- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.921
selam arkadaşlar ben geldim . okulda çiğ köfte partisi vardı müd bey yaptı işte iş güç derken anca geldim . sizlere bişi soracağım ya. şimdi daktor bana yumurlama ilacı verecekya birde karışımlar falan var işte çörekotu bal tartın buda yumurta geliştiriyormuş bu karışımla hapları aynı anda kullansam bişi olurmu. konu ile ilgili topiğe yazdım ancak net cevap alamadım siz ne dersiniz.
Canlarım geçmşi okuyamadan hemen çıkacağım, hepiniz hoşkalın canlarım benim Şeniz sizi özleyeceğim hemde çok :gitme: sizde beni özleyin naniknaniknaniknanik
Hakkınızı helal edin opuyorumnanaktan sizi seviyoruma.s.
canım arkadaşımın tedavisini yakınen gözlemlemiş birisi olarak diyorum ki muhtemelen doktor sana klomen adlı ilacı verecek. yumurtaların gelişimi ve sayısını çoğaltabilmek için. o bir hormon nihayetinde. onu kullanırken çörek otu bal tarçın karışımını kullanmanda bence ve tecrübelerimize dayanarak diyorum ki hiçbir sakınca yok. hatta arkadaşımın klomene pek cevap vermeyen yumurtaları çörek otu bal tarçın karışımına cevap vermişti bir ay.. doktor bile hayret etmişti de söylememiştik çörek otu olayını kaydirigubbakcemile3 bence çok faydalı bir karışım kesinlikle denemelisin. haa ben de hamile kaldığım ay sabah akşam ada çayı içmiştim ama tabi hepsini birden deneme.
kısaca ben derim ki hem ilacı hem de çörek otu bal tarçın karışımını dene yerimseniben
teşekkürler canım, sana da hayırlı günler opuyorumnanaktancedric,mersa,bijo,canzi
hepinize güzel bir gün diliyorum güzeller.a.s.
yok bijom ben çok dayanıklıyımdır öyle herşeye cızlamam ama acıdan çok korkarım yani canım acımasada saatlerde ağlayabilirim .
mesela dişçiye giderim canım hiç acımaz ama koltuktan kalkana kadar sessiz sessiz ağlarım doktorda korkar bişimi var canın çok mu yanıyor diye
günaydın güzeller, biraz işlerimi halledip uğrayacağım mutlaka, ortada gözükmüyorum diye gitti sanmayın, bugün yarına dek su kesintisi varmış eskişehirde o yüzden çiçeklerim için filan su depolamalıyım :)) öptüm hepinizi.
takımım günaydın
denetmenler 30dk ya akdar gelecekler
hemen size günaydın deyip kaçıcam. bugün yarın çok gelemem artık
kendinize iyi bakın bana da aman duayı unutmayın
ölpüldünüz
Canlarım geçmşi okuyamadan hemen çıkacağım, hepiniz hoşkalın canlarım benim Şeniz sizi özleyeceğim hemde çok :gitme: sizde beni özleyin naniknaniknaniknanik
Hakkınızı helal edin opuyorumnanaktan sizi seviyoruma.s.
çabuk bitsin işlerin ya,
özlerim ben seni :gitme:
canım Allah yardımcın olsun,inşallah sorunsuzca biter bu denetim
kızlar
denetçileri yemeğe gönderdim işletme müdürüyle
oohh şükürler olsunopuyorumnanaktan
yalnız:1no2:
1 bardak meyve suyu ile 1 de çikolatalı kurabiye yemek zorunda kaldım mafoldumben
kızlar
denetçileri yemeğe gönderdim işletme müdürüyle
oohh şükürler olsunopuyorumnanaktan
yalnız:1no2:
1 bardak meyve suyu ile 1 de çikolatalı kurabiye yemek zorunda kaldım mafoldumben
afiyet şeker olsun canım,
ama yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3 amaaan takma o kadarcığı da,ödülün olsun
sağol canziiiimmmopuyorumnanaktancanım zaten ton balığınında kalorisi kurabiyeye yakındır canım o yüzden meyvesuyununda yarısı dometes salatalık olsa fazlada bir farklılık olmamıştır canım o kadarda takılma canım en azından güzell bir yemekten kurtardın paçanı canım sırnaşık şey zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
tşk ederim cnm...sende dikkat et...hepiniz çok dikkat edin...xtabucum geçmiş olsun ya..
sağlığın tabi ki daha önemli...
Allah şifa versin..
kendine dikkat et:1hug:
cnmcım sonuçlarım çıktı cuma günü diyetisyende görecek umudum durumuma uygun diyet önermesi...korktuğumsa diyeti bırak demesi...bi arkadaşa ilaç verdiler kansızlığı için vede günde en az 6 köfte yenmesi sölenmiş...15 günde 3 kilo almış ilaçlardan...eğer öle bişi olursa yandım demektir verdiklerim geri gelecek...ben bazı seyleri çok kıstım bünyemden...yanlış yaptığım bişiler var diye düşünüyorum...bu konuda doktor beni aydınlatacak bende sizleri...kimsenin başına gelmesin...çok zor bir durum...kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım dediğin gibi...tabu cuğum çok geçmiş olsun, acaba diyetler mi bizi bu hale sokuyor,Allah korusun kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım.
canım bence sen diyetisyene git,testlerin sonuçlandıktan sonra.o ne diyorsa öyle yaparsın..çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?