Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım arkadaşımın tedavisini yakınen gözlemlemiş birisi olarak diyorum ki muhtemelen doktor sana klomen adlı ilacı verecek. yumurtaların gelişimi ve sayısını çoğaltabilmek için. o bir hormon nihayetinde. onu kullanırken çörek otu bal tarçın karışımını kullanmanda bence ve tecrübelerimize dayanarak diyorum ki hiçbir sakınca yok. hatta arkadaşımın klomene pek cevap vermeyen yumurtaları çörek otu bal tarçın karışımına cevap vermişti bir ay.. doktor bile hayret etmişti de söylememiştik çörek otu olayını kaydirigubbakcemile3 bence çok faydalı bir karışım kesinlikle denemelisin. haa ben de hamile kaldığım ay sabah akşam ada çayı içmiştim ama tabi hepsini birden deneme.

kısaca ben derim ki hem ilacı hem de çörek otu bal tarçın karışımını dene yerimseniben

helal olsun canım inşallah sağlıcakla gidersin dönersin canım hayırlı yolculuklar kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: :gitme: :gitme:

Merhabalar kızlar ve hemşom Tünaydınlar..Meliham klomenle başlar doktor adetin 5.günü başlayıp 5 gün sabah akşam içersin muhtemelen inşallah iyi sonuçlar alırsın..Bal tarçın çörekotu cidden işe yarıyor Bijoux dediklerine katiyen katılıyorum..İnşallah iyi sonuçlar alırsın..

cedric,mersa,bijo,canzi
hepinize güzel bir gün diliyorum güzeller.a.s.
teşekkürler canım, sana da hayırlı günler opuyorumnanaktan

hah kader arkadaşım, hemşom da gelmiş açıklamış. uzun bir tedavi sürecinden geçtiği iin tecrübelidir ceylan arkadaşımız mehalim..

doktor ne dedi diye merak ederim gelince yaz oldu mu :1rolleyes:

selamlar ,
dün geçmişi okuyup birşeyler yazacaktım ki misafirim geldi..yazamadım.çok da geç gittiler..sonra da giremedim kızlar.
herkes nasıl bakalım,daha bişey okuyamadım..durun bir geçmişe yolculuk yapıp geleyim ben...

Meliham seni bende sabırsızlıkla bekliyorum eğer takıldığın bir sorunun olursa yardıma hazırım..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ahh kıyamam ben sana canım benim Şeniz
korkma canım,neler yaşıyoruz biz kadınlar,doğum yapıyoruz... bu mu senin canını acıtacak, :1closedeyes:

kallisim sultanım,susuz mu kalmış... susuz ve elektriksiz kalmak hakikaten çok sinir birşey,hiçbirşey yapamıyorsun değil mi..aman bolca depola...

takımım günaydın
denetmenler 30dk ya akdar gelecekler
hemen size günaydın deyip kaçıcam. bugün yarın çok gelemem artık
kendinize iyi bakın bana da aman duayı unutmayın
ölpüldünüz

canım Allah yardımcın olsun,inşallah sorunsuzca biter bu denetim
helal-i hoş olsun , çabuk dön...

kızlar

denetçileri yemeğe gönderdim işletme müdürüyle
oohh şükürler olsunopuyorumnanaktan

yalnız:1no2:
1 bardak meyve suyu ile 1 de çikolatalı kurabiye yemek zorunda kaldım mafoldumben

kızlar

1 bardak meyve suyu ile 1 de çikolatalı kurabiye yemek zorunda kaldım mafoldumben

afiyet şeker olsun canım,
ama yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3 amaaan takma o kadarcığı da,ödülün olsun

kızlar

canım zaten ton balığınında kalorisi kurabiyeye yakındır canım o yüzden meyvesuyununda yarısı dometes salatalık olsa fazlada bir farklılık olmamıştır canım o kadarda takılma canım en azından güzell bir yemekten kurtardın paçanı canım sırnaşık şey zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

afiyet şeker olsun canım,
ama yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3 amaaan takma o kadarcığı da,ödülün olsun

sağol canım yaaa içim serinledi inanopuyorumnanaktan
ama vicdan azabım bitmedi:sinifsinif:

sağol canziiiimmmopuyorumnanaktan
yaa zaten sadece balık yedim domates salatalık yemedim kurabiye yeyincelaelaelaelaelae

arkadaşlar herkese slmlar...5 gündür giremiyorum siteye ve yazılanlar bayaca birikmiş...hepsini okuyamadım....

kızlar kötü bir haberim var...ben diyete başladığımdan bu yana hatırlarsanız arada bir bana vuran halsizliklerden bahsederdim...cuma gününden bu yana bitmek bilmeyen baş dönmeleri halsizlikler ve bayılmalardan dolayı doktora gittim...diyette olduğumu söledim 2,5 ayda 13 kilo verdiğimi söledim...son bir haftadırda göz kararması baş dönmesi denge kaybı olduğunu söledim...tahlil yapıldımı diyet öncesi dedi...hyr diyince tesler yapıldı..biyokimya...hormon ve kansayım tesleri... herşey süper kolestrol şeker hormonlar ama bende anemi olduğu ortaya çıktı...yani kansızlık arkadaşlar...uyguladığım diyetler beni bu hale sokmuş olabilir...bu aralar katılamayacağım...çünkü ayakta durmakta zorlanıyorum...cuma günkü bildirime katılamayabilirim...o gün diyetisyenle randevum var...bu hafta ya aynı kilomu geçin ya da beni izne ayırın...kalliste ablam daha iyi bilir...
doktordan gelince ayrıntıları bildiricem arkadaşlar...aman dikkat edin...çok kötü bişimiş bu kansızlık....ilk defa başıma geliyor...diyetten hemen önce değil ama yaklaşık 5 ay önce tüm testlerim yapılmıştı...normal insandan bile daha sağlıklısın demişti doktor...o testleride diyete başlıcam diye yaptırmıştım ama bir türlü diyete başlayamamıştım...sonra karar verip kendimi toplayıp nisanda başlamıştım...kasım ayından nisan ayına 5 ay geçmiş işte...yani iyidi herşey...diyet sırasında uyguladığım yanlış şeyler mi oldu bilmiyorum...doktorum beni diyetisyene yönlendirdi..test sonuçlarımla birlikte neler yapmam gerektiğini görüşücez ..
sonucu sizede bildiricem ...yanlış nerde yaptım ...kansızlık neden oldu ...diyetlemi alakalı gelişti...cuma öğleden sonra yetişebilirsem paylaşıcam arkadaşlar...bu arada doktorum akapunktura gitmemi söledi...bakalım eğer sağlıkta sorun olmazsa diyetisyenle dvm edicem bu yola...

hepiniz iyisiniz inşallah...kendinize çok dikkat edin...sağlıcakla kalın canlarım...görüşürüz...

kendimi iyi hissettiğim zmnlar uykum basıpta bayılmayacağım durumlarda burda olucam...öptüm şimdilik hepinizi....

xtabucum geçmiş olsun ya..
sağlığın tabi ki daha önemli...
Allah şifa versin..
kendine dikkat et:1hug:

tabu cuğum çok geçmiş olsun, acaba diyetler mi bizi bu hale sokuyor,Allah korusun kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım.
canım bence sen diyetisyene git,testlerin sonuçlandıktan sonra.o ne diyorsa öyle yaparsın..çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun

selamlar.
kallisim gitmis hayirlisiyla döner insallah cabucak özlendi bile. :gitme:
tabucugum gecmis olsun canim ..kansizligi iyi bilirim cok cektim ilk evlendigim aylarda.
mehalim hala dönmedinmi güzelim hadi ya ben catliyorum burada..
cocom gittimi misafirlerin nasil gecti denetim?? canim benim seni düsündüm bugün insallah iyi gecmistir..
herkes iyidir insallah.ben biraz yorgunum. ama yinede yürüyüse gidecegim kizim gelince kismetse. olmazsa kosu bandinda yürürüm.

xtabucum geçmiş olsun ya..
sağlığın tabi ki daha önemli...
Allah şifa versin..
kendine dikkat et:1hug:
tşk ederim cnm...sende dikkat et...hepiniz çok dikkat edin...
cnmcım sonuçlarım çıktı cuma günü diyetisyende görecek umudum durumuma uygun diyet önermesi...korktuğumsa diyeti bırak demesi...bi arkadaşa ilaç verdiler kansızlığı için vede günde en az 6 köfte yenmesi sölenmiş...15 günde 3 kilo almış ilaçlardan...eğer öle bişi olursa yandım demektir verdiklerim geri gelecek...ben bazı seyleri çok kıstım bünyemden...yanlış yaptığım bişiler var diye düşünüyorum...bu konuda doktor beni aydınlatacak bende sizleri...kimsenin başına gelmesin...çok zor bir durum...kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…