- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.861
afiyet olsun canım,çok lezzetli şeyler de mevcut yani diyetimizde,değil mi?
ay kallisim istanbulami gidiyorsun. ne güzel ya.. aman cokta özletme kendini.. saglikla git ve gel güzelim. hayirli yolculuklar sana..a.s.oyyyy çalışan çalışana bende dün geceye dek işlerimle uğraştım:kedi: arkadaşlar yarın öğlen yoldayım kısmetse :gitme: aldım biletimi...:lepi:
Merhaba demeye geldim güzel hanımlar.Birde Şeniz:1hug:a.s.
canım sorcam sorcam unutuyorum ne denetiminden geçiceksiniz? ISO, TSE, HACCP gibi birşey mi? eğer öyleyse ve belge için görevin varsa Allah kolaylık versin, hata bulmadan gitmezler biliyosun -tatlicadiarzu-aynen aynencokacimcoook
kızlar yaa masa başına geldim hemen size yazıp çıkacam mesaim bitti
yarın sabah erkenden denetçiler burda olacakşakkıdı
çarşamba perşembe burdalar. neyse ki cuma yoklar-tatlicadiarzu-
bu arada yarın öğlen yemeğimi nasıl yiycem düşünüp duruyorum.
denetçilere refakat etmem lazım ama onu da ayarlıycaz artık bir şekildekafamçokkarıştı
bana dua edin şu denetim hayırlısıyla geçsin gitsin:Saruboceq:
mehalim doktora gidecektin canım ne oldu,ne dedi?
evet canım öyle ama nevşehirde inan iyi bir doktor bulmak çok zor geçen sene gittiğim doktor kayserideydi oraya gidiyordum sürekli ama inan artık bazı süreçler insanı öyle yoruyorki birde sonuç alamayınca onuda deneyim bu doktoruda deneyim demeye başlıyosun :)evet haklısın mehalim. o yüzden en güzeli iyi bir doktor bulmak ve sürekli ona gitmek. hikayeni bilmesi çok iyi oluyor bir doktorun..
hadi bakalım hayırlısı olsun, haberleri yazmayı unutmaaa merak ederim ben -tatlicadiarzu-
ben geldim selam herkeze
canim olucak bisiyler ama oyle patliycak kadar degil sanirimhoşgeldin asyacımm a.s.
nasıl gidiyor diyet, bu hafta yapıcak mısın patlama? kaydirigubbakcemile2
asyacım o zaman kadar biraz daha gider. zaten sen anlarsın kilonu yerimseniben eger 70.1 se 69 lara gelirsin, değilse de 70.5 falan olur anlarsın yani kaydirigubbakcemile2canim olucak bisiyler ama oyle patliycak kadar degil sanirim
birde bir problem cikti benim kulustur tartinin epey oldu bi ara rakalarinin ust cizgisi yanmiyodu yani silinmis gibi cikiyodu mesela 7 nin ust cizgisi olmuyo 1 gibi gorunuyo simdi sabah tatrtildim 70 . 7 mi yoksa 70 .1 mi anliyamadim iste boyle canim yeni tarti almam icinde hafta sonunu beklemem gerekmafoldumben
ben de öptüm bhkcım hoşgeldin
napıyo kızın hala yaramaz mı :)
öper misin onu benim için bir keree
canim olucak bisiyler ama oyle patliycak kadar degil sanirim
birde bir problem cikti benim kulustur tartinin epey oldu bi ara rakalarinin ust cizgisi yanmiyodu yani silinmis gibi cikiyodu mesela 7 nin ust cizgisi olmuyo 1 gibi gorunuyo simdi sabah tatrtildim 70 . 7 mi yoksa 70 .1 mi anliyamadim iste boyle canim yeni tarti almam icinde hafta sonunu beklemem gerekmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?