Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınnn....artık tamamen iyileştim çok şükür:)

geçmiş çok uzun yaavvvv okuyamadım vallaaa fırsat bulup da(

dünkü menümü yazayım

kahvaltı 07.30

yarım dilim kadar ekmek
3-4 tane zeytin

kahvaltı ile öğle yemeği arası 1 avuç kadar çıtır leblebi

öğle yemeği 11.35

2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık etsiz nohut
2 kaşık yoğurt

15.30 ara

1 dilim ıslak kek
1 büyük dilim patatesli börek
fındık, fıstık, ceviz falan :))) (yerli malı yurdun malı)

akşam hiç bir şey yiyemedim (öööğğğğğ)
gece 11.30 antibiyotik almak için 1 bardak süt içtim

2-2.5 lt arası su

mide bulantım geçti çok şükür, benim midem bulanınca, sulu yemek yiyemiyorum, su içemiyorum, meyve bile yiyemiyorum, kurtuldum oooohhh.

kilo falan önemli değil aslında bir şekilde veriliyor, esas önemli olan sağlığımız ve biz bunu ancak kaybedince anlıyoruz maaleseff. sağlığımızdan olmadan kilolarımızdan kurtulalım inşAllahhhh.

Iyı dıleklerınız için hepinize tesekkurlerrrr sızın de payınız var kilo veremeseydım erteleyecektımm

Servey cim hamileymişsin sanırım, hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana, dünyanın en harika şeyine sahip olacaksın, ilk çocuk mu?

Buradan koparsam doguma kdr salmaktan korkuyorum dun duyan herkes hamilesın dıkkat etmene gerek yok dıyor tabı tabı dedımmmm

Gunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum

günaydınlarrrrr
canım benim sevinirler tabii
canım düzelmene sevindim ama menünü eleştireceğim daha yeni düzeliyorsun kahvaltıya peynir ya da yumurta ekleseydin keşke dünkü menü de hiç protein göremedim bağışıklık sistemini güçlendirmen gerekli
Tuvalete gıdemiyorum catlıyacagım sanki yaa ilk defa bole oluyor saskınımm
canım aman dikkat et form çayı falan içme gerçi ben hamileyken arada içmiştim ama sen kuru klayısı ile bol su ile wc ye çıkmaya çalış
Peki ben ne zaman listeye gerı donebılcem allah izin verırse
canım listelere doğumdan sonra dönersin hayırlısı ile o günleri görelimde
Gunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
hayriye çok az yediğin için olabilir mi? protein günü yap bugün sen de
ipeksena nın menüsünde karnıbahar kızartma gördüm onun yerine fırında yapsaymışsın keşke
bu arada beril cim gelmiş hoşgelmiş
tatlım bi sürü alıntılamıştım çıkmamış sen tatilin keyfini çıkar biz elimizden geleni yaparız
kızlar bizim işyeri kk daki reklamları engellediği için sanırım site çok zor açılıyor sıkıntı var inşallah bir çözüme ulaşır yaa değilse cepten olay çok zor

Listede yoksam menude yazmıyım o zaman bu arada hamileyken canım sunu ıstedı bunu ıstedı dıyenden degılım naz da yapmam hıc
Hicccc erken konusma.
Hepsi farkli farkli oluyor.
Benim gebelik surecim berbat gecer.
Kizimda ilk 4ayda 7kg verdim.
Yiyemedim kustum..
Doguma kadar kustum.
Halsizligim...
Surekli ayni odada ayni koltukta yasamak.
Mutfagin kapisi acildigi an kiyamet koparmalar .
Oglumda bunlara ek agrilar...mide yanmalari..
Abbbbooovvvv
Unutturuyor Rabbim yahuu

geldim ama kimseler gelmemis
gelemezsem öpüyorum canlarim
teyzemle -kendidi benden 14 yas buyuk-oturuyoz belginde ayak islerimizle cocuklara bakiyor ohhhhhh ailenizin yaninda olanlar cokkkkkk sanslisiniz cok

berilim hosgelmissin ama ben goremedim gitmissin
keyfinin yerinde olmasina cok sevindim tatlim

bende servey ozel yazinca direk maille telden bildirim yapiyor hamile oldugunu yazmis konusuruz diye geldim ama sanirim o enisteyle konusuyor hatta nazlaniyor belkide asermiye bile baslamistir servey bu olur olur

mailine bildirim geliyor mailinin bildirimide teline dimii
tele direk bildirim gelmiyor
tele direk bildirimi bende istiyorumdaa

malesed ki wc sorunu en az 500 gram farkeyyiriyor
ahahah 500 gramlikmi cikariyoruz diye makarasini yaparim hep.:)

gecmis olsun

Allah bagışlarsa 2.olcak 4,5 yasında sıpam var

tam zamaminda olmus 2. si

Buradan koparsam doguma kdr salmaktan korkuyorum dun duyan herkes hamilesın dıkkat etmene gerek yok dıyor tabı tabı dedımmmm

benim bi arkadasim hamileliginde doktora gitmişti hamilelik sürecinde kilosunu kontrol altina alabilmesi icin kendisine listeler ne bilim uyacagi seyleri soylemisti arkadasim cok dikkat etmesede cok kilo almadi ama dogumdan sonra dikkat etmediği icin cok kilo aldi.
zaten onemli olan dogum sonrasi derler

hayriyecim bir gun once spor yapiyorsan 1 gun ara vererek tartiya cik
berilde hep diyor ya pers gunu apor yapmayin die
sikma canini

Bu arada gunaydin kizlarr

dunki 2 saat sporun ardindan heryerim agriyor ama durmak yok yola devamm
dun forumda bfitle ilgili bi arkadas cok guzel seyler yazmis bi kac soru sordum sagolsun cevaplamis
birde bfitin suan avea kampanyasi varmis 3 aylik 225 tl tabi ilden ile degisirmi bilmem bugun gorusmeye gidecegim
sizlerede bilgi vereyim dedim

çok iyi menun kırmızı etin hazmı zor dur eger tartı seni güldürmediyse üzülme

1 dilimde olsa pastalar çok kalorili mesela bir dilim yaşpasta 400kalori e gün içerisinde alacağim kalorinin üçte birini almış oluyoruz o yüzden çok tehlikeli

moral bozulması neden bu vücut makine değilki hergün aynı neticeyi versin kararlılıkla zamanla aşilacak herşey insallah

yüzeycim sporu akşama göre şimdi yapsam yine çok tartıda fazlalık olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…