- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.901
takımım günaydın
denetmenler 30dk ya akdar gelecekler
hemen size günaydın deyip kaçıcam. bugün yarın çok gelemem artık
kendinize iyi bakın bana da aman duayı unutmayın
ölpüldünüz
canım sorcam sorcam unutuyorum ne denetiminden geçiceksiniz? ISO, TSE, HACCP gibi birşey mi? eğer öyleyse ve belge için görevin varsa Allah kolaylık versin, hata bulmadan gitmezler biliyosun -tatlicadiarzu-
hem ayrıca yemeğini de mi denetleyecekler ayol ne istersen yersin kaydirigubbakcemile3
acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç
inş çook güzel geçsin denetimin cocom :1hug:
herkese günaydınn a.s.
cococum bol şans canım yerimseniben
takımım günaydın
ölpüldünüz
acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç
takımım günaydın
ölpüldünüz
hanımlar herkese gunaydın cok sukur dıyetın 3. gunundeyım.ama ben bu dıyetı epey revıze ettım.dun oglen yumurta vardı ama oyle tek yumurta yıyemedıgımden ve spora gıdecegımden cılbır yapdım yogurtladım 2 dılım ekmekle yedım.aksamda ızgara kofte vardı ben sulu kofte yedım bır kepce.ya napıym dun 3 saat spordaydım.ama hıcbır yerım agrımıyor.sabahda esım dalga gecdı artık ahrıya bagısıklık kazandın dıye.tasınırken sabah kalkıyordum baslıyodum hıc oturmadan gece yarısı yatıyordum sabaha yıne aynı.demekkı artık kolay yorulmuyorum.ha bıde spora gıtmeden pazara gıttım tam ıkı saat kalmısız komsumla
günaydın güzeller hoşgeldiniz... mersacım zeytinlerden bihabersin :)) bak olduysa tek başına yiyosanlmaz:
sevindim senin adına canım diyetinin başarılı gitmesine tam tekmil uymasanda kalori miktarları aynı olması yeterli bence canım çünkü heran elimizin altında olamayacak bazı yiyecekler oluyor onunla aynı kolorili gıdaları tercih edebiliriz buda normal bence canım insan vucdunu spora alıştırdımı zaten yorulmak bilmiyor hep daha fazlasını yapmak istiyorsun ne güzel canım spor yapmak süper birşey canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kolay gelsin canım.
canım başarılar dularımız seninle canımmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağolun kızlar
bu arada henüz gelemediler-tatlicadiarzu-
aradım yoldayız dediler ama yolun neresindeler acaba:roflol:
Canlarım geçmşi okuyamadan hemen çıkacağım, hepiniz hoşkalın canlarım benim Şeniz sizi özleyeceğim hemde çok :gitme: sizde beni özleyin naniknaniknaniknanik
Hakkınızı helal edin opuyorumnanaktan sizi seviyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?