Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hepinize tek tek cevap vercem ama başıma toplandılar gene
Bu arada sabah ile öğle arası 1,5 - öğle ile akşam arası 1,5 lt su içicem, saat kaç oldu hala acıkmadım , şişkinliğimde resmen geçti, wc kısmını söylemiyorum bile
Sevdim ben bu su işini , sağolun kızlar

Canım eczanelerde alman çayı diye bir çay satılıyor, 5lira, o çok iyi geliyor, bir dene istersen :)
Aaaa ben de kullanıyorum bu çayı kabız vs için çok iyi
Öğünler kaçamak gibi değil evet ama metabolizma hızlandırmak ve yağ yakmak için de uygun görünmüyor canım çalışıyorsun galiba zor cidden
Gunaydinnn Kizlarrr

Sabah 6da regl sancimla uyandim

Malesef ilk gunum fena geciyorr

Sporun sanciya iyi gelecegini duymuştum cok kotu olmazsam denicem bugun.

Sevgiyle kalinn
Sporu yapamasan da kaçamak yapma yeter ki canım

Sanırım birebir aynı durumdayım canım. Sabredip aklı meşgul ederek geçti benim depresyonum.

bisey yiyemiyorumm kii cnm yaaa

Hm cıddı begendın mı menuyu

Kesinlikle serveycim.
Çok sağlıklı olmuş.
Hem normalde kilo vermeye uygun hem de hamile beslenmesine diye düşünüyorum.

Çok severim bu tarz kitapları okumayı kaptanım ama hiç duymamışım.
ne güzel tatlım yaa aferin sana çok iyi yapmışsın

İyi yapmışım dimi kaptanım.
Çok zorlandım doğrusu ama yaptım.

Nutellayı aldın baktın baktın geri mi bıraktın
Bana o çin işkencesi olurdu
Ayakta alkışlıyorum şu an

Ahh Gözde, sorma ne işkencesiydi o.
Bakmak için almadım elbette ki elime.
Yiyecektim ama son anda kendime geldim.

O nutellatı ben eve almıyorum hm cunku bız bakışmayla yetınmeyız

Ben diyet yapmaya başlamadan alınmıştı Serveycim.
Ben yemeyince eşim masaya da çıkarttırmıyor.
Duruyordu orada.
Evde abur cubur bulundurmayı kestiğimiz için onu buldum.

Şimdi nasılsın Zeynepcim?

cok sukur canim

ilac almadim ona ragmen iim ama cikip spor yapamicam evde yapıcam

Yine de kilo verebiliyor musun canım bu gibi menülerle?

tatlim ben suan reglim bu donemlerde istahsiz oluyorum ve midem bulaniyor o nedenle bisi yiyemiyorum

Ama genel olarak kilo vermek gibi amacim yok dikkat ediyorum sadece.
amac sikilasmak incelmek suan

Gözdecim, aslında biliyor musun bunların hepsi insanı olgunlaştıran şeyler.
Her daim maddi açıdan rahat olsan, başka alanda da hiç bir sıkıntın olmasa, en ufak bir sorunda kendini bırakırsın.
Sen, yaşadıkların sayesinde çok daha güçlü bir kişiliğe sahip oluyorsun.
Biz de evlenirken her şeyi kendimiz yaptık. 2 yıl boyunca, en ufak bir şeyi yoktu evimizde.
Tam borçlar bitti derken. Çok uzaklardan taşınınca, tekrar eşya derdi taşınmasıydı derken, bir daha borca girdik.
Geçen eşimin ailesi geldiğinde ufak tefek bir şeyler almaya kalktılar da nasıl rahatsız oldum.
Evimizin her yerinde bir bakıma emek var. O yüzden aaa onu da şu almıştı olsun istemiyorum hiç.
Siz de bu zamanları beraber geçirdiğiniz için, daha da bağlanırsınız birbirinize.

sorma cnm oyle zatenn
malesef her ay boyleyim sen biliyorsundur burda paylasiyorum.
dogumdan sonra gecer diyorlar ama bilemiyorum

Harikasın kaptanım.
Tebrik ediyorum seni.

Tuvalet uzak mı Gözde
Gel git derken spor olur.

Kızlar, kek yaptım.
Afiyetle yedim ve kendime geldim.
Ohh be dünya varmış.

Kızlar, kek yaptım.
Afiyetle yedim ve kendime geldim.
Ohh be dünya varmış.
afiyet olsun şekerim ben tuzlu bişeyler yemek istiyorum bugün şimdiye kadar 12 adet petibör büsküvi yedim sabah kahvaltısı öğle yemeği yerine midem bulanıyor tatlıdan ama kolonoskopi diyetinde bugün sadece o var tuzlu bişeyler mesela buz gibi ayran istiyor canım yasak o da
ahahah sabahtan beri battaniyenin altindan cikmadim zatenn kuzumm
cikamadim yanii :))
bi de çay yap zeynep cim ohhh miss gibi

Ayy kaptanım çok kötüymüş.
Tuzlı tamamen mi yasak?
Yarın kaçta olacaksın?

geçmiş olsun bağırsak takı faydali bakterileri artırmak için bir ara probiyo tık gold kullanmıştım iyi de geldi

Şimdi ben şu saate kadar 1lt su bitirdim ki bu benim için bir rekor
Ama karnım çok şiş, böyle 3 lt su içen bacılara sorum şu ; bütün gün böyle şiş mi olucaz
masallah arkadaşlar cevap vermis

ya hiç inancım kalmadı bu tarz şeylere

Kizlar meraba evde işlerim var başıma büyük bir iş açtım çık cikabilirsem herkese kolay gelsin

Ayy kaptanım çok kötüymüş.
Tuzlı tamamen mi yasak?
Yarın kaçta olacaksın?
bugün yasak sabah 8 de hastanede olacağım akşam 8-12 arası2 kutu müshil şurubu var içilecek sabah da 7 de lavman yapmam lazım sonrasında 8 de hastane kan vs damar yolu açılacak 8,30-9 arası işleme alacaklarmış saat 9,30-10 gibi bir aksilik olmazsa kendime gelecekmişim 2-3 saatte yatıracağız sonra taburcu ederiz dediler

geçmiş olsun bağırsak takı faydali bakterileri artırmak için bir ara probiyo tık gold kullanmıştım iyi de geldi
benim artık o aşamaları geçtik tatlım yaa bende kullandım 2-3 kutu gold olanından

haa bunu servey kullanabilir hem de hamileliğe hiç bir zararı yok bildiğim kadarıyla probiyotiklerin

@kaptancim sadece bugune ozelmi bu durumm ??

kahve yaptim kendime misss

Kendimi gidip battaniyenin altına atıp, deli gibi film izleyesim geldi valla bir anda.

imkanin varsa giriver battaniyenin altina ben cok sikildim boleee kkda takılıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…