- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.041
canim tartildinmi hic nasil 70 lerin ucu gorundumuayy anlattınmı benii yaşasn ben özelden resmimi atrım olmadı bende onu çok mek ediyorumm ama napacazz :) bendende çok çok selam olsun belginme :)yaptm tabiki kaçarmı ama bu benim başıma dert olmadı deil yani::
haha servey bizim yerimize yesin biz tatmin olalım burdaa nasıllfikirbende servey ozel yazinca direk maille telden bildirim yapiyor hamile oldugunu yazmis konusuruz diye geldim ama sanirim o enisteyle konusuyor hatta nazlaniyor belkide asermiye bile baslamistir servey bu olur olur
yok kuzum bugün yarın bekliyoruz bkalım hayırlısyla bi doğursada cümletn rahatlasak yeminle...senin elti dogurmadimi daha
ucundan görndü kaçti bErilim sorma periyoduma denk geldi saolsun göbeğim sizin ordan gözükeilircanim tartildinmi hic nasil 70 lerin ucu gorundumu
anacim ondan hersey beklerim aha cikardim aha icime doguyor dedi kadin hamile kaldi ya saka gibihaha servey bizim yerimize yesin biz tatmin olalım burdaa nasıllfikir
yok kuzum bugün yarın bekliyoruz bkalım hayırlısyla bi doğursada cümletn rahatlasak yeminle...
hadi ya olsun haftaya saglam girecen yani 70 lereucundan görndü kaçti bErilim sorma periyoduma denk geldi saolsun göbeğim sizin ordan gözükeilir
amin kuzum 5. takımın bebeğii :) bende erkek hissettim bu arada :))anacim ondan hersey beklerim aha cikardim aha icime doguyor dedi kadin hamile kaldi ya saka gibi
nazarlardan uzak allah kucagina almayi nasip etsin insallah
yok kuzum yha bi o akşm azck kaçtı ama azcık onun dışnda aynen devam ..hadi ya olsun haftaya saglam girecen yani 70 lere
bozdunmu yoksa kacamakmi yaptin
ama sen yapmazsin ki
bende öyle hissediyorum nedenseamin kuzum 5. takımın bebeğii :) bende erkek hissettim bu arada :))
yok kuzum yha bi o akşm azck kaçtı ama azcık onun dışnda aynen devam ..
aa kim kim hemen bakaymm meRak ETtm yineebende öyle hissediyorum nedense
4. takimdada her hafta nerdeyse hamile cikmisti hatirliyormusun
3 hamis var sanirim
ütü yapıyodum kzum tamm canm öpüyorm sizi kocamn :)selin gittinmi yavrum
neyse canim simdilik hoscakalin
gogoom ben size geliyordum sen bize gelmişsin 3. bebekmi geliyor kim hamilee :)Servey canım hayırlı olsun hamileliğin Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaaa herzaman oyle olmayacak ama..Aman ne olacak al Emine.
Tekrar vermen ne kadar zaman alacak ki
Afiyet olsun şeker.
Aman olmasın boşver iş, otur boş boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?