brokoli tadi hic yok desem yerii on numara oldu tavsiye ederim kesinlikleee

Kızlar ıkı gun önce ıdrar testı yaptım tek cizgi çıktı dun yaptım tek cızgı cıktı sabah aile hekimine gıttım yaptık tek cizgi çıktı

Ee tabı snr kan testı de yaptırdım az önce hemşire aradı içimdeki sesi artık susturmallı degıl mi

Brokoli çorbasını da denedim Zeynepcim.
Bir nebze daha iyi.
İçiliyor yani en azından ama heralde biraz da psikolojik olsa gerek, artık görünce bile geriliyorum kendisini.

Kızlar ıkı gun önce ıdrar testı yaptım tek cizgi çıktı dun yaptım tek cızgı cıktı sabah aile hekimine gıttım yaptık tek cizgi çıktı

Aile hekimi idrar testi mi yaptı Serveycim? Niye kan testi yapmadı?

Ee tabı snr kan testı de yaptırdım az önce hemşire aradı içimdeki sesi artık susturmallı degıl mi

Daha ilk ay sanırım şeker.
İçindeki ses, önümüzdeki ayları şimdiden sezmiş diyelim.
Aman kafana takıp, kendini sıkma.

Brokoli çorbasını da denedim Zeynepcim.
Bir nebze daha iyi.
İçiliyor yani en azından ama heralde biraz da psikolojik olsa gerek, artık görünce bile geriliyorum kendisini.

dogrudur canim
benimde sevmedigim ve sevmek istedigim besinler var ama dedigin gibi psikolojik olsa gerek yiyemiyorum

eğer ciddiyesen çok tebrik ederim maşallah ilk ayda hemen hamile kaldın değilsen de üzülme daha bu ilk aydı

Ahh, neden zararlı şeylere karşı böyle bir isteksizliğim yok anlayamıyorum gidiyor.

kesinlille bende merak ediyorumm canim
benimde zararli seylere isteksizligim yokk
mesela bazilari cikolata tatli hic yemezmis
ama kendi hakkimi yemim kolayi sevmem cok cok nadirdir ictigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…