Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç

sitede smhsmh arkadsımız var..
biliyosundur belki..
o çektirmişti..
sormak istediğin bişy varsa o yardımcı olur sana mehalim..

bhk canım konuyla ilgili topikleri okudum . kimi çok rahatttım dşyor kimide komalık olacaktım nerdeyse diyıor yani tutarlı bir durum yok herkesin bünyeisine göre. bu nedenle sormanında bi anlamı yok malesef.

asyacım ya bilmiyorum neden böyle oldu. uğraşmak hayal kırıklığına uğramak ne bilim yaa sonra ilaçla tektrrar çok kilo almak .
hem geçen sene tedavi göürüken hoş olmayan şeyler yaşamıştım hep bunlar aklıma geliyor daral basıyor

anladım canımcım..
Rabbim gayretlerini boşa çıkarmasın inş..
ne olur moralini bozma...

saol bhk saol. dileyen isteyen herkese rabbim .
bak ben azından diyorum ki bir tane aslan gibi oğlum var diyorum . ya hiç olmasaydı. rabbim olmayanlara nasip etsin önce bu daha zor
iyiki ufak yaşta evlenmişim diyorum çünkü geç kalsaydım belkide hiç bebeğim olmayacaktı

canım çok yakın bir arkadaşım çektirdi anestezisiz hem de. hiç sorun olmadı, hatta çıkışta yemeğe gittik beraber. sadece birkaç saat sonra adet sancısı gibi ağrısı olmuştu o kadar. doktor demişti ki eğer vaginal ultrasonda rahatsız olmuyorsan bunda da birşey anlamazsın pek.

ha canzi de çektirmişti sanırım geçen gün, o gelsin daha iyi bilgilendirir seni sanıyorum..

mehalim valla bazılarının canı çok tatlıdır, bir çimdiğe bağırırlar. eğer onlardan değilsen hiç çekinme derim yerimseniben tek yapacağın şey rahim filmi çektirmeden yarım saat önce bir ağrı kesici almak yerimseniben

kiz bak ne diycem sana eger kafaya alacagin kilolara takiyosan bosver kilo verilirde alinirda ama olmiycak diye dusunuyosan olur bal gibi olur alis nerden geldi demi
hem senin yasin daha cok genc baciiim hadi yasin ilerlemis olurda korkarsin
ama ben anladim seni aslinda hersey bahane senin sedece filmler testler ilaclar sonuclar falan beklemeye tahammulun yok demi

yok bijom ben çok dayanıklıyımdır öyle herşeye cızlamam ama acıdan çok korkarım yani canım acımasada saatlerde ağlayabilirim .
mesela dişçiye giderim canım hiç acımaz ama koltuktan kalkana kadar sessiz sessiz ağlarım doktorda korkar bişimi var canın çok mu yanıyor diye

he ya beklemeye tahammulum yok vallaha . şöyle yarın gittiğimde doktor bana ee sen hamilesin zaten dese varyaaa çıldırım daha hala adet olmadım . ne süpriz olur ama bana

şimdilik müsadenizle arkadaşlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız. sizlerde olmasanız kimlerle dertleşeceğimki. bakmayın çok cana yakın girişken göründüğüme kendimle ilgili sıkıntılarımı çok paylaşan herkesle konuşan biri değilimdir. hep susarak yaşarım içimdeki sıkıntıları .
hatta bu sabah doktara gideceğim diye ölye nemrut uyandımki eşimle hiç konuşmadım okula gidene kadar oysaki derdim stersim başka

mehalim takma kiz kafana tokadan baska bisiy
bence hersey yolunda azcik sabir herseyin hayirlisi balim seni cok seviyoz biz hadi optuk kocaman
sende iyiki bu takimdasin iyiki varsin canim

slm mehalim ben 14 takimdan im surekli siizn takimi takip ederim ... bende bundan 8 sene once rahim filmi cektirmistim bende fransada yasiyorum bebis olmuyodu rahim filmi cektirmem lazimdi baslamadan 2 saat once agri kesici vermisti doktor sonra film cekilmisti zordu tabi kolay olmadi ama bebis icin herseyi yapardim sonradan agrilar oldu tum aksam agri kesici aldim 1 sene sonra bebis oldu normal dogum istedim ignesiz o ani hissetmek istedim inanki normal dogumun yanindaki agrilara gore rahim filmi hic bi sey degilmis o yuzden kafana takma psikolojik olarak kendini iyi hissetmen lazim insallah tez zamanda bi bebisin daha oluropuyorumnanaktan

eylulca çok teşekürler canım ilgin için. ben ağrıya dayanıklı biriyim ancak acıdan mütiş korkarım.canım acımasa bile dedimya acıyacakmış gibi saatlerce ağlayabilirim ama kimseye eziyetim kaprisim olmaz kendi kendime yani. allahtan hayırlısı evet. destekleriniz için hepinize müteşşekkirim

ya ne yazıcagımı bilemedim öle selam dedim kaldım
hala burdurdayım ben. 2-3gün sonra dönücem eskisehire. burda iyice saldım kendimi:S spor falan yok hiç:S

hosgeldin eylulcum allah bagislasin evladini
bu arada fransanin neresindensin kiz kimlerdensin ilgimi cekti de
bende fransadayim cunkiopuyorumnanaktan

günaydın güzeller, biraz işlerimi halledip uğrayacağım mutlaka, ortada gözükmüyorum diye gitti sanmayın, bugün yarına dek su kesintisi varmış eskişehirde o yüzden çiçeklerim için filan su depolamalıyım :)) öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…