- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.881
acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç
ben cektirdim mehalim canim stres yapma moralinide bozma kiz niye bu kadar uzuyon kendiniacayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
bhk canım konuyla ilgili topikleri okudum . kimi çok rahatttım dşyor kimide komalık olacaktım nerdeyse diyıor yani tutarlı bir durum yok herkesin bünyeisine göre. bu nedenle sormanında bi anlamı yok malesef.
asyacım ya bilmiyorum neden böyle oldu. uğraşmak hayal kırıklığına uğramak ne bilim yaa sonra ilaçla tektrrar çok kilo almak .
hem geçen sene tedavi göürüken hoş olmayan şeyler yaşamıştım hep bunlar aklıma geliyor daral basıyor
canım çok yakın bir arkadaşım çektirdi anestezisiz hem de. hiç sorun olmadı, hatta çıkışta yemeğe gittik beraber. sadece birkaç saat sonra adet sancısı gibi ağrısı olmuştu o kadar. doktor demişti ki eğer vaginal ultrasonda rahatsız olmuyorsan bunda da birşey anlamazsın pek.acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
kiz bak ne diycem sana eger kafaya alacagin kilolara takiyosan bosver kilo verilirde alinirda ama olmiycak diye dusunuyosan olur bal gibi olur alis nerden geldi demibhk canım konuyla ilgili topikleri okudum . kimi çok rahatttım dşyor kimide komalık olacaktım nerdeyse diyıor yani tutarlı bir durum yok herkesin bünyeisine göre. bu nedenle sormanında bi anlamı yok malesef.
asyacım ya bilmiyorum neden böyle oldu. uğraşmak hayal kırıklığına uğramak ne bilim yaa sonra ilaçla tektrrar çok kilo almak .
hem geçen sene tedavi göürüken hoş olmayan şeyler yaşamıştım hep bunlar aklıma geliyor daral basıyor
acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
hosgeldin eylulcum allah bagislasin evladinislm mehalim ben 14 takimdan im surekli siizn takimi takip ederim ... bende bundan 8 sene once rahim filmi cektirmistim bende fransada yasiyorum bebis olmuyodu rahim filmi cektirmem lazimdi baslamadan 2 saat once agri kesici vermisti doktor sonra film cekilmisti zordu tabi kolay olmadi ama bebis icin herseyi yapardim sonradan agrilar oldu tum aksam agri kesici aldim 1 sene sonra bebis oldu normal dogum istedim ignesiz o ani hissetmek istedim inanki normal dogumun yanindaki agrilara gore rahim filmi hic bi sey degilmis o yuzden kafana takma psikolojik olarak kendini iyi hissetmen lazim insallah tez zamanda bi bebisin daha oluropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?