- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.621
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Kaptan bana o topiğin linkini atar mısın acaba
Şimdi ben şu saate kadar 1lt su bitirdim ki bu benim için bir rekor
Ama karnım çok şiş, böyle 3 lt su içen bacılara sorum şu ; bütün gün böyle şiş mi olucaz
Dun aksam sukur gıdebıldım hamikelijten de olurmuss
canım hm sana atmış üstteki mesajda
Kaptan bana o topiğin linkini atar mısın acaba
ilk zamanlarda benim de öyleydi ama şimdi alıştım artık günde 2-3 defa wc ye taşınıyorumŞimdi ben şu saate kadar 1lt su bitirdim ki bu benim için bir rekor
Ama karnım çok şiş, böyle 3 lt su içen bacılara sorum şu ; bütün gün böyle şiş mi olucaz
Benı dusun bı de hem 3lt içiyorum hem de bu dönem sık ıdeara gıdılırmış ztn mutemadıyen wc deyım spor oluyor cok soguk dıye lahana gıbı gıyındım her defasında cıkar gıy spor oluyorrrAlışacaksın Gözdecim.
İlk başlarda her dakika tuvalete taşınırsın. Sonra vücut alışır.
Alışacaksın Gözdecim.
İlk başlarda her dakika tuvalete taşınırsın. Sonra vücut alışır.
Aaa bizim hatun bölümleri şaşırmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kilo-almak-isteyenler.906/ Seni bu bölüme alalım kuzu.
Evetttttt inş bakalım artık bırakmaya gelmiyor benım bucud verdıgı 10 kiloyu hemen gerı alır hem de 2-3 haftada o yuzden sureklı tartılcam kı frenliyım ılgısı yok bılıyorum ama sureklı yemelıyım dıye dusunuyor ınsannnKuzum sen zaten hamiş olduğun için kilo wc vs. çok fazla bunları düşünme , enerjini başka şeylere yönlendir kendin i rahat bırak o zaman herşey daha da yolunda olur, ay bizim daha kocaman heyecanla beklediğimiz 9 ayımız var
Öfff bende doğurcam ya çok istiyorum
Şimdi ben şu saate kadar 1lt su bitirdim ki bu benim için bir rekor
Benı dusun bı de hem 3lt içiyorum hem de bu dönem sık ıdeara gıdılırmış ztn mutemadıyen wc deyım spor oluyor cok soguk dıye lahana gıbı gıyındım her defasında cıkar gıy spor oluyorrr
Alışırım bacım artık yaa bu vücut nelere alışmadı ki
ipeksena cım takıma ilk 8 aralıkta gelmişsin canım bu 3. haftan takımda ama toplamda haftabaşına 35 mesaj yazman gerekirken sen toplamda 55 mesaj yazmışsın eğer listeye girmek istiyorsan hm ninde dediği gibi daha sık buraya gelmelisin bizlerle daha çok paylaşmalısın yediklerini içtiklerini ama yok ben sizin konuşmalarınızdan feyz alıyorum takıma girmek önemli değil dersen de kabulümüz şu an mesela yuzey cim eski mezun, servey cim taze hamile ama takımda yazmadıkları zaman gözümüz onları arıyor onlarsız takım eksik sende bize daha fazla katılmaya çalış tatlımHerkese iyi geceler
Evetttttt inş bakalım artık bırakmaya gelmiyor benım bucud verdıgı 10 kiloyu hemen gerı alır hem de 2-3 haftada o yuzden sureklı tartılcam kı frenliyım ılgısı yok bılıyorum ama sureklı yemelıyım dıye dusunuyor ınsannn
dur canım yaa önce zayıflayacan sonra seni evlendireceğiz ondan sonra da çocuk doğuracan herşeyin sırası var gözde acelen neKuzum sen zaten hamiş olduğun için kilo wc vs. çok fazla bunları düşünme , enerjini başka şeylere yönlendir kendin i rahat bırak o zaman herşey daha da yolunda olur, ay bizim daha kocaman heyecanla beklediğimiz 9 ayımız var
Öfff bende doğurcam ya çok istiyorum
canım sabah bende sordum hayriyeyi cuma yazmış en son mesajıHayrıye nerde yahu selin yoğun biliyorum callan izin istemiş berusum tatıldeee
ne güzel tatlım yaa aferin sana çok iyi yapmışsınKızlar, ben kalkayım önce bir dukan kek falan yapayım.
Dün gece saat 3 gibi delirdim resmen tatlı diye.
Elime nutellayı aldım ve en az 5 dakika bakıştık.
Sonra, hayır seni yemeyeceğim diye bir hışımla bıraktım kendisini.
Tatlı yapayım da bir kendime geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?