- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.061
Gogocum cokkk tesekkur ederımmmServey canım hayırlı olsun hamileliğin Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah bagışlarsa 2.olcak 4,5 yasında sıpam varServey cim hamileymişsin sanırım, hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana, dünyanın en harika şeyine sahip olacaksın, ilk çocuk mu?
Allah bagışlarsa 2.olcak 4,5 yasında sıpam var
canım benim sevinirler tabiiBerus akşam iş çıkışı anneme gıttım kıyamam nasıl sevındı guzel annemmm berusum ve selinim içinize der misiniz kız olabılır mı yanı yanlış duymuş olabılır mısınız saka bır yana ne olursa kabulum yeter ki sağlıklı olsunnn
canım düzelmene sevindim ama menünü eleştireceğim daha yeni düzeliyorsun kahvaltıya peynir ya da yumurta ekleseydin keşke dünkü menü de hiç protein göremedim bağışıklık sistemini güçlendirmen gerekliherkese günaydınnn....artık tamamen iyileştim çok şükür:)
geçmiş çok uzun yaavvvv okuyamadım vallaaa fırsat bulup da(
dünkü menümü yazayım
kahvaltı 07.30
yarım dilim kadar ekmek
3-4 tane zeytin
kahvaltı ile öğle yemeği arası 1 avuç kadar çıtır leblebi
öğle yemeği 11.35
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık etsiz nohut
2 kaşık yoğurt
15.30 ara
1 dilim ıslak kek
1 büyük dilim patatesli börek
fındık, fıstık, ceviz falan :))) (yerli malı yurdun malı)
akşam hiç bir şey yiyemedim (öööğğğğğ)
gece 11.30 antibiyotik almak için 1 bardak süt içtim
2-2.5 lt arası su
mide bulantım geçti çok şükür, benim midem bulanınca, sulu yemek yiyemiyorum, su içemiyorum, meyve bile yiyemiyorum, kurtuldum oooohhh.
kilo falan önemli değil aslında bir şekilde veriliyor, esas önemli olan sağlığımız ve biz bunu ancak kaybedince anlıyoruz maaleseff. sağlığımızdan olmadan kilolarımızdan kurtulalım inşAllahhhh.
canım aman dikkat et form çayı falan içme gerçi ben hamileyken arada içmiştim ama sen kuru klayısı ile bol su ile wc ye çıkmaya çalışTuvalete gıdemiyorum catlıyacagım sanki yaa ilk defa bole oluyor saskınımm
canım listelere doğumdan sonra dönersin hayırlısı ile o günleri görelimdePeki ben ne zaman listeye gerı donebılcem allah izin verırse
hayriye çok az yediğin için olabilir mi? protein günü yap bugün sen deGunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
Hicccc erken konusma.Listede yoksam menude yazmıyım o zaman bu arada hamileyken canım sunu ıstedı bunu ıstedı dıyenden degılım naz da yapmam hıc
geldim ama kimseler gelmemis
gelemezsem öpüyorum canlarim
teyzemle -kendidi benden 14 yas buyuk-oturuyoz belginde ayak islerimizle cocuklara bakiyor ohhhhhh ailenizin yaninda olanlar cokkkkkk sanslisiniz cok
bende servey ozel yazinca direk maille telden bildirim yapiyor hamile oldugunu yazmis konusuruz diye geldim ama sanirim o enisteyle konusuyor hatta nazlaniyor belkide asermiye bile baslamistir servey bu olur olur
Listeye gıremıyorum tamam napalım artık pekı ben de her cuma kilo bıldırsem olur herhalde dımı koparsam ıyı olmaz bu arada ne zaman tuvalete gıttıgımı hatırlamıyorum dusunun artık sabah tartıldım bır kilo artıyımmmmm
herkese günaydınnn....artık tamamen iyileştim çok şükür:)
dünkü menümü yazayım
kahvaltı 07.30
yarım dilim kadar ekmek
3-4 tane zeytin
öğle yemeği 11.35
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık etsiz nohut
2 kaşık yoğurt
15.30 ara
1 dilim ıslak kek
2-2.5 lt arası su
mide bulantım geçti çok şükür, benim midem bulanınca, sulu yemek yiyemiyorum, su içemiyorum, meyve bile yiyemiyorum, kurtuldum oooohhh.
kilo falan önemli değil aslında bir şekilde veriliyor, esas önemli olan sağlığımız ve biz bunu ancak kaybedince anlıyoruz maaleseff. sağlığımızdan olmadan kilolarımızdan kurtulalım inşAllahhhh.
Allah bagışlarsa 2.olcak 4,5 yasında sıpam var
Buradan koparsam doguma kdr salmaktan korkuyorum dun duyan herkes hamilesın dıkkat etmene gerek yok dıyor tabı tabı dedımmmm
Gunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
çok iyi menun kırmızı etin hazmı zor dur eger tartı seni güldürmediyse üzülmekızlaar menümü yazıym
sabah 2 dilim ekmek lor peynirli maydanozlu omlet cay
ara 1 minkk mandalin yarm bardak yarım yağlı süt
öğlen yeşil mercimek yemeği 7 kaşık 1 kase yoğurt
akşam et doner sote ve ayran
30 dk yuruyus 2.5 lt su ...
1 dilimde olsa pastalar çok kalorili mesela bir dilim yaşpasta 400kalori e gün içerisinde alacağim kalorinin üçte birini almış oluyoruz o yüzden çok tehlikeliherkese günaydınnn....artık tamamen iyileştim çok şükür:)
dünkü menümü yazayım
kahvaltı 07.30
yarım dilim kadar ekmek
3-4 tane zeytin
öğle yemeği 11.35
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık etsiz nohut
2 kaşık yoğurt
15.30 ara
1 dilim ıslak kek
2-2.5 lt arası su
moral bozulması neden bu vücut makine değilki hergün aynı neticeyi versin kararlılıkla zamanla aşilacak herşey insallahGunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
yüzeycim sporu akşama göre şimdi yapsam yine çok tartıda fazlalık olurmuberilim hosgelmissin ama ben goremedim gitmissin
keyfinin yerinde olmasina cok sevindim tatlim
mailine bildirim geliyor mailinin bildirimide teline dimii
tele direk bildirim gelmiyor
tele direk bildirimi bende istiyorumdaa
malesed ki wc sorunu en az 500 gram farkeyyiriyor
ahahah 500 gramlikmi cikariyoruz diye makarasini yaparim hep.:)
gecmis olsun
tam zamaminda olmus 2. si
benim bi arkadasim hamileliginde doktora gitmişti hamilelik sürecinde kilosunu kontrol altina alabilmesi icin kendisine listeler ne bilim uyacagi seyleri soylemisti arkadasim cok dikkat etmesede cok kilo almadi ama dogumdan sonra dikkat etmediği icin cok kilo aldi.
zaten onemli olan dogum sonrasi derler
hayriyecim bir gun once spor yapiyorsan 1 gun ara vererek tartiya cik
berilde hep diyor ya pers gunu apor yapmayin die
sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?