- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.021
kedi yzğıyla az suyla pişmiş yumuşacık et mesela güzel gider bence :)
Berilim sen keyfine bak biz iyiyiz :)iyi eglenceler sana :)aksama gelmeye calisacagim
hepinizi öpüyorum ama
selinnnnnnnnnnnn özledim seni
servey bebege iyi bak canim
toplightim listeye girecekleri not almistim persembe gecesi yaparim listeyi merak etme canim
hayriye emine callen dagyolum meltem umarim iyisinizdir
ipek bstor sukker haytsevince guzel ve cimcimem lütfen size guvenimi bosa cikarmayin bissürü kilolar verin
yuzey is sorunun hallolmustur canim
adini unuutugum varsa affola
aksama gorusuruz insallah
gözün aydın çok sevindimHAMİLEYİM
çok şükür iyiyiz seni özledikaksama gelmeye calisacagim
hepinizi öpüyorum ama
selinnnnnnnnnnnn özledim seni
servey bebege iyi bak canim
toplightim listeye girecekleri not almistim persembe gecesi yaparim listeyi merak etme canim
hayriye emine callen dagyolum meltem umarim iyisinizdir
ipek bstor sukker haytsevince guzel ve cimcimem lütfen size guvenimi bosa cikarmayin bissürü kilolar verin
yuzey is sorunun hallolmustur canim
adini unuutugum varsa affola
aksama gorusuruz insallah
serveyim çok merak ettim inani bir an evvel bekliyoruz canm...Bır ara sıze ışk hamilelikte yasadıklarımı anlatcammm
canım ne demek inş. yardımcı olbilmişimdir...:)sagol cnm
forumda o kadar arkadas var ama yardimima sen koştunn yavrum sagolasinn
olmaz ki canim kurallar geregi.bir sure once baska bir takimdan hamile olan bir arkadasta listede kalmayi sormustu ama olmaz denmisti.kurallarrrrrrrrListede olcam mı yavvv olsam da olmasam da her hafta kilo bıldırcem tamam mı
kuzum bniim tadını çıkart mutluluğun dibine vur :)geldim ama kimseler gelmemis
gelemezsem öpüyorum canlarim
teyzemle -kendidi benden 14 yas buyuk-oturuyoz belginde ayak islerimizle cocuklara bakiyor ohhhhhh ailenizin yaninda olanlar cokkkkkk sanslisiniz cok
karisik biraz selin yakuzum bniim tadını çıkart mutluluğun dibine vur :)
evet kuzum nasılda denk geldik yaşasın:) normalde yürüyş yapıyordum elimzde olmyaan nedenlerden dolayı yarım kaldı bi bakıym buraya dedim bi baktım beriil :)selin tatlim nasilsin ay cikmadan seni gormek cok guzel
bende servey ozel yazinca direk maille telden bildirim yapiyor hamile oldugunu yazmis konusuruz diye geldim ama sanirim o enisteyle konusuyor hatta nazlaniyor belkide asermiye bile baslamistir servey bu olur olurevet kuzum nasılda denk geldik yaşasın:) normalde yürüyş yapıyordum elimzde olmyaan nedenlerden dolayı yarım kaldı bi bakıym buraya dedim bi baktım beriil :)
ayy anlattınmı benii yaşasn ben özelden resmimi atrım olmadı bende onu çok mek ediyorumm ama napacazz :) bendende çok çok selam olsun belginme :)yaptm tabiki kaçarmı ama bu benim başıma dert olmadı deil yanikarisik biraz selin ya
mutluluk tamamda yasananlarda var bildiklerimiz bilmediklerimiz sanirim cok birikmis icimizdekiler
ama belgin seni cok merak ediyor
cokta selam soylüyor
gecen gunku dogum gunu hediyesini anlattim dun gece aklina geldikce abla yaptimi deyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?