Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takımım günaydın
denetmenler 30dk ya akdar gelecekler
hemen size günaydın deyip kaçıcam. bugün yarın çok gelemem artık
kendinize iyi bakın bana da aman duayı unutmayın
ölpüldünüz

bijocum evet canım iso 13485 denetimi.
isoya benziyor ama biraz daha kapsamlı olan iso öyle deyim.
2 gün herbir köşede kusur arıycaklar şimdi kafamçokkarıştı

bu arada öğle yemeğinde denetileri yemeğe çıkarırız.
ee onlarla gidersem nasıl ton balığı yiycem bugünkafamçokkarıştı
ay kaçmaya çalışcam işletme mdr üne de dedim bugün yemeğe sadece siz götürün diye
bakalım umarı möyle olur:Saruboceq:

acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç

canım Mehalim
hiiiç korkma kız beki bak gidersin hamile olduğunu öğreniverirsin.
hiiiç film çektirmene gerek kalmaz belki:Saruboceq:
sıkma canını olur mu öpüyorum kocamana.s.

inş çook güzel geçsin denetimin cocom :1hug:

sağol BHKcım canım arkadaşım:1hug:a.s.

herkese günaydınn a.s.
cococum bol şans canım yerimseniben

sağol bijocum benim :1hug:a.s.

gunaydın kızlar.mehalım belkı doktora gıtmeden okursun dıye sana yazıyorum canım.bak jinekolojı bolumunu hıc okuma.bende okudugumda moralım cok bozuluyor.herkesın gıttıgı hastane doktor ve vucud yapısı farklı.ınsan doktorun yada hemsırelerın ters bır hareketınden bıle stres oluyor kendını kasıyor ve canı acıyor.ben ılk evlendıkden 1 hafta sonra jınekologa gıttım.hıcbır fıkrım yok tabı o gunlerde.bıde gıyınmısım etek kulotlu corap korse.kadın benım soyunma cabama bakdı guldu .ve o kadar rahatlattıkı benı.sımdı nasıl gıyınecegımı de bılıyorum basıma neler gelecegını de.ama guvendıgım emın oldugum bır doktota gıtmek cokonemlı.ha bu arada rahım fılmı de cekdırdım.hıcde canım acımadı.ultrasonografık rahım fılmı tercıh et eger nevsehır de varsa.dıgerıde anlık bısey.bıde ben doktorum bısey yapıcagı zaman ıslemı once bana anlatmasını ısterım bu dıscıyede gıtsem boyledır bılınce rahatlıyorum ısde.smear den odum kopmusdu ama hıcbısey hıssetmıyosun sımdı yılda ıkı kere yapdırıyorum ve sorun yasamıyorum.o yuzden vucudunu kendın bılıyosun.kendını ıyı ve guvenılır bı yere emanetde edersen hıc sorun olmaz canımcım.allah yardımcın olsuna.s..ha bak bıde ne dıycem kardesımın rahmınde yara vardı doktor kesınlıkle hamıle kalamazsın tedavısız demısdı.yakdırmak ıcın gıttıgınnde hamıle oldugunu ogrendı.o gune kadar ugresıyolardı ve psıkolojık olarak kendını cok kasıyordu.ısde ne zamn onunde bır sureç oldugunu ogrendı hamıle kaldı.oyle bır yaratılmısızkı psıkologumun bana soyledıgı bıseydı bır kadın eger gercekden bebek ıstemezse hıc korunmasa da hamıle kalmazmız.yada bunu takıntıya cevırırsekde olmama ıhtımalıde cogalıyor maalesef

günaydın arkadaşaler herkese güzel ve sağlıklı diyetler diliyorum opuyorumnanaktan

acayip moralim bozuluyor ve daral geliyor arkadaşlar
jinekolojı bölümünü okuyorum ve okudukça moralim bozuluyor.
rahim filimi çektirmekten korkuyorum siz çektirdinizmi hiç

canım bende çektirdim rahim filmi hemde geçen ay benim sol tüpüm kapalı çıktı sağ açık bizde bebek için çektirdik çok zor geçmedi benim hafif bir ağrı oldu sadece sonrasında bel ağrım oldu o kadar çokkkk korkulacak birşey değil canım senin diğer çocuğun nasıl olmuştu o zaman çekilmemişmiydin canım CADIARZU

hanımlar herkese gunaydın cok sukur dıyetın 3. gunundeyım.ama ben bu dıyetı epey revıze ettım.dun oglen yumurta vardı ama oyle tek yumurta yıyemedıgımden ve spora gıdecegımden cılbır yapdım yogurtladım 2 dılım ekmekle yedım.aksamda ızgara kofte vardı ben sulu kofte yedım bır kepce.ya napıym dun 3 saat spordaydım.ama hıcbır yerım agrımıyor.sabahda esım dalga gecdı artık ahrıya bagısıklık kazandın dıye.tasınırken sabah kalkıyordum baslıyodum hıc oturmadan gece yarısı yatıyordum sabaha yıne aynı.demekkı artık kolay yorulmuyorum.ha bıde spora gıtmeden pazara gıttım tam ıkı saat kalmısız komsumla

takımım günaydın
denetmenler 30dk ya akdar gelecekler
hemen size günaydın deyip kaçıcam. bugün yarın çok gelemem artık
kendinize iyi bakın bana da aman duayı unutmayın
ölpüldünüz

canım başarılar dularımız seninle canımmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sevindim senin adına canım diyetinin başarılı gitmesine tam tekmil uymasanda kalori miktarları aynı olması yeterli bence canım çünkü heran elimizin altında olamayacak bazı yiyecekler oluyor onunla aynı kolorili gıdaları tercih edebiliriz buda normal bence canım insan vucdunu spora alıştırdımı zaten yorulmak bilmiyor hep daha fazlasını yapmak istiyorsun ne güzel canım spor yapmak süper birşey canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın güzeller hoşgeldiniz... mersacım zeytinlerden bihabersin :)) bak olduysa tek başına yiyosanlmaz:

canım bu sabah zeytinlerimi sulamaya gittim o yüzden yürüyüşde yapamadım başında tek 1 tane var onu sana ayırırım canım benim. kargoyla gönderirim sana .asıl yaylaya ektiğim domateslerimi görseniz meyve vermeye başladı her hafta sonu onları sulamak için 50 km yol gidiyorum karı kediye yüklüyorum ama onun zevki herşeye değiyor onlar benim stres atma yöntemim.bu arada iyi yolculuklar arkadaşım.

mehalim sanada geçmiş olsun biz kadınların genelinde heralde bu korku var bende çok tırsarım jinekoloğa gitmekten bencede rahat ol kendini kasma kolayca hallolur inşallah.

canım bıraz kalora fazla oluyodur.cunku her ogun ekmek yıyorum bıraz zaman gecsın yıne azaltırım ama bana cok az geldı bı dıyettekı yenecekler.dayanamz bozarın yanı bunlarla

Canlarım geçmşi okuyamadan hemen çıkacağım, hepiniz hoşkalın canlarım benim Şeniz sizi özleyeceğim hemde çok :gitme: sizde beni özleyin naniknaniknaniknanik

Hakkınızı helal edin opuyorumnanaktan sizi seviyoruma.s.

helal olsun kallisim, hayırlısıyla git gel inşallah.. haberlerini bekliyoruz Şeniz

selam arkadaşlar ben geldim . okulda çiğ köfte partisi vardı müd bey yaptı işte iş güç derken anca geldim . sizlere bişi soracağım ya. şimdi daktor bana yumurlama ilacı verecekya birde karışımlar falan var işte çörekotu bal tartın buda yumurta geliştiriyormuş bu karışımla hapları aynı anda kullansam bişi olurmu. konu ile ilgili topiğe yazdım ancak net cevap alamadım siz ne dersiniz.

cerdic canım msj gördüm okudum çok saol evet çok haklısın o bölüme girmek sadece sinirlerimi bozuyor ve kafam daha çok karışıyor bende pek uğramıyorum yanı

kallisim hayırlı yolculuklar doktordan çıkım arıcam seni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…